Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.995
Πόντοι
3.656
Τυπε ο φιλος ειναι η σχεση της μουναρας.
Τη γαμαει μα την ανεχεται κιολας.
Τι να σου εξηγω τωρα.
Επειδη εγω δε μοιαζω με τους κομπλεξικους που οταν εχουν γκομενα το περιφερουν ως λαβαρο εδω μεσα η αντιθετα με οσους δεν εχουν και κλαιγονται;Ενω ολοι ανηκουν στην ιδια τελικα συνομοταξια;
Σε παρακαλω
Ενα ετσι να κανω τη γαμησα τη μουναρα του φιλου.
Οταν καποια κορυφη την εχεις πατησει πολλες φορες ε ρε φιλε δε σε νοιαζει και τοσο.
Αλλο καβλωμενος εφηβος που προσπαθει να πιασει στεφανι στη μπασκετα αλλο αυτος που εχει την ανεση να καρφωσει οπως θελει
Καταλαβαινεις τη διαφορα τυπε μου;

Τί ηλικίες είστε αν επιτρέπεται;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Καλογερε,ο μικρος μας παρθενος φιλος Τζιμαρος,δεν εχει αναγκη απο φιλο
εχει αναγκη απο γκομενα,κλωτσια στον Ελληνοβελγο,για να βρει την μετρια και ψιλογαμημενη γκομενα που τοσο ποθει
και ας λεει για ωραια και ντροπαλη,οταν βρει την πρωτη και της βαλει την παρθενα πουτσα του,στο ψιλογαμημενο μουνακι της
θα κανει ταματα στην Παναγια της Τηνου!! :angel:
Δεν μπορώ να τον κρίνω τον Ελληνοβέλγο, αφού δεν τον ξέρω. Σίγουρα έτσι μοιράζονται τα έξοδα για το νοίκι. Απλά επισημαίνω στον Jimmy να τον μελετήσει και να είναι προσεκτικός. Η διαφορά επιπέδου γεννά και υστεροβουλίες. Αν εκείνος είναι αλάνι και δει ότι ο Jimmy έβγαλε καλό γκομενάκι ίσως να προσπαθήσει να του τη φάει ή να χωθεί στις παρέες του και να του κόψει την τύχη με άλλες γκόμενες. Επίσης αν ξοδεύει πολλά, μπορεί να τον παρασύρει και τον Jimmy σε μεγάλα έξοδα, αν αποφασίσει να τον ακολουθεί σε πολλά για να μαθαίνει.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πώς τη γνώρισε τη Γαλλίδα;
Δε μου χει πει λεπτομεριες γιατι ηταν και κρυψινος ο μαλακας.
Τα χει 3 χρονια μαζι της.
Το εμαθα ενω τα ειχαν ηδη 1 χρονο
Αλλα δε την ειχα γνωρισει απο κοντα.
Σχεση εξ αποστασεως μεσω social ειναι.
Αλλα απ οσο μου χει πει η αρχη εγινε πριν 3 καλοκαιρια οταν επιασαν κουβεντα σε μια παραλια της Σαμου οταν ηταν εκει παραθεριστες και οι δυο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.995
Πόντοι
3.656
Δε μου χει πει λεπτομεριες γιατι ηταν και κρυψινος ο μαλακας.
Τα χει 3 χρονια μαζι της.
Το εμαθα ενω τα ειχαν ηδη 1 χρονο
Αλλα δε την ειχα γνωρισει απο κοντα.
Σχεση εξ αποστασεως μεσω social ειναι.
Αλλα απ οσο μου χει πει η αρχη εγινε πριν 3 καλοκαιρια οταν επιασαν κουβεντα σε μια παραλια της Σαμου οταν ηταν εκει παραθεριστες και οι δυο.

Για να'τα χει 3 χρόνια,πάει να πει ότι έχει φάει καψούρα.

Τεσπα,κωλόφαρδος ο τύπος,στα 40 να σου κάτσει 24αρα μουνάρα ξένη,ούτε του παπά δεν το λες.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήγε μόνος του με τη γκόμενα και πήρε και φίλο του μαζί.Εγώ δε'θα χα σε κανέναν εμπιστοσύνη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
Αν και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που λες, ο από κάτω θα γάμαγε πολύ περισσότερα μουνιά :confused::confused::confused:
Mην τρώτε πρόλογο ρε...πολλοί σφιχτες ψάχνουν για αλλα νταβραντισμενα αγοράκια εκεί μέσα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
Οποια γκομενα και να ρωτησεις για τους σφιχτοκωληδες,ξερεις τι θα σου πει ?
οτι ουτε να γαμησουν δεν μπορουν!!
ισως τα φαρμακα,η χημεια που παιρνουν,τι να πω :angel:
Aρα...μην τρώτε πρόλογο...μπορεί κατω από το σφίξιμο να είναι δροσερουληδες:effemine::gay:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
Μάλλον και αυτοί είναι σαν τα κομοδίνα που λέμε εμείς...νομίζουν ότι η παρουσία τους και μόνο δημιουργεί οργασμους χωρίς να κάνουν τίποτα.
Αυτοί είναι σκέτα κούτσουρα ,ούτε καν κομοδίνα....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706

Τεσπα,κωλόφαρδος ο τύπος,στα 40 να σου κάτσει 24αρα μουνάρα ξένη,ούτε του παπά δεν το λες.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήγε μόνος του με τη γκόμενα και πήρε και φίλο του μαζί.Εγώ δε'θα χα σε κανέναν εμπιστοσύνη.
Φιδιά μοιάζει. Πέταξε εκείνο το «κρυψίνους» και το χάλασε.
Σε ποια περίπτωση μπορεί να είσαι κρυψίνους με έναν κολλητό;
Όταν έχετε ισχυρούς δεσμούς ώστε να είστε κολλητοί, αλλά ταυτόχρονα θες να προφυλαχθείς από κάποιο ελάττωμά του. Ήταν κρυψίνους για ένα χρόνο από αυτόν φοβούμενος μην την πέσει στην γκόμενά του, αλλά τώρα τον πήρε και μαζί του διακοπές για να είναι με τη γκόμενα δίπλα δίπλα όλη μέρα. :grin:
Στη συνέχεια η Γαλλίδα θα πηδηχτεί με τον Ισπανό από την παλιά ιστορία.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καλογερε,ο μικρος μας παρθενος φιλος Τζιμαρος,δεν εχει αναγκη απο φιλο
εχει αναγκη απο γκομενα,κλωτσια στον Ελληνοβελγο,για να βρει την μετρια και ψιλογαμημενη γκομενα που τοσο ποθει
και ας λεει για ωραια και ντροπαλη,οταν βρει την πρωτη και της βαλει την παρθενα πουτσα του,στο ψιλογαμημενο μουνακι της
θα κανει ταματα στην Παναγια της Τηνου!! :angel:
Εννοείς ότι θα ευχαριστώ τη Παναγία για την πρώτη μου εμπειρία, άκου ας είναι έστω μέτρια προς καλή, όχι μέτρια προς κακή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
Εννοείς ότι θα ευχαριστώ τη Παναγία για την πρώτη μου εμπειρία, άκου ας είναι έστω μέτρια προς καλή, όχι μέτρια προς κακή
Αυτή θα εντυπωσιαστεί από εσένα και εσύ από το ενδιαφέρον της...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δεν μπορώ να τον κρίνω τον Ελληνοβέλγο, αφού δεν τον ξέρω. Σίγουρα έτσι μοιράζονται τα έξοδα για το νοίκι. Απλά επισημαίνω στον Jimmy να τον μελετήσει και να είναι προσεκτικός. Η διαφορά επιπέδου γεννά και υστεροβουλίες. Αν εκείνος είναι αλάνι και δει ότι ο Jimmy έβγαλε καλό γκομενάκι ίσως να προσπαθήσει να του τη φάει ή να χωθεί στις παρέες του και να του κόψει την τύχη με άλλες γκόμενες. Επίσης αν ξοδεύει πολλά, μπορεί να τον παρασύρει και τον Jimmy σε μεγάλα έξοδα, αν αποφασίσει να τον ακολουθεί σε πολλά για να μαθαίνει.
Ναι λοιπόν καλογερε και ζιγκολό λίγα πράγματα για τον φίλο αυτόν. Αυτό το άτομο ήταν ο πρώτος μου φίλος απ'το νηπιαγωγείο, ήμασταν πολύ δεμένοι μέχρι την 1η λυκείου και μετά έφυγε για Βρυξέλλες και χάσαμε κάπως επαφή και λόγω πανελληνίων στη 3η λυκείου ξεκοψαμε εντελώς. Τώρα επέστρεψε για να σπουδάσει, έχουμε βγει κάποιες φορές για μπάνιο και βόλτα Αθήνα, είναι πολύ στενός φίλος και είναι αρκετά ώριμο και σοβαρό, αν μπορούσα να βρω κάποιο αρνητικό είναι ότι κάνει λίγο LSD γιατί εκεί στις Βρυξέλλες έχει πιάτσες παντού και οι Βέλγοι είναι σαν τους Ολλανδούς, πολύ επιρρεπείς στα ελαφριά ναρκωτικά, δεν κάνει πολύ όμως με έχει πει, κυρίως με τις παρέες του στο Βέλγιο. Αλλά είναι καλό παιδί και αυτός από μόνος του μου έστειλε όταν επέστρεψε Ελλάδα να βρεθούμε, φαίνεται έμπιστο άτομο, δηλαδή μπορείς να του πεις κάτι που σε απασχολεί να σε βοηθήσει και όλα αυτά. Παρόλο που ήμασταν χαμένοι για πολύ καιρό δεν με ξέχασε, αυτό δείχνει δυνατή φιλία και σημαίνει πολλά για μένα. Αγαπάει περισσότερο την Ελλάδα πάντως, οι φίλοι και στο Βέλγιο είναι σχεδόν όλοι Έλληνες, δεν ξέρει καν καλά γαλλικά καθώς οι συναναστροφές του με Βέλγους ήταν περιορισμένες, πήγαινε και σε ελληνικό σχολείο κιόλας, αυτά για αρχή, οι δυνατές φιλίες έχουν τεράστια αξία για μένα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Αν και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που λες, ο από κάτω θα γάμαγε πολύ περισσότερα μουνιά :confused::confused::confused:

Φίλε δεν τον έβαλα τον από πάνω για γκόμενο.

Απλά ήθελα να τονίσω ότι έχει πιο αντρικό και γεροδεμένο κορμί σε σχέση με το μέσο φλωρακι που κυκλοφορεί στις μέρες μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
Ναι λοιπόν καλογερε και ζιγκολό λίγα πράγματα για τον φίλο αυτόν. Αυτό το άτομο ήταν ο πρώτος μου φίλος απ'το νηπιαγωγείο, ήμασταν πολύ δεμένοι μέχρι την 1η λυκείου και μετά έφυγε για Βρυξέλλες και χάσαμε κάπως επαφή και λόγω πανελληνίων στη 3η λυκείου ξεκοψαμε εντελώς. Τώρα επέστρεψε για να σπουδάσει, έχουμε βγει κάποιες φορές για μπάνιο και βόλτα Αθήνα, είναι πολύ στενός φίλος και είναι αρκετά ώριμο και σοβαρό, αν μπορούσα να βρω κάποιο αρνητικό είναι ότι κάνει λίγο LSD γιατί εκεί στις Βρυξέλλες έχει πιάτσες παντού και οι Βέλγοι είναι σαν τους Ολλανδούς, πολύ επιρρεπείς στα ελαφριά ναρκωτικά, δεν κάνει πολύ όμως με έχει πει, κυρίως με τις παρέες του στο Βέλγιο. Αλλά είναι καλό παιδί και αυτός από μόνος του μου έστειλε όταν επέστρεψε Ελλάδα να βρεθούμε, φαίνεται έμπιστο άτομο, δηλαδή μπορείς να του πεις κάτι που σε απασχολεί να σε βοηθήσει και όλα αυτά. Παρόλο που ήμασταν χαμένοι για πολύ καιρό δεν με ξέχασε, αυτό δείχνει δυνατή φιλία και σημαίνει πολλά για μένα. Αγαπάει περισσότερο την Ελλάδα πάντως, οι φίλοι και στο Βέλγιο είναι σχεδόν όλοι Έλληνες, δεν ξέρει καν καλά γαλλικά καθώς οι συναναστροφές του με Βέλγους ήταν περιορισμένες, πήγαινε και σε ελληνικό σχολείο κιόλας, αυτά για αρχή, οι δυνατές φιλίες έχουν τεράστια αξία για μένα
Απλώς είναι άκυρο να είσαι τόσα χρόνια σε μια χώρα και να μην ξέρεις καλά την γλώσσα....ελπίζω να εννοούσες ότι δεν ξέρει καλά γαλλικά αλλά ξέρει καλά τα φλαμανδικά.Αυτο μπορώ να το δεχθώ γιατί υπάρχει μια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο κοινότητες του Βελγίου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
Φίλε δεν τον έβαλα τον από πάνω για γκόμενο.

Απλά ήθελα να τονίσω ότι έχει πιο αντρικό και γεροδεμένο κορμί σε σχέση με το μέσο φλωρακι που κυκλοφορεί στις μέρες μας.
Το μέσο φλωρακι δεν θα τρομάζει τις γκομενιτσες που είναι 45 κιλά με τα ρούχα και τις παντόφλες που φοράνε.
Αντίθετα ένας μεγαλόσωμος άνδρας μπορεί να τις τρομάξει...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
.

Εχουν παει διακοπες και διακοπες μονοι σα ζευγαρι
Μου ειπε "ελα,θα περασουμε καλα"
Σε συμπαθει και η Σαρλοτ
Του ειπα για πλακα "θα μου κατσει";
Γελασαμε
Αλλωστε δεχεται με χαμογελο τα πειραγματα η Σαρλοτ
Γουστατω να της κανω απροκαλυπτα οφθαλμολουτρο και να το παιρνει χαμπαρι
Πχ να φοραει κοντη φουστα και να κοιταζω σα λιγουρης τα μπουτια της κι εκεινη να παιζει μαζι μου

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Απλώς είναι άκυρο να είσαι τόσα χρόνια σε μια χώρα και να μην ξέρεις καλά την γλώσσα....ελπίζω να εννοούσες ότι δεν ξέρει καλά γαλλικά αλλά ξέρει καλά τα φλαμανδικά.Αυτο μπορώ να το δεχθώ γιατί υπάρχει μια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο κοινότητες του Βελγίου.
Δεν ξέρει γαλλικά καλά, για τα υπόλοιπα τι έχεις να πεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα παρε και εναν ονειροκριτη μαζι σου!! :sunglasses:
Αυτό έχεις να πεις?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
-LSD
-Ενώ είστε συνομήλικοι, δουλεύει κι αντί να εξοικονομεί, ξοδεύει σε brands και μάλιστα σε καιρούς κρίσης.

Τι περιμένεις ακριβώς από την συναναστροφή σου με αυτό το άτομο; Να μάθεις να κάνεις σπατάλες ή να βρεθείς μπλεγμένος σε καμμιά υπόθεση με ναρκωτικά χωρίς να το καταλάβεις;

Δρόμο από χτες κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom