Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
πρεπει να τον ισιωσουμε τον δικο μας γαμωτ ειναι παοκτσακι και ειναι ακομα παρθενος

χανει συνεχεια ομως την πορεια του σαν ποδηλατο με στραβια μπροστινη ζαντα :undecided:
ναι ,πας να σωσεις και καναν αλλον , ριξε εσυ το μουνετο και ελα μετα να μας κανεις μαθημα ..:zfuck:
Μου το παιζεις και λαιφ κοουτς παναθεμα σε , Βεγγο

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καλά τα λέει...το να λέει ο κάθε γκαουρας "μπρο" και "μπρο" δείχνει χαμηλό επίπεδο αντάξιο μαύρων ναρκομανών / γκαγκστερς...με τέτοιο επίπεδο μόνο ναυάγια προσελκυετε για παρέα είτε για γκόμενες.Γινετε άνδρες και πάψτε να παιδιαριζετε.
Ρατσισμός προς τους μαύρους είναι αυτό, επίσης οι λευκοί γκάνγκστερ στην Ευρώπη ακριβώς τα ίδια είναι

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
πρεπει να τον ισιωσουμε τον δικο μας γαμωτ ειναι παοκτσακι και ειναι ακομα παρθενος

χανει συνεχεια ομως την πορεια του σαν ποδηλατο με στραβια μπροστινη ζαντα :undecided:
Καλά θύρα 4 και στους συνδέσμους όλοι καγκουρες αλήτες είναι εγώ αυτό βλέπω, γι'αυτό λέμε ΠΑΟΚαρα αλητεία άλλωστε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Ρατσισμός προς τους μαύρους είναι αυτό, επίσης οι λευκοί γκάνγκστερ στην Ευρώπη ακριβώς τα ίδια είναι
δεν εχεις ιδεα τι ειναι γκανγκστερ τυπε , μην τα μπλεκεις

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ναι ,πας να σωσεις και καναν αλλον , ριξε εσυ το μουνετο και ελα μετα να μας κανεις μαθημα ..:zfuck:
Μου το παιζεις και λαιφ κοουτς παναθεμα σε , Βεγγο
κατσε ρε να κανω μια αναγνωριση πρωτα

μην παιζει κανενας γκομενος αλητης και μας καψει το σπιτι να πουμε :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
κατσε ρε να κανω μια αναγνωριση πρωτα

μην παιζει κανενας γκομενος αλητης και μας καψει το σπιτι να πουμε :2funny:
Ποιος ρε μαλακα να σου καψει το σπιτι ; εισαι τρελός ;; σιγα ρε μαλακα μην βρηκες την γκόμενα του Καρλος το Τσακαλι στην Μπουγατσουπολη ..
Τιποτα δεν θα παθεις , ουτε καν θα σε δωσει

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
δεν εχεις ιδεα τι ειναι γκανγκστερ τυπε , μην τα μπλεκεις
Ξέρω τι είναι, στυλ Αφροαμερικανου σε γκέτο, η Βραζιλιάνου σε φαβελα
Συνηθως,τα κοριτσια μικρης ηλικιας που μετρανε,οι ωραιουλες δηλαδη
αυτους τους πιτσιρικαδες που ειναι μεσα στην μαγκια και καλα,ουτε να τους βλεπουν δεν θελουν
αντιθετα θα ελεγα τους απεχθανονται,και τους σιχαινονται!!
με την πρωτη ευκαιρια που θα βρουν,την κανουν απο τις καγκουροπαρεες!!
και τους μενουν μονο οι ασχημομετριες μαζι τους!! :angel:
Εξαρτάται, εγώ βλέπω είναι της μόδας το στυλ του καγκουρα, αφού αυτοί ζουν στο έπακρο, τέτοιους θέλουν τα κορίτσια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Ξέρω τι είναι, στυλ Αφροαμερικανου σε γκέτο, η Βραζιλιάνου σε φαβελα

Εξαρτάται, εγώ βλέπω είναι της μόδας το στυλ του καγκουρα, αφού αυτοί ζουν στο έπακρο, τέτοιους θέλουν τα κορίτσια
ασε ρε τι βλεπεις , εχεις παει φαβελα βραζιλια; εκει μπορει να σε σκοτωσουν επειδη απλα ανεβηκες το σκαλι με το δεξι ποδι ..
κοψε ταινιες και τηλεόραση , σε εχει χαζεψει

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Καλά,ας μας κάτσει κανα καυλόμουνο Ρωσίδα,Αγγλίδα,ελλεεινίδα,οτιδήποτε, και άντε να μας δω που δε θα κάνουμε τους αγαπούληδες
Ρε φιλε εχεις θεοποιησει απιστευτα το μουνι..

Αυτο οι γυναικες το διαισθανονται..

Προσπαθησε να εισαι λιγο πιο ανθρωπινος με τις γυναικες και πιστεψε με δεν θα χασεις..

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
ασε ρε τι βλεπεις , εχεις παει φαβελα βραζιλια; εκει μπορει να σε σκοτωσουν επειδη απλα ανεβηκες το σκαλι με το δεξι ποδι ..
κοψε ταινιες και τηλεόραση , σε εχει χαζεψει
Wtf τι έχω χαζεψει εσύ με ρώτησες και σου απάντησα, δεν βλέπω καν τηλεόραση μόνο λίγο νετφλιξ βλέπω στο PC

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δίδαξε του. Με είπε και δεκάχρονο επειδή παίζαμε μπάλα... η μυξα.
Δεν είπα ότι είσαι 10χρονο, είπα ότι αυτά που ανέφερες τα κάνουν μόνο τα 10χρονα, όσο μεγαλώνεις αλλάζουν τα ενδιαφέροντα σου, δεν μένεις στην αθωότητα και γύρω γύρω με ένα ποδήλατο και μια μπάλα, όλοι τα κάναμε αυτά στα 10 μας, τώρα αλλάζουμε.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Τότε τι να κάνω ? Έτσι για να λέμε την αλήθεια εγώ είμαι κάτι ενδιάμεσο στον αλήτη και το καλό παιδί. Εσύ δεν είχες πει μα αφήσω τη φλωροπαρεα μου ? Αν το κάνω με τι είδους άτομα να πάω ? Επίσης τι εννοείς ναυάγια γκόμενες? Εσείς όλες τις Ελληνίδες ναυάγια τις λέτε ούτως η άλλως

Βασικά το θέμα , δεν είναι μόνο , το με τι άτομα να πας να κάνεις παρέα , αλλά και το εάν ,τα άτομα αυτά θα σε γούσταραν για παρέα ..Τουτέστιν εάν μπορείς να σταθείς , και να δέσεις με την τάδε παρέα , τον τάδε κύκλο κτλ Το ιδιο ακριβώς παίζει και με τις γκόμενες .

Το δείξε μου τους φίλους σου , να σου πω ποιος είσαι δεν είναι τυχαίο .

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
ε ναι ρε φιλε τι αηδια ειναι αυτη? σαν αυτιστικα ολα μπρο μου και μπρο μου :2funny:
Ρεζνοφ ειλικρινά το ξέρεις ότι κρίνετε την νέα γενιά ενώ όσο πιο παλιά πας ήταν όλο και χειρότερα δεν μπορώ να το καταλάβω

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Βασικά το θέμα , δεν είναι μόνο , το με τι άτομα να πας να κάνεις παρέα , αλλά και το εάν ,τα άτομα αυτά θα σε γούσταραν για παρέα ..Τουτέστιν εάν μπορείς να σταθείς , και να δέσεις με την τάδε παρέα , τον τάδε κύκλο κτλ Το ιδιο ακριβώς παίζει και με τις γκόμενες .

Το δείξε μου τους φίλους σου , να σου πω ποιος είσαι δεν είναι τυχαίο .
Δε γίνεται να μείνω χωρίς φίλους, θα γνωρίσω πάρα πολύ κόσμο στη σχολή και εκτός σχολής, το θέμα είναι ότι εσείς λέτε ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι γτπ, άρα τι καγκουρισα τι καλό παιδί όλα χάλια σας πέφτουν

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Καλογερε σου απάντησα και δεν μου είπες την άποψη σου, ακόμα περιμένω:grin:
Την έγραψα την άποψή μου και μάλιστα αναλυτικά, Jimmy, δεν θα ξαναγράφω τα ίδια.
Κάνε ό,τι θες, η ζωή είναι δική σου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
ε ναι ρε φιλε τι αηδια ειναι αυτη? σαν αυτιστικα ολα μπρο μου και μπρο μου :2funny:
Eνδεικτικο του χαμηλού επιπέδου τους συναγωνιστή....δεν πα να είναι όλα αριστούχοι....απλά ξεφτιλιζονται υποδυόμενοι τους κατατρεγμένους μαύρους ενώ είναι προνομιούχοι λευκοί αστοί με κινητά που δεν έχουν πατήσει χώμα παρά στα χωριά των παππούδων....
Δεν είχαμε τέτοιες αηδιες τον καιρό μου αν και τότε ακουγόταν πολύ ραπ στο M.T.V.αλλα και μετά με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής της δεκαετίας '90.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Την έγραψα την άποψή μου και μάλιστα αναλυτικά, Jimmy, δεν θα ξαναγράφω τα ίδια.
Κάνε ό,τι θες, η ζωή είναι δική σου.
Μα με ρώτησες για το τραγούδι και σου απάντησα ότι το ακούω μόνο για το hype, όπως κι εσύ σε ένα κλάμπ αυτά θα χωρευες, δεν είναι επιρροή του ελληνοβελγου ούτε είναι σε κακό δρόμο κάποιος που το ακούει για το χαβαλε, εσύ ότι τραγούδι ακους έχει νόημα?

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Δε γίνεται να μείνω χωρίς φίλους, θα γνωρίσω πάρα πολύ κόσμο στη σχολή και εκτός σχολής, το θέμα είναι ότι εσείς λέτε ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι γτπ, άρα το καγκουρισα τι όχι καλό παιδί όλα χάλια σας πέφτουν

Και αφού εμείς είμαστε όλοι μπήξε και δείξε και πάει λέγοντας , γιατί μας πρήζεις όλην την ώρα τα αρχίδια , με το τι να κάνεις κτλ , και δεν πας , στο φόρουμ της νεολαίας της τάδε μητρόπολης , η στο κοσμοπολιταν για να σου απαντούν διαφορετικά ?

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Eνδεικτικο του χαμηλού επιπέδου τους συναγωνιστή....δεν πα να είναι όλα αριστούχοι....απλά ξεφτιλιζονται υποδυόμενοι τους κατατρεγμένους μαύρους ενώ είναι προνομιούχοι λευκοί αστοί με κινητά που δεν έχουν πατήσει χώμα παρά στα χωριά των παππούδων....
Δεν είχαμε τέτοιες αηδιες τον καιρό μου αν και τότε ακουγόταν πολύ ραπ στο M.T.V.αλλα και μετά με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής της δεκαετίας '90.
Μα ανέκαθεν δεν τα κάνανε μόνο οι μαύροι αυτά, επίσης εσύ ο ίδιος έχεις παραδεχτεί ότι πολλοί ράπερς έχουν βαθύ νόημα στα τραγούδια τους με κοινωνικό στίχο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Συνηθως,τα κοριτσια μικρης ηλικιας που μετρανε,οι ωραιουλες δηλαδη
αυτους τους πιτσιρικαδες που ειναι μεσα στην μαγκια και καλα,ουτε να τους βλεπουν δεν θελουν
αντιθετα θα ελεγα τους απεχθανονται,και τους σιχαινονται!!
με την πρωτη ευκαιρια που θα βρουν,την κανουν απο τις καγκουροπαρεες!!
και μενουν μονο οι ασχημομετριες μαζι τους!! :angel:

Τί λες ρε φίλε,ίσα ίσα μόνο αυτούς θέλουν

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom