@Sub-Zero
στη Χαλκιδικη εφαγα μια Μοσχοβιτισσα 38 ετων που μοιαζει μαξιμουμ για 20
στην αρχη φοβηθηκα να χωθω μηπως ηταν.. ανηλικη!!
τοσο λουκουμακι η Oλγα μου. ναι ,Ολγα ονομαζεται
ημουν με εναν απο τους αρχιδοσπασικλες (που εχω προαναφερει)σε live γνωστου μαγαζιου(κυριλε μπιτσομπαρου) !
για την ακριβεια, μ ΄εκεινον το μαλακα που του ειχε πεσει το ποτο
καποια στιγμη ο ΥΨΙΣΤΟΣ με λυπηθηκε και .....ξαφνικα στελνει τριγυρω μου ενα ξανθο αγγελουδι
μαγκες ειλικρινα το πιστευω αυτο!
διχως να το πολυσκεφτω, φωναζω "hello my lady"
χααχαχα αυτη με αγνοησε . ..με οριακο μειδιαμα στο προσωπακι της!
ενω λοιπον περναει η ωρα και τη βλεπω να πηγαινοερχεται νευρικα,μονομιας πλησιαζει διπλα μου...!
αυτη τη φορα ομως...να κοντοστεκεται επι 10 βασανιστικα λεπτα! να περιμενει το αγγιγμα του γυπα και ο γυπας να σφυριζει αδιαφορα!
....απο τα πιο αγχωτικα 10 λεπτα της ζωης ,δεδομενου οτι ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ δεν ηθελα να το χασω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
δε θα κοιμομουν ησυχος τα βραδια, τουλαχιστον για ενα μηνα
αυθυποβαλλομουν και αναρωτιομουν αν επρεπε να χωθω...ημουν σιγουρος οτι συνοδευεται! ειτε απο παρεα ειτε οικογενεια !
δεν ειναι να παιζεις με τη φωτια στην εποχη του #metoo
ξαφνου γυρνω αγαρμπα πλαι της (δεν..αντεχα!)
....και με ελληναραδικη
προφορα της κανω..."well done my lady,what s your name"
τo περιμενε....?.το ηθελε εξαρχης...? εκτιμησε οτι δεν επεσα με τα μουτρα οταν καθισε διπλα μου.?!..
το πιο απιστευτο???
... μονη της ειχε βγει για ενα γρηγορο κοκτειλ
δεν εχασε κανεναν,δεν εψαχνε κανεναν...απλως τελευταια στιγμη μια Ελλεηνιδα φιλη της ...την κρεμασε!
λογω των καταστασεων αναγκαστικα θα μεινει εδω ολο το χειμωνα !
οι γονεις της διαμενουν στη Θεσσαλονικη τα τελευταια 10 χρονια,με εξοχικο ιδιοκτητο επισης στο πρωτο ποδι !
εξοχικο που βρισκεται σχεδον διπλα στο μαγαζι οπου γινοταν το live!
μετα το live πηγαμε χερι-χερι παραλιακη βολτα ,μπαλαμουτι ως το ξημερωμα και εκει επεσε το πρωτο
την αποκαλουσα "my precious" και αυτη να λιωνει σαν κερακι στην τριχωτη μου αγκαλια!
να της λεω "now you have a monkey looking after you" και αυτη να ρουφαει το λαιμο μου και μετα ξανα τη μπουτσα μου!
να της λεω "God bless Putin" και να με γρατζουναει στη λιγοτερο τριχωτη πλατη μου
...το διαταυτα???? εχει φιλες Ρωσιδες που ειναι Ιταλια και Τουρκια τωρα...! γι αυτο σ έκανα tag να πουμε..!
μου ειπε οτι λογικα θα ερθουν ΚΑΙ αυτες εδω απο Σεπτεμβρη(υποθετω εχουν βγαλει βιζα)
καποιες απο Ρωσια ειναι ηδη μαζι της Χαλκιδικη,αλλα τα βραδια πιο συχνα με Ελλεηνιδες εβγαινε και ..βγαινει!οποτε βγαινει δλδη!
αυριο θα ξανακατεβω για ενα τελευταιο(?) πσκ
οχι τελευταιο μαζι της ομως!
υπο την εννοια οτι θα την εχω (στη χειροτερη) ολο το φθινοπωρο στη μπουγατσουπολη, να την ταιζω κρεμουλα με αχνη!
ΓΕΝΙΚΩΣ μιλωντας τωρα,τοσα καβλομουνα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν εχω δει στη Χαλκιδικη...! ουτε στις Κυκλαδες να ησουν.
εισαγομενο α΄διαλογης υλικο απο καθε γωνια του πλανητη
και οι Ελληνιδες με τα βυζακια και κωλαρακια εξω γαμω την πουτανα μου! ειναι για να γαμας καθε μερα διαφορετικη!
παραπονο δεν εχω, αλλα με τοση μουνοθυελλα δε χορταινεις ποτε και πουθενα, γαμω την πουταναρα μου
καποτε ηταν μοδα τα ντεκολτε,τωρα φορανε κατι σαν σουτιεν ,με τα μισα βυζια ανωθεν-κατωθεν ΑΚΑΛΥΠΤΑ !
...μας εχουν αρρωστησει λεμε. μια νυχτα σε κλαμπακι μου ζητησε μια τετοια ινστα και της εδωσα ραβασακι
αυτα εχουν καταντησει σαν τις καποτες,ΠΑΝΤΑ πρεπει να υπαρχουν στην τσεπη! μερα-νυχτα !
δεν εστειλε ακομη το καβλακι,ομως με τρελανε! και ηταν μικρουλι αρκετα.
"καρδουλα μου εγω ειμαι αλλης σχολης" της λεω χαχαχα !!!
και ρωτουσε με λαγνο υφος, γεματο απορια "ποια σχολη για πεεεες"
ψαξου για Χαλκιδικη Σαντ,εχει αναβαθμιστει τρομακτικα.
καμια σχεση με πριν 10+ χρονια, οταν ο καημος του μεσου μυστη ηταν να παει δυο-τρια πσκ στο γυφτοκαμπινγκ του ΑΠΘ
με ολες τις αγαμητες- αξυριστες-αμπαλες φοιτητριες..!
εφτιαξαν και το δρομο μετα τα Μουδανια,φτανεις καρφι Κασσανδρα!
και πιο πολλες επιλογες για βραδυ πλεον,αρκετα νεα μπαρακια. ας εινα καλα ο τουρισμος που τα συντηρει βεβαια