Ωραία ρε φίλε το παραδέχομαι δε κάνω γιατί δε το έχω με το φλερτ γιατί Κολωνώ όχι γιατί είμαι άσχημος είμαι ωραίος σχετικά όσο για τις άλλες ένα ανθρώπινο μπέρδεμα έκανα απλά αυτές έτσι συμπεριφέρονται οι ανώριμες πάψε επιτέλους να τις υποστηρίζεις και μπέσα ναι πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε αυτή στο τηλέφωνο θα το πω στα κορίτσια και έχετε δίκιο.
Το πρόβλημά σου βασικά είναι ότι εκπέμπεις ένα είδος ανωριμότητας που φαίνεται στον γραπτό λόγο και φυσικά θα φαίνεται και στον προφορικό με αποτέλεσμα να σε καταλαβαίνουν αμέσως.
-Για παράδειγμα τώρα θα πρέπει να σου εξηγήσω για τέταρτη φορά ότι δεν τις υποστηρίζω εκείνες που γελάγαν μαζί σου. Έβαλα επίτηδες την λέξη «ανάγωγες» πάλι για να φανεί η θέση μου, αλλά εσύ το χαβά σου.
-Όταν μας μιλάς για το φάσωμα, δίνεις και την περιγραφή «στόμα λαιμό ώμο πλάτη
».
Το έχεις κάνει επανειλημμένα. Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι η λέξη φάσωμα αρκεί;
Μας λες ότι το Σεπτέμβρη κλείνεις 4 χρόνια στον αγοραίο και εξηγείς ότι τώρα είσαι στα 3 χρόνια και 11 μήνες. Δεν καταλαβαίνεις ότι το 4 χρόνια αρκεί;
Έχεις επαναλάβει αρκετές φορές ότι στα μπουρδέλα έχεις πάει 29 φορές. Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο να επαναλαμβάνεις συνέχεια τον αριθμό;
Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά στοιχεία ότι δεν έχεις ωριμάσει ακόμα. Η νοητική ηλικία που βγάζεις με βάση μόνο αυτά τα στοιχεία είναι το πολύ 15 ετών. Θα σου έλεγα να ασχοληθείς με 15χρονες, γιατί με μεγαλύτερες δεν θα έχεις καμμία τύχη, αλλά δεν ξέρω καλά τον ελληνικό νόμο περί ενηλικίωσης στο σεξ και μπορεί να είσαι παράνομος.