Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Όχι αυτό δεν είναι απ'τα ποιοτικά που ακούω, αυτό το ακούω απλά για το χαβαλε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν νομίζω να υπάρχει πελάτης που να κρίνει απ'το μαλλί
Α) Πάλι καλά που ακούς και πιο ποιοτικά...
Βου)ΟΛΟΙκρινουν ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνεργοι με νορμάλ / μη προκλητικη εμφάνιση...γιατί να ρισκάρει το αφεντικό να πάρει καποιον που θα του κόψει πελατεία;"Παμε παρακάτω" θα πει....και θα έχει δίκιο.Μην λες μετά "οι άλλοι φταίνε" αν θα μένεις άνεργος....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Μάθε να εξετάζεις τα πράγματα με κριτική σκέψη, αυτό έχω μόνο να σου πω. Τα πράγματα εξετάζονται κατά περίπτωση και υπάρχουν πολλές παράμετροι πχ άλλο το να ακούς ένα σκουπιδοτράγουδο σε ένα μαγαζί, άλλο το να είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρεπερτορίου σκουπιδοτράγουδα κι ακόμα χειρότερο ένα σκουπιδοτράγουδο να είναι στις προτιμήσεις σου.

Μερικά τραγούδια είναι απλώς σαχλά κι απλά αποβλακώνουν, άλλα όμως περνάνε συνθήματα και πρότυπα συμπεριφοράς. Δεν θα σου πω εγώ σε ποια μαγαζιά να πας και τι μουσική να ακούς. Άλλωστε έχουμε και πολλές διαφορές: ηλικία, χαρακτήρα κλπ. Πρέπει να αποφασίσεις μόνος σου με βάση το πώς θες να εξελιχθείς στη ζωή σου και με τι άτομα θες να συναναστρέφεσαι.

Οι προτιμήσεις, οι συναναστροφές και οι συνήθειες καθορίζουν την πορεία ζωής του καθενός.
Που να την βρει την κριτική σκέψη ,όταν μέχρι πριν λίγους μήνες παπαγαλιζε τα βιβλία του;Μόνο η ζωή η έστω κάποια εξειδικευμένα μαθήματα θα του τα μάθουν αυτά...άλλωστε και εμείς στην ηλικία του ήμασταν κάπως αδιαμορφωτοι.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
772
Πόντοι
81
Εχει γινει το thread : ''Μαθαινοντας την ΑΒ'' και ''Λολα να ενα μηλο''

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Το σημαντικοτερο στην ζωη ειναι να εισαι ανθρωπος με αξιες,οταν χαθει αυτο τελος
μπορει να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις,αλλα παντα μεσα σε ανθρωπινο πλαισιο
ολα τα αλλα ειναι προς εντυπωσιασμο!!
Μα εγώ έχω αξίες, απλά οι άλλοι νομίζουν ότι έχω πρότυπα τους τραπερς επειδή ακούω κάποια τραγούδια τους ότι μ'αρεσουν αυτά που λένε, όχι ούτε καν. Ίσα ίσα εγώ δεν ακουμπάω ναρκωτικά ούτε για αστείο, κάνω υγιεινή ζωή γυμνάζομαι μαθαίνω programming και από μόνος μου, προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν με έχει πάρει η κάτω βόλτα, αν είχε γίνει αυτό δε θα έκανα τίποτα από τα παραπάνω

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Α) Πάλι καλά που ακούς και πιο ποιοτικά...
Βου)ΟΛΟΙκρινουν ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνεργοι με νορμάλ / μη προκλητικη εμφάνιση...γιατί να ρισκάρει το αφεντικό να πάρει καποιον που θα του κόψει πελατεία;"Παμε παρακάτω" θα πει....και θα έχει δίκιο.Μην λες μετά "οι άλλοι φταίνε" αν θα μένεις άνεργος....
Και καλά τώρα αυτά είναι οπισθοδρομικα πράγματα, δε πάμε μπροστά σαν κοινωνία έτσι
To ωραίο σολακι δεν το σώζει...μπροστά στην εμπειρία ζωής που βγάζουν οι παλιοί του χώρου όπως ο Λέξ αυτό δεν διαφέρει και πολύ από τα σκουπίδια που ακούνε οι μάζες.
Οσο καλό παιδί και να είναι αν κάνει κωλομαγκιες επειδή αυτό λένε οι στίχοι των τραγουδιών που ακούει απλά είναι χαζεμενο.Δεν αξίζει σεβασμός σε τέτοια κατακάθια ....
Ναι αλλά εγώ δεν κάνω κωλομαγκιες, υπάρχουν και αυτοί και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι μαλακες αλλά εγώ ακούω σε φάση όπως θα ακούσω ένα ποπ τραγούδι , πχ take me to church του Hozier που μιλάει για ομοφυλόφιλους, εντάξει το ακούω χωρίς να δίνω σημασία στο νόημα, δεν σημαίνει ότι επειδή το ακούω έγινα ομοφυλόφιλος

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
.
Να ορίστε αυτού του είδους τα τραγούδια ακούω περισσότερο, τι έχεις να πεις? Βιαστηκες να κρίνεις
Τυπε επικροτω τα ακουσματα σου
Χωρις ειρωνια.
Ποτε μην επιτρεψεις να σε κρινουν για τα μουσικα σου γουστα.
Κι εμενα μου βρωμανε οσοι ακουνε κλασσικη μουσικη αλλα δε θα τους κρινω παρ ολο που οι πιο πολλοι απο αυτους δεν ξερουν να σου τεκμηριωσουν γιατι την ακουνε η γιατι ξεχωριζει.
Η μουσικη για μενα ειναι μια απλα εχει πολλους τροπους εκφρασης.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
.

Τυπε επικροτω τα ακουσματα σου
Χωρις ειρωνια.
Ποτε μην επιτρεψεις να σε κρινουν για τα μουσικα σου γουστα.
Κι εμενα μου βρωμανε οσοι ακουνε κλασσικη μουσικη αλλα δε θα τους κρινω παρ ολο που οι πιο πολλοι απο αυτους δεν ξερουν να σου τεκμηριωσουν γιατι την ακουνε η γιατι ξεχωριζει.
Η μουσικη για μενα ειναι μια απλα εχει πολλους τροπους εκφρασης.
Ακριβώς αυτό, δηλαδή γιατί να κρίνεις τον άλλον επειδή ακούει λαϊκά η ραπ η ροκ? Τρόπος έκφρασης είναι, και εγώ εκφράζομαι από αυτά τραγούδια, μιλάνε για πράγματα που ζω και βλέπω στην καθημερινότητα μου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Ακριβώς αυτό, δηλαδή γιατί να κρίνεις τον άλλον επειδή ακούει λαϊκά η ραπ η ροκ? Τρόπος έκφρασης είναι, και εγώ εκφράζομαι από αυτά τραγούδια, μιλάνε για πράγματα που ζω και βλέπω στην καθημερινότητα μου.
Να προσθεσω και κατι αλλο:
Κυριως να μην αλλαξεις γουστα επειδη καποιοι σου λενε οτι καποια ειδη μουσικης ειναι γκομενοπαγιδες
Γενικα να μην αλλαξεις τιποτα πανω στην προσωπικοτητα σου με την πεποιθηση να αρεσεις.
Αυτος ειναι ο ορισμος του μουνοδουλου αλλωστε.
Κανε εσυ τις κινησεις σου να προσεγγισεις τη γυναικα εχε στο νου σου οτι ουτως η αλλως προσεγγιζεις σκουπιδια(οσο πιο μουναρα ειναι η αλλη τοσο πιο σκουπιδι χαρακτηρα εχει=αθλιοτερο χιουμορ,ελλειψη ευγενειας,αξιων ποσο μαλλον μουσικα γουστα)
Αλλα εσυ πας για το φιδορουφηχτο της τσιμπουκι φιλε οχι για να μοιραζεστε ακρογιαλιες και ηλιοβασιλεμματα.
Οι γυναικες εχουν δυο τρια χαρακτηριστικα που αξιολογεις.
-πιπα
-στησιματα
-ταχυτητα εξαφανισης μετα το 1ο χυσιμο η το 2ο,3ο αν εχει extra μπαλακι
-ποσο δεκτικη ειναι στην επαναπροσεγγιση για γαμησι αν την κλασεις τελειως για μισο με ενα μηνα
-αν κερατωνει η οχι.Αν κερατωνει σημαινει πως θα τη γαμας ακομη κι αν βρει σταθερο μαλακα.
Αυτα λοιπον ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα μιας γυναικας.
Οπως δεν αξιζει να αλλαξεις για μια νεα μηχανη η ενα νεο αμαξι ετσι δεν αξιζουν οι αλλαγες και για μια νεα γυναικα.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Να προσθεσω και κατι αλλο:
Κυριως να μην αλλαξεις γουστα επειδη καποιοι σου λενε οτι καποια ειδη μουσικης ειναι γκομενοπαγιδες
Γενικα να μην αλλαξεις τιποτα πανω στην προσωπικοτητα σου με την πεποιθηση να αρεσεις.
Αυτος ειναι ο ορισμος του μουνοδουλου αλλωστε.
Κανε εσυ τις κινησεις σου να προσεγγισεις τη γυναικα εχε στο νου σου οτι ουτως η αλλως προσεγγιζεις σκουπιδια(οσο πιο μουναρα ειναι η αλλη τοσο πιο σκουπιδι χαρακτηρα εχει=αθλιοτερο χιουμορ,ελλειψη ευγενειας,αξιων ποσο μαλλον μουσικα γουστα)
Αλλα εσυ πας για το φιδορουφηχτο της τσιμπουκι φιλε οχι για να μοιραζεστε ακρογιαλιες και ηλιοβασιλεμματα.
Οι γυναικες εχουν δυο τρια χαρακτηριστικα που αξιολογεις.
-πιπα
-στησιματα
-ταχυτητα εξαφανισης μετα το 1ο χυσιμο η το 2ο,3ο αν εχει extra μπαλακι
-ποσο δεκτικη ειναι στην επαναπροσεγγιση για γαμησι αν την κλασεις τελειως για μισο με ενα μηνα
-αν κερατωνει η οχι.Αν κερατωνει σημαινει πως θα τη γαμας ακομη κι αν βρει σταθερο μαλακα.
Αυτα λοιπον ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα μιας γυναικας.
Οπως δεν αξιζει να αλλαξεις για μια νεα μηχανη η ενα νεο αμαξι ετσι δεν αξιζουν οι αλλαγες και για μια νεα γυναικα.
Εκτός απ'το σεξ δε θα πεις και κάποια πράγματα με τη γκόμενα οσο είστε μαζί ? Εννοώ γενική συζήτηση όχι κάτι ψαγμενο. Το θέμα είναι να κάνω κάτι χωρίς να καταντήσω αγαπουλης, να έχω εγώ το πάνω χέρι και για όσο κρατήσει να είναι κάτι καλό και για τους δύο.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τζιμαρε αν αναλογιστεις οτι εγω ειμαι 55 χρονων,και εσυ 18 καταλαβαινεις οτι ηλικιακα ειμαι πατερα σου
εγω με την ζωη που εχω κανει,τα πραγματα τα βλεπω τελειως διαφορετικα απο πολλους εδω μεσα
υπαρχουν πολυ συντηρητικες αποψεις δεν με ενοχλει το εχω συνηθισει
ποτε για κανεναν και για τιποτα να μην αλλαξεις τα πιστευω σου,απο την στιγμη που τα θεωρεις σωστα,να εισαι ο εαυτο σου
οσο για τους τραπερς αν εξαιρεσεις τους δημιουργους και οχι ολους,οι ακολουθοι τους ειναι για κλαματα ψιλοτελειωμενοι
εχω γνωρισει τραπονια μουσικους οι περισσοτεροι ειναι μουνοπανα και επικινδυνοι,βεβαια αυτο συμβαινει παντου
οσο για τα ντραγκς δεν ειναι προνομιο των τραπερς,αλλα και των λαικων,των πολιτικων,των εφοπλιστων,της μοδας,ολων
παιδι της πλατειας ειμαι τα ξερουμε αυτα,δεν θα τα μαθουμε τωρα
μην κολλας!!
Συμφωνώ, εγώ πιστεύω οι περισσότεροι της show biz κάνουνε, γενικά το πράγμα με τους διάσημους βρωμάει από παντού, ευτυχώς εγώ δεν ανήκω στο αποβλακωμενο κοινό ακούω μερικά τραγούδια τους για το χαβαλε και μέχρι εκεί τίποτα άλλο. Εννοείται είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσω. Κι εσύ σαν άτομο που μεγάλωσες Εξάρχεια θα έχεις δει πολλά, αλήθεια πάντα τόσο χάλια ήταν εκεί? Πώς είναι τώρα η κατάσταση? Έχεις δει να γίνονται άσχημα πράγματα τη νύχτα? Εννοώ πράγματα που να μην έχουν βγει στις ειδήσεις και παραεξω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Και καλά τώρα αυτά είναι οπισθοδρομικα πράγματα, δε πάμε μπροστά σαν κοινωνία έτσι

Ναι αλλά εγώ δεν κάνω κωλομαγκιες, υπάρχουν και αυτοί και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι μαλακες αλλά εγώ ακούω σε φάση όπως θα ακούσω ένα ποπ τραγούδι , πχ take me to church του Hozier που μιλάει για ομοφυλόφιλους, εντάξει το ακούω χωρίς να δίνω σημασία στο νόημα, δεν σημαίνει ότι επειδή το ακούω έγινα ομοφυλόφιλος
Εδώ συμφωνουμε...οι Placebo είχαν κάνει μια καταπληκτική συνεργασία με τον Μέγα David Bowie...όσοι και να το διασκευάζουν θα είναι απλά μείον.Φυσικα και θα την ακούσω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.833
Πόντοι
2.356
Και άλλο οι καπότες golddiggers και άλλο μία γυναίκα που θέλει απλά να μην είσαι μαμάκιας ή να μην μπορείς να βγάλεις ούτε ένα μεροκάματο.
Δεν ψάχνουν αδερφέ "άντρα που να βγάζει ένα μεροκάματο". Ξέρω αστυνομικό με μισθό 1300 νέτα, με δικό του σπίτι 60τμ με αμάξι κάτω στη πιλοτή και με εξοχικό - και πολύ εμφανίσιμο παιδί όχι μπάζο 34 ετών - και όπου πάει οι γκόμενες ψάχνουν πιο πολύ φτιαγμένους από αυτόν.

Παλιά ήταν έτσι. Τώρα πια υπάρχει πολύ συμφεροντολογία από τις γκόμενες. Η δε γκρίνια σπάει μπάλες... Θέλει προσοχή αυτό το χόμπυ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.537
Πόντοι
3.656
Δεν ψάχνουν αδερφέ "άντρα που να βγάζει ένα μεροκάματο". Ξέρω αστυνομικό με μισθό 1300 νέτα, με δικό του σπίτι 60τμ με αμάξι κάτω στη πιλοτή και με εξοχικό - και πολύ εμφανίσιμο παιδί όχι μπάζο 34 ετών - και όπου πάει οι γκόμενες ψάχνουν πιο πολύ φτιαγμένους από αυτόν.

Αν με όλα αυτά δεν βρίσκει γκόμενα,μάλλον ο ίδιος κάνει κάτι λάθος

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εδώ συμφωνουμε...οι Placebo είχαν κάνει μια καταπληκτική συνεργασία με τον Μέγα David Bowie...όσοι και να το διασκευάζουν θα είναι απλά μείον.Φυσικα και θα την ακούσω.
Εμ αυτό σε λέω, με παρεξηγησες λίγο όσον αφορά το θέμα της μουσικής, δεν είμαι κανένας αποβλακωμενος, ξέρω τι ακούω και για ποιο λόγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παλιά ήταν έτσι. Τώρα πια υπάρχει πολύ συμφεροντολογία από τις γκόμενες. Η δε γκρίνια σπάει μπάλες... Θέλει προσοχή αυτό το χόμπυ
Οι αστυνομικοί δεν βγάζουν πολλά λεφτά όμως, κληρονομιά θα ήταν

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Εκτός απ'το σεξ δε θα πεις και κάποια πράγματα με τη γκόμενα οσο είστε μαζί ? Εννοώ γενική συζήτηση όχι κάτι ψαγμενο. Το θέμα είναι να κάνω κάτι χωρίς να καταντήσω αγαπουλης, να έχω εγώ το πάνω χέρι και για όσο κρατήσει να είναι κάτι καλό και για τους δύο.
Η οποια συζητηση θα παιχτει στα ραντεβου πριν τη γαμησεις.
Δυστυχως αναγκαιο κακο μια και θα αναγκαστεις να βαλεις να παιξει η κασετα.
Για τη συζητηση:
Κανονας 1:Να εισαι εσυ αυτος που κανει ερωτησεις.Να περιμενεις να απαντησει εκεινη και πανω σε αυτα που λεει να αφηνεις τη συζητηση ελευθερα να παει οπου να ναι.
Προσεχε να μην εισαι ασταματητος πολυλογας αλλα να της αφηνεις αρκετα περιθωρια να εκφραστει και ισως να ρωτησει κι εκεινη εσενα κατι.
Κανονας 2:Απεφυγε να το παιζεις εξυπνακιας στις απαντησεις σου.Να εισαι προσγειωμενος και να απαντας οπως θα απαντουσε καποιος που εννοει τα οσα λεει.
Κανονας 3:Μην παθιαζεσαι με το να υποστηριξεις τις αποψεις σου αν δε συμφωνεις με τη γκομενα.
Κανονας 4:Να περνας καλα.Το πιο βασικο.Οταν εχεις κεφι σου βγαινει πιο αβιαστα οτι ειναι να σου βγει.
Κανονας 5:Δειχνε σκληρος ως αντρας αλλα και ευαισθητος με τις μαλακιες των γυναικων.Θα το βρεις που και πως.
Κανονας 6:Μη ξεχνας πως δεν ειναι αναγκη να τα βρεις και 100% με την αλλη για να πατε για γαμησι.
Κανονας 7:Πανω στην 1 ωρα ραντεβου ξεκινα να την ακουμπας με το χερι σου στο χερι της αρχιξα να δεις πως ανταποκρινεται στο ακουμπημα σου.Πολυ βασικο για τη συνεχεια.
Δυστυχως γυναικα που θα κατσει απεναντι σου στο τραπεζι και που θα μιλαει τυπικα και θα αποφευγει να χρωματιζει το λογο της με συναισθηματα θα χρειαστει και αλλο ραντεβου για να πεσει
Παιξτο ανετος παρ ολα αυτα και δειξε οτι απολαμβανεις την παρεα της.
Χαμογελαστες γκομενες που ερχονται κοντα σου που σε αγγιζουν αυτες κτλ μη τυχον και κανεις το λαθος και πεις "τις εχω αστες για το επομενο ραντεβου"
Επιτοπου φασωμα χαιδεμα χουφτωμα με τροπο κτλ και γαμησι.

Δυστυχως φιλε μου για να γαμησουμε πρεπει να καψουμε εγκεφαλο μαζι τους
Καθα ραντεβου ενα ατελειωτο "ξυλο" για τα εγκεφαλικα μας κυτταρα...3 ωρες μαρτυριο...
Ανα πετυχυμενο ραντεβου(τα αποτυχημενα ληγουν νωρις ευτυχως)
Μετα ομως μολις τη γαμησεις λεγε απλα "ναι μωρο μου" σε οτι πει και κοιτα να χεις το χερι στην πουτσα.
Ακομη θυμαμαι τυπισσα που μου μιλαγε για τις σχεσεις με τα αδελφια της ενω εγω ημουν απο πισω της και της ετριβα το πουτσοκεφαλο αναμεσα στα κωλομερια της...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.131
Πόντοι
3.506
τωρα δεν γνωριζω τι παιζει και ουτε θελω!!
Είναι πολύ χειρότερα με τις συμμορίες των λαθρο, τους προστάτες του χώρου και τα μπασκίνια αραγμένα ως τσεκαδοροι του ζωολογικού κήπου περιφερειακά. Τότε που λες, ήταν παιδική χαρά.

Κάτοικος από 1970 έως 2005, θαμώνας έως 2017... Μετά, μαύρη πέτρα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
@Sub-Zero

:grin::grin::grin:

στη Χαλκιδικη εφαγα μια Μοσχοβιτισσα 38 ετων που μοιαζει μαξιμουμ για 20 :headbang2:
στην αρχη φοβηθηκα να χωθω μηπως ηταν.. ανηλικη!! :angel::dunno:

τοσο λουκουμακι η Oλγα μου. ναι ,Ολγα ονομαζεται:wanker:
ημουν με εναν απο τους αρχιδοσπασικλες (που εχω προαναφερει)σε live γνωστου μαγαζιου(κυριλε μπιτσομπαρου) !
για την ακριβεια, μ ΄εκεινον το μαλακα που του ειχε πεσει το ποτο :jerking: :jerking:

καποια στιγμη ο ΥΨΙΣΤΟΣ με λυπηθηκε και .....ξαφνικα στελνει τριγυρω μου ενα ξανθο αγγελουδι:angel: μαγκες ειλικρινα το πιστευω αυτο!
διχως να το πολυσκεφτω, φωναζω "hello my lady":smiling-face-with-heart-eyes: χααχαχα αυτη με αγνοησε . ..με οριακο μειδιαμα στο προσωπακι της!
ενω λοιπον περναει η ωρα και τη βλεπω να πηγαινοερχεται νευρικα,μονομιας πλησιαζει διπλα μου...!
αυτη τη φορα ομως...να κοντοστεκεται επι 10 βασανιστικα λεπτα! να περιμενει το αγγιγμα του γυπα και ο γυπας να σφυριζει αδιαφορα! :confused:
....απο τα πιο αγχωτικα 10 λεπτα της ζωης ,δεδομενου οτι ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ δεν ηθελα να το χασω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

δε θα κοιμομουν ησυχος τα βραδια, τουλαχιστον για ενα μηνα :rockon::woldman:
αυθυποβαλλομουν και αναρωτιομουν αν επρεπε να χωθω...ημουν σιγουρος οτι συνοδευεται! ειτε απο παρεα ειτε οικογενεια !
δεν ειναι να παιζεις με τη φωτια στην εποχη του #metoo:think:

ξαφνου γυρνω αγαρμπα πλαι της (δεν..αντεχα!)
....και με ελληναραδικη:cool2: προφορα της κανω..."well done my lady,what s your name" :2funny:
τo περιμενε....?.το ηθελε εξαρχης...? εκτιμησε οτι δεν επεσα με τα μουτρα οταν καθισε διπλα μου.?!..
το πιο απιστευτο???:P ... μονη της ειχε βγει για ενα γρηγορο κοκτειλ:kneel::kneel::kneel:

δεν εχασε κανεναν,δεν εψαχνε κανεναν...απλως τελευταια στιγμη μια Ελλεηνιδα φιλη της ...την κρεμασε!
λογω των καταστασεων αναγκαστικα θα μεινει εδω ολο το χειμωνα !:rockon::rockon::rockon:
οι γονεις της διαμενουν στη Θεσσαλονικη τα τελευταια 10 χρονια,με εξοχικο ιδιοκτητο επισης στο πρωτο ποδι !
εξοχικο που βρισκεται σχεδον διπλα στο μαγαζι οπου γινοταν το live!
μετα το live πηγαμε χερι-χερι παραλιακη βολτα ,μπαλαμουτι ως το ξημερωμα και εκει επεσε το πρωτο:zfuck::smitten:

την αποκαλουσα "my precious" και αυτη να λιωνει σαν κερακι στην τριχωτη μου αγκαλια! :tooth:
να της λεω "now you have a monkey looking after you" και αυτη να ρουφαει το λαιμο μου και μετα ξανα τη μπουτσα μου!
να της λεω "God bless Putin" και να με γρατζουναει στη λιγοτερο τριχωτη πλατη μου:grin:

...το διαταυτα???? εχει φιλες Ρωσιδες που ειναι Ιταλια και Τουρκια τωρα...! γι αυτο σ έκανα tag να πουμε..!:headbang2:
μου ειπε οτι λογικα θα ερθουν ΚΑΙ αυτες εδω απο Σεπτεμβρη(υποθετω εχουν βγαλει βιζα)
καποιες απο Ρωσια ειναι ηδη μαζι της Χαλκιδικη,αλλα τα βραδια πιο συχνα με Ελλεηνιδες εβγαινε και ..βγαινει!οποτε βγαινει δλδη!
αυριο θα ξανακατεβω για ενα τελευταιο(?) πσκ :* οχι τελευταιο μαζι της ομως!
υπο την εννοια οτι θα την εχω (στη χειροτερη) ολο το φθινοπωρο στη μπουγατσουπολη, να την ταιζω κρεμουλα με αχνη!

ΓΕΝΙΚΩΣ μιλωντας τωρα,τοσα καβλομουνα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν εχω δει στη Χαλκιδικη...! ουτε στις Κυκλαδες να ησουν.
εισαγομενο α΄διαλογης υλικο απο καθε γωνια του πλανητη:headbaning1:
και οι Ελληνιδες με τα βυζακια και κωλαρακια εξω γαμω την πουτανα μου! ειναι για να γαμας καθε μερα διαφορετικη!
παραπονο δεν εχω, αλλα με τοση μουνοθυελλα δε χορταινεις ποτε και πουθενα, γαμω την πουταναρα μου:erection:

καποτε ηταν μοδα τα ντεκολτε,τωρα φορανε κατι σαν σουτιεν ,με τα μισα βυζια ανωθεν-κατωθεν ΑΚΑΛΥΠΤΑ !

...μας εχουν αρρωστησει λεμε. μια νυχτα σε κλαμπακι μου ζητησε μια τετοια ινστα και της εδωσα ραβασακι :tooth: :tooth: :tooth:

αυτα εχουν καταντησει σαν τις καποτες,ΠΑΝΤΑ πρεπει να υπαρχουν στην τσεπη! μερα-νυχτα !
δεν εστειλε ακομη το καβλακι,ομως με τρελανε! και ηταν μικρουλι αρκετα.
"καρδουλα μου εγω ειμαι αλλης σχολης" της λεω χαχαχα !!!:bottom:
και ρωτουσε με λαγνο υφος, γεματο απορια "ποια σχολη για πεεεες" :* :* :smiling-face-with-heart-eyes:

ψαξου για Χαλκιδικη Σαντ,εχει αναβαθμιστει τρομακτικα.
καμια σχεση με πριν 10+ χρονια, οταν ο καημος του μεσου μυστη ηταν να παει δυο-τρια πσκ στο γυφτοκαμπινγκ του ΑΠΘ
με ολες τις αγαμητες- αξυριστες-αμπαλες φοιτητριες..!:crazy: εφτιαξαν και το δρομο μετα τα Μουδανια,φτανεις καρφι Κασσανδρα!
και πιο πολλες επιλογες για βραδυ πλεον,αρκετα νεα μπαρακια. ας εινα καλα ο τουρισμος που τα συντηρει βεβαια:cool2::headbang2:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
@Sub-Zero

:grin::grin::grin:

στη Χαλκιδικη εφαγα μια Μοσχοβιτισσα 38 ετων που μοιαζει μαξιμουμ για 20 :headbang2:
στην αρχη φοβηθηκα να χωθω μηπως ηταν.. ανηλικη!! :angel::dunno:

τοσο λουκουμακι η Oλγα μου. ναι ,Ολγα ονομαζεται:wanker:
ημουν με εναν απο τους αρχιδοσπασικλες (που εχω προαναφερει)σε live γνωστου μαγαζιου(κυριλε μπιτσομπαρου) !
για την ακριβεια, μ ΄εκεινον το μαλακα που του ειχε πεσει το ποτο :jerking: :jerking:

καποια στιγμη ο ΥΨΙΣΤΟΣ με λυπηθηκε και .....ξαφνικα στελνει τριγυρω μου ενα ξανθο αγγελουδι:angel: μαγκες ειλικρινα το πιστευω αυτο!
διχως να το πολυσκεφτω, φωναζω "hello my lady":smiling-face-with-heart-eyes: χααχαχα αυτη με αγνοησε . ..με οριακο μειδιαμα στο προσωπακι της!
ενω λοιπον περναει η ωρα και τη βλεπω να πηγαινοερχεται νευρικα,μονομιας πλησιαζει διπλα μου...!
αυτη τη φορα ομως...να κοντοστεκεται επι 10 βασανιστικα λεπτα! να περιμενει το αγγιγμα του γυπα και ο γυπας να σφυριζει αδιαφορα! :confused:
....απο τα πιο αγχωτικα 10 λεπτα της ζωης ,δεδομενου οτι ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ δεν ηθελα να το χασω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

δε θα κοιμομουν ησυχος τα βραδια, τουλαχιστον για ενα μηνα :rockon::woldman:
αυθυποβαλλομουν και αναρωτιομουν αν επρεπε να χωθω...ημουν σιγουρος οτι συνοδευεται! ειτε απο παρεα ειτε οικογενεια !
δεν ειναι να παιζεις με τη φωτια στην εποχη του #metoo:think:

ξαφνου γυρνω αγαρμπα πλαι της (δεν..αντεχα!)
....και με ελληναραδικη:cool2: προφορα της κανω..."well done my lady,what s your name" :2funny:
τo περιμενε....?.το ηθελε εξαρχης...? εκτιμησε οτι δεν επεσα με τα μουτρα οταν καθισε διπλα μου.?!..
το πιο απιστευτο???:P ... μονη της ειχε βγει για ενα γρηγορο κοκτειλ:kneel::kneel::kneel:

δεν εχασε κανεναν,δεν εψαχνε κανεναν...απλως τελευταια στιγμη μια Ελλεηνιδα φιλη της ...την κρεμασε!
λογω των καταστασεων αναγκαστικα θα μεινει εδω ολο το χειμωνα !:rockon::rockon::rockon:
οι γονεις της διαμενουν στη Θεσσαλονικη τα τελευταια 10 χρονια,με εξοχικο ιδιοκτητο επισης στο πρωτο ποδι !
εξοχικο που βρισκεται σχεδον διπλα στο μαγαζι οπου γινοταν το live!
μετα το live πηγαμε χερι-χερι παραλιακη βολτα ,μπαλαμουτι ως το ξημερωμα και εκει επεσε το πρωτο:zfuck::smitten:

την αποκαλουσα "my precious" και αυτη να λιωνει σαν κερακι στην τριχωτη μου αγκαλια! :tooth:
να της λεω "now you have a monkey looking after you" και αυτη να ρουφαει το λαιμο μου και μετα ξανα τη μπουτσα μου!
να της λεω "God bless Putin" και να με γρατζουναει στη λιγοτερο τριχωτη πλατη μου:grin:

...το διαταυτα???? εχει φιλες Ρωσιδες που ειναι Ιταλια και Τουρκια τωρα...! γι αυτο σ έκανα tag να πουμε..!:headbang2:
μου ειπε οτι λογικα θα ερθουν ΚΑΙ αυτες εδω απο Σεπτεμβρη(υποθετω εχουν βγαλει βιζα)
καποιες απο Ρωσια ειναι ηδη μαζι της Χαλκιδικη,αλλα τα βραδια πιο συχνα με Ελλεηνιδες εβγαινε και ..βγαινει!οποτε βγαινει δλδη!
αυριο θα ξανακατεβω για ενα τελευταιο(?) πσκ :* οχι τελευταιο μαζι της ομως!
υπο την εννοια οτι θα την εχω (στη χειροτερη) ολο το φθινοπωρο στη μπουγατσουπολη, να την ταιζω κρεμουλα με αχνη!

ΓΕΝΙΚΩΣ μιλωντας τωρα,τοσα καβλομουνα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν εχω δει στη Χαλκιδικη...! ουτε στις Κυκλαδες να ησουν.
εισαγομενο α΄διαλογης υλικο απο καθε γωνια του πλανητη:headbaning1:
και οι Ελληνιδες με τα βυζακια και κωλαρακια εξω γαμω την πουτανα μου! ειναι για να γαμας καθε μερα διαφορετικη!
παραπονο δεν εχω, αλλα με τοση μουνοθυελλα δε χορταινεις ποτε και πουθενα, γαμω την πουταναρα μου:erection:

καποτε ηταν μοδα τα ντεκολτε,τωρα φορανε κατι σαν σουτιεν ,με τα μισα βυζια ανωθεν-κατωθεν ΑΚΑΛΥΠΤΑ !

...μας εχουν αρρωστησει λεμε. μια νυχτα σε κλαμπακι μου ζητησε μια τετοια ινστα και της εδωσα ραβασακι :tooth: :tooth: :tooth:

αυτα εχουν καταντησει σαν τις καποτες,ΠΑΝΤΑ πρεπει να υπαρχουν στην τσεπη! μερα-νυχτα !
δεν εστειλε ακομη το καβλακι,ομως με τρελανε! και ηταν μικρουλι αρκετα.
"καρδουλα μου εγω ειμαι αλλης σχολης" της λεω χαχαχα !!!:bottom:
και ρωτουσε με λαγνο υφος, γεματο απορια "ποια σχολη για πεεεες" :* :* :smiling-face-with-heart-eyes:

ψαξου για Χαλκιδικη Σαντ,εχει αναβαθμιστει τρομακτικα.
καμια σχεση με πριν 10+ χρονια, οταν ο καημος του μεσου μυστη ηταν να παει δυο-τρια πσκ στο γυφτοκαμπινγκ του ΑΠΘ
με ολες τις αγαμητες- αξυριστες-αμπαλες φοιτητριες..!:crazy: εφτιαξαν και το δρομο μετα τα Μουδανια,φτανεις καρφι Κασσανδρα!
και πιο πολλες επιλογες για βραδυ πλεον,αρκετα νεα μπαρακια. ας εινα καλα ο τουρισμος που τα συντηρει βεβαια:cool2::headbang2:

Μάγκες επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του. Έχω έρθει διακοπές Μουδανιά, κάθε χρόνο έρχομαι, έχει πάρα πολύ πράγμα και δυστυχώς αύριο φεύγω, δε θα ήθελα καθόλου να φύγω είναι τέλεια, του χρόνου ελπίζω να έρθω ανανεωμένος και να κάνω και τίποτα με γκομενες, πάντως τα βράδια γίνεται χαμός από Διονυσίου Φλογητά και Μουδανιά, Καλλιθέα φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερα, ελατε Χαλκιδικη!!!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Θα ξεκινησω και θα σου πω οτι την δεκαετια του 80,για να ερχοσουν πλατεια ηθελες διαβατηριο
δεν μπορουσες να πατησεις το ποδι σου,αν δεν περναγες απο ιερα εξεταση,ουτε οι μπατσοι
στο εχω ξαναπει,οτι οι μπατσοι για να ερχοταν στην πλατεια πρωτα επαιρναν τηλεφωνο,και ρωτουσαν παιδια να ερθουμε ?
μονο ασχημα πραγματα γινονταν,και στις ειδησεις ελεγαν το ποιημα,αυτα που ηθελαν
θα σου πω ενα περιστατικο,αλλα μη με ρωτησεις για αλλο!!
εγω τα εσπασα απο την πλατεια,λογο ενος δημοσιογραφου του Φρεντυ Γερμανου,που δεν ηθελα να ερθει για συνεντευξη ενω καποιοι το ηθελαν
δεν ειχα προηγουμενα μαζι του ουτε καν τον ηξερα,οι αλλοι τελικα τον εφεραν και πηρε συνεντευξη,δεν περασε η αποψη μας!!
ισως καποια πραγματα δεν τα θυμαμαι καλα,διοτι μιλαμε για πολλα χρονια πισω!!
τωρα δεν γνωριζω τι παιζει και ουτε θελω!!
Δηλαδή κάποιοι κάτοικοι δεν θέλανε να έρθει ο Φρέντυ και κάποιοι θέλανε, και τελικά ήρθε. Τι να πω, Εξάρχεια και Μενίδι οι χειρότερες περιοχές τελικά, φαντάζομαι τι έχεις δει που δεν βγαίνει παραεξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom