Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εγω παντως τον Τζιμαρο τον θαυμαζω για την επιμονη του να γραφει στο bou!!
δεν ειναι ευκολο να δεχεσαι πυρα,παρολα αυτα να κοψει τις μαλακιες σιγα σιγα
και οσο ειναι δυνατον να επανελθει στην σκληρη πραγματικοτητα
ειναι αλλου!! :angel:
Δε το βλέπω σαν να δέχομαι πυρά συζήτηση κάνουμε

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μήπως όμως να ανοίξεις καινούργιο thread ; Τύπου η καταπληκτική ζωή του Τζίμαρου ; Αυτό εδώ για άλλο λόγο υπάρχει.
Έχω ανοίξει ένα που λέγεται πως να βρω γκόμενα, καλογερε ζιγκολό και οι υπόλοιποι να στέλνετε εκεί γιατί εδώ είναι off topic πλέον

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.053
Πόντοι
9.297
Έχετε προσέξει τελευταία ότι οι γονείς τελευταία δεν λένε "Το παιδί μας θα πάει (για παράδειγμα )Α'Γυμνασιου" αλλά μένει"Θα ΠΑΜΕ Α'Γυμνασιου";
Σημαίνει ότι έχουν χάσει τον εαυτό τους και έχουν ταυτισθεί με το παιδί απλά η είναι δείγμα ελλεινιδιασης που τους έχουν βάλει τα δυο ποδια των ανδρών σε ένα παπούτσι και τους έχουν ευνουχίσει στην ουσία;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Έχετε προσέξει τελευταία ότι οι γονείς τελευταία δεν λένε "Το παιδί μας θα πάει (για παράδειγμα )Α'Γυμνασιου" αλλά μένει"Θα ΠΑΜΕ Α'Γυμνασιου";
Σημαίνει ότι έχουν χάσει τον εαυτό τους και έχουν ταυτισθεί με το παιδί απλά η είναι δείγμα ελλεινιδιασης που τους έχουν βάλει τα δυο ποδια των ανδρών σε ένα παπούτσι και τους έχουν ευνουχίσει στην ουσία;

Γιατί,κι όταν είναι να παντρευτούν τα παιδιά,και ειδικά οι κόρες,δε λένε τα ίδια;'Παντρευόμαστε,γεννάμε' κλπ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.053
Πόντοι
9.297
Γιατί,κι όταν είναι να παντρευτούν τα παιδιά,και ειδικά οι κόρες,δε λένε τα ίδια;'Παντρευόμαστε,γεννάμε' κλπ;
Πονάει πιο πολύ αυτό.... :confused: ...και στοιχίζει πιο πολύ .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Tι λες ρε τύπε?
Από πάντα έτσι μιλανε οι γονεις οταν αναφερονται στο παιδι τους.
Εχουμε πονοδοντο, εχουμε πυρετο, θα παμε πρωτη γυμνασιου, μπηκαμε στο πανεπιστημιο.
Απο τοτε που ημουν μικρος το ακουω. Εσυ τωρα το ακουσες πρωτη φορα? Ολος ο κοσμος ετσι μιλαει. Δυστυχως βεβαια, κι εγω το θεωρω γελοιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ισως παιζει ρολο οι περιοχες που μενουμε!!
εγω εδω Αθηνα με Αθηναιους γονεις δεν το ακουγα
τα τελευταια χρονια επεσε στην αντιληψη μου,ισως δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη βαση
βεβαια ολα δεκτα δεν λεω!!
ειμαι 55 χρονων :angel:
Δεν παω μακρια, οι κολλητοι μου που μεγαλωσαμε μαζι στην Αθηνα, ολοι ετσι λενε για τα παιδια τους εδω και 30 χρονια. Μαλιστα ο ενας μου ειπε πριν μερες "εχουμε κορωνοιο". Και του λεω ποιοι? Ολοι? Οικογενειακως? Οχι απανταει, ο γιος μου. Οι υπολοιποι ειμαστε καλα.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Αυτό υπήρχε και παλαιότερα , και δυστυχώς αντί να εξαλειφθεί , έγινε πιο έντονο στις ημέρες μας . Έχουν ταυτίσει την ζωή τους , τα θέλω τους τα απωθημένα τους τα κόμπλεξ τους κτλ,,με την ζωή του παιδιού , και απαιτούν χειριστικά , το να ζήσει το παιδί την ζωή του , σαν να πρόκειται για την δική τους ζωή , η και ακόμη να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές , ακόμα και στην έγγαμη ζωή του παιδιού και όχι το ζευγάρι .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτό υπήρχε και παλαιότερα , και δυστυχώς αντί να εξαλειφθεί , έγινε πιο έντονο στις ημέρες μας . Έχουν ταυτίσει την ζωή τους , τα θέλω τους τα απωθημένα τους τα κόμπλεξ τους κτλ,,με την ζωή του παιδιού , και απαιτούν χειριστικά , το να ζήσει το παιδί την ζωή του , σαν να πρόκειται για την δική τους ζωή , η και ακόμη να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές , ακόμα και στην έγγαμη ζωή του παιδιού και όχι το ζευγάρι .
Kαι δυστυχως αυξάνεται πολυ στα μοναχοπαιδια, που ουσιαστικα τα συνθλιβουν. Η μεγαλυτερη καταρα ειναι να εισαι μοναχοπαιδι. Αν η οικογενεια ομως εχει 3-4 παιδια, τότε αδυνατουν οι γονεις να πρηξουν τ' αρχιδια σε ολα για πρακτικούς λογους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.053
Πόντοι
9.297
Tι λες ρε τύπε?
Από πάντα έτσι μιλανε οι γονεις οταν αναφερονται στο παιδι τους.
Εχουμε πονοδοντο, εχουμε πυρετο, θα παμε πρωτη γυμνασιου, μπηκαμε στο πανεπιστημιο.
Απο τοτε που ημουν μικρος το ακουω. Εσυ τωρα το ακουσες πρωτη φορα? Ολος ο κοσμος ετσι μιλαει. Δυστυχως βεβαια, κι εγω το θεωρω γελοιο.
Οι αστοί γονείς που είναι πιο μπουχεσοποιημενοι εννοείς...εμείς στα βουνά δεν είχαμε τέτοιες ενδείξεις αστικής αδυναμίας στο λεξιλόγιο μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.053
Πόντοι
9.297
Kαι δυστυχως αυξάνεται πολυ στα μοναχοπαιδια, που ουσιαστικα τα συνθλιβουν. Η μεγαλυτερη καταρα ειναι να εισαι μοναχοπαιδι. Αν η οικογενεια ομως εχει 3-4 παιδια, τότε αδυνατουν οι γονεις να πρηξουν τ' αρχιδια σε ολα για πρακτικούς λογους.
Μπα,νομίζω ότι τα έχουν κουκουλωσει όλα ...τόσες φορές όσα και τα παιδιά.Αν οι γονείς έχουν χάσει τον εαυτό τους και είναι υπερπροστατευτικοί δεν λειτουργούν αλλιώς.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Μηπως αυτο συμβαινει απο υπερπροστατευτικους γονεις και οχι απο ανθρωπους του μοχθου ?
η δεν παιζει ρολο ? μηπως αυτοι που ταυτιζονται με αυτο ειναι κτητικοι ? :angel:
Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο αυτό .Ούτε το κοινωνικό στάτους παίζει ρόλο ούτε το οικονομικό ούτε τίποτα .Επίσης σε πολλές περιπτώσεις το υπερπροστατευτικός γονιός που κυκλοφορεί ευρέως σαν όρος , δεν ισχύει . Η κτητικοτητα όμως παίζει σημαντικό ρόλο . Και πίσω από αυτήν υποβόσκουν διάφορα συμπλέγματα , ακόμη και οιδιπόδεια .

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Όταν βλέπω κάτι τύπους 30 χρόνων με καροτσάκια και μπιμπερό στις παραλίες ... και την φαρκλανα τη γυναίκα του να βγάζει selfi ...
με πιάνουν τα γέλια με την κατάντια του ανδρικού φίλου ...

Δεν λέω να μην κάνεις παιδί... αφού το θέλεις...
Αλλά μην το θηλάζεις κιόλας ρε πιρφορε ...

Βάλε την καριόλα που πληρώνεις μια ζωή να κάνει τη δουλειά της ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.053
Πόντοι
9.297
Ίσως οι άνδρες αυτοί να θέλουν να συμμετέχουν στο μεγάλωμα κάτι που φυσικά δεν έκανε ο δικός τους μπαμπάς...

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.558
Πόντοι
2.256
Δηλαδη οσοι εχετε παδια κανεις σας δεν ειχε τη προσωπικη αναγκη να ασχοληθει μαζι τους και να ζησει οσο προλαβει ομορφες στιγμες ,ασχετα απο το ποσο τεμπελα-φακλανα-130 κιλα στο ζετε ειναι η συζυγος ;

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Οι ψηλές θέλουν κοντούς,το'χουμε πει πολλές φορές
τα τελευταια χρονια το εχω παρατηρησει πιο πολυ αυτο ομως, γιατι προφανως η μαλακια στον εγκεφαλο στις νεες εχει χτυπησει κοκκινο, εισαι εσυ κοντα στα 2 μετρα και ψαχνεις ψηλη, και η αλλη η καμμενη 1.80 παει και βρισκει καποιους που τους ριχνει μισο κεφαλι, εεεε μετα πως να βρεις ψηλη που ειναι και ελαχιστες στην ελλαδα, αναγκαστικα θα βρεις καμια κοντη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.053
Πόντοι
9.297
Δηλαδη οσοι εχετε παδια κανεις σας δεν ειχε τη προσωπικη αναγκη να ασχοληθει μαζι τους και να ζησει οσο προλαβει ομορφες στιγμες ,ασχετα απο το ποσο τεμπελα-φακλανα-130 κιλα στο ζετε ειναι η συζυγος ;
Συνήθως το κάνουν οι γυναίκες.
Τώρα ίσως οι άνδρες έχουν πιο ξεκούραστες δουλειές και έχουν περιθώριο να συμμετέχουν και αυτοί στο μεγάλωμα.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.502
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom