Και εγω δεν είχα ποτέ σκύλο για να το διαπιστώσω , αλλά νομίζω πως πιάνεις πιό εύκολα κουβέντα αν έχεις πχ ένα σκύλο και έχει και η άλλη είτε μαζί της , είτε έχει στο σπίτι κανένα. Η και να μην έχει μπορεί να θέλει να το χαιδέψει ... λογικά όσο πιό μικρό το σκυλί τόσο καλύτερα γιατί τα μεγάλα και να θές να τα χαιδέψεις φοβάσαι.Πλάκα έκανα και δεν υπονοούσα τίποτα για εκτός θέματος. Αλλά αυτό που λες για τα σκυλιά γκομενομαγνήτης ίσως και να παίζει. Δεν έχω ασχοληθεί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.421
- Πόντοι
- 3.296
Δε το βλεπω ετσι τυπε μουΚι εσύ ρε τύπε τί πήγες μαζί τους,να τους κρατάς το φανάρι;
Οπως ξαναεχω πει.
Για μενα αυτος που εχει τη γκομενα ειναι σε μειονεκτικη θεση.
Οχι αυτος που ειναι ελευθερος
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.710
- Πόντοι
- 216
Τύπε άσε το τι θέλουν τα κορίτσια. Εγώ άλλο πράγμα σου είπα.Η ξενερα θα φανεί στο γάμο περισσότερο, τότε αρχίζουν πραγματικά τα δύσκολα
Άσε πάντα έτσι ήταν αυτά τώρα είναι ο Τρανος παλιότερα ήταν κάποιος άλλος, κάτι τέτοιους θέλουν τα κορίτσια να το ξες αυτό, η κάτι ενδιάμεσο καγκουρα φοιτητή.
Οι millenias ή δεν ξέρω και γω πως στον πούτσο τους λένε είναι φλώροι και ασθενικοι.
Το ότι στους 100 ένας μπορεί να πηγαίνει γυμναστήριο και να πετάει η φλεβίτσα δεν σημαίνει κάτι και τα κουνέλια έχουν φλέβες.
Δες έναν Πολωνό/Αλβανό/Ρουμάνο μπετατζή και πες μου τι κοινό έχει με τα ελληνόπουλα.
Έρχεται ο Πάκης και έχει επιβιώσει από πόλεμο, κολύμπησε στο Αιγαίο και είδε τους μισούς που ήταν μαζί του στο ταξίδι να τους τρώνε μπροστά του τα ψάρια.
Θες εσύ τώρα να μου πεις ότι η νέα γενιά είναι ικανή να τα βάλει μαζί τους που τους παίρνει η κότα το ψωμί από το χέρι.
Κάντε 6 pack, βγάλτε τα φρύδια σας κάντε και μια μόνιμη αποτρίχωση λέιζερ και πιείτε κοκτέιλ.
Αυτά από εμένα.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Ναι τώρα είναι χάλια ισχύειΚι εμένα μου άρεσε τότε στο twilight,μελαχρινή με το μακρύ μαλλί.Τώρα δε μ'αρέσει καθόλου.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.522
- Πόντοι
- 3.656
Δε το βλεπω ετσι τυπε μου
Οπως ξαναεχω πει.
Για μενα αυτος που εχει τη γκομενα ειναι σε μειονεκτικη θεση.
Οχι αυτος που ειναι ελευθερος
Ρε τύπε πλάκα κάνεις;
Ο φίλος σου είναι με μια μουνάρα που τη γαμάει ενώ εσύ τη βλέπεις και τον παίζεις
Πόσοι θα'θελαν να'ναι στη θέση του φίλου σου και πόσοι στη δικιά σου;
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Ναι αυτό έλειπε να μοιάζουμε με αυτούς τους απολίτιστους από το Πακιστάν που έρχονται εδώ και βιάζουν κλέβουν σφάζουν και είναι τζιχαντιστές. Άκου επειδή εγώ συναναστρέφομαι κάθε μέρα με Έλληνες και Αλβανούς από όλα μπορείς να βρεις, υπάρχουν πολλοί που πάνε γυμναστήριο και έχουν πολύ γυμνασμενα σώματα, έχω δει τα πάντα, δεν υπάρχει ποσοστό, δηλαδή δεν μπορείς να πεις ότι είναι λιγότεροι οι περισσότεροι, τα πάντα μπορείς να βρεις.Τύπε άσε το τι θέλουν τα κορίτσια. Εγώ άλλο πράγμα σου είπα.
Οι millenias ή δεν ξέρω και γω πως στον πούτσο τους λένε είναι φλώροι και ασθενικοι.
Το ότι στους 100 ένας μπορεί να πηγαίνει γυμναστήριο και να πετάει η φλεβίτσα δεν σημαίνει κάτι και τα κουνέλια έχουν φλέβες.
Δες έναν Πολωνό/Αλβανό/Ρουμάνο μπετατζή και πες μου τι κοινό έχει με τα ελληνόπουλα.
Έρχεται ο Πάκης και έχει επιβιώσει από πόλεμο, κολύμπησε στο Αιγαίο και είδε τους μισούς που ήταν μαζί του στο ταξίδι να τους τρώνε μπροστά του τα ψάρια.
Θες εσύ τώρα να μου πεις ότι η νέα γενιά είναι ικανή να τα βάλει μαζί τους που τους παίρνει η κότα το ψωμί από το χέρι.
Κάντε 6 pack, βγάλτε τα φρύδια σας κάντε και μια μόνιμη αποτρίχωση λέιζερ και πιείτε κοκτέιλ.
Αυτά από εμένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχα στο οπελακι, το σπίτι από Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμοΒρε για αυτο ειμαι απολυτα βεβαιος!!
και οταν παιξει φαση για sex,μονο στο σπιτι της θειας με θεα την Ακροπολη
μην κανεις καμμια μαλακια στο αυτοματο opelακι η σε hotel
εμεις ειμαστε τζεντλεμαν!!
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Όχι αφού ακόμα βρισκόμαστε στις διαπραγματεύσεις, δεν ξέρω τι θα γίνει και με τον ελληνοβελγο φίλο μου που θα έρθει Αθήνα να σπουδάσει, με είπε ότι θέλει να συγκατοικησουμεΡε Τζιμαρε μπεσα,εχεις πει στη θεια οτι αν παιξει φαση με κοπελα,να πας εκει στο σπιτι της ?
ξερεις γιατι σε ρωταω,διοτι πολλα παιδια κωλωνουν να το πουν!!
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.710
- Πόντοι
- 216
Πες μου σε πιο γυμναστήριο έχεις δει τέτοιους να πάω και γω.Ναι αυτό έλειπε να μοιάζουμε με αυτούς τους απολίτιστους από το Πακιστάν που έρχονται εδώ και βιάζουν κλέβουν σφάζουν και είναι τζιχαντιστές. Άκου επειδή εγώ συναναστρέφομαι κάθε μέρα με Έλληνες και Αλβανούς από όλα μπορείς να βρεις, υπάρχουν πολλοί που πάνε γυμναστήριο και έχουν πολύ γυμνασμενα σώματα, έχω δει τα πάντα, δεν υπάρχει ποσοστό, δηλαδή δεν μπορείς να πεις ότι είναι λιγότεροι οι περισσότεροι, τα πάντα μπορείς να βρεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχα στο οπελακι, το σπίτι από Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμο
Γιατί εκεί που πάω εγώ έχει κάτι σαν τον από κάτω:
Επειδή το κουράσαμε το θέμα και βγαίνουμε και off topic ο καθένας έχει μάτια και βλέπει για όσους έχουν λίγο μυαλό και καταλαβαίνουν παραθέτω το παρακάτω άρθρο που αποδεικνύει τη μείωση της τεστοστερόνης στον ανδρικό πληθυσμό τις τελευταίες δεκαετίες.
Men's testosterone levels declined in last 20 years
A new study has found a "substantial" drop in U.S. men's testosterone levels since the 1980s, but the reasons for the decline remain unclear. This trend also does not appear to be related to age.
www.reuters.com
Αν θέλεις φίλε μου να πας κόντρα στην πραγματικότητα και την κοινή λογική συνέχισε μόνος σου. Ίσως ξυπνήσεις όταν ο πάκης καμακώσει τη γκόμενα σου μπροστά σου.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Τι να καμακωσει αυτοί μόνο για καμιά σαν κι αυτούς είναι, αν δεν βρουν καμιά από Πακιστάν πάνε και βιάζουν τις Ευρωπαίες στις χώρες που πηγαίνουν, από την απόγνωση. Επίσης μια χαρά σώμα είναι το δεύτερο τι έχει, το πρώτο είναι υπερβολικά φουσκωτό γιατί να γίνουμε έτσι, εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι ούτε σαν τον πρώτο ούτε σαν τον δεύτερο, κάτι ενδιάμεσοΠες μου σε πιο γυμναστήριο έχεις δει τέτοιους να πάω και γω.
Επειδή το κουράσαμε το θέμα και βγαίνουμε και off topic ο καθένας έχει μάτια και βλέπει για όσους έχουν λίγο μυαλό και καταλαβαίνουν παραθέτω το παρακάτω άρθρο που αποδεικνύει τη μείωση της τεστοστερόνης στον ανδρικό πληθυσμό τις τελευταίες δεκαετίες.
A new study has found a "substantial" drop in U.S. men's testosterone levels since the 1980s, but the reasons for the decline remain unclear. This trend also does not appear to be related to age.www.reuters.com
Αν θέλεις φίλε μου να πας κόντρα στην πραγματικότητα και την κοινή λογική συνέχισε μόνος σου. Ίσως ξυπνήσεις όταν ο πάκης καμακώσει τη γκόμενα σου μπροστά σου.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Μπορεί να μένει λίγες μέρες αυτός λίγες εγώ κάποιες φορές μπορεί να μένουμε και οι δύο θα δούμε, ρε αυτός έχει πολύ φάση θα με βοηθήσει είναι μεγάλο αλάνι καθόλου τσιπης, ίσα ίσα όλο δουλεύει και πάει και ξοδεύει λεφτά σε Jordan και άλλα brandsΤι να συγκατοικησεις με αυτον,πλακα κανεις ?
εσυ με γκομενες πρεπει να συγκατοικεις,οχι με τον Ελληνοβελγο!!
οι Βελγοι εντωμεταξυ ειναι πολυ τσιγκουνηδες,τσιπηδες του κερατα,ασχετο αλλα το λεω!!
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.710
- Πόντοι
- 216
Είναι ακριβώς αυτό που σου έλεγα πριν με τα πρότυπα.
Ο ένας είναι παλαιστής από τους απέναντι (άρα δυνητικά αυτός που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε) και ο άλλος είναι μοντελάκι.
Χαίρομαι που τουλάχιστον δεν αμφισβητησες την έρευνα και να μου πεις ότι οι νέοι είναι πιο αρρενωποί.
Ο ένας είναι παλαιστής από τους απέναντι (άρα δυνητικά αυτός που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε) και ο άλλος είναι μοντελάκι.
Χαίρομαι που τουλάχιστον δεν αμφισβητησες την έρευνα και να μου πεις ότι οι νέοι είναι πιο αρρενωποί.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
ΠΟΤΕ μην πας ούτε για βόλτα με ζευγάρι...τόσο ανασφαλής είσαι που δεν αντέχεις μόνος αλλά προτιμάς να κρατάς φανάρι;Μοιάζει με ψυχολογία γκομενας σε απελπισία αυτό...Κι εσύ ρε τύπε τί πήγες μαζί τους,να τους κρατάς το φανάρι;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Είναι για πιτσιρίκια που βλέπουν τέτοια πράγματα αυτή....απλά προσπερνω....Κι εμένα μου άρεσε τότε στο twilight,μελαχρινή με το μακρύ μαλλί.Τώρα δε μ'αρέσει καθόλου.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.326
- Πόντοι
- 456
Πες μου σε πιο γυμναστήριο έχεις δει τέτοιους να πάω και γω.
A new study has found a "substantial" drop in U.S. men's testosterone levels since the 1980s, but the reasons for the decline remain unclear. This trend also does not appear to be related to age.www.reuters.com
Αν και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που λες, ο από κάτω θα γάμαγε πολύ περισσότερα μουνιά
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.748
- Πόντοι
- 2.306
Όταν οι "άντρες" είναι ερωτευμένοι με την γάτα τους, τι φταίνε οι Ελλεηνίδες;
Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με το κατοικίδιό του
Μετά φταίνε οι γυναίκες.......
www.protothema.gr
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.478
- Πόντοι
- 6.946
Τελικά, όλοι οι "διάσημοι" κουβαλάνε σκατά στο κεφάλι τους, αλλιώς δεν θα ήταν "προωθημένοι-ζμπρωγμένοι από το Σύστημα", άνδρες και γυναίκες.Όταν οι "άντρες" είναι ερωτευμένοι με την γάτα τους, τι φταίνε οι Ελλεηνίδες;
Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με το κατοικίδιό τουwww.protothema.gr
Πώς προέκυψε αυτός; Μάλλον έχασα επεισόδια... Πόσο καλά τον ξέρεις; Παρατήρησε τι άλλες συνήθειες έχει, πώς συμπεριφέρεται γενικώς κλπ.Μπορεί να μένει λίγες μέρες αυτός λίγες εγώ κάποιες φορές μπορεί να μένουμε και οι δύο θα δούμε, ρε αυτός έχει πολύ φάση θα με βοηθήσει είναι μεγάλο αλάνι καθόλου τσιπης, ίσα ίσα όλο δουλεύει και πάει και ξοδεύει λεφτά σε Jordan και άλλα brands
Εμπειρία:
Όταν πρωτοκατέβηκα Αθήνα, δύο γνωστοί με βάλαν στην παρέα τους, επειδή με είχαν υποτιμήσει και νόμιζαν ότι θα τους βόλευα για το λογαριασμό. Την πρώτη φορά βγαίνουμε σε καφετέρια αυτοί οι δύο, οι γκόμενες τις οποίες έψηναν και τις είχαν στο μπίρι μπίρι κι εγώ που ήμουν αμέτοχος. Οι γκόμενες δεν πλήρωσαν, οι μάγκες μοιράσανε το λογαριασμό στα 3 και μου ζήτησαν να πληρώσω ένα μερίδιο.
Τη δεύτερη φορά πήγαμε σε κέντρο κι επειδή ήξερα τι με περίμενε, χώθηκα στη μία γκόμενα η οποία ενέδωσε, δηλ. ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Μοιράστηκε πάλι ο λογαριασμός στα 3 και πληρώσαν κι αυτοί για τα γαμησιάτικα. Αυτός που έψηνε αυτήν που ήρθε με μένα, ερχότανε σαν κοτούλα κάθε δύο μέρες και με ρωτούσε: πώς τα πάτε με τη Μαρία, την πήδηξες; Δεν τον χώραγε ο τόπος.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.421
- Πόντοι
- 3.296
Τυπε ο φιλος ειναι η σχεση της μουναρας.Ρε τύπε πλάκα κάνεις;
Ο φίλος σου είναι με μια μουνάρα που τη γαμάει ενώ εσύ τη βλέπεις και τον παίζεις
Πόσοι θα'θελαν να'ναι στη θέση του φίλου σου και πόσοι στη δικιά σου;
Τη γαμαει μα την ανεχεται κιολας.
Τι να σου εξηγω τωρα.
Επειδη εγω δε μοιαζω με τους κομπλεξικους που οταν εχουν γκομενα το περιφερουν ως λαβαρο εδω μεσα η αντιθετα με οσους δεν εχουν και κλαιγονται;Ενω ολοι ανηκουν στην ιδια τελικα συνομοταξια;
Σε παρακαλω
Ενα ετσι να κανω τη γαμησα τη μουναρα του φιλου.
Οταν καποια κορυφη την εχεις πατησει πολλες φορες ε ρε φιλε δε σε νοιαζει και τοσο.
Αλλο καβλωμενος εφηβος που προσπαθει να πιασει στεφανι στη μπασκετα αλλο αυτος που εχει την ανεση να καρφωσει οπως θελει
Καταλαβαινεις τη διαφορα τυπε μου;
Γαλλίδα έτσι; Για να έχει σχέση με το φίλο σου και να πηδηχτεί με σένα, τον φίλο σου τον έχει γραμμένο. Θα κάτσει να την πηδήξεις και μετά θα σε καρφώσει στο φίλο σου και θα την κάνει.Ενα ετσι να κανω τη γαμησα τη μουναρα του φιλου.
Και θα έχεις χαλάσει μία φιλία για ένα μουνί. Κι είπες ότι είναι και κολλητός...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.421
- Πόντοι
- 3.296
Γι αυτο ακριβως εχω αρρωστησει...
Γιατι οι εξελιξεις θα με βρουν να εχω χασει μια φιλια αν κανω κινηση...
Εχω ομως με το μερος μου μια λεπτομερια:
Η τυπισσα φλερταει με το βλεμμα προς πασα κατευθυνση.
Περιμενω λοιπον ως λυκος καποιον αλλο να κανει την κινηση,να χωρισει το ζευγος και μετα να ερθω να αρπαξω το θηραμα ανωδυνα για τη φιλια...
Γιατι οι εξελιξεις θα με βρουν να εχω χασει μια φιλια αν κανω κινηση...
Εχω ομως με το μερος μου μια λεπτομερια:
Η τυπισσα φλερταει με το βλεμμα προς πασα κατευθυνση.
Περιμενω λοιπον ως λυκος καποιον αλλο να κανει την κινηση,να χωρισει το ζευγος και μετα να ερθω να αρπαξω το θηραμα ανωδυνα για τη φιλια...
Τελευταία τροποποίηση: