Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Για τις ελεεινιδες τα ξέρουμε, σίχαμα τα σκέτα.. Πιστεύω όμβς ότι θα έπρεπε να αφιέρωμα στις αλβανιδες??.. Είναι εκείνα τα αόρατα όμορφα κορίτσια που βλέπουμε να δουλεύουν στο φούρνο, στο σούπερ μάρκετ, στο βενζινάδικο, στα τζάμπο.. Τόσο πιο ξεχωριστές και πιο όμορφες από τις ελεεινιδες, με τόσο καλύτερο χαρακτήρα.. Φαίνεται όμως να είναι σχεδόν αόρατες στην ελληνική κοινωνία η είναι ιδέα μου?? ??
χαχα οι Αλβανές είναι τρις χειρότερες από τις ελλεινιδες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
χαχα οι Αλβανές είναι τρις χειρότερες από τις ελλεινιδες.
καμια σχεση

βεβαια τσουβαλιαζουμε τωρα λες και ειναι καλουπια και βγαινουν ολες ιδιες αλλα τα αλβανα ειναι πολυ πιο down to earth και παιζει και να εκτιμησουν και τιποτα

οι δικες μας (το μεγαλυτερο ποσοστο) ειναι καμενα χαρτια νομιζουν οτι το συμπαν τους χρωσταει απλα επειδη εχουν μουνι μιλανε και το μονο που ακους ειναι εγω εγω εγω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
καμια σχεση

βεβαια τσουβαλιαζουμε τωρα λες και ειναι καλουπια και βγαινουν ολες ιδιες αλλα τα αλβανα ειναι πολυ πιο down to earth και παιζει και να εκτιμησουν και τιποτα

οι δικες μας (το μεγαλυτερο ποσοστο) ειναι καμενα χαρτια νομιζουν οτι το συμπαν τους χρωσταει απλα επειδη εχουν μουνι μιλανε και το μονο που ακους ειναι εγω εγω εγω
σαν να το εχεις ζησεις το εγραψες αδερφε μου
Για πες κανα παραδειγμα βγαλμενο απο την σκληρη ζωή σου :coffee:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
σαν να το εχεις ζησεις το εγραψες αδερφε μου
Για πες κανα παραδειγμα βγαλμενο απο την σκληρη ζωή σου :coffee:
φιλε νιπλη ναι το ζω αυτην την στιγμη

η ελλεινιδα που καυλαντιζω τελευταια μολις διαπιστωσα οτι ειναι ενα κενο ανουσιο ζωο και δεν εχει να πει τιποτα για τιποτα και σε κανεναν

η αλβανιδα κολλητη της ομως κανει κατι τσιμπουκια μεχρι τα αρχιδια βαζει μεσα (νταξ να πω την αληθεια για συζητηση ουτε αυτη κανει βαρεθηκα λιγο)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
φιλε νιπλη ναι το ζω αυτην την στιγμη

η ελλεινιδα που καυλαντιζω τελευταια μολις διαπιστωσα οτι ειναι ενα κενο ανουσιο ζωο και δεν εχει να πει τιποτα για τιποτα και σε κανεναν

η αλβανιδα κολλητη της ομως κανει κατι τσιμπουκια μεχρι τα αρχιδια βαζει μεσα (νταξ να πω την αληθεια για συζητηση ουτε αυτη κανει βαρεθηκα λιγο)
ολα αυτα σας τυχαινουν γιατι οι γκομενες δεν εξαρτιονται απολυτα απο εσας , ειδικα στο οικονομικο ..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ολα αυτα σας τυχαινουν γιατι οι γκομενες δεν εξαρτιονται απολυτα απο εσας , ειδικα στο οικονομικο ..
δλδ οταν την ταιζεις ρευστο ανεβαζει ποιοτητα?

αφου ειναι στουρνος λεμε δεν εχει ψυχη empty vessel :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
δλδ οταν την ταιζεις ρευστο ανεβαζει ποιοτητα?

αφου ειναι στουρνος λεμε δεν εχει ψυχη empty vessel :2funny:
eσυ επιασες γκομενα για να ανταλλαζεις αποψεις και να μιλας ;;
Που ζεις ρε μαλάκα ;
Σε λιγο θα μας πεις οτι η Μπαρκα ειναι κααταπληκτικη παρουσιαστρια

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
eσυ επιασες γκομενα για να ανταλλαζεις αποψεις και να μιλας ;;
Που ζεις ρε μαλάκα ;
Σε λιγο θα μας πεις οτι η Μπαρκα ειναι κααταπληκτικη παρουσιαστρια
οχι γκομενα εχω αυτη την ηθελα ρεζερβα επειδη ηταν trophy girlfriend καθαρα για λογους απληστιας

αλλα δεν... βαρεθηκα την υπαρξη μου με το τουβλο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
αυτες ειναι καλές ρε συνηθως .. τι εγινε και χάλασε η δικιά σου ;
Αμα ειναι τουβλο ειναι καταπληκτικες συνηθως .
Με την κανονικη σου γκομενα δηλαδη μπορεις να συννενοηθεις ;; τρελανε μας τωρα !!!!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αυτες ειναι καλές ρε συνηθως .. τι εγινε και χάλασε η δικιά σου ;
Αμα ειναι τουβλο ειναι καταπληκτικες συνηθως .
Με την κανονικη σου γκομενα δηλαδη μπορεις να συννενοηθεις ;; τρελανε μας τωρα !!!!!
ζωο σου λεω 26 χρονων και μιλαει σαν φαντασιοπληκτο 8χρονο

με την κανονικη οχι δεν υπαρχει καμια συνεννοηση αλλα εχει αποψη (την αντιθετη απο την δικη μου)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
ζωο σου λεω 26 χρονων και μιλαει σαν φαντασιοπληκτο 8χρονο

με την κανονικη οχι δεν υπαρχει καμια συνεννοηση αλλα εχει αποψη (την αντιθετη απο την δικη μου)
αρα τα βλεπεις και μονο σου οτι εχεις κανει λαθος επιλογες , τα εμπλεξες μετα εξτρα της κάθε μιάς
η μια πρεπει να εχει αποψη και να μπορεις να μιλησεις και η αλλη να γαμιεται σαν τον σκυλι και ας ειναι με αρνητικο IQ ακόμα καλυτερα , δεν θα σκεφτεται και τις στασεις στο γαμησι που θα της λες , λιγοτερες αρνησεις άρα ..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αρα τα βλεπεις και μονο σου οτι εχεις κανει λαθος επιλογες , τα εμπλεξες μετα εξτρα της κάθε μιάς
η μια πρεπει να εχει αποψη και να μπορεις να μιλησεις και η αλλη να γαμιεται σαν τον σκυλι και ας ειναι με αρνητικο IQ ακόμα καλυτερα , δεν θα σκεφτεται και τις στασεις στο γαμησι που θα της λες , λιγοτερες αρνησεις άρα ..
θα επανεξετασω ετσι που τα λες

ισως κανω την καρδια μου πετρα αλλα γενικα δεν αξιζει ο χρονος μου ειναι πολυτιμος εχω να γραφω και εδω που να τα προλαβω ολα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
θα επανεξετασω ετσι που τα λες

ισως κανω την καρδια μου πετρα αλλα γενικα δεν αξιζει ο χρονος μου ειναι πολυτιμος εχω να γραφω και εδω που να τα προλαβω ολα
εχεις δικιο , σε καταλαβαινω :grouphug::grouphug:

Κάνε υπομονή

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reznov

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
καμια σχεση

ισχυει, ασε που οι αλβανιδες τουλ. φοβουνται και μη φανε βρωμοξυλο απο τους αλβανους, ενω οι δικες μας απο ποιον να φανε ξυλο? απο τα cucks νεοελληνες? ασε που λεκτικα και μονο να απαξιώσεις ελληνιδα-οχι να βρισεις, θα την φας στο φβ με ξεμπροστιασμα με το ονομα σου, και απο κατω 100 σχολια υποστηριξης απο ηλιθιες και μαλακοκλαρινουληδες-καληνυχτακηδες

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ισχυει, ασε που οι αλβανιδες τουλ. φοβουνται και μη φανε βρωμοξυλο απο τους αλβανους, ενω οι δικες μας απο ποιον να φανε ξυλο? απο τα cucks νεοελληνες? ασε που λεκτικα και μονο να απαξιώσεις ελληνιδα-οχι να βρισεις, θα την φας στο φβ με ξεμπροστιασμα με το ονομα σου, και απο κατω 100 σχολια υποστηριξης απο ηλιθιες και μαλακοκλαρινουληδες-καληνυχτακηδες
ετσι ακριβως :headbang2:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Προτεινεις αλλοδαπη, νιπλη? για πληρη οικονομικη εξαρτηση εννοω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Προτεινεις αλλοδαπη, νιπλη? για πληρη οικονομικη εξαρτηση εννοω
οι ελληνιδες ειναι καλυτερες γι αυτο τον σκοπο , μετα πας σε ρωσσο/Ουκρανοκαταστασεις και μετα ακολουθουν οι αλλες ρατσες ..

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Πιστευω κανενας νοημων ανθρωπος, δεν αντιλεγει στο οτι οι γυναικες ειναι ψυχρες υπολογιστριες ενω εμεις οι χαζομαλακουληδες.
Οσο για την εγκυμοσυνη και τα παιδια, εμεις σα χαζοβιολαντερα θελουμε το γιο να του μαθουμε πραγματα, σπορ κλπ, ή την κορη να παιζουμε με κοτσιδακια κλπ, και αυτες εχουν ηδη υπολογισει ποτε θα ξεκινησει η αδεια μητροτητας, ποτε θα τελειωσει, ποια θα ειναι διευθυντρια οταν τελειωσει-πραγματικο περιστατικο, αν τις βολευει κλπ κλπ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΡΓΑΛΙΟΠΟΙΗΣΗ των παιδιων, για να μην πω στον γαμο πώς τα χρησιμοποιουν - δεν ειναι για μενα οι διακοπες στη χαβαη, ειναι για τα παιδια μας!!- και στο διαζυγιο φυσικα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
οι ελληνιδες ειναι καλυτερες γι αυτο τον σκοπο , μετα πας σε ρωσσο/Ουκρανοκαταστασεις και μετα ακολουθουν οι αλλες ρατσες ..
Πιστευεις οτι μπορεις να εχεις ελληνιδα πληρως οικονομικα εξαρτημενη απο τον αντρα?? ΚΑταρχην ξερεις καμια που ΔΕΝ εχει αυτοκινητο απο το μπαμπα? δουλεια οι γυναικες βρισκουν πιο ευκολα, εστω και underpaid, ακολουθους-δουλικα-σπονσορες σαφεστατα πανευκολα αν εχουν λιγο μυαλο. Οποτε πού θα βρεις την οικονομικά εξαρτημενη? Ρωσο-ουκρανια ναι, εκει συμφωνω, το βλεπω και καθημερινα απο φιλους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Πιστευεις οτι μπορεις να εχεις ελληνιδα πληρως οικονομικα εξαρτημενη απο τον αντρα?? ΚΑταρχην ξερεις καμια που ΔΕΝ εχει αυτοκινητο απο το μπαμπα? δουλεια οι γυναικες βρισκουν πιο ευκολα, εστω και underpaid, ακολουθους-δουλικα-σπονσορες σαφεστατα πανευκολα αν εχουν λιγο μυαλο. Οποτε πού θα βρεις την οικονομικά εξαρτημενη? Ρωσο-ουκρανια ναι, εκει συμφωνω, το βλεπω και καθημερινα απο φιλους
Οικονομικα εξαρτημε΄νη την κανεις εσυ, μιλαμε ομως να την κανεις /εχεις γκομενα σου η να ειναι αυτος ο σκοπος.
Ειδικα οταν εχεις εναν τροπο ζωης που αυτη δεν μπορει να ακολουθησει, στο οικονομικο κομματι..
Και ευτυχως που ειναι ετσι μαθημενες απο τους πατεραδες τους, γιατι μετα ερχονται ετοιμες για εμας..

πχ : Ολες εχουν αυτοκινητο απο το μπαμπα , αλλα δεν μπορουν να το συντηρησουν, και δουλεια να βρουν δεν φτανουν ,ειδικα τις δουλειες που αναφερεις και εσυ ..

Να σου πω τελευταιο παραδειγμα . γνωστη μου , παλια γκομενα φιλου ας το πουμε , μια χαρα ολα την ειχε στα πουπουλα, βεντουζα αυτη μην χασει τον δικό μου.. Ελα που βρεθηκε ομως μια πιο πουτανιτσα απο αυτην που λιγο τον αφησε μονο του χωρις να ειναι βεντουζα και τον ξεμυαλισε η αλλη ..
Αποτελεσμα... η χωρισμενη ηταν στην παραλια με τσαντα 3Κ και ρολόι άλλα 4Κ , και ηταν μαζι με φιλες της ( τις παλιες που ειχε πριν γνωρισει τον γκομενο , γιατι εναι γνωστο οτι αμα χωρισεις τον γκομενο σε χωριζουν και οι γκομενες των φίλων του ) και εκαναν ερανο μεταξυ τους για να πληρωσουν τις ξαπλωστρες ..Που να παει να δουλεψει τωρα αυτη ; που ειχε μαθει ο κωλος της να καθεται και να τα σκαει ο αλλος ; που να βρει αλλον ματσο; που για να παει εκει που συχναζουν δεν εχει ουτε τα φραγκα ;
Ετσι ειναι η ζωη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom