Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Τι να πω, Εξάρχεια και Μενίδι οι χειρότερες περιοχές τελικά, φαντάζομαι τι έχεις δει που δεν βγαίνει παραεξω
Συγκρινεις εντελώς ανόμοια πράγματα και καταστάσεις...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η οποια συζητηση θα παιχτει στα ραντεβου πριν τη γαμησεις.
Δυστυχως αναγκαιο κακο μια και θα αναγκαστεις να βαλεις να παιξει η κασετα.
Για τη συζητηση:
Κανονας 1:Να εισαι εσυ αυτος που κανει ερωτησεις.Να περιμενεις να απαντησει εκεινη και πανω σε αυτα που λεει να αφηνεις τη συζητηση ελευθερα να παει οπου να ναι.
Προσεχε να μην εισαι ασταματητος πολυλογας αλλα να της αφηνεις αρκετα περιθωρια να εκφραστει και ισως να ρωτησει κι εκεινη εσενα κατι.
Κανονας 2:Απεφυγε να το παιζεις εξυπνακιας στις απαντησεις σου.Να εισαι προσγειωμενος και να απαντας οπως θα απαντουσε καποιος που εννοει τα οσα λεει.
Κανονας 3:Μην παθιαζεσαι με το να υποστηριξεις τις αποψεις σου αν δε συμφωνεις με τη γκομενα.
Κανονας 4:Να περνας καλα.Το πιο βασικο.Οταν εχεις κεφι σου βγαινει πιο αβιαστα οτι ειναι να σου βγει.
Κανονας 5:Δειχνε σκληρος ως αντρας αλλα και ευαισθητος με τις μαλακιες των γυναικων.Θα το βρεις που και πως.
Κανονας 6:Μη ξεχνας πως δεν ειναι αναγκη να τα βρεις και 100% με την αλλη για να πατε για γαμησι.
Κανονας 7:Πανω στην 1 ωρα ραντεβου ξεκινα να την ακουμπας με το χερι σου στο χερι της αρχιξα να δεις πως ανταποκρινεται στο ακουμπημα σου.Πολυ βασικο για τη συνεχεια.
Δυστυχως γυναικα που θα κατσει απεναντι σου στο τραπεζι και που θα μιλαει τυπικα και θα αποφευγει να χρωματιζει το λογο της με συναισθηματα θα χρειαστει και αλλο ραντεβου για να πεσει
Παιξτο ανετος παρ ολα αυτα και δειξε οτι απολαμβανεις την παρεα της.
Χαμογελαστες γκομενες που ερχονται κοντα σου που σε αγγιζουν αυτες κτλ μη τυχον και κανεις το λαθος και πεις "τις εχω αστες για το επομενο ραντεβου"
Επιτοπου φασωμα χαιδεμα χουφτωμα με τροπο κτλ και γαμησι.

Δυστυχως φιλε μου για να γαμησουμε πρεπει να καψουμε εγκεφαλο μαζι τους
Καθα ραντεβου ενα ατελειωτο "ξυλο" για τα εγκεφαλικα μας κυτταρα...3 ωρες μαρτυριο...
Ανα πετυχυμενο ραντεβου(τα αποτυχημενα ληγουν νωρις ευτυχως)
Μετα ομως μολις τη γαμησεις λεγε απλα "ναι μωρο μου" σε οτι πει και κοιτα να χεις το χερι στην πουτσα.
Ακομη θυμαμαι τυπισσα που μου μιλαγε για τις σχεσεις με τα αδελφια της ενω εγω ημουν απο πισω της και της ετριβα το πουτσοκεφαλο αναμεσα στα κωλομερια της...
Εντάξει μην ανησυχείς το κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων το έχω πάθει ήδη και με τους φίλους μου που βγαίνω, το έχω συνηθίσει κάπως, εκτός και αν με τις γκόμενες είναι χειρότερα. Άρα ο'τι και να πει να προσπαθήσω να το πάρω χαλαρα? Αν πει κάτι που διαφωνώ έντονα δηλαδή να μη δείξω εκνευρισμό? Επίσης μετά το σεξ να μη μιλήσουμε καθόλου για κάτι? Μπορεί να θέλει να μείνει σπίτι μου ας πούμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Δεν ψάχνουν αδερφέ "άντρα που να βγάζει ένα μεροκάματο". Ξέρω αστυνομικό με μισθό 1300 νέτα, με δικό του σπίτι 60τμ με αμάξι κάτω στη πιλοτή και με εξοχικό - και πολύ εμφανίσιμο παιδί όχι μπάζο 34 ετών - και όπου πάει οι γκόμενες ψάχνουν πιο πολύ φτιαγμένους από αυτόν.

Παλιά ήταν έτσι. Τώρα πια υπάρχει πολύ συμφεροντολογία από τις γκόμενες. Η δε γκρίνια σπάει μπάλες... Θέλει προσοχή αυτό το χόμπυ

όχι τύπε, δεν είναι γκρίνια. Είναι συνεχής και συστηματική κακοποίηση, στην οποία δίνουν το όνομα γκρίνια. Οδηγάει σε πρόωρο θάνατο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
όχι τύπε, δεν είναι γκρίνια. Είναι συνεχής και συστηματική κακοποίηση, στην οποία δίνουν το όνομα γκρίνια. Οδηγάει σε πρόωρο θάνατο
Καραδοκούν τα εμφράγματα. Αλλά ας μιλήσουμε λίγο ακόμα για γυναικοκτονιες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Μάγκες επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του. Έχω έρθει διακοπές Μουδανιά, κάθε χρόνο έρχομαι, έχει πάρα πολύ πράγμα και δυστυχώς αύριο φεύγω, δε θα ήθελα καθόλου να φύγω είναι τέλεια, του χρόνου ελπίζω να έρθω ανανεωμένος και να κάνω και τίποτα με γκομενες, πάντως τα βράδια γίνεται χαμός από Διονυσίου Φλογητά και Μουδανιά, Καλλιθέα φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερα, ελατε Χαλκιδικη!!!

Καλά,εσύ όλη μέρα εδώ μέσα ήσουνα,πότε πήγαινες για μπάνιο,πότε έβγαινες,πότε έβλεπες τις γκόμενες,πού ξέρεις τί γίνεται Διονυσίου,Φλογητά;

Μπας και είσαι σε κανα μπαλκονήσι στην Κυψέλη και φαντασιώνεσαι διακοπές και θάλασσες;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εντάξει μην ανησυχείς το κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων το έχω πάθει ήδη και με τους φίλους μου που βγαίνω, το έχω συνηθίσει κάπως, εκτός και αν με τις γκόμενες είναι χειρότερα. Άρα ο'τι και να πει να προσπαθήσω να το πάρω χαλαρα? Αν πει κάτι που διαφωνώ έντονα δηλαδή να μη δείξω εκνευρισμό? Επίσης μετά το σεξ να μη μιλήσουμε καθόλου για κάτι? Μπορεί να θέλει να μείνει σπίτι μου ας πούμε
1H1WE

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καλά,εσύ όλη μέρα εδώ μέσα ήσουνα,πότε πήγαινες για μπάνιο,πότε έβγαινες,πότε έβλεπες τις γκόμενες,πού ξέρεις τί γίνεται Διονυσίου,Φλογητά;

Μπας και είσαι σε κανα μπαλκονήσι στην Κυψέλη και φαντασιώνεσαι διακοπές και θάλασσες;
Οχι ρε Σαμπ κάθε βράδυ βγαίνω και 2 φορές κιολας έχω πάει με έναν φίλο μου Διονυσίου Νέα Πλάγια με τα πόδια και είχε πάρα πολύ κόσμο, κάθε έρχομαι Χαλκιδική, κάθε βράδυ βγαίνω, όταν δεν γράφω εδώ είμαι με την παρέα μου, γύρω στις 8 το βράδυ με 1 το πρωί είμαι έξω, δε γράφω όλη μέρα εδώ μέσα, και τώρα παραλία είμαι που γράφω, μια χαρά βγαίνω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
ΓΕΝΙΚΩΣ μιλωντας τωρα,τοσα καβλομουνα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν εχω δει στη Χαλκιδικη...! ουτε στις Κυκλαδες να ησουν.
εισαγομενο α΄διαλογης υλικο απο καθε γωνια του πλανητη:headbaning1:
και οι Ελληνιδες με τα βυζακια και κωλαρακια εξω γαμω την πουτανα μου! ειναι για να γαμας καθε μερα διαφορετικη!
παραπονο δεν εχω, αλλα με τοση μουνοθυελλα δε χορταινεις ποτε και πουθενα, γαμω την πουταναρα μου:erection:

καποτε ηταν μοδα τα ντεκολτε,τωρα φορανε κατι σαν σουτιεν ,με τα μισα βυζια ανωθεν-κατωθεν ΑΚΑΛΥΠΤΑ !

...μας εχουν αρρωστησει λεμε. μια νυχτα σε κλαμπακι μου ζητησε μια τετοια ινστα και της εδωσα ραβασακι :tooth: :tooth: :tooth:

αυτα εχουν καταντησει σαν τις καποτες,ΠΑΝΤΑ πρεπει να υπαρχουν στην τσεπη! μερα-νυχτα !
δεν εστειλε ακομη το καβλακι,ομως με τρελανε! και ηταν μικρουλι αρκετα.
"καρδουλα μου εγω ειμαι αλλης σχολης" της λεω χαχαχα !!!:bottom:
και ρωτουσε με λαγνο υφος, γεματο απορια "ποια σχολη για πεεεες" :* :* :smiling-face-with-heart-eyes:

ψαξου για Χαλκιδικη Σαντ,εχει αναβαθμιστει τρομακτικα.
καμια σχεση με πριν 10+ χρονια, οταν ο καημος του μεσου μυστη ηταν να παει δυο-τρια πσκ στο γυφτοκαμπινγκ του ΑΠΘ
με ολες τις αγαμητες- αξυριστες-αμπαλες φοιτητριες..!:crazy: εφτιαξαν και το δρομο μετα τα Μουδανια,φτανεις καρφι Κασσανδρα!
και πιο πολλες επιλογες για βραδυ πλεον,αρκετα νεα μπαρακια. ας εινα καλα ο τουρισμος που τα συντηρει βεβαια:cool2::headbang2:

Ε ωραία,όλες έτσι κυκλοφορούν,το ξέρουμε,το βλέπουμε

Και τί έγινε;Μόνες τους πάνε,μόνες τους γυρνάνε,με το κινητό στο χέρι όλη μέρα.Ψάχνεται καμία;Ψωλοπαρέες έχει παντού,χεσμένους τους έχουν.Όποια έχει ορμές και θέλει να γαμιέται,ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.ΘΑ'ΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Και αν πιεις και 3-4 βότκες...βλέπεις και Μοσχοβίτισες 40αρες που μοιάζουν 20 να νομίζουν ότι είσαι ο άντρας της ζωής τους...άμα λάχει ναούμε
:cool2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Οχι ρε Σαμπ κάθε βράδυ βγαίνω και 2 φορές κιολας έχω πάει με έναν φίλο μου Διονυσίου Νέα Πλάγια με τα πόδια και είχε πάρα πολύ κόσμο, κάθε έρχομαι Χαλκιδική, κάθε βράδυ βγαίνω, όταν δεν γράφω εδώ είμαι με την παρέα μου, γύρω στις 8 το βράδυ με 1 το πρωί είμαι έξω, δε γράφω όλη μέρα εδώ μέσα, και τώρα παραλία είμαι που γράφω, μια χαρά βγαίνω

Άμα εσύ είσαι τώρα παραλία,εγώ είμαι στη Χαβάη

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Άμα εσύ είσαι τώρα παραλία,εγώ είμαι στη Χαβάη
Ρε φίλε διακοπές είμαι δεν λέω ψέματα, και τώρα στη παραλία είμαι, που είναι το περίεργο? Αν δε με πιστεύεις δε μπορώ να σε πείσω με το ζόρι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Και καλά τώρα αυτά είναι οπισθοδρομικα πράγματα, δε πάμε μπροστά σαν κοινωνία έτσι

Ναι αλλά εγώ δεν κάνω κωλομαγκιες, υπάρχουν και αυτοί και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι μαλακες αλλά εγώ ακούω σε φάση όπως θα ακούσω ένα ποπ τραγούδι , πχ take me to church του Hozier που μιλάει για ομοφυλόφιλους, εντάξει το ακούω χωρίς να δίνω σημασία στο νόημα, δεν σημαίνει ότι επειδή το ακούω έγινα ομοφυλόφιλος
Η
Ειλικρινά μακάρι να μην ήταν έτσι αλλά ναι έχει μεγάλο δίκαιο τύπε. Έτσι όπως τα λες είναι.

Ειλικρινά μακάρι να μην ήταν έτσι αλλά ναι έχει μεγάλο δίκαιο τύπε. Έτσι όπως τα λες είναι.
Μάλλον έχετε απογοητευθεί από τα χυσοδοχεια των μεγάλων αστικών κέντρων...αν ήσασταν παραεξω ούτε μια ευκαιρία δεν θα είχατε αν ήσασταν εκτός κύκλου.Απλως μην πολυψαχνετε για αποκλειστικοτητες εκεί που είστε αλλά για ξεζουμισμα και τέλος.
"Κλαίνε οι χήρες ,κλαίνε και οι παντρεμένες"....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θυμαμαι ενα νοικοκυροκοριτσο που μου ειχε πει,οτι μπορουν να περιμενουν ακομα και χρονια εναν αντρα που τις εκφραζει
μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση αυτο,και την ρωτησα δηλαδη ποσο μπορεις εσυ να περιμενεις
και μου απαντησε,οσο χρειαστει!! :angel:
Και αν δεν τον βρουν ,μοιράζουν ακυρα σε όλους και στο τέλος τα "φτιάχνουν" με τα κατοικίδια τους....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ρε φίλε διακοπές είμαι δεν λέω ψέματα, και τώρα στη παραλία είμαι, που είναι το περίεργο? Αν δε με πιστεύεις δε μπορώ να σε πείσω με το ζόρι
τζιμαρα ορμα σε κανενα ξεκωλι εκει κοντα και ασε τα χρονοδιαγραμματα και τα οταν και αμα και τι θα πω μετα το σεξ :2funny:

στις διακοπες ειναι πιο χαλαρες και δεκτικες οι ξεβρακωτες αντε τραβα και κανε μας περηφανους να πουμε ολους εδω που καψαμε φλοιο τοσες μερες να σου λεμε τι να κανεις

δεν πανε με την ωρα αυτα μπαμ μπαμ χτυπα σαν το μαμπα που δαγκωσε την νταριλ χανα στα μουτρα στο κιλλ μπιλλ :headbang2:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Μάγκες επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του. Έχω έρθει διακοπές Μουδανιά, κάθε χρόνο έρχομαι, έχει πάρα πολύ πράγμα και δυστυχώς αύριο φεύγω, δε θα ήθελα καθόλου να φύγω είναι τέλεια, του χρόνου ελπίζω να έρθω ανανεωμένος και να κάνω και τίποτα με γκομενες, πάντως τα βράδια γίνεται χαμός από Διονυσίου Φλογητά και Μουδανιά, Καλλιθέα φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερα, ελατε Χαλκιδικη!!!

ΟΡΜΑ ανεξαιρετως ...μη χαριζεσαι σε καμια Τζιμακο :rockon:
κανε εσυ αυτο που πρεπει και μην αγχωνεσαι. οι χυλοπιτες ειναι παρασημα!
θα την πεφτεις παντου,μην ασχολεισαι και πολυ με τις μικροτερες που πηγαινουν ακομη σχολειο.
πλεον ενηλικιωνεσαι και πρεπει να αλλαξεις επιπεδο. οι μικρες θα σε κρατησουν στο ανωριμο- εφηβικο επιπεδο.
μηδενικα κοινα ενδιαφεροντα-μηδενικες παραστασεις-μηδενικη σοβαροτητα.
εσυ θα βγαινεις βολτες και αυτες θα σου σπανε τα αρχιδια με το τι μαθημα εχουν την πρωτη ωρα.
ευλογια θα ηταν το αντιθετο,να βρεις εσυ ως μαθητης καποια φοιτητρια,αλλα τοτε μαλλον δε θα περνουσες πουθενα :tooth:

επειδη λοιπον- αραια και που-διαβαζα και το αλλο νημα που ανοιξες,καταθετω τις παρακατω συμβουλες και πραξε οπως νομιζεις.

δε θα παραμελεις τα μαθηματα σου στο πανεπιστημιο,να εχεις οσο μπορεις ενα προγραμμα.
στο πρωτο ετος θα εχεις τη φυσικη αναγκη για ξυσιμο,κατι απολυτως κατανοητο.
απο εκει και μετα ομως,να κοιτας τις σπουδες σου σαν δουλεια!αυτο θα σε βοηθησει στην πορεια.
να μελετας σε βιβλιοθηκες, ωστε να κοινωνικοποιεισαι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!:cool2:
το πιο ευκολο πεδιο για φλερτ ΕΚΕΙ βρισκεται,πολυ περισσοτερο και απο οργανωμενα ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ...πιστεψε με!!

τα γκολ ναι μεν μπαινουν τη νυχτα...αλλα την ημερα γινεται η σωστη προπονηση! χωρις σωστη προετοιμασια δεν πας πουθενα:thumbsup:
οχι οτι το βραδυ σε μαγαζι ειναι ακατορθωτο να χωθεις η ακομη και να γαμησεις,αλλα ο βαθμος δυσκολιας ανεβαινει επειδη ,λογω βαβουρας και πολιορκιας απο τον καθε λογης κατσικογαμη ,οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ νιωθουν πιο ανασφαλεις!
ακομη και αν γουσταρουν,πολυ δυσκολα δε θα περασουν ΚΑΙ εσενα για καποιον αμπαλο-τοξικο-χαζοχαρουμενο κατσικογαμη!
οι Ελληνιδες τουλαχιστον! παιζει ρολο και ο τροπος προσεγγισης, ο οποιος πρεπει να ειναι ευγενικος.

περαν τουτου,δεν υπαρχει πιο αχαρο πραμα απο το να διαβαζεις κλεισμενος σε 4 τοιχους σε καθε εξεταστικη.
ιδιως την τελευταια στιγμη..! :confused: καλο ειναι να ριχνεις καμια ματια κατα τη διαρκεια του εξαμηνου,ισα ισα να εχεις μια επαφη.
γυμναστηριο επισης οσο χρειαζεται,μη τυχον βαλεις στοχο να γινεις κανενας φουσκωτος,διοτι αυτοι απωθουν τις γυναικες.
ειναι ΚΑΨΙΜΟ να εισαι ολη μερα σαν τον καθε μαλακα ακριδοψώλη στα γυμναστηρια,εξαιρωντας τους ΤΕΦΑΑτζηδες που το κανουν για βιοποριστικους λογους!

ΕΠΕΙΤΑ,να βγαινεις οσο το δυνατον λιγοτερες ασκοπες εξοδους με πολλους αρχιδοκαμπους,πχ τα μεσημερια και τα απογευματα δεν υπαρχει κανενα απολυτως νοημα να λιωνεις για καφε πανω απο μια ωρα! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
μαλακια και αργοσχολια στο επακρο,συνηθως σε τετοιους καφεδες θα γινεσαι κοινωνος της μιζεριας των υπολοιπων μπακουρηδων.
καλο ειναι λοιπον να εχεις πολλους κυκλους,πολλες παρεες,αναμεσα τους και καποιους πιο σπασικλες που ισως σου χρησιμεψουν στα μαθηματα.
ΜΗΝ κολλας μονο στους παιδικους -μαθητικους φιλους ,οκ καλοι και αυτοι,αλλα η επαναλαμβανομενη τριβη μαζι τους θα σε φθειρει ψυχολογικα. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει με μια γυναικα που βλεπουμε καθε μερα ,το ιδιο συμβαινει και με τα φιλαρακια μας.
συγγνωμη που θα σε απογοητευσω, αλλα ακομη και απο τους παιδικους φιλους ,μετρημενοι στα δαχτυλα του μισου χεριου θα παραμεινουν κολλητοι που δε θα σε ζηλευουν(δε χρειαζονται παραπανω, να εισαι βεβαιος)

θα αξιοποιεις το χρονο σου δημιουργικα ,κατα το δυναμειν! δε θα λες ολα τα μυστικα στους παιδικους σου φιλους.
καλυτερα να μοιραζεσαι τα νεα η τις πληροφοριες σου με καινουριους φιλους που θα συναντησεις στη σχολη. και εκει φυσικα με μετρο!
επομενως,το αν πας μπουρδελοτσαρκα,το αν την πεσεις σε καποια γκομενα,το αν βγαλεις καποια γκομενα,το αν ξεκινησεις μαθηματα ξενης γλωσσας η γραφτεις εθελοντης καπου,δε χρειαζεται να το διατυμπανιζεις!
θα κοιτας να περνας ΕΣΥ καλα και μετα θα ενδιαφερεσαι για το θεαθηναι.
δηλαδη το τι θα πουν οι γνωστοι-συγγενεις-φιλοι και "φιλοι"!

ΠΟΤΕ δε θα ακυρωσεις γκομενα για να βγεις με αρχιδοκαμπους,εκτος ΑΝ υπαρχει ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ!
και ερχομαστε πια στο πιο βασικο σκελος....!
ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ -ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΤΟ PLAYSTATION KAI ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΕΙΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ απο τη ζωη σου
δε θα φανατιζεσαι για κανεναν -για καμια και για τιποτα ,δε θα δενεσαι συναισθηματικα με ομαδα-γυναικα-φιλους,δε θα δινεις πριν παρεις!
δε θα δινεις λογαριασμο σε κανεναν πουστη γιατι δεν πηγες την ταδε μερα γηπεδο η συναυλια τραπ.
δε θα απολογεισαι σε καμια γκομενα γιατι αργησες καπου η γιατι ειπες κατι που δεν αποδεχεται. οταν σε προσβαλλει γυναικα,θα φευγεις!
ποτε λογια-ποτε καυγας-ποτε σωματικη βια. αυτο το τελευταιο ισχυει ΦΥΣΙΚΑ και για τα γηπεδικα +τις παρεες σου.

να θυμασαι πως ΟΛΟΙ οι παραπανω θα σε προδωσουν και θα φτασεις καποια στιγμη να λες οτι ειμαι μονος μου, εγω και ο μητσος μου!
θα εισαι ο εαυτος σου,παντα με σεβασμο και ευγενεια. δε θα ενοχλεις απροκλητα,θα ακους με προσοχη τους αλλους και θα αφηνεις να πεσει και μια κουβεντα κατω. ΞΕΡΩ οτι ειναι δυσκολο λογω εγωισμου στην ηλικια σου,αλλα δουλεψε το απο τωρα. δε θα βγεις χαμενος!
δε θα γινεσαι χαλακι να σε πατησουν! ΠΡΟΣΟΧΗ,δε θα εισαι σκατοψυχος, απλως ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ,για να περνας ΕΣΥ καλα.
αυτο ειναι το ρεζουμε :wanker: :wanker: :wanker:
θα εισαι ανοιχτος σε καθε κοινωνικο κυκλο,ακομη και αν δεν πολυγουσταρεις.καλο ειναι να εχεις εναλλακτικες μορφες εξοδων,ΕΦΟΣΟΝ δεν παιζει σταθερο γκομενακι την εκαστοτε περιοδο!
ειναι μακρυς ο δρομος προς την κορυφη ,ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΟΥ με αυτα που σου γραφω και θα με θυμηθεις μελλοντικα.

τα καλα χρονια ειναι μετα τα 25-26 ,οταν διευρυνεται το target group,προς τα πανω και προς τα κατω!
θα δεις τοτε ποσο μηχανικα και αβιαστα θα φλερταρεις,τωρα βαλε τις βασεις και ο,τι καλο..προκυψει!
ο αντρας οσο μεγαλωνει,τοσο μεγαλυτερη περαση εχει. ακριβως το αντιθετο απο τη γυναικα!
ξερω 50αρηδες χωρισμενους που κανουν ζωη.... 30αρηδων!
αυτο δεν ειναι κλισε εφησυχασμου,στο λεω για να μη γινει αυτοσκοπος το μουνι στη ζωη σου.
εισαι οχι απλα μικρος,αλλα μπεμπης. ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ σε ολους τους τομεις-οχι μονο στα μουνια- και η θεια δικη θα σε ανταμειψει!
μη τυχον παρατησεις τον εαυτο σου για κανεναν λογο! απαγορευεται να απογοητευτεις,προχωρα ευθεια με το κεφαλι ψηλα.
θα φας πολλες φολες και πολλα χαστουκια,να ξερεις. μες το προγραμμα ειναι ολα αυτα. εσυ θα ΠΑΛΕΥΕΙΣ να μεινεις ορθιος.
τα αγαθα κοποις κτωνται και να θυμασαι πως οι οι γονεις σου εχουν κανει αρκετες θυσιες για σενα ως τωρα.

ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ, Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ,ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ :woldman::woldman::woldman::woldman:

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ :rockon: :rockon: :rockon:

ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΙΚΟΥΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΩΜΑΚΙ :wink: :wink:

ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ :wanker: :wanker: :wanker:

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ε ωραία,όλες έτσι κυκλοφορούν,το ξέρουμε,το βλέπουμε

Και τί έγινε;Μόνες τους πάνε,μόνες τους γυρνάνε,με το κινητό στο χέρι όλη μέρα.Ψάχνεται καμία;Ψωλοπαρέες έχει παντού,χεσμένους τους έχουν.Όποια έχει ορμές και θέλει να γαμιέται,ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.ΘΑ'ΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Και αν πιεις και 3-4 βότκες...βλέπεις και Μοσχοβίτισες 40αρες που μοιάζουν 20 να νομίζουν ότι είσαι ο άντρας της ζωής τους...άμα λάχει ναούμε
:cool2:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth::tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ρε ΜΑΛΑΚΑ !!!

για την ακριβεια 38 γινεται το Νοεμβρη! :tooth:

υψος Kylie Minogue ,καστανοξανθο μαλλι,τιμιο βυζακι γαλακτος
γαλανοματα με αψεγαδιαστο προσωπακι 18χρονης απο τα ρωσικα μουνολιβαααδα ....:smitten:δεν σου κανω πλακα...!

ελα το Σεπτεμβρη να βγουμε Θεσ/νικη, που θα εχει και τις φιλες της εδω:rockon:

εγω μοΥναχοφαης ΔΕΝ ....υπηρξα ποτε ! αλλωστε οταν χωθηκα,τη γνωρισα και στον ξιπασμενο σπασικλα λογω.. τακτ! :confused:
για να μη νιωθει ασχημα ο μπουστης. !..μεχρι που σ ενα σημειο ,αυτη ξαναηρθε σ εμενα μονη της.
....της μιλουσε ολη την ωρα για το ινσταγκραμ:jerking: και μου εδειχνε με χαρα οτι πηρε το προφιλ της:idiot::jerking2:

αυτος εν τω μεταξυ ποτε δεν εμαθε οτι την πηδηξα την ιδια νυχτα!:undecided:
περιμενει ντεμεκ να κανονισουμε κοινη εξοδο το Σεπτεμβρη, με ενισχυμενη ρωσικη συνθεση!
η ιδια μου ειπε οτι ηταν αρκετα "nerd" ολη την ωρα ,αν και καλο παιδι:undecided:

αν ειναι να βγουμε και ως κοινη παρεα,εννοειται δε θα πω τον ..λουζερ!
ειναι κριμα να μη γαμησει εστω και μια φιλη της καποιος που νιωθει! αυτος θα μ εκθεσει κιολας!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γαμησει,το εχω ζησει πολλες φορες το εργο ως πασαδορος του :confused:
γυμνη με ανοιχτα ποδια να του φερεις τη Ρια Αντωνιου,θα παρει το κινητο να βγει σελφι διπλα στη μουνοτρυπα της
......αντι να κατεβασει το μποξερακι...! :confused: :confused: :confused: μα την Παναγια ομως !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Ε ναι καλα σιγουρα
δεν το βαζουν κατω παντως,εκει να περιμενουν
και ας ειναι και αγαμητες,τρελα τι να πεις!! :angel:
Δεν έχουν ως προτεραιότητα το σεξ κάθεαυτο όπως εμείς αλλά την κοινωνική και οικονομική άνοδο μέσω του σεξ...για αυτό μοιράζουν ακυρα σε οσους ΔΕΝ μπορούν να τα προσφέρουν όλα αυτά σε συσκευασία πακέτου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
δεν εχασε κανεναν,δεν εψαχνε κανεναν...απλως τελευταια στιγμη μια Ελλεηνιδα φιλη της ...την κρεμασε!
Ορίστε , καμια φορά κάνουν και κάτι χρήσιμο οι ελληνίδες όλο τις κράζουμε :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom