Δεν υπάρχει περίπτωση, τον παρεξηγησες εντελώς, αυτά που κάνει είναι πολύ ελαφριά και με έχει πει δεν τα κάνει συχνά μόνο με φίλους, εντάξει ο τύπος ξέρει να ρίχνει γκόμενες, σαν άτομο είναι πιστός και ΔΕΝ με ξέχασε, το τονίζω γιατί άλλος θα ξέχναγε δείχνει ότι είναι ένα άτομο σοβαρό σε τέτοια θέματα. Εντάξει έχει κάποια αρνητικά όλοι έχουν, οι 9 στους 10 στο Βέλγιο κάνουν, θα έχω πισίνες άμα δω ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχει και κανένα σοβαρό θέμα, απλά χωρισμένους γονείς γενικά δε νομίζω να έχει σοβαρά ψυχολογικά από κάτι, απλώς το κάνει κάποιες φορές να χαλαρώνει με τη παρέα του. Εγώ όσες φορές έχουμε βγει ειλικρινά είναι απ'τους πιο κομπλέ, τώρα να μου κρύβει κάτι δεν ξέρω
Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να υπερασπιστείς τον φίλο σου με τον οποίο φαίνεται να είστε πολύ δεμένοι, αλλά θα έλεγα ότι είσαι ταυτόχρονα και σε μία άρνηση πραγματικότητας, προφανώς γιατί έχεις επενδύσει ψυχολογικά σε αυτόν.
Κάνεις παρέα με κάνα δύο φίλους της ρουτίνας και σου έρχεται αυτός με αέρα από την Ευρώπη, σου λέει κάνα δυο παραμύθια και σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά. Ξέχνα τα «μου είπε ότι» και τα «δεν νομίζω να» και κοίτα τα χειροπιαστά στοιχεία. Αυτός όπως θέλει θα στα λέει κι εσύ που θέλεις από κάπου να πιαστείς θα προσπαθείς να υποβαθμίζεις την κατάσταση.
Μην μπερδεύεις το ότι είναι καλός φίλος, μπορεί να είναι ο καλύτερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πήρε και την κατρακύλα. Ακόμα και να μην είναι τόσο σοβαρά αυτή τη στιγμή τα πράγματα, δεν σημαίνει ότι δεν θα χειροτερέψουν.
Σκέψου κι αποφάσισε με ποιους θες να είσαι: με τους winners ή με τους losers της ζωής; Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο τύπος είναι λούζερ: Αρχίζει τη ζωή του με LSD και σπατάλες σε μάρκες, αντί να μαζεύει λεφτά για να χτίσει κάτι. Πάει Ευρώπη και εγκλωβίζεται με Έλληνες, χωρίς σχέσεις με τους ντόπιους των οποίων δεν κατάφερε να μάθει και τη γλώσσα. Δηλαδή είναι τύπος της comfort zone. Αυτός θα σε μάθει να βγάζεις γκόμενες, όταν το γκομενοκυνήγι απαιτεί θαρραλέους που βγαίνουν από την comfort zone τους; Κατά πάσα πιθανότητα θα σου αραδιάζει γκομενοτεχνικές και θα σου ζητάει να τον βάζεις στις παρέες σου για να σου αποδείξει ότι πιάνουν με σκοπό να σου φάει τις γκόμενες.
Θα είσαι στο ίδιο σπίτι με κάποιον που παίρνει LSD και νομίζεις ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα; Και γιατί δεν το ψάχνεις στο ιντερνέτ να δεις τι είναι το LSD και πού μπορεί να καταλήξει κανείς κι αρκείσαι σε ένα δικό του «δεν τρέχει τίποτα»; Και τόσο τραγικά να μην είναι τα πράγματα, το ρίσκο είναι τεράστιο. Καλύτερα να περιμένεις λίγο να γνωρίσεις σωστά άτομα στη σχολή σου, που δεν θα παίρνουν ουσίες, θα ξέρουν να διαχειρίζονται τα λεφτά τους και θα κάνουν σχέδια για το μέλλον.
Μπορείς να τον κρατάς σε μία απόσταση μέχρι να καταλάβεις τι ρόλο βαράει. Εγώ και με το LSD μόνο θα τον είχα ξεγράψει για λόγους αυτοπροστασίας. Στην τελική, ό,τι θες κάνε, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του. Εμείς εδώ μια γνώμη λέμε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.