Πάλι καλά που βγήκε στο εξωτερικό και γνώρισε γαμπρό, έστω κι από το Ιράκ. Μπορεί να είναι ΟΚ ο άνθρωπος. Θα μπορούσε να είχε μείνει στη Θεσσαλονίκη και να καταλήξει σε κάναν Sub-Zero (ο οποίος σου έβαλε και γελάκι. Άμα δεν βλέπει κανείς την καμπούρα του...).Α,ωραία,της λέω. Να σας ζήσει.Έλληνας ο γαμπρός;
Kαι ξαφνικά,αλλάζει το πρόσωπό της και μου απαντάει,το παιδί είναι από το................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ιράκ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Δεν ξέρω τύπε, βάζω στοίχημα ότι στην επόμενη επίσκεψή μου η μάνα της θα μου πειΑσπάστηκε και το ισλάμ;
ότι ο γαμπρός δεν είναι μουσουλμάνος και ότι το Μαχμούτ είναι το καλλιτεχνικό του όνομα
Έχει συμβεί να προσπαθήσει να με πείσει θεία ότι η νύφη της αν και τουρκάλα δεν είναι μουσουλμάνα,
αλλά ότι την ρώτησα γιατί δεν τρώει χοιρινό,δεν ήξερε τι να απαντήσει...
Έχω ακούσει και το "ο φίλος της κόρης μας είναι μαροκινό,αλλά δεν είναι σαν τους άλλους".
Ναι,είναι κρυπτοχριστιανός ερευνητής στο CERN...
Moντερνιές δεν θέλατε;
Λάβετε τώρα για εγγόνι το μικρό Κεμάλ και βουλώστε το...
Πολύ πιθανόν να είναι όπως τα λες. Εγώ τρεις γνωστές έχω που παντρεύτηκαν Γερμανό, Βρετανό και Γάλλο και ζούν με τα παιδιά τους στην χώρα τους. Αξιόλογες κοπέλες με τις σπουδές τους και καλοί χαρακτήρες, καμία σχέση δηλαδή με ελεεινιδες (αυτή που παντρεύτηκε Γερμανό είναι και 9αρι εμφανισιακά).Έλληνες/Ελληνίδες που έχουν παντρευτεί αξιόλογες ντόπιες/ιους είναι μόνο όσοι/όσες δε έχουν κανένα
στοιχείο από αυτά που έχει το ζευγάρι του βίντεο,δηλαδή μία ελάχιστη μειοψηφία.
Οι υπόλοιποι/ες παντρεύονται μεταξύ τους,ακόμη και με τούρκους/λες
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Όντως,μπορεί να ανήκει στο 0.0001% του καταπληκτικού αυτού λαού που πουθενά δε δημιουργεί προβλήματα και να είναι ΟΚ...Πάλι καλά που βγήκε στο εξωτερικό και γνώρισε γαμπρό, έστω κι από το Ιράκ. Μπορεί να είναι ΟΚ ο άνθρωπος. Θα μπορούσε να είχε μείνει στη Θεσσαλονίκη και να καταλήξει σε κάναν Sub-Zero (ο οποίος σου έβαλε και γελάκι. Άμα δεν βλέπει κανείς την καμπούρα του...).
Ο subzero μπορεί να της έβαζε από το πρωί Διάφανα Κρίνα στη διαπασών,αλλά τουλάχιστον δε θα την έπνιγε επειδή του πρόσβαλλε τον παιδεραστή προφήτη και αυτό από μόνο του είναι μια καλή αρχή..
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 3.656
Πάλι καλά που βγήκε στο εξωτερικό και γνώρισε γαμπρό, έστω κι από το Ιράκ. Μπορεί να είναι ΟΚ ο άνθρωπος. Θα μπορούσε να είχε μείνει στη Θεσσαλονίκη και να καταλήξει σε κάναν Sub-Zero (ο οποίος σου έβαλε και γελάκι. Άμα δεν βλέπει κανείς την καμπούρα του...).
Ζηλεύεις που σου πήρε τον Ιρακινό μωρή;
Έχεις τα μαγκρέμπια σου εσύ εκεί,μη στεναχωριέσαι
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Αυτές ανηκουν στην μειοψηφία που έγραψα παραπάνω.Πολύ πιθανόν να είναι όπως τα λες. Εγώ τρεις γνωστές έχω που παντρεύτηκαν Γερμανό, Βρετανό και Γάλλο και ζούν με τα παιδιά τους στην χώρα τους. Αξιόλογες κοπέλες με τις σπουδές τους και καλοί χαρακτήρες, καμία σχέση δηλαδή με ελεεινιδες (αυτή που παντρεύτηκε Γερμανό είναι και 9αρι εμφανισιακά).
Οι υπόλοιπες, με Έλληνες,μεχμέτ ή στο ράφι.
Ενώ στην Ελλάδα θα έβρισκαν άντρα πάνω από τα κυβικά τους.
Κάπου τα μπερδεύεις. Άλλο το να κρατάς αποστάσεις από τριτοκοσμικούς που δεν ξέρεις και άρα έχεις επιφυλάξεις λόγω της κουλτούρας τους κι άλλο να έχεις γνωρίσει συγκεκριμμένα άτομα και να τα εμπιστεύεσαι. Ούτε τον ξέρουμε τον Ιρακινό.Όντως,μπορεί να ανήκει στο 0.0001% του καταπληκτικού αυτού λαού που πουθενά δε δημιουργεί προβλήματα και να είναι ΟΚ...
Ο subzero μπορεί να της έβαζε από το πρωί Διάφανα Κρίνα στη διαπασών,αλλά τουλάχιστον δε θα την έπνιγε επειδή του πρόσβαλλε τον παιδεραστή προφήτη και αυτό από μόνο του είναι μια καλή αρχή..
Τουναντίον τον Subzero τον ξέρουμε τι μισογύνης είναι κι άρα ουδείς γνωρίζει που θα έφτανε σε σύγκρουση με γυναίκα.
Έχω έναν αλγερινό βοηθό στις δουλειές μου εδώ και 20 χρόνια και ήταν πάντα άψογος. Ούτε τα κορδόνια του δεν είσαι άξιος να του δέσεις.Ζηλεύεις που σου πήρε τον Ιρακινό μωρή;
Έχεις τα μαγκρέμπια σου εσύ εκεί,μη στεναχωριέσαι
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 3.656
Κάπου τα μπερδεύεις. Άλλο το να κρατάς αποστάσεις από τριτοκοσμικούς που δεν ξέρεις και άρα έχεις επιφυλάξεις λόγω της κουλτούρας τους κι άλλο να έχεις γνωρίσει συγκεκριμμένα άτομα και να τα εμπιστεύεσαι. Ούτε τον ξέρουμε τον Ιρακινό.
Τουναντίον τον Subzero τον ξέρουμε τι μισογύνης είναι κι άρα ουδείς γνωρίζει που θα έφτανε σε σύγκρουση με γυναίκα.
Εσύ το ασπάστηκες το ισλάμ μωρή χοντρέλα ή ακόμα;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 3.656
Έχω έναν αλγερινό γαμιά εδώ και 20 χρόνια και ήταν πάντα άψογος. Ούτε τα κορδόνια του δεν είσαι άξιος να του δέσεις.
Και τί μας νοιάζει μωρή ισλαμολάγνα;Πάνε να ζήσεις μαζί του στο Αλγέρι
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Είναι πιο σοφό σε έναν κόσμο με τόσες καλύτερες κουλτούρες, να μην ψάχνεις για διαμάντια μέσα στα σκατάΚάπου τα μπερδεύεις. Άλλο το να κρατάς αποστάσεις από τριτοκοσμικούς που δεν ξέρεις και άρα έχεις επιφυλάξεις λόγω της κουλτούρας τους κι άλλο να έχεις γνωρίσει συγκεκριμμένα άτομα και να τα εμπιστεύεσαι. Ούτε τον ξέρουμε τον Ιρακινό.
αυξάνοντας τις πιθανότητες για μια δυσλειτουργική σχέση ή γάμο.
Αν της κόρης της άρεσαν οι μελαχρινοί, έχει και Έλληνες,Ισπανούς,Ιταλούς,κ.ο.κ.
Και ναι, μπορεί ο Έλληνας να αποδειχθεί ο χειρότερος άντρας του κόσμου και ο ιρακινός ο καλύτερος,
αλλά τόσες πιθανότητες έχω και να κερδίσω το τζόκερ,οπότε λέω να μην ψάχνουμε τις εξαιρέσεις
για το το παίξουμε δήθεν ανοιχτόμυαλοι και κοσμοπολίτες.
Αφού το ξέρεις πώς γνωρίζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Είναι θέμα προσόντων και συγκυριών. Προφανώς στον χώρο που κινούνταν η κοπέλα, δεν θα είχε καλύτερες επιλογές για τα προσόντα της.Είναι πιο σοφό σε έναν κόσμο με τόσες καλύτερες κουλτούρες, να μην ψάχνεις για διαμάντια μέσα στα σκατά
αυξάνοντας τις πιθανότητες για μια δυσλειτουργική σχέση ή γάμο.
Αν της κόρης της άρεσαν οι μελαχρινοί, έχει και Έλληνες,Ισπανούς,Ιταλούς,κ.ο.κ.
Και ναι, μπορεί ο Έλληνας να αποδειχθεί ο χειρότερος άντρας του κόσμου και ο ιρακινός ο καλύτερος,
αλλά τόσες πιθανότητες έχω και να κερδίσω το τζόκερ,οπότε λέω να μην ψάχνουμε τις εξαιρέσεις
για το το παίξουμε δήθεν ανοιχτόμυαλοι και κοσμοπολίτες.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Tότε να προσπαθήσει να ανεβάσει τα προσόντα της,να προσπαθήσει να κινηθεί σε άλλους χώρους,κ.λ.π.Αφού το ξέρεις πώς γνωρίζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Είναι θέμα προσόντων και συγκυριών. Προφανώς στον χώρο που κινούνταν η κοπέλα, δεν θα είχε καλύτερες επιλογές για τα προσόντα της.
Αφού ξέρεις πως όσες καταλήγουν,για να μην πω καταντούν, σε τέτοιες επιλογές, είναι επειδή δεν μπορούν να έχουν αυτό που θέλουν.
Απλά που να πηγαίνει η άλλη γυμναστήρια,που να καλωπιστεί,που να μάθει καλύτερα την ντόπια γλώσσα...
Καλόμαθε στο τεμπελιστάν,να την πηγαινοφέρνουν τα κοροϊδα..
Αλβανογύφτικες καταστάσεις τύπε. Θύτρια και θύμα ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (και μετανάστριες και Ρομά), οπότε δεν πολυακούστηκε σαν είδηση.Για την άλλη προχθές στην Πυλαία που πήγε να σκοτώσει τη γκόμενα του άντρα της,αυτό θα'ταν γυναικοκτονία ή όχι;Ευτυχώς δε μας είπατε ότι ήταν άντρας ντυμένος γυναίκα
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Αν ήμουν 20χρονών, θα δήλωνα ότι αυτοπροσδιορίζομαι γυναίκα,θα κατέβαινα σε ολυμπιακούς αγώνες μποξ με το ριπαπά να ανεμίζει μέσα στο σορτς,Για την άλλη προχθές στην Πυλαία που πήγε να σκοτώσει τη γκόμενα του άντρα της,αυτό θα'ταν γυναικοκτονία ή όχι;Ευτυχώς δε μας είπατε ότι ήταν άντρας ντυμένος γυναίκα
θα έριχνα αβέρτα μπουνίδια και θα καβάντζωνα και μερικές άδειες ταξί
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 3.656
Αλβανογύφτικες καταστάσεις τύπε. Θύτρια και θύμα ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (και μετανάστριες και Ρομά), οπότε δεν πολυακούστηκε σαν είδηση.
Αν ήταν όμως θύτης και θύμα,έστω και γυφτορομά,μάλλον θα είχε ακουστεί παραπάνω
Το πιθανότερο.Αν ήταν όμως θύτης και θύμα,έστω και γυφτορομά,μάλλον θα είχε ακουστεί παραπάνω
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.688
- Πόντοι
- 3.556
Γιατί να την χαλασει την Ελληνιδα ο Σαμπ Ζιρο;Πάλι καλά που βγήκε στο εξωτερικό και γνώρισε γαμπρό, έστω κι από το Ιράκ. Μπορεί να είναι ΟΚ ο άνθρωπος. Θα μπορούσε να είχε μείνει στη Θεσσαλονίκη και να καταλήξει σε κάναν Sub-Zero (ο οποίος σου έβαλε και γελάκι. Άμα δεν βλέπει κανείς την καμπούρα του...).
Άπειρος από γυναίκες είναι,χαλί θα γινόταν να τον πατήσει οποιαδήποτε γκομενα,υπερβολικά γυναικωτός για να πατήσει πόδι,ότι θέλει θα τον έκανε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί να την χαλασει την Ελληνιδα ο Σαμπ Ζιρο;
Άπειρος από γυναίκες είναι,χαλί θα γινόταν να τον πατήσει οποιαδήποτε γκομενα,υπερβολικά γυναικωτός για να πατήσει πόδι,ότι θέλει θα τον έκανε
Πιο γυναικωτός απο σένα αποκλείεται πάντως,χοντρολάγνε