Jimmy, μπορείς να μας περιγράψεις τον τύπο του τραγουδιού; Είναι ένας ρομαντικός τύπος επειδή λέει «μωρό μου» ή ένα καθίκι του κερατά που πουλάει ναρκωτικά και δεν νοιάζεται αν ο άλλος πεθάνει αρκεί αυτός να τα πάρει (θα πεθάνει, θα τα πάρω, μωρό μου). Ποια είναι η επιτυχία του που τόσο παινεύεται στη γκόμενα; «Πέτυχα είμαι top, είσαι βασίλισσα μαζί μου, είμαστε πρώτη φίρμα στα μαγαζιά, πουλάμε μούρη για να σκάσουν οι άλλοι...».
Παράλληλα έχεις έναν κολλητό που κάνει LSD και σπαταλά για τη μόστρα. Εύκολα κάνουμε τη σύνδεση, για τη νοοτροπία που πας να υιοθετήσεις. Τη νοοτροπία της παρακμής, που αν δεν ξυπνήσει κανείς έγκαιρα, τον οδηγεί στην κατρακύλα. Και τώρα μιλάμε για έναν τύπο που πήγε έξω και κλείστηκε στο καβούκι του. Κι όταν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες την κάνανε ή κοιτάνε πώς να την κάνουν και οι περισσότεροι αναρωτιούνται από πού να πιαστούν στο εξωτερικό, αυτός ήταν ήδη εγκατεστημένος κι επέστρεψε στην ψωροκώσταινα μη χάσει τις ευκαιρίες και το μέλλον. Νέο παιδί, που θα έπρεπε να πιάνει την πέτρα και να τη στύβει, παίρνει LSD (από τα ελαφρά
).
Για ρώτα τον ποια είναι τα σχέδια του για το μέλλον και πώς σκοπεύει να τα πετύχει. Έτσι για να αρχίζεις να τον αντιμετωπίζεις με κριτική σκέψη κι όχι σαν υπνωτισμένος οπαδός.