Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Η επιρροη της μουσικης παντα ειχε τον πρωτο λογο στην νεολαια,αυτο δεν το κατακρινω!!
αυτο που κατακρινω,ειναι η αγνοια που εχουν οι νεοι και τα συνθηματα που περνανε απο την νεα σκουπιδομουσικη
εγω ας πουμε παιδι της πλατειας Εξαρχειων,με επιρροες southern rock-rhythm and blues-jazz-boogie κτλ
η συγκριση ειναι ανιση,αυτο το υποστηριζουν και οι νεοι μουσικοι αλλα αυτοι γνωριζουν,οι αλλοι ειναι οι ασχετοι!! :angel:

Βασικά η διαφορά είναι ότι πχ ο ροκάς στα 18 του και στα 20 γύριζε στα ροκ στέκια ,[και όχι μόνο ] είχε πλούσια κοινωνική ζωή και με άνδρες και με γυναίκες , έπαιρνε το μηχανάκι του , έβαζε και την γκόμενα από πίσω , και την έκανε για εκδρομές χύμα στο κύμα , και πάει λέγοντας . Και όλο αυτό ήταν μέσα στην όλη κουλτούρα

Σήμερα όλο γιο , μπρο , και τέτοιες μαλακίες λένε , και όλο σου πρήζουν τα αρχίδια για το τι να κάνουν

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δε ξέρω ρε μαν ,και εγώ αυτό ρωτάω.
Ε και καλά επειδή είναι θλιμμένος συνέχεια μάλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μονο ντραγκς θελουν απο αυτους τιποτα αλλο!! :angel:
Μα άμα κάνεις ντραγκς είσαι κι εσύ σαν κι αυτούς.....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Ε και καλά επειδή είναι θλιμμένος συνέχεια μάλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα άμα κάνεις ντραγκς είσαι κι εσύ σαν κι αυτούς.....
Μου έγραψε κάποιος τώρα ,ότι έγραφε σαν σαντμαν και έφαγε μπαν επειδή είπε για θύμα γυναικοκτονιας «καλά να πάθει»

Δε γνωριζω αν ισχύει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656
Μου έγραψε κάποιος τώρα ,ότι έγραφε σαν σαντμαν και έφαγε μπαν επειδή είπε για θύμα γυναικοκτονιας «καλά να πάθει»

Δε γνωριζω αν ισχύει.

Ρε δικηγοράκο πάλι τους κλώνους άρχισες σαν 15χρονο;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μα με ρώτησες για το τραγούδι και σου απάντησα ότι το ακούω μόνο για το hype, όπως κι εσύ σε ένα κλάμπ αυτά θα χωρευες, δεν είναι επιρροή του ελληνοβελγου ούτε είναι σε κακό δρόμο κάποιος που το ακούει για το χαβαλε, εσύ ότι τραγούδι ακους έχει νόημα?
Κοίτα, άμα θες να σχετικοποιήσεις την αποβλάκωση, θα το κάνεις χωρίς να με ανακατεύεις. Πάντα ήξερα πολύ καλά τι ακούω και πώς διασκεδάζω.

Στα 18 μου είχα ήδη μελετήσει ό,τι βιβλίο αυτοβελτίωσης είχε πέσει στα χέρια μου και μόλις έγινα φοιτητής βρήκα και μια φοιτήτρια και κάναμε business (κατασκευή και πώληση παιδικών παιχνιδιών). Ήμουνα πάντα άτομο της δράσης κι όχι της θολοκουλτούρας με LSD ή σκουπιδοτράγουδα που μιλάνε για ναρκωτικά και μόστρες σάπιων ατόμων.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τραβάς κανένα ζόρι τυπε;
Έχω αναφερθεί πουθενά σε σένα και με πιάνεις στο στόμα σου;

Ο άλλος είναι ψυχακιας που ονειρεύεται πουστηδες παντού και τον βρίζουν όλοι.
Εσύ τώρα που κολλάς και αναφέρεσαι σε μένα;
Σε έχει πάρει χαμπάρι όλο το σάιτ πουστροκαλαμαρα πως δίνεις κώλο για 9,99 και σε γλεντάει....:tooth::tooth::tooth:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656
#Ισοροπημένεςιστορίεςελληνίδων
Άραζα με κάτι τυπάδες σήμερα. Λέει ο άλλος ότι έχει 2 μήνες που γαμάει μια Κρητική. Έχει λέει γκόμενο αλλά ΔΕ τον θέλει γιατί τον αγαπάει. Είναι απλά μαζί του γιατί την προστατεύει , έχει λεφτά , τη κάνει τις δουλειές. Αυτός το έπαιζε chad γαμίκουλας και μετά αρχίζει ε να τόσα έδωσα να τη πάω ταβέρνα , τόσα για το club , φυσικά εδώ πλήρωσα.
Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό μαζί με το Κρητικό θα κλαίνε πίνοντας ρακή και ακούγοντας Ξηλούρη.

Γιατί φίλοι μου ποτέ δεν είσαι ξεχωριστός. Μιας ζωή ένας απο όλους θα είσαι για αυτές. Ήταν πολύ στα high του ο τυπάρας και δεν ήθελα να του το χαλάσω βέβαια.

Εγώ πάλι λέω ότι αν το μάθει ο Κρητικός,σε λίγο θα'ναι θέμα στις ειδήσεις

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κοίτα, άμα θες να σχετικοποιήσεις την αποβλάκωση, θα το κάνεις χωρίς να με ανακατεύεις. Πάντα ήξερα πολύ καλά τι ακούω και πώς διασκεδάζω.

Στα 18 μου είχα ήδη μελετήσει ό,τι βιβλίο αυτοβελτίωσης είχε πέσει στα χέρια μου και μόλις έγινα φοιτητής βρήκα και μια φοιτήτρια και κάναμε business (κατασκευή και πώληση παιδικών παιχνιδιών). Ήμουνα πάντα άτομο της δράσης κι όχι της θολοκουλτούρας με LSD ή σκουπιδοτράγουδα που μιλάνε για ναρκωτικά και μόστρες σάπιων ατόμων.
Δηλαδή δε σ'αρεσουν τα κλαμπς και τα πάρτυ? Εμένα τι θα μου πρότεινες, θεωρείς ότι άμα πηγαίνω στα κλαμπς αποβλακωνομαι? Ποια είναι η γνώμη σου για την ραπ μουσική?

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εισαι σαν αυτους οσον αφορα στην χρηση των ντραγκς
οχι στο ερωτικο κομματι,δεν μιλαω για τις τελειωμενες που γαμιουνται μαζι τους
αυτες τα παιρνουν και πανε με τον γκομενο τους,που δεν εχει και τα πινουν!!
Το πιο σημαντικό είναι να είναι όμορφη

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Γελάς ζιγκολό αλλά η εμφάνιση είναι πάνω από όλα, εντάξει χαρακτήρας τι μας νοιάζει αφού δε θέλουμε και κάτι μακροχρόνιο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297
Καλά το να έχεις μακριά μαλλιά δεν είναι κακό, άμα κάποιου του αρέσει το στυλ αυτό και ακούει και ροκ οκ δικαίωμα του δεν σημαίνει ότι έχει ανασφάλειες, μαλλιά και σχισμένα τζιν άφησαν εποχή δε σημαίνει ότι ήταν κακά παιδιά
Η οποία αξία τους περιορίζεται εντός του κύκλου τους...εκτός του κύκλου τους είναι απόβλητα και παρίες.Ας πάει να ζητήσει δουλειά με τέτοια εμφάνιση( πλην καφετέριας και μουσικού συγκροτήματος)...θα φύγει με τις κλωτσιές και ας τον εχουν οι γονείς του να τον καμαρώνουν τον κανακάρη τους.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η οποία αξία τους περιορίζεται εντός του κύκλου τους...εκτός του κύκλου τους είναι απόβλητα και παρίες.Ας πάει να ζητήσει δουλειά με τέτοια εμφάνιση( πλην καφετέριας και μουσικού συγκροτήματος)...θα φύγει με τις κλωτσιές και ας τον εχουν οι γονείς του να τον καμαρώνουν τον κανακάρη τους.
Εμφάνιση τους επιλογή τους, αυτές είναι απόψεις των συντηρητικών παππούδων τις μίζερης δεκαετίες του 50

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297
Εμφάνιση τους επιλογή τους, αυτές είναι απόψεις των συντηρητικών παππούδων τις μίζερης δεκαετίες του 50
Επιλογή τους και το να ψοφήσουν από την πείνα...εκτός βέβαια και αν κάνουν συγκρότημα...και αν πιάσουν εννοείται .

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Επιλογή τους και το να ψοφήσουν από την πείνα...εκτός βέβαια και αν κάνουν συγκρότημα...και αν πιάσουν εννοείται .
Δηλαδή εσύ δεν θα δεχοσουν κάποιον στη δουλειά σου επειδή έχει μακριά μαλλιά?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297
Δηλαδή εσύ δεν θα δεχοσουν κάποιον στη δουλειά σου επειδή έχει μακριά μαλλιά?
Αναλογα την δουλειά...αν ήταν κάτι με Η/Υ ναι....αν ήταν κάτι άλλο πιθανότατα όχι.Δεν θα μου κλείσει το μαγαζί ο μακρυμάλλης ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Αναλογα την δουλειά...αν ήταν κάτι με Η/Υ ναι....αν ήταν κάτι άλλο πιθανότατα όχι.Δεν θα μου κλείσει το μαγαζί ο μακρυμάλλης ...

Διώξε πια τον μακρυμάλλη για χατήρι φαλακρού!

:2funny: :2funny:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Το ξέρεις ότι ένας πολύ καλός προγραμματιστής απ'τήν Ιαπωνία έχει μακριά μαλλιά έτσι ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297
Το ξέρεις ότι ένας πολύ καλός προγραμματιστής απ'τήν Ιαπωνία έχει μακριά μαλλιά έτσι ?
Κλα'ι'ν Μα'ι'ν...θα προτιμήσω έναν ανερχόμενο ,φθηνότερο με εμφάνιση που θα δημιουργεί εμπιστοσύνη σε πολλές κατηγορίες πελατών.
Δηλαδή εσείς της πληροφορικής αυτούς τους έχετε σαν αστέρια,όπως έχουν άλλοι τους αθλητές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom