Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Ενα αλλο χαρακτηριστικο τους ειναι οτι σου δινουν την εντυπωση,οτι εχουν τασεις φυγης
ενω μπορει να ειχες παει εκδρομη προχθες,με το που γυρνας στο σπιτι
παιρνει αγκαλια το pc,και ψαχνει προσφορες για την επομενη εκδρομη
ασχετα εσυ αν οικονομικα δεν βγαζεις τον μηνα!! :angel:
Ίσως είναι αρκετά άνετη οικονομικά για να στην κεράσει αυτή!!!!

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth::tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ρε ΜΑΛΑΚΑ !!!

για την ακριβεια 38 γινεται το Νοεμβρη! :tooth:

υψος Kylie Minogue ,καστανοξανθο μαλλι,τιμιο βυζακι γαλακτος
γαλανοματα με αψεγαδιαστο προσωπακι 18χρονης απο τα ρωσικα μουνολιβαααδα ....:smitten:δεν σου κανω πλακα...!

ελα το Σεπτεμβρη να βγουμε Θεσ/νικη, που θα εχει και τις φιλες της εδω:rockon:

εγω μοΥναχοφαης ΔΕΝ ....υπηρξα ποτε ! αλλωστε οταν χωθηκα,τη γνωρισα και στον ξιπασμενο σπασικλα λογω.. τακτ! :confused:
για να μη νιωθει ασχημα ο μπουστης. !..μεχρι που σ ενα σημειο ,αυτη ξαναηρθε σ εμενα μονη της.
....της μιλουσε ολη την ωρα για το ινσταγκραμ:jerking: και μου εδειχνε με χαρα οτι πηρε το προφιλ της:idiot::jerking2:

αυτος εν τω μεταξυ ποτε δεν εμαθε οτι την πηδηξα την ιδια νυχτα!:undecided:
περιμενει ντεμεκ να κανονισουμε κοινη εξοδο το Σεπτεμβρη, με ενισχυμενη ρωσικη συνθεση!
η ιδια μου ειπε οτι ηταν αρκετα "nerd" ολη την ωρα ,αν και καλο παιδι:undecided:

αν ειναι να βγουμε και ως κοινη παρεα,εννοειται δε θα πω τον ..λουζερ!
ειναι κριμα να μη γαμησει εστω και μια φιλη της καποιος που νιωθει! αυτος θα μ εκθεσει κιολας!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γαμησει,το εχω ζησει πολλες φορες το εργο ως πασαδορος του :confused:
γυμνη με ανοιχτα ποδια να του φερεις τη Ρια Αντωνιου,θα παρει το κινητο να βγει σελφι διπλα στη μουνοτρυπα της
......αντι να κατεβασει το μποξερακι...! :confused: :confused: :confused: μα την Παναγια ομως !
Στο τελευταίο που αναφέρεσαι για τη σελφι με την Ρία Αντωνίου θα σου αναφέρω την άποψη του Ζάχου Χατζηφωτίου για το θέμα.

Κάποτε ρώτησαν το Ζάχο Χατζηφωτίου , στα νιάτα του, αν είχε μια ώρα στην διάθεση του με την Μπριζίτ Μπαρντό ας πούμε , τι θα έκανε μαζί της.
Εκείνος απάντησε ότι θα πήγαινα μαζί της για καφέ στην πλατεία Κολωνακίου.
Καλά δε θα προτιμούσες να πας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί της, τον ρώτησαν.
Ο δάσκαλος είπε, μπορεί να μη γαμήσω την Μπριζίτ αλλά με τη φήμη που θα αποκτήσω θα γαμήσω μετά τη μισή Αθήνα .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Στο τελευταίο που αναφέρεσαι για τη σελφι με την Ρία Αντωνίου θα σου αναφέρω την άποψη του Ζάχου Χατζηφωτίου για το θέμα.

Κάποτε ρώτησαν το Ζάχο Χατζηφωτίου , στα νιάτα του, αν είχε μια ώρα στην διάθεση του με την Μπριζίτ Μπαρντό ας πούμε , τι θα έκανε μαζί της.
Ο δάσκαλος είπε, μπορεί να μη γαμήσω την Μπριζίτ αλλά με τη φήμη που θα αποκτήσω θα γαμήσω μετά τη μισή Αθήνα .
Υποκλίνομαι στον Μέγα μπον βιβερ ,τον μαχητή της Ταξιαρχίας Ρίμινι....έχω πάρει ΕΣΤΙΑ Σαββάτου για να διαβάζω τα κείμενα του .

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216

Ο Ζάχος ήταν μπουρδελιάρης, καταλάβαινε τον τζόγο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Δεν θα ξεχασω καπου το 2011-12 δεν θυμαμαι καλα,Αυγουστο μηνα,ειχα παει Ολλανδια με μια φιλη μου για 15 μερες
και στις δεκαδες ασκοπες και κουραστικες βολτες μεσα στο νταμ,κατσαμε σε ενα καφε,εκει τα χρηματα τα πληρωνεις με το που ερθει η παραγγελια
οχι οπως το εχουμε εμεις που πληρωνεις στο τελος οταν φευγεις,οπως πληρωνεις και στην τουαλετα για να πας τελος παντων
εκει λοιπον γνωρισαμε ενα ζευγος Ολλανδων,οι οποιοι στο τελος του καφε μας προσκαλεσαν να παμε και να μας κερασουν μια μπιρα στο σπιτι τους
ηταν 500 μετρα απο το καφε αποσταση, στο ποταμι αυτα τα πλωτα σπιτια νομιζω τα ονομαζουν μπατο καπως ετσι,οταν η φιλη ειδε το μπατο το οποιο
ηταν ψιλοχαλια,εκανε τα παντα για να μην μπουμε μεσα,και ντραπηκα στα ατομα αυτα τοσο πολυ,που μετα δεν της μιλουσα καθολου μεχρι που επιστρεψαμε
και λεω κοιτα να δεις την διαφορα νοοτροπιας των ανθρωπων!! :headbang:
Η ίδια Ελλεινιδα παίζει να είχε τα πιάτα άπλυτα και το σπίτι βρωμικο αν δεν της καθάριζε η μάνα της

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Mόλις επέστρεψα από 15Αύγουστο στην Ελλάδα και ένας φίλος μου υπενθύμισε τι του είχα στείλει πριν χρόνια,
αναφορικά με το ποια είναι κατά τη γνώμη μου η σύγχρονη ελλεηνίδα.

Από το χρώμα μαλλιών,τον τόνο της φωνής,τα ρούχα,την εμφάνιση,μέχρι το γενικό βλαχομάγκικο στυλάκι,
η παρακάτω αποτελεί την καρικατούρα της σύγχρονης ελλεηνίδας.

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε και τον σύγχρονο πυρφόρο,που το πιο πιθανό είναι αργότερα να θεώρησε καλή απόφαση να την παντρευτεί :confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Mόλις επέστρεψα από 15Αύγουστο στην Ελλάδα και ένας φίλος μου υπενθύμισε τι του είχα στείλει πριν χρόνια,

Από το χρώμα μαλλιών,τον τόνο της φωνής,τα ρούχα,την εμφάνιση,μέχρι το γενικό βλαχομάγκικο στυλάκι,

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε και τον σύγχρονο πυρφόρο,που το πιο πιθανό είναι αργότερα να θεώρησε καλή απόφαση να την παντρευτεί :confused:
τι ανυποφορο βασανιστηριο ειναι αυτο Μπαναγια μου?

η αλλη ειναι σε μια χαλαρη κουβεντα υποτιθεται και ωρυεται σαν λυσσασμενη να επιβληθει σε ολους το στομα της παει σαν ψαλιδι

φαντασου την αυτην σε σοβαρη διαφωνια θα σου βγαλει τα ματια :zombie:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τι ανυποφορο βασανιστηριο ειναι αυτο Μπαναγια μου?

η αλλη ειναι σε μια χαλαρη κουβεντα υποτιθεται και ωρυεται σαν λυσσασμενη να επιβληθει σε ολους το στομα της παει σαν ψαλιδι

φαντασου την αυτην σε σοβαρη διαφωνια θα σου βγαλει τα ματια :zombie:
Βλέποντας την Ελλάδα από απόσταση, έχω καταλάβει ότι αυτόν τον ανυπόφορο τοξικό σπασαρχιδισμό,
μας τον είχαν περάσει στην Ελλάδα σαν "ελληνικό ταμπεραμέντο" ή ακόμη χειρότερα σαν.......αγάπη.

Μία ελληνίδα 50άρα Γερμανία μου έλεγε να βρω ελληνίδα γυναίκα,
γιατί με τις γερμανίδες που γυρνάω θα τις βαρεθώ κάποια στιγμή γιατί δεν έχουν προσωπικότητα.
Αν αυτή την αρρώστια στο βίντεο την ονομάζουμε "προσωπικότητα",
καλύτερα καλόγερος παρά την σπασαρχίδω του βίντεο..

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Κλασική περίπτωση .

Μια κατινοβλαχαρα έχει για γκόμενο κάποιον που δεν γουστάρει . Τον έχει ενοχοποιήσει [ λόγο αυτού ] ,για τα πάντα , και δίχως να υπάρχει ούτε κατά διάνοια κάτι το μεμπτό από μέρους του , τον έχει καβαλήσει , και εκείνος είναι στην καρακοσμαρα του , και σκέφτεται να συγκατοικήσει μαζί της , η και να την παντρευτεί .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Βλέποντας την Ελλάδα από απόσταση, έχω καταλάβει ότι αυτόν τον ανυπόφορο τοξικό σπασαρχιδισμό,
μας τον είχαν περάσει στην Ελλάδα σαν "ελληνικό ταμπεραμέντο" ή ακόμη χειρότερα σαν.......αγάπη.

Μία ελληνίδα 50άρα Γερμανία μου έλεγε να βρω ελληνίδα γυναίκα,
γιατί με τις γερμανίδες που γυρνάω θα τις βαρεθώ κάποια στιγμή γιατί δεν έχουν προσωπικότητα.
Αν αυτή την αρρώστια στο βίντεο την ονομάζουμε "προσωπικότητα",
καλύτερα καλόγερος παρά την σπασαρχίδω του βίντεο..
προχθες τα εγραφα σε αλλο θρεντ

εχει γινει επιδημια η στραβοστομια η κλανομαγκια και τα μαφιζιλικια στις γκομενες

εφυγαν και τα φεγγαρακια τα λιονταρακια και οι νεραιδες με τα "ρομαντικα" τσιτατα απο τα σοσιαλ τωρα παιζουν φουλ επιθεση "εγω και γαμιεστε ολοι γιατι εχω μουνι"

σε λιγο ερχονται φωτο με γκανια κοκες πτωματα κλπ :headbang2:

*οι σαλιαρηδες που τις αποθεωνουν σταθεροι απο κατω δεν αλλαξαν ματαρες-θεαρα-αστερι-κουκλαρα τα κλασσικα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
προχθες τα εγραφα σε αλλο θρεντ

εχει γινει επιδημια η στραβοστομια η κλανομαγκια και τα μαφιζιλικια στις γκομενες

εφυγαν και τα φεγγαρακια τα λιονταρακια και οι νεραιδες με τα "ρομαντικα" τσιτατα απο τα σοσιαλ τωρα παιζουν φουλ επιθεση "εγω και γαμιεστε ολοι γιατι εχω μουνι"

σε λιγο ερχονται φωτο με γκανια κοκες πτωματα κλπ :headbang2:

*οι σαλιαρηδες που τις αποθεωνουν σταθεροι απο κατω δεν αλλαξαν ματαρες-θεαρα-αστερι-κουκλαρα τα κλασσικα
Kαι άμα βγουν εξωτερικό, προσπαθούν να βρούνε γκόμενο,αλλά μετά το πρώτο ραντεβού δεν υπάρχει δεύτερο.

Όποτε κατεβαίνω Ελλάδα,είναι ένα μαγαζί που επισκέπτομαι σχεδόν εθιμοτυπικά,η κυρία που το έχει με ξέρει από μικρό.
Περνάω για τα καθέκαστα και σε μία φάση την ρωτάω τι κάνει η κόρη της(η οποία βρίσκεται σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα).
Μου απαντάει,πολύ καλά,σε λίγο καιρό πρέπει να ανέβω να βοηθήσω γιατί περιμένουμε μωράκι.
Α,ωραία,της λέω. Να σας ζήσει.Έλληνας ο γαμπρός;
Kαι ξαφνικά,αλλάζει το πρόσωπό της και μου απαντάει,το παιδί είναι από το................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ιράκ :confused:

Προσπάθησα να προσπεράσω τη στιγμή της αμοιβαίας αμηχανίας,αλλά ήταν λιγάκι δύσκολο...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.331
Πόντοι
1.056

Αυτά τα βίντεο για να κερδίζουν προβολές είναι επίτηδες στημένα έτσι που οι πρωταγωνιστές καταντούν καρικατούρες. Δεν σημαίνει ότι έτσι είναι και στην πραγματικότητα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Ποιος σοβαρός ασχολείται μ'αυτές τις άπλυτες στραβοστόμες;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.331
Πόντοι
1.056
Kαι άμα βγουν εξωτερικό, προσπαθούν να βρούνε γκόμενο,αλλά μετά το πρώτο ραντεβού δεν υπάρχει δεύτερο.

Όποτε κατεβαίνω Ελλάδα,είναι ένα μαγαζί που επισκέπτομαι σχεδόν εθιμοτυπικά,η κυρία που το έχει με ξέρει από μικρό.
Περνάω για τα καθέκαστα και σε μία φάση την ρωτάω τι κάνει η κόρη της(η οποία βρίσκεται σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα).
Μου απαντάει,πολύ καλά,σε λίγο καιρό πρέπει να ανέβω να βοηθήσω γιατί περιμένουμε μωράκι.
Kαι ξαφνικά,αλλάζει το πρόσωπό της και μου απαντάει,το παιδί είναι από το................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ιράκ :confused:

Προσπάθησα να προσπεράσω τη στιγμή της αμοιβαίας αμηχανίας,αλλά ήταν λιγάκι δύσκολο...
Δηλαδή δεν έχεις γνωρίσει Ελληνίδες του εξωτερικού που να έχουν παντρευτεί ντόπιους;:think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ποιος σοβαρός ασχολείται μ'αυτές τις άπλυτες στραβοστόμες;
Oι πάκηδες και οι αρανβότουρκοι,γιατί με αυτους δεν ασχολείται καμιά σοβαρή Ευρωπαία.
Αυτά τα βίντεο για να κερδίζουν προβολές είναι επίτηδες στημένα έτσι που οι πρωταγωνιστές καταντούν καρικατούρες. Δεν σημαίνει ότι έτσι είναι και στην πραγματικότητα.
Το συγκεκριμένο δε φαίνεται στημένο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δηλαδή δεν έχεις γνωρίσει Ελληνίδες του εξωτερικού που να έχουν παντρευτεί ντόπιους;:think:
Έλληνες/Ελληνίδες που έχουν παντρευτεί αξιόλογες ντόπιες/ιους είναι μόνο όσοι/όσες δε έχουν κανένα
στοιχείο από αυτά που έχει το ζευγάρι του βίντεο,δηλαδή μία ελάχιστη μειοψηφία.
Οι υπόλοιποι/ες παντρεύονται μεταξύ τους,ακόμη και με τούρκους/λες :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656

Ασπάστηκε και το ισλάμ;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.331
Πόντοι
1.056
Oι πάκηδες και οι αρανβότουρκοι,γιατί με αυτους δεν ασχολείται καμιά σοβαρή Ευρωπαία.

Το συγκεκριμένο δε φαίνεται στημένο
Ότι βγαίνει στο youtube (όπως παλιότερα στην τηλεόραση) ποντάρει στην υπερβολή και στα στερεότυπα. Είναι σαν να μου λες ότι ο ξένος θα δει ελληνικές ταινίες και θα μπορέσει να καταλάβει την ψυχοσύνθεση του Έλληνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom