Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Ισως για αυτο τον λογο ο αγαπουλας δεν παει με ξενες γενικα,ειναι πονηρος!!
μονο με Ελλεηνιδες,ειναι ο παραδεισος του,για να παει ο αγαπουλας με ξενη
πρεπει να ειναι σε αθλια οικονομικη κατασταση,για το επιπεδο που θελουν οι δικες μας
και αναγκαστικα τι να κανει και αυτος ο αμοιρος,παει με την Τατιανα
και της εχει πει στον κυκλο του να λεει οτι ειναι Ρωσοποντια, για μα μην αρχισουν τα σχολια οι αλλοι!! :angel:
Ο αγαπούλας σαν καλός υποτακτικός λέει ας φάω την παντόφλα μου μια ζωή, παρά να πάρω ένα καβλακι και να φάω φόλα και μπαμ και κάτω.

Είναι εθισμένος στην παντόφλα. Ο αγαπούλας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Ισως για αυτο τον λογο ο αγαπουλας δεν παει με ξενες γενικα,ειναι πονηρος!!
μονο με Ελλεηνιδες,ειναι ο παραδεισος του,για να παει ο αγαπουλας με ξενη
πρεπει να ειναι σε αθλια οικονομικη κατασταση,για το επιπεδο που θελουν οι δικες μας
και αναγκαστικα τι να κανει και αυτος ο αμοιρος,παει με την Τατιανα
και της εχει πει στον κυκλο του να λεει οτι ειναι Ρωσοποντια, για μα μην αρχισουν τα σχολια οι αλλοι!! :angel:
Ο αγαπούλας γενικά δεν θα πάει με κάποια της προκοπής αλλά με μια μετριότητα ΤΟ ΠΟΛΥ....διότι είναι ανίκανος να διεκδικήσει κάποια καλύτερη η επειδή θέλει κάποια χαμηλού επιπέδου που να μην μπορεί ( κατά πάσα πιθανότητα...) να κοιτάξει αλλου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Ε και άμα δε πάνε μεταξύ τους θα πάνε με άλλο απο το Ανατολικό μπλοκ. Σπάνια κάθονται σε μόνιμη σχέση με Έλληνα εκτός άμα παίζει ο παράγοντας χρήμα.
Ιδιαιτέρως οι Ρωσίδες είναι επικύνδηνες. Πολλές απο αυτές έχουν κάνει σύστημα το δηλητηριασμό των καημένων που τις λυπούνται και τις μαζεύουν.
Βέβαια καμία δε θα σου πει α εγκω άντρα μου λίγκο αρσενικό φαή του ψώφησε έκω περιουσία τώρα αλλά όλο και κάτι θα ακούσεις για μια Ρωσίδα που παντρεύτηκε έναν Έλληνα έκαναν άνα μούλικο και μετά απο 2 - 3 μήνες κακαμπούμκα.
Μ'αρεσει πάρα πολύ αυτό το "κακαμπουμκα"!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σχετίζεται με τον Μπούμπκα;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Έχετε προσέξει τελευταία ότι οι γονείς τελευταία δεν λένε "Το παιδί μας θα πάει (για παράδειγμα )Α'Γυμνασιου" αλλά μένει"Θα ΠΑΜΕ Α'Γυμνασιου";
Σημαίνει ότι έχουν χάσει τον εαυτό τους και έχουν ταυτισθεί με το παιδί απλά η είναι δείγμα ελλεινιδιασης που τους έχουν βάλει τα δυο ποδια των ανδρών σε ένα παπούτσι και τους έχουν ευνουχίσει στην ουσία;
Εδώ η άλλη έχει συναχωμενο σκύλο, και λέει στην άλλη που έχει συναχωμενο μωράκι....
Και εσείς αρωστουληδες; Και εμείς έχουμε συναχακι.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Εδώ η άλλη έχει συναχωμενο σκύλο, και λέει στην άλλη που έχει συναχωμενο μωράκι....
Και εσείς αρωστουληδες; Και εμείς έχουμε συναχακι.....
"Ξερασογλου πάμπλουτου "που έλεγε και η Νανά Σταμάτη στους "Μεν και Δεν".

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Καλυτερη περιγραφη δεν θα μπορουσε να γινει,ακριβως αυτο!!
εξαιρουμενων βεβαια,την χαι κλας κατηγορια των αγαπουληδων,με τα πολλα χρηματα
διοτι αυτη η κλαση,ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με το συνολο
ουτε καν πρεπει να μας απασχολει!! :angel:
Είναι άλλο να κάνεις τον αγαπούλα στην Σπυροπούλου με την αμαξαρα σου δύο στρέμματα και άλλο να παρακαλάς μια που ζυγίζει πιο πολύ από εσένα και δεν βλέπεται κιόλας....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
6 το απόγευμα, πόρτα-πόρτα πηγαίναμε, όλοι στις 6:30 σχολείο, μπάλα μέχρι τις 12 το βράδυ, καταματωμένα γόνατα, διάλειμμα για νερο απ’ τη βρύση του προαυλίου, μετά τις 12 αραγμα ως τις 2 εκεί όσοι μέναμε. Άλλες φορές κρυφτό, άλλες φορές με τα ποδήλατα φόρμουλα ένα δεν είχε μείνει ούτε ένας που να μη σκίσει πόδι, χέρι, αγκώνα. Και άλλες φορές ποδήλατα και βουνό «εξερεύνηση». Ευλογημένοι όσοι ζήσαμε τέτοια χρόνια... μετά βγήκαν τα MySpace, τα net cafe, το φιδάκι και το «κοπέλια, έξι εννιά;»
Αυτά ακόμα τα κάνουν τα 10χρονα τι εννοείς? Δηλαδή εσύ στα 18 έκανες τέτοια πράγματα, εγώ προτιμώ πλατεία μαγαζιά γκόμενες γήπεδο πάρτυ και τέτοια, τα άλλα που λες είναι για 10χρονα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.517
Πόντοι
3.656
Καλά,ας μας κάτσει κανα καυλόμουνο Ρωσίδα,Αγγλίδα,ελλεεινίδα,οτιδήποτε, και άντε να μας δω που δε θα κάνουμε τους αγαπούληδες

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εμένα μου έχει φανεί ότι οι γυναίκες λαϊκών στρωμάτων έχουν πολύ χαμηλά στάνταρ, τουλάχιστον στην ηλικία μου τώρα εσείς είστε 30+ μπορεί να είναι αλλιώς, τώρα που η αλητεία είναι τις μόδας όλοι έτσι γίνονται

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Εμένα μου έχει φανεί ότι οι γυναίκες λαϊκών στρωμάτων έχουν πολύ χαμηλά στάνταρ, τουλάχιστον στην ηλικία μου τώρα εσείς είστε 30+ μπορεί να είναι αλλιώς, τώρα που η αλητεία είναι τις μόδας όλοι έτσι γίνονται
Ιδίως εξω από την Αθήνα όλες κάθονται στον πλειοδοτη η σε αυτόν που γνώρισαν μέσω "κύκλου".....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ιδίως εξω από την Αθήνα όλες κάθονται στον πλειοδοτη η σε αυτόν που γνώρισαν μέσω "κύκλου".....
Και Θεσσαλονίκη όπως Αθήνα είναι, εσύ λες για πιο μικρές περιοχές τύπου Τρίπολη η Κιλκίς

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.589
Πόντοι
6.056
μαν μου μια διευκρινηση γιατι εισαι 18 και λογικο ειναι παρασυρεσαι...

η αλητεια που λετε/λενε/λεμε δεν ειναι κουμπι που γυρναει και παιζεις με αυτο το μοουντ τωρα

η το εχεις η δεν... επειδη πολυ το λες και μαλλον νομιζεις οτι ειναι το κλειδι για την μουνοθυελλα σου λεω οτι πιανει μονο σε ναυαγια-γκομενες με 1000 ανασφαλειες και μονο αν το εχεις

αν πας να το "παιξεις" κατι που δεν εισαι θα γινεις περιγελος και σε βλεπω να σε πανε τρενο οι τρυπες :undecided:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Προφανως μιλας για κοριτσακια,που το πολυ πολυ καθονται μεχρι τις 2 το πρωι στην πλατεια,και μουριζουν
πανε μια φορα στο τοσο σε κανενα καφε-κλαμπακι κτλ
εχουν χαμηλοτερα στανταρντ,διοτι ακομη δεν εχουν εμπειρια,αλλα πολυ συντομα την αποκτουν!!
στις μεγαλυτερες ηλικιες αυτο ειναι απαγορευτικο!! :angel:
Όχι μέχρι τις 2 πλέον απ'τα 15 ξενυχτάνε. Μια φορά στο τόσο καφέ κλάμπ αποκλείεται, οι περισσότερες βγαίνουν σχεδόν συνέχεια σε τέτοια μέρη

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
μαν μου μια διευκρινηση γιατι εισαι 18 και λογικο ειναι παρασυρεσαι...

η αλητεια που λετε/λενε/λεμε δεν ειναι κουμπι που γυρναει και παιζεις με αυτο το μοουντ τωρα

η το εχεις η δεν... επειδη πολυ το λες και μαλλον νομιζεις οτι ειναι το κλειδι για την μουνοθυελλα σου λεω οτι πιανει μονο σε ναυαγια-γκομενες με 1000 ανασφαλειες και μονο αν το εχεις

αν πας να το "παιξεις" κατι που δεν εισαι θα γινεις περιγελος και σε βλεπω να σε πανε τρενο οι τρυπες :undecided:
Τότε τι να κάνω ? Έτσι για να λέμε την αλήθεια εγώ είμαι κάτι ενδιάμεσο στον αλήτη και το καλό παιδί. Εσύ δεν είχες πει μα αφήσω τη φλωροπαρεα μου ? Αν το κάνω με τι είδους άτομα να πάω ? Επίσης τι εννοείς ναυάγια γκόμενες? Εσείς όλες τις Ελληνίδες ναυάγια τις λέτε ούτως η άλλως

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.589
Πόντοι
6.056
Τότε τι να κάνω ? Έτσι για να λέμε την αλήθεια εγώ είμαι κάτι ενδιάμεσο στον αλήτη και το καλό παιδί. Εσύ δεν είχες πει μα αφήσω τη φλωροπαρεα μου ? Αν το κάνω με τι είδους άτομα να πάω ? Επίσης τι εννοείς ναυάγια γκόμενες?
σου ειπα να κολλησεις με ατομα που "παιζουν μπαλα" ναι οχι με πρεζακια και καμενα

αλητεια τι εννοεις? να ποσταρουν γκανια κοκες και να λενε τους παντες μπρο?

η "αλητεια" που γουσταρουν οι γκομενες ειναι να εισαι στα αρχιδια σου ολα και να μην εισαι "διαθεσιμος" εκει χαλαει η χαρτογραφηση και χανουν τον μπουσουλα μεχρι εκει ομως

οχι να σπας περιπτερα για να κλεψεις παγωτα :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
σου ειπα να κολλησεις με ατομα που "παιζουν μπαλα" ναι οχι με πρεζακια και καμενα

η "αλητια" που γουσταρουν οι γκομενες ειναι να εισαι στα αρχιδια σου ολα και να μην εισαι "διαθεσιμος" εκει χαλαει η χαρτογραφηση και χανουν τον μπουσουλα μεχρι εκει ομως

Δίδαξε του. Με είπε και δεκάχρονο επειδή παίζαμε μπάλα... η μυξα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Καλά,ας μας κάτσει κανα καυλόμουνο Ρωσίδα,Αγγλίδα,ελλεεινίδα,οτιδήποτε, και άντε να μας δω που δε θα κάνουμε τους αγαπούληδες
Έχει διαφορά...εγώ ως ροκας να δείξω ανωτεροτητα να την συνοδεψω σε κάνα γυφτολα'ι'καδικο...όμως αν αυτήν δεν δείξει την ανωτερότητα να με συνοδέψει σε ροκ συναυλία ,θα πάω μόνος και μετά θα σταθώ στο πρώτο στριπτίζάδικο που θα βρω...όχι θα κάτσω να σκάσω!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.589
Πόντοι
6.056
Δίδαξε του. Με είπε και δεκάχρονο επειδή παίζαμε μπάλα... η μυξα.
πρεπει να τον ισιωσουμε τον δικο μας γαμωτ ειναι παοκτσακι και ειναι ακομα παρθενος

χανει συνεχεια ομως την πορεια του σαν ποδηλατο με στραβια μπροστινη ζαντα :undecided:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297

η "αλητεια" που γουσταρουν οι γκομενες ειναι να εισαι στα αρχιδια σου ολα και να μην εισαι "διαθεσιμος" εκει χαλαει η χαρτογραφηση και χανουν τον μπουσουλα μεχρι εκει ομως

Καλά τα λέει...το να λέει ο κάθε γκαουρας "μπρο" και "μπρο" δείχνει χαμηλό επίπεδο αντάξιο μαύρων ναρκομανών / γκαγκστερς...με τέτοιο επίπεδο μόνο ναυάγια προσελκυετε για παρέα είτε για γκόμενες.Γινετε άνδρες και πάψτε να παιδιαριζετε.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.589
Πόντοι
6.056
Καλά τα λέει...το να λέει ο κάθε γκαουρας "μπρο" και "μπρο" δείχνει χαμηλό επίπεδο αντάξιο μαύρων ναρκομανών / γκαγκστερς...με τέτοιο επίπεδο μόνο ναυάγια προσελκυετε για παρέα είτε για γκόμενες.Γινετε άνδρες και πάψτε να παιδιαριζετε.
ε ναι ρε φιλε τι αηδια ειναι αυτη? σαν αυτιστικα ολα μπρο μου και μπρο μου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom