Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
-LSD
-Ενώ είστε συνομήλικοι, δουλεύει κι αντί να εξοικονομεί, ξοδεύει σε brands και μάλιστα σε καιρούς κρίσης.

Τι περιμένεις ακριβώς από την συναναστροφή σου με αυτό το άτομο; Να μάθεις να κάνεις σπατάλες ή να βρεθείς μπλεγμένος σε καμμιά υπόθεση με ναρκωτικά χωρίς να το καταλάβεις;

Δρόμο από χτες κιόλας.
Σωστα τα λεει ο Καλογερο
Καταρχην μπορει μια μερα να τσακωθειτε και να σου ριξει LSD στο ποτο για να σε εκδικηθει
Θα ηθελες κατι τετοιο;
Μακρια και αγαπημενοι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρει γαλλικά καλά, για τα υπόλοιπα τι έχεις να πεις?
Έχει δυο χρόνια εκεί;
Γράφεις επίσης ότι οι φίλοι και στο Βέλγιο είναι σχεδόν όλοι Έλληνες, δεν ξέρει καν καλά γαλλικά καθώς οι συναναστροφές του με Βέλγους ήταν περιορισμένες.

Άρα έχει μείνει εγκλωβισμένος στην ελλ. κοινότητα και δεν έμαθε καλά τη γλώσσα. Στην ηλικία σας, με καθημερινή τριβή με τους ντόπιους, δυο χρόνια είναι αρκετά για να μάθεις τα γαλλικά. Ε, δεν τον λες και πολύ ξύπνιο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Έχει δυο χρόνια εκεί;
Γράφεις επίσης ότι οι φίλοι και στο Βέλγιο είναι σχεδόν όλοι Έλληνες, δεν ξέρει καν καλά γαλλικά καθώς οι συναναστροφές του με Βέλγους ήταν περιορισμένες.

Άρα έχει μείνει εγκλωβισμένος στην ελλ. κοινότητα και δεν έμαθε καλά τη γλώσσα. Στην ηλικία σας, με καθημερινή τριβή με τους ντόπιους, δυο χρόνια είναι αρκετά για να μάθεις τα γαλλικά. Ε, δεν τον λες και πολύ ξύπνιο.
Χωρίς παρεξήγηση αλλά υπάρχουν κάποιοι τύποι που δεν τα πάνε καλά με τις ξένες γλώσσες.Δεν είναι θέμα νοημοσύνης απλά είναι καλοι σε αλλα πράγματα ίσως τεχνικές εργασίες ας πούμε.
Επίσης εχω παρατηρήσει ότι Πόντιοι δυσκολεύονταν πολύ στις ξένες γλώσσες όπου φοίτησα....

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Το πρόβλημά σου βασικά είναι ότι εκπέμπεις ένα είδος ανωριμότητας που φαίνεται στον γραπτό λόγο και φυσικά θα φαίνεται και στον προφορικό με αποτέλεσμα να σε καταλαβαίνουν αμέσως.

-Για παράδειγμα τώρα θα πρέπει να σου εξηγήσω για τέταρτη φορά ότι δεν τις υποστηρίζω εκείνες που γελάγαν μαζί σου. Έβαλα επίτηδες την λέξη «ανάγωγες» πάλι για να φανεί η θέση μου, αλλά εσύ το χαβά σου.

-Όταν μας μιλάς για το φάσωμα, δίνεις και την περιγραφή «στόμα λαιμό ώμο πλάτη».
Το έχεις κάνει επανειλημμένα. Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι η λέξη φάσωμα αρκεί;
Μας λες ότι το Σεπτέμβρη κλείνεις 4 χρόνια στον αγοραίο και εξηγείς ότι τώρα είσαι στα 3 χρόνια και 11 μήνες. Δεν καταλαβαίνεις ότι το 4 χρόνια αρκεί;
Έχεις επαναλάβει αρκετές φορές ότι στα μπουρδέλα έχεις πάει 29 φορές. Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο να επαναλαμβάνεις συνέχεια τον αριθμό;

Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά στοιχεία ότι δεν έχεις ωριμάσει ακόμα. Η νοητική ηλικία που βγάζεις με βάση μόνο αυτά τα στοιχεία είναι το πολύ 15 ετών. Θα σου έλεγα να ασχοληθείς με 15χρονες, γιατί με μεγαλύτερες δεν θα έχεις καμμία τύχη, αλλά δεν ξέρω καλά τον ελληνικό νόμο περί ενηλικίωσης στο σεξ και μπορεί να είσαι παράνομος.
Δε ασχολουμε με ανήλικες ρε φίλε μόνο 18 και πάνω,και οκ ίσως έχεις δίκιο ίσως να μη έχω ωριμάσει ακόμα αλλά εντάξει μη είσαι τόσο σκληρός,ξέρω ότι δε είναι εμφανησιακο το πρόβλημα αλλά είναι ότι ίσως να μη τους κάνω το στιλ μου αλλά δε με πειράζει είναι αυτή η μοίρα μου οκ είμαι ντροπαλός και δε έχω αυτοπεποιθηση να επικοινωνώ μαζί τους χαλαρά,είμαι με τις γκόμενες ντροπαλός και αυτό με κάνει να μη φαίνομαι φυσικός και να επικοινωνώ σωστά,οπότε αναγκαστικά μπουρδέλα τι να κάνουμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Δε ασχολουμε με ανήλικες ρε φίλε μόνο 18 και πάνω,και οκ ίσως έχεις δίκιο ίσως να μη έχω ωριμάσει ακόμα αλλά εντάξει μη είσαι τόσο σκληρός,ξέρω ότι δε είναι εμφανησιακο το πρόβλημα αλλά είναι ότι ίσως να μη τους κάνω το στιλ μου αλλά δε με πειράζει είναι αυτή η μοίρα μου οκ είμαι ντροπαλός και δε έχω αυτοπεποιθηση να επικοινωνώ μαζί τους χαλαρά,είμαι με τις γκόμενες ντροπαλός και αυτό με κάνει να μη φαίνομαι φυσικός και να επικοινωνώ σωστά,οπότε αναγκαστικά μπουρδέλα τι να κάνουμε.
Mα και αυτές στις οποίες απευθύνεσαι δεν έχουν τα πτυχία της Ελένης Γλυκατζη Αρβελέρ ...
Αντίθετα αν πάει ένας κυριλέ τύπος σε τίποτα μικρουλες σαχλοκουδουνα με σορτσάκια και παντόφλες αυτές θα πούνε ένα ξερό "Όχι" αφού δεν ταιριάζουν σε τίποτα ..

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Mα και αυτές στις οποίες απευθύνεσαι δεν έχουν τα πτυχία της Ελένης Γλυκατζη Αρβελέρ ...
Αντίθετα αν πάει ένας κυριλέ τύπος σε τίποτα μικρουλες σαχλοκουδουνα με σορτσάκια και παντόφλες αυτές θα πούνε ένα ξερό "Όχι" αφού δεν ταιριάζουν σε τίποτα ..
Δε κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς φίλε μου.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Σωστα τα λεει ο Καλογερο
Καταρχην μπορει μια μερα να τσακωθειτε και να σου ριξει LSD στο ποτο για να σε εκδικηθει
Θα ηθελες κατι τετοιο;
Μακρια και αγαπημενοι
Ε καλά είπαμε όχι και έτσι, αποκλείεται να γίνει ποτέ αυτό και αν γινόταν σίγουρα δε θα πίναμε ποτό εκείνη την ωρα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
-LSD
-Ενώ είστε συνομήλικοι, δουλεύει κι αντί να εξοικονομεί, ξοδεύει σε brands και μάλιστα σε καιρούς κρίσης.

Τι περιμένεις ακριβώς από την συναναστροφή σου με αυτό το άτομο; Να μάθεις να κάνεις σπατάλες ή να βρεθείς μπλεγμένος σε καμμιά υπόθεση με ναρκωτικά χωρίς να το καταλάβεις;

Δρόμο από χτες κιόλας.
Δεν υπάρχει περίπτωση, τον παρεξηγησες εντελώς, αυτά που κάνει είναι πολύ ελαφριά και με έχει πει δεν τα κάνει συχνά μόνο με φίλους, εντάξει ο τύπος ξέρει να ρίχνει γκόμενες, σαν άτομο είναι πιστός και ΔΕΝ με ξέχασε, το τονίζω γιατί άλλος θα ξέχναγε δείχνει ότι είναι ένα άτομο σοβαρό σε τέτοια θέματα. Εντάξει έχει κάποια αρνητικά όλοι έχουν, οι 9 στους 10 στο Βέλγιο κάνουν, θα έχω πισίνες άμα δω ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχει και κανένα σοβαρό θέμα, απλά χωρισμένους γονείς γενικά δε νομίζω να έχει σοβαρά ψυχολογικά από κάτι, απλώς το κάνει κάποιες φορές να χαλαρώνει με τη παρέα του. Εγώ όσες φορές έχουμε βγει ειλικρινά είναι απ'τους πιο κομπλέ, τώρα να μου κρύβει κάτι δεν ξέρω

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει περίπτωση, τον παρεξηγησες εντελώς, αυτά που κάνει είναι πολύ ελαφριά και με έχει πει δεν τα κάνει συχνά μόνο με φίλους, εντάξει ο τύπος ξέρει να ρίχνει γκόμενες, σαν άτομο είναι πιστός και ΔΕΝ με ξέχασε, το τονίζω γιατί άλλος θα ξέχναγε δείχνει ότι είναι ένα άτομο σοβαρό σε τέτοια θέματα. Εντάξει έχει κάποια αρνητικά όλοι έχουν, οι 9 στους 10 στο Βέλγιο κάνουν, θα έχω πισίνες άμα δω ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχει και κανένα σοβαρό θέμα, απλά χωρισμένους γονείς γενικά δε νομίζω να έχει σοβαρά ψυχολογικά από κάτι, απλώς το κάνει κάποιες φορές να χαλαρώνει με τη παρέα του. Εγώ όσες φορές έχουμε βγει ειλικρινά είναι απ'τους πιο κομπλέ, τώρα να μου κρύβει κάτι δεν ξέρω
Μπράβο φίλε άμα δεις ότι δε τα καταφέρνεις με Ελληνίδες εδω,πήγαινε κάνα εξωτερικό εκεί κάνουν οι περισσότεροι,ήξερα για έναν γνωστό που εδώ δε είχε κάνει τίποτα απολύτως γιατί ήταν ντροπαλός πήγε εξωτερικό και τα πράγματα άλλαξαν για εκείνον μια χαρά τον ήθελαν εκεί.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Κατι δεν μας λες καλα,αλλα εγω λογο της συζητησης θα σου απαντησω
το Lsd δεν ειναι ελαφρια ναρκωτικα,αλλα αντιθετα πολυ βαρια
αυτοι που πινουν Lsd,πινουν και αλλα πολλα ντραγκς
ειναι ικανοι να κανουν τα παντα,ακομα και να πουλησουν την μανα τους
να το θυμασαι αυτο!!
Το lsd τι φάση είναι σαν το χόρτο , όπου παράδειγμα μπορεί να κάνεις μια τζούρα μόνο και να μην σε πειράξει η μπορείς να κάνεις και ολόκληρο τσιγάρο και να βγείς νοκ άουτ ; Η εκεί παίρνεις ας πούμε στάνταρ ποσότητα πχ ένα χάπι και οτι είναι να γίνει έγινε ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Ε καλά είπαμε όχι και έτσι, αποκλείεται να γίνει ποτέ αυτό και αν γινόταν σίγουρα δε θα πίναμε ποτό εκείνη την ωρα
Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο αλλά κρατά έστω μια πισινή με αυτό το παιδί...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Ακομα θυμαμαι το σκηνικο με ενα γιατρο που ηξερα 50αρι αδυνατο,και μαυρουκο που την επεσε σε κλαμπακι σε πιτσιρικα
η απαντηση της μικρης ηταν - σας παρακαλω κυριε εχετε την ηλικια του πατερα μου τι ακριβως θελετε ? :angel:
Αυτό εννοούσα μάν ,με έπιασες...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Κάτι άκουσα για ένα βίντεο από το Αγρίνιο, τα βυζιά και το κλαρίνο

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κατι δεν μας λες καλα,αλλα εγω λογο της συζητησης θα σου απαντησω
το Lsd δεν ειναι ελαφρια ναρκωτικα,αλλα αντιθετα πολυ βαρια
αυτοι που πινουν Lsd,πινουν και αλλα πολλα ντραγκς
ειναι ικανοι να κανουν τα παντα,ακομα και να πουλησουν την μανα τους
να το θυμασαι αυτο!!
Κρατάω πισινή λοιπόν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.995
Πόντοι
3.656
Μια αλλη ιδιαιτεροτητα των κωλοελλεηνιδων,ειναι η επιμονη τους,το πεισμα τους
θελουν να περασει το δικο τους,δεν κανουν πισω σχεδον ποτε!!
μιλωντας εκτεταμενα με ενα νοικοκυροκοριτσο,μου ειχε πει οτι αυτο ειναι ριζωμενο βαθια στην ψυχη τους
το εχουν ευαγγελιο!! :angel:

Εξαρτάται τον γκόμενο,όσο μουσκεύονται γι'αυτόν,περνάει το δικό του

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να υπερασπιστείς τον φίλο σου με τον οποίο φαίνεται να είστε πολύ δεμένοι, αλλά θα έλεγα ότι είσαι ταυτόχρονα και σε μία άρνηση πραγματικότητας, προφανώς γιατί έχεις επενδύσει ψυχολογικά σε αυτόν.

Κάνεις παρέα με κάνα δύο φίλους της ρουτίνας και σου έρχεται αυτός με αέρα από την Ευρώπη, σου λέει κάνα δυο παραμύθια και σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά. Ξέχνα τα «μου είπε ότι» και τα «δεν νομίζω να» και κοίτα τα χειροπιαστά στοιχεία. Αυτός όπως θέλει θα στα λέει κι εσύ που θέλεις από κάπου να πιαστείς θα προσπαθείς να υποβαθμίζεις την κατάσταση.

Μην μπερδεύεις το ότι είναι καλός φίλος, μπορεί να είναι ο καλύτερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πήρε και την κατρακύλα. Ακόμα και να μην είναι τόσο σοβαρά αυτή τη στιγμή τα πράγματα, δεν σημαίνει ότι δεν θα χειροτερέψουν.

Σκέψου κι αποφάσισε με ποιους θες να είσαι: με τους winners ή με τους losers της ζωής; Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο τύπος είναι λούζερ: Αρχίζει τη ζωή του με LSD και σπατάλες σε μάρκες, αντί να μαζεύει λεφτά για να χτίσει κάτι. Πάει Ευρώπη και εγκλωβίζεται με Έλληνες, χωρίς σχέσεις με τους ντόπιους των οποίων δεν κατάφερε να μάθει και τη γλώσσα. Δηλαδή είναι τύπος της comfort zone. Αυτός θα σε μάθει να βγάζεις γκόμενες, όταν το γκομενοκυνήγι απαιτεί θαρραλέους που βγαίνουν από την comfort zone τους; Κατά πάσα πιθανότητα θα σου αραδιάζει γκομενοτεχνικές και θα σου ζητάει να τον βάζεις στις παρέες σου για να σου αποδείξει ότι πιάνουν με σκοπό να σου φάει τις γκόμενες.

Θα είσαι στο ίδιο σπίτι με κάποιον που παίρνει LSD και νομίζεις ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα; Και γιατί δεν το ψάχνεις στο ιντερνέτ να δεις τι είναι το LSD και πού μπορεί να καταλήξει κανείς κι αρκείσαι σε ένα δικό του «δεν τρέχει τίποτα»; Και τόσο τραγικά να μην είναι τα πράγματα, το ρίσκο είναι τεράστιο. Καλύτερα να περιμένεις λίγο να γνωρίσεις σωστά άτομα στη σχολή σου, που δεν θα παίρνουν ουσίες, θα ξέρουν να διαχειρίζονται τα λεφτά τους και θα κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Μπορείς να τον κρατάς σε μία απόσταση μέχρι να καταλάβεις τι ρόλο βαράει. Εγώ και με το LSD μόνο θα τον είχα ξεγράψει για λόγους αυτοπροστασίας. Στην τελική, ό,τι θες κάνε, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του. Εμείς εδώ μια γνώμη λέμε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να υπερασπιστείς τον φίλο σου με τον οποίο φαίνεται να είστε πολύ δεμένοι, αλλά θα έλεγα ότι είσαι ταυτόχρονα και σε μία άρνηση πραγματικότητας, προφανώς γιατί έχεις επενδύσει ψυχολογικά σε αυτόν.

Κάνεις παρέα με κάνα δύο φίλους της ρουτίνας και σου έρχεται αυτός με αέρα από την Ευρώπη, σου λέει κάνα δυο παραμύθια και σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά. Ξέχνα τα «μου είπε ότι» και τα «δεν νομίζω να» και κοίτα τα χειροπιαστά στοιχεία. Αυτός όπως θέλει θα στα λέει κι εσύ που θέλεις από κάπου να πιαστείς θα προσπαθείς να υποβαθμίζεις την κατάσταση.

Μην μπερδεύεις το ότι είναι καλός φίλος, μπορεί να είναι ο καλύτερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πήρε και την κατρακύλα. Ακόμα και να μην είναι τόσο σοβαρά αυτή τη στιγμή τα πράγματα, δεν σημαίνει ότι δεν θα χειροτερέψουν.

Σκέψου κι αποφάσισε με ποιους θες να είσαι: με τους winners ή με τους losers της ζωής; Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο τύπος είναι λούζερ: Αρχίζει τη ζωή του με LSD και σπατάλες σε μάρκες, αντί να μαζεύει λεφτά για να χτίσει κάτι. Πάει Ευρώπη και εγκλωβίζεται με Έλληνες, χωρίς σχέσεις με τους ντόπιους των οποίων δεν κατάφερε να μάθει και τη γλώσσα. Δηλαδή είναι τύπος της comfort zone. Αυτός θα σε μάθει να βγάζεις γκόμενες, όταν το γκομενοκυνήγι απαιτεί θαρραλέους που βγαίνουν από την comfort zone τους; Κατά πάσα πιθανότητα θα σου αραδιάζει γκομενοτεχνικές και θα σου ζητάει να τον βάζεις στις παρέες σου για να σου αποδείξει ότι πιάνουν με σκοπό να σου φάει τις γκόμενες.

Θα είσαι στο ίδιο σπίτι με κάποιον που παίρνει LSD και νομίζεις ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα; Και γιατί δεν το ψάχνεις στο ιντερνέτ να δεις τι είναι το LSD και πού μπορεί να καταλήξει κανείς κι αρκείσαι σε ένα δικό του «δεν τρέχει τίποτα»; Και τόσο τραγικά να μην είναι τα πράγματα, το ρίσκο είναι τεράστιο. Καλύτερα να περιμένεις λίγο να γνωρίσεις σωστά άτομα στη σχολή σου, που δεν θα παίρνουν ουσίες, θα ξέρουν να διαχειρίζονται τα λεφτά τους και θα κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Μπορείς να τον κρατάς σε μία απόσταση μέχρι να καταλάβεις τι ρόλο βαράει. Εγώ και με το LSD μόνο θα τον είχα ξεγράψει για λόγους αυτοπροστασίας. Στην τελική, ό,τι θες κάνε, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του. Εμείς εδώ μια γνώμη λέμε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Δεν ξέρω αυτός έχει πει ότι απλά κάτι χαλαρωτικό δεν είναι κάτι βαρύ. Κακά τα ψέματα καλογερε τα ελαφριά ναρκωτικά είναι κάτι πολύ συχνό και στην Ελλάδα, πάρα πολλά άτομα κάνουν τσιγάρο ναργιλέ πίνουν αρκετά, αυτό που κάνει ο φίλος μου δυστυχώς δεν είναι κάτι σπάνιο ούτε εδώ, τουλάχιστον ο φίλος μου δεν είναι σε comfort zone του αφού δουλεύει και έχει κάνει και σχέσεις, από όσο ξέρω τελευταία του σχέση είναι με μια Ελληνοβελγιδα που τώρα μένει Σέρρες, αυτό είναι όντως αλήθεια μου την έχει δείξει. Δεν φαίνεται να είναι ένα άτομο που θα με παρασύρει ούτε φαίνεται εθισμένος, σε καμία σχέση δεν είναι τακτικός χρήστης. Δεν είναι το πρώτο άτομο που γνωρίζω να έχει κάνει κάτι άλλο εκτός από τσιγάρο πάντως. Άμα είναι τον απορρίψω επειδή κάνει LSD είναι σαν να μου λες έμμεσα να μην κάνω ποτέ παρέα με κάποιον καγκουρα η αλήτη

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Τζιμαρε την ψιλοπινεις ?
αυτο νομιζω για σενα!!
Έχει αλλάξει ο τρόπος γραφής του εδώ και λίγες μέρες και δεν γράφει συγκροτημένα όπως παλιά. Πλησιάζει όλο και περισσότερο το τρόπο γραφής του jim99. Λες να έσκασε μύτη ο Ελληνοβέλγος; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom