Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κλα'ι'ν Μα'ι'ν...θα προτιμήσω έναν ανερχόμενο ,φθηνότερο με εμφάνιση που θα δημιουργεί εμπιστοσύνη σε πολλές κατηγορίες πελατών.
Δηλαδή εσείς της πληροφορικής αυτούς τους έχετε σαν αστέρια,όπως έχουν άλλοι τους αθλητές;
Τι εννοείς εμείς της πληροφορικής? Ποιός νοιάζεται για το αν ο άλλος έχει μακριά μαλλιά η αν τα έχει μπόμπα, σε τι κοινωνία ζούμε για να μην σε πάρει ο άλλος στη δουλειά γι'αυτό?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
#Ισοροπημένεςιστορίεςελληνίδων
Άραζα με κάτι τυπάδες σήμερα. Λέει ο άλλος ότι έχει 2 μήνες που γαμάει μια Κρητική. Έχει λέει γκόμενο αλλά ΔΕ τον θέλει γιατί τον αγαπάει. Είναι απλά μαζί του γιατί την προστατεύει , έχει λεφτά , τη κάνει τις δουλειές. Αυτός το έπαιζε chad γαμίκουλας και μετά αρχίζει ε να τόσα έδωσα να τη πάω ταβέρνα , τόσα για το club , φυσικά εδώ πλήρωσα.
Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό μαζί με το Κρητικό θα κλαίνε πίνοντας ρακή και ακούγοντας Ξηλούρη.

Γιατί φίλοι μου ποτέ δεν είσαι ξεχωριστός. Μιας ζωή ένας απο όλους θα είσαι για αυτές. Ήταν πολύ στα high του ο τυπάρας και δεν ήθελα να του το χαλάσω βέβαια.
Να στο εμπλουτίσω λίγο: είναι απλά η σειρά ΣΟΥ, δεν είναι δική σου (it's your turn, she's not yours,).

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Δηλαδή δε σ'αρεσουν τα κλαμπς και τα πάρτυ? Εμένα τι θα μου πρότεινες, θεωρείς ότι άμα πηγαίνω στα κλαμπς αποβλακωνομαι? Ποια είναι η γνώμη σου για την ραπ μουσική?
Μάθε να εξετάζεις τα πράγματα με κριτική σκέψη, αυτό έχω μόνο να σου πω. Τα πράγματα εξετάζονται κατά περίπτωση και υπάρχουν πολλές παράμετροι πχ άλλο το να ακούς ένα σκουπιδοτράγουδο σε ένα μαγαζί, άλλο το να είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρεπερτορίου σκουπιδοτράγουδα κι ακόμα χειρότερο ένα σκουπιδοτράγουδο να είναι στις προτιμήσεις σου.

Μερικά τραγούδια είναι απλώς σαχλά κι απλά αποβλακώνουν, άλλα όμως περνάνε συνθήματα και πρότυπα συμπεριφοράς. Δεν θα σου πω εγώ σε ποια μαγαζιά να πας και τι μουσική να ακούς. Άλλωστε έχουμε και πολλές διαφορές: ηλικία, χαρακτήρα κλπ. Πρέπει να αποφασίσεις μόνος σου με βάση το πώς θες να εξελιχθείς στη ζωή σου και με τι άτομα θες να συναναστρέφεσαι.

Οι προτιμήσεις, οι συναναστροφές και οι συνήθειες καθορίζουν την πορεία ζωής του καθενός.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Πες μου ότι αυτό δεν έχει συναίσθημα
Καλά αν αυτό είναι από τα πιο ποιοτικά που ακούς δεν τολμώ να φανταστώ τι ακούς σε πιο χαλαρή φάση,έτσι για να περάσει η ώρα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Μάθε να εξετάζεις τα πράγματα με κριτική σκέψη, αυτό έχω μόνο να σου πω. Τα πράγματα εξετάζονται κατά περίπτωση και υπάρχουν πολλές παράμετροι πχ άλλο το να ακούς ένα σκουπιδοτράγουδο σε ένα μαγαζί, άλλο το να είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρεπερτορίου σκουπιδοτράγουδα κι ακόμα χειρότερο ένα σκουπιδοτράγουδο να είναι στις προτιμήσεις σου.

Μερικά τραγούδια είναι απλώς σαχλά κι απλά αποβλακώνουν, άλλα όμως περνάνε συνθήματα και πρότυπα συμπεριφοράς. Δεν θα σου πω εγώ σε ποια μαγαζιά να πας και τι μουσική να ακούς. Άλλωστε έχουμε και πολλές διαφορές: ηλικία, χαρακτήρα κλπ. Πρέπει να αποφασίσεις μόνος σου με βάση το πώς θες να εξελιχθείς στη ζωή σου και με τι άτομα θες να συναναστρέφεσαι.

Οι προτιμήσεις, οι συναναστροφές και οι συνήθειες καθορίζουν την πορεία ζωής του καθενός.
Το να ακολουθείς μάζες σημαίνει ότι έχεις χαμηλό επίπεδο και είσαι απλά ένα μέλος αγέλης και όχι μια αυτόνομη προσωπικότητα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Το να ακολουθείς μάζες σημαίνει ότι έχεις χαμηλό επίπεδο και είσαι απλά ένα μέλος αγέλης και όχι μια αυτόνομη προσωπικότητα...

Τι εννοείς εμείς της πληροφορικής? Ποιός νοιάζεται για το αν ο άλλος έχει μακριά μαλλιά η αν τα έχει μπόμπα, σε τι κοινωνία ζούμε για να μην σε πάρει ο άλλος στη δουλειά γι'αυτό?
Γιατί η δουλειά σημαίνει ότι απευθύνεσαι σε ΠΕΛΑΤΗ και ο πελάτης πρέπει να ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΊ γιατί πουλάς όλη σου την εικόνα και όχι μόνο τις γνώσεις σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελπίζω να τα λάβει αυτά υπόψιν ο Τζίμης...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Η μουσική δεν κολλάει πουθενά με το ποιόν του ανθρώπου. Και όχι δεν είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρεπερτορίου μου τέτοιου είδους τραγούδια, πολύ λίγα τέτοια ακούω, εγώ παίζω και . Επειδή ακούω αυτό το κομμάτι δεν σημαίνει ότι δε θα εξελιχθω στη ζωή μου, είναι όπως παλιά που λέγανε οι γέροι όσοι ακούν μέταλ είναι σατανιστές, παπάρια σχεδόν κανείς δεν ήταν απλά ακούγανε αυτή τη μουσική. Επίσης αυτό το τραγούδι είχε και ένα ωραίο σολακι στο τέλος γιατί παίζω και κιθάρα, είδες σου είπα άλλη μια παράμετρο που δεν την είχες σκεφτεί, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο

Τελευταία τροποποίηση:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καλά αν αυτό είναι από τα πιο ποιοτικά που ακούς δεν τολμώ να φανταστώ τι ακούς σε πιο χαλαρή φάση,έτσι για να περάσει η ώρα...
Όχι αυτό δεν είναι απ'τα ποιοτικά που ακούω, αυτό το ακούω απλά για το χαβαλε

Γιατί η δουλειά σημαίνει ότι απευθύνεσαι σε ΠΕΛΑΤΗ και ο πελάτης πρέπει να ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΊ γιατί πουλάς όλη σου την εικόνα και όχι μόνο τις γνώσεις σου.

Ελπίζω να τα λάβει αυτά υπόψιν ο Τζίμης...
Δεν νομίζω να υπάρχει πελάτης που να κρίνει απ'το μαλλί

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Η μουσική δεν κολλάει πουθενά με το ποιόν του ανθρώπου. Και όχι δεν είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρεπερτορίου μου τέτοιου είδους τραγούδια, πολύ λίγα τέτοια ακούω, εγώ παίζω και . Επειδή ακούω αυτό το κομμάτι δεν σημαίνει ότι δε θα εξελιχθω στη ζωή μου, είναι όπως παλιά που λέγανε οι γέροι όσοι ακούν μέταλ είναι σατανιστές, παπάρια σχεδόν κανείς δεν ήταν απλά ακούγανε αυτή τη μουσική. Επίσης αυτό το τραγούδι είχε και ένα ωραίο σολακι στο τέλος γιατί παίζω και κιθάρα, είδες σου είπα άλλη μια παράμετρο που δεν την είχες σκεφτεί, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο
Στενός κορσές μας έγινες, ρε φίλε. Είπα την άποψή μου από προχτές κιόλας και με τσίγκλησες να σχολιάσω πάλι. Έχεις κολλητό που παίρνει LSD και είναι στις προτιμήσεις σου ένα σκουπιδοτράγουδο που μιλάει για ναρκωτικά και μόστρα. Και άρχισες ένα μαραθώνιο να μας κάνεις το μαύρο άσπρο. Αυτά είναι ενδείξεις ότι ξεκινάς την κάτω βόλτα. Τι θες τώρα, να κάνω εκπτώσεις στις ιδέες μου για να αισθανθείς καλύτερα; Αφού έχεις κατασταλάξει, άρα δεν έχεις ανάγκη τη γνώμη μου, γιατί με ρωτάς; Κάνε ό,τι θες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ε ενταξη αυτο τι να πεις,ειναι θεμα υγειας!!
εγω γενικα φευγω η τσακονωμαι οταν ο αλλος-η ειναι αγενης
διαφορετικα δεν εχω κολλημα
αλλα οκ αποψεις!!
Και τα σκουλαρίκια στα μουνόχειλα με ενοχλούν, ποτέ δεν κάνω συναλλαγές με τέτοιες γκόμενες... ούτε στην τράπεζα.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Στενός κορσές μας έγινες, ρε φίλε. Είπα την άποψή μου από προχτές κιόλας και με τσίγκλησες να σχολιάσω πάλι. Έχεις κολλητό που παίρνει LSD και είναι στις προτιμήσεις σου ένα σκουπιδοτράγουδο που μιλάει για ναρκωτικά και μόστρα. Και άρχισες ένα μαραθώνιο να μας κάνεις το μαύρο άσπρο. Αυτά είναι ενδείξεις ότι ξεκινάς την κάτω βόλτα. Τι θες τώρα, να κάνω εκπτώσεις στις ιδέες μου για να αισθανθείς καλύτερα; Αφού έχεις κατασταλάξει, άρα δεν έχεις ανάγκη τη γνώμη μου, γιατί με ρωτάς; Κάνε ό,τι θες.
Δεν προσπαθώ να κάνω το μαύρο άσπρο προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος ακούει ένα τραγούδι που μπορεί να έχει μέσα και 1-2 μαλακίες ότι έχει πάρει τη κάτω βόλτα, είναι το ίδιο με το να λες έναν μεταλα σατανιστη, αυτό σου είπα εγώ .

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Να ορίστε αυτού του είδους τα τραγούδια ακούω περισσότερο, τι έχεις να πεις? Βιαστηκες να κρίνεις

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να ορίστε αυτού του είδους τα τραγούδια ακούω περισσότερο, τι έχεις να πεις? Βιαστηκες να κρίνεις
Βιαστηκαμε να σε πούμε μαλάκα, έπρεπε να περιμένουμε κι αυτό το ποστ σου...:confused::confused::confused:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Για μουσική δωματίου καλά είναι...
Ναι εντάξει επειδή δεν αρέσουν σε σένα δεν σημαίνει ότι είναι ο άλλος μαλακας επειδή τα ακούει, και εγώ δεν ακούω πχ ρεμπέτικα αλλά δεν θα πω τον άλλο μαλακα άμα ακούει ρεμπέτικα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
To ωραίο σολακι δεν το σώζει...μπροστά στην εμπειρία ζωής που βγάζουν οι παλιοί του χώρου όπως ο Λέξ αυτό δεν διαφέρει και πολύ από τα σκουπίδια που ακούνε οι μάζες.
Οσο καλό παιδί και να είναι αν κάνει κωλομαγκιες επειδή αυτό λένε οι στίχοι των τραγουδιών που ακούει απλά είναι χαζεμενο.Δεν αξίζει σεβασμός σε τέτοια κατακάθια ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Εγώ όταν βλέπω μαλλιαδες ή καραφλη γκόμενα σε μαγαζί ή γραφείο φεύγω.
Στα 'λεγα Τζίμη....φευγει ο ένας ,φευγει ο αλλος,στο τέλος ο μακρυμάλλης παίρνει τον μπούλο μπας και σωθεί το μαγαζί .Τον μακρυμάλλη μετά τον ζουν οι γονείς του και ο ΟΑΕΔ αλλιώς ας τρώει σκουπίδια αν δεν στρώσει....τα πράγματα είναι πολύ απλά.Αλλο η ζωή εκτός μουσικής και άλλο η ζωή εντός μουσικής μέσα στο σπίτι μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom