Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Γιατι πριν το γαμο ειναι ευκολα ?
πρεπει να ειμαστε σκυφτοκεφαλακηδες και ταπεινωμενοι,για να ειναι ευκολα
θα πρεπει να ζουμε σε αλλο κοσμο,για να μην αισθανομαστε τις δυσκολιες που περναμε μαζι με τις γκομενες
εκτος αν πινουμε πεντε 3φυλλα την ημερα!! :angel:
Άσε που κινδυνεύεις να περνάς στο δρόμο και να φωνάζουν όλοι «να, ο Αγαπούλας!» :2funny:

Πέρα από την πλάκα, είμαστε σε διαπραγματεύσεις με το άλλο φύλο. Δεν χρειάζεται να ξεφτιλίζεται κανένας, καλός διπλωμάτης χρειάζεται να γίνει.

Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
υπαρχει ενα απλο μυστικο για να μην σε τραβα ουτε ο πιο δυνατος σκυλος.
κρατας κοντη την αλυσιδα απο το χερι σου εως τον λαιμο του ετσι οταν παει να τραβηξει αυτοματα σηκωνετε ελαφρα στα μπροστινα του ποδια και ψιλοπνιγεται. οταν το καταλαβει λασκαρει και κυκλοφορεις ανετα
Δεν θυμάμαι πως ηταν το δέσιμο του σκύλου , αλλά νομίζω πως στον σκύλο του φίλου μου δεν έπιανε στον λαιμό , αλλά γύρω απο τους ώμους οπότε τον έπαιρνε να τραβήξει όσο ήθελε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
δε χρειάζεται να με λες αμπαλο επειδή πάω μόνο στα μπουρδέλα

Εδώ ποιος φταίει;
έχασα 2 ευκαιρίες από Ελληνίδες η αιτία ήμουν εγώ που δε κάναμε κάτι στη μια το μετάνιωσα ήταν εναλλακτική η άλλη φαινόταν ότι το έπαιζε ωραία σε φάση χαμόγελακια κουλ και βλακείες με ήθελε πολύ μου μιλησε μόνη της στο δρόμο αλλά της έριξα Χ γιατί με ξενερώνουν κάτι τέτοιες Ελληνίδες μοντέρνες.
Η άλλη σε έβγαλε κι από τον κόπο να της την πέσεις, αλλά σου ξύνισε επειδή ήταν μοντέρνα. Μάλλον κώλωσες, παραδέξου το, δεν είναι κακό.

Τελικά δεν μας είπες, γιατί γελάγαν εκείνες οι ανάγωγες μαζί σου; Θα έπρεπε να έκανες μεγάλο μπέρδεμα, για να ζοριστείς τόσο που να πάρεις την άλλη μέρα τηλέφωνο (αν πήρες).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Έστω ας είναι όμορφη, ντροπαλή ας μην είναι, επίσης χθες ρώτησες ποιες μου αρέσουν για να μάθεις τα γούστα μου και σου είπα για την Κρίστεν Στιούαρτ, τι έχεις να πεις?
Αν περιμένεις να βρεις μια παρόμοια θα δυσκολευτεί πολύ...θα πέσεις σε πολλές μαυροτσουκαλες κυρίως μελαχροινες και πιο κοντές από την Κρίστεν Στιούαρτ.Θελεις κάτι πάνω από τον μέσο όρο που όμως θα το διεκδικούν πολλοί πιο φραγκατοι και έμπειροι από εσένα...μην έχεις στεγανά και πλησίασε οποία κάνει "κλικ".

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η Κριστεν Στιουαρτ εχω την εντυπωση οτι ερχεται απο μια αλλη εποχη,δηλαδη ψιλομαγκια,ουσιες,κτλ
εχει πολυ καθηλωτικο βλεμμα!! εγω αυτου του ειδους τις γυναικες τις φοβαμαι!!
ως εμφανιση ειναι πολυ καλη :angel:
Εντάξει το 90 γεννήθηκε δε το λες και άλλη εποχή, μαγκιά και ουσίες πάντα παίζουν. Όσον αφορά το βλέμμα της πράγματι καθηλωτικο, σου μένει η φυσιογνωμία της δεν γίνεται να την ξεχάσεις

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Εδώ ποιος φταίει;

Η άλλη σε έβγαλε κι από τον κόπο να της την πέσεις, αλλά σου ξύνισε επειδή ήταν μοντέρνα. Μάλλον κώλωσες, παραδέξου το, δεν είναι κακό.

Τελικά δεν μας είπες, γιατί γελάγαν εκείνες οι ανάγωγες μαζί σου; Θα έπρεπε να έκανες μεγάλο μπέρδεμα, για να ζοριστείς τόσο που να πάρεις την άλλη μέρα τηλέφωνο (αν πήρες).
Ωραία ρε φίλε το παραδέχομαι δε κάνω γιατί δε το έχω με το φλερτ γιατί Κολωνώ όχι γιατί είμαι άσχημος είμαι ωραίος σχετικά όσο για τις άλλες ένα ανθρώπινο μπέρδεμα έκανα απλά αυτές έτσι συμπεριφέρονται οι ανώριμες πάψε επιτέλους να τις υποστηρίζεις και μπέσα ναι πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε αυτή στο τηλέφωνο θα το πω στα κορίτσια και έχετε δίκιο.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν περιμένεις να βρεις μια παρόμοια θα δυσκολευτεί πολύ...θα πέσεις σε πολλές μαυροτσουκαλες κυρίως μελαχροινες και πιο κοντές από την Κρίστεν Στιούαρτ.Θελεις κάτι πάνω από τον μέσο όρο που όμως θα το διεκδικούν πολλοί πιο φραγκατοι και έμπειροι από εσένα...μην έχεις στεγανά και πλησίασε οποία κάνει "κλικ".
Η Κρίστεν Στιούαρτ δεν είναι και ψιλή, κανονικό ύψος έχει, οι περισσότερες στην Ελλάδα εκεί είναι στο ύψος. Τώρα αυτό με τους φραγκατους κατά πόσο ισχύει δε ξέρω γιατί έχω δει πολλές όμορφες με λαϊκούς, είναι πολύ λίγοι οι φραγκατοι και πάνε συνήθως με τις εξίσου φραγκατες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Έστω ας είναι όμορφη, ντροπαλή ας μην είναι, επίσης χθες ρώτησες ποιες μου αρέσουν για να μάθεις τα γούστα μου και σου είπα για την Κρίστεν Στιούαρτ, τι έχεις να πεις?
Αν περιμένεις να βρεις μια παρόμοια θα δυσκολευτεί πολύ...θα πέσεις σε πολλές μαυροτσουκαλες κυρίως μελαχροινες και πιο κοντές από την Κρίστεν Στιούαρτ.Θελεις κάτι πάνω από τον μέσο όρο που όμως θα το διεκδικούν πολλοί πιο φραγκατοι και έμπειροι από εσένα...μην έχεις στεγανά και πλησίασε οποία κάνει "κλικ
Η Κρίστεν Στιούαρτ δεν είναι και ψιλή, κανονικό ύψος έχει, οι περισσότερες στην Ελλάδα εκεί είναι στο ύψος. Τώρα αυτό με τους φραγκατους κατά πόσο ισχύει δε ξέρω γιατί έχω δει πολλές όμορφες με λαϊκούς, είναι πολύ λίγοι οι φραγκατοι και πάνε συνήθως με τις εξίσου φραγκατες
Στον δικό σου κύκλο δεν χρειάζονται πολλά φράγκα για να χάσεις γκόμενα...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν περιμένεις να βρεις μια παρόμοια θα δυσκολευτεί πολύ...θα πέσεις σε πολλές μαυροτσουκαλες κυρίως μελαχροινες και πιο κοντές από την Κρίστεν Στιούαρτ.Θελεις κάτι πάνω από τον μέσο όρο που όμως θα το διεκδικούν πολλοί πιο φραγκατοι και έμπειροι από εσένα...μην έχεις στεγανά και πλησίασε οποία κάνει "κλικ

Στον δικό σου κύκλο δεν χρειάζονται πολλά φράγκα για να χάσεις γκόμενα...
Ούτε και για να κερδίσεις όμως

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Ούτε και για να κερδίσεις όμως
Iσχυει...όσο είσαι στα θρανία αυτό θα ισχύει.Μολις τελειώσουν τα θρανία και μπουν στην βιοπάλη οι γυναίκες κοιτάνε τον άλλον στην τσέπη γιατί θα αρχίζουν οι προβληματισμοί τύπου"Εγώ πότε θα γίνω μάνα" άρα νικάει ο πιο ισχυρός χρηματοδότης.Και αν δεν βλέπεται ιδιαίτερα ,ακόμα καλυτερα γιατί δεν θα ξενοκοιταει...έτσι όπως θα είναι ψιλομετριος ,ποια θα ασχοληθεί;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ωραία ρε φίλε το παραδέχομαι δε κάνω γιατί δε το έχω με το φλερτ γιατί Κολωνώ όχι γιατί είμαι άσχημος είμαι ωραίος σχετικά όσο για τις άλλες ένα ανθρώπινο μπέρδεμα έκανα απλά αυτές έτσι συμπεριφέρονται οι ανώριμες πάψε επιτέλους να τις υποστηρίζεις και μπέσα ναι πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε αυτή στο τηλέφωνο θα το πω στα κορίτσια και έχετε δίκιο.
Το πρόβλημά σου βασικά είναι ότι εκπέμπεις ένα είδος ανωριμότητας που φαίνεται στον γραπτό λόγο και φυσικά θα φαίνεται και στον προφορικό με αποτέλεσμα να σε καταλαβαίνουν αμέσως.

-Για παράδειγμα τώρα θα πρέπει να σου εξηγήσω για τέταρτη φορά ότι δεν τις υποστηρίζω εκείνες που γελάγαν μαζί σου. Έβαλα επίτηδες την λέξη «ανάγωγες» πάλι για να φανεί η θέση μου, αλλά εσύ το χαβά σου.

-Όταν μας μιλάς για το φάσωμα, δίνεις και την περιγραφή «στόμα λαιμό ώμο πλάτη».
Το έχεις κάνει επανειλημμένα. Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι η λέξη φάσωμα αρκεί;
Μας λες ότι το Σεπτέμβρη κλείνεις 4 χρόνια στον αγοραίο και εξηγείς ότι τώρα είσαι στα 3 χρόνια και 11 μήνες. Δεν καταλαβαίνεις ότι το 4 χρόνια αρκεί;
Έχεις επαναλάβει αρκετές φορές ότι στα μπουρδέλα έχεις πάει 29 φορές. Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο να επαναλαμβάνεις συνέχεια τον αριθμό;

Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά στοιχεία ότι δεν έχεις ωριμάσει ακόμα. Η νοητική ηλικία που βγάζεις με βάση μόνο αυτά τα στοιχεία είναι το πολύ 15 ετών. Θα σου έλεγα να ασχοληθείς με 15χρονες, γιατί με μεγαλύτερες δεν θα έχεις καμμία τύχη, αλλά δεν ξέρω καλά τον ελληνικό νόμο περί ενηλικίωσης στο σεξ και μπορεί να είσαι παράνομος.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Δεν θυμάμαι πως ηταν το δέσιμο του σκύλου , αλλά νομίζω πως στον σκύλο του φίλου μου δεν έπιανε στον λαιμό , αλλά γύρω απο τους ώμους οπότε τον έπαιρνε να τραβήξει όσο ήθελε.
ε, ναι, ο φιλος σου εκανε την δουλεια του αροτρου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.522
Πόντοι
3.656
Ειμαι διακοπες μ ενα κολλητο και την γκομενα του.
Γαλλιδα με καρε μαλακι και σωματαρα.1,68 να ναι και γυρω στα 52 κιλα.
Εχω αρρωστησει μαγκες μου με την τυπισσα.
Ματαρες χειλαρες και η επιλογη σε μαγιω που φορα στην παραλια με στελνει.
Το πουτανι με καρφωνει συνεχεια στα ματια και μου χαμογελαει.
Ο κολλητος μοιαζει τσιμπημενος και μου λεει πως αν την παντρευτει θα με κανει κουμπαρο.
Τι καλοκαιρινο μαρτυριο κι αυτο..
Αναρρωτιεμαι αν γουσταρει η αν απλα ειναι περισσοτερο φιλικη λογω αλλης νοοτροπιας απο αυτη των ελεηνιδων...
Στην αρχη ειχα αποκλεισει να κανω κατι αλλα μετα απο ενα μαγιο στριγκακι που φορεσε με μικροσκοπικο τριγωνακι μπροστα που αφηνε στα πλαγια σχεδον να φανει η αρχη των μουνοχειλων...
Αρρωστησα κι αρχισα να παραφερομαι...
Καλυτερα να χε μια ψυχρη ελεηνιδα ο φιλος μου για γκομενα θα ταν ολα πιο απλα

Κι εσύ ρε τύπε τί πήγες μαζί τους,να τους κρατάς το φανάρι;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Τύπε savvass τα σκυλιά πώς εμπλέκονται στην κουβέντα; Εκπαιδεύετε σκυλιά για κυνήγι γκόμενας; Για κυνήγι αγριογούρουνου έχω ακούσει, αλλά για γκομενοκυνήγι πρώτη φορά το ακούω. Θα τρέχουν δεξιά, αριστερά για να μην τις αφήνουν να ξεφύγουν, όταν τις παίρνετε στο κατόπι; :grin:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Iσχυει...όσο είσαι στα θρανία αυτό θα ισχύει.Μολις τελειώσουν τα θρανία και μπουν στην βιοπάλη οι γυναίκες κοιτάνε τον άλλον στην τσέπη γιατί θα αρχίζουν οι προβληματισμοί τύπου"Εγώ πότε θα γίνω μάνα" άρα νικάει ο πιο ισχυρός χρηματοδότης.Και αν δεν βλέπεται ιδιαίτερα ,ακόμα καλυτερα γιατί δεν θα ξενοκοιταει...έτσι όπως θα είναι ψιλομετριος ,ποια θα ασχοληθεί;
Μη το λες οι περισσότεροι μέχρι τα 25 σα φοιτητές είναι και κάθονται και δουλεύουν part time η δεν την τελειώνουν στην ώρα τους για να επεκτείνουν την φοιτητική τους ζωή , υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά. Σε γενικές γραμμές όμως συμφωνώ, είναι πιο δύσκολο μετά τα 25-26 να βρεις κάποια γιατί οι γκόμενες ανεβάζουν τις απαιτήσεις τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ασε την Κριστεν Στιουαρτ προς το παρον,και βγαλε εισιτηριο διαρκειας για τα λεωφορεια-τραμ-μετρο,μεχρι να εχεις το αυτοματο opelακι
και να γυρνας ολη μερα παρατηρωντας τα κοριτσια!! :angel:
Να πάω και κυάλια μαζί μου?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.522
Πόντοι
3.656

Κι εμένα μου άρεσε τότε στο twilight,μελαχρινή με το μακρύ μαλλί.Τώρα δε μ'αρέσει καθόλου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Τύπε savvass τα σκυλιά πώς εμπλέκονται στην κουβέντα; Εκπαιδεύετε σκυλιά για κυνήγι γκόμενας; Για κυνήγι αγριογούρουνου έχω ακούσει, αλλά για γκομενοκυνήγι πρώτη φορά το ακούω. Θα τρέχουν δεξιά, αριστερά για να μην τις αφήνουν να ξεφύγουν, όταν τις παίρνετε στο κατόπι; :grin:
Λέγεται οτι κάποιες ράτσες δουλεύουν σαν γκομενομαγνήτης για κάποιες γκόμενες οπότε θα μπορουσαν να εμπλακούν και έτσι. Απλά εγω απάντησα σε ένα post του τύπου Termin που έλεγε οτι κάποιον τον τραβούσε ένα τσιουάουα , οπότε μάλλον βγήκα εκτός θέματος :sad2:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Λέγεται οτι κάποιες ράτσες δουλεύουν σαν γκομενομαγνήτης για κάποιες γκόμενες οπότε θα μπορουσαν να εμπλακούν και έτσι. Απλά εγω απάντησα σε ένα post του τύπου Termin που έλεγε οτι κάποιον τον τραβούσε ένα τσιουάουα , οπότε μάλλον βγήκα εκτός θέματος :sad2:
Πλάκα έκανα και δεν υπονοούσα τίποτα για εκτός θέματος. Αλλά αυτό που λες για τα σκυλιά γκομενομαγνήτης ίσως και να παίζει. Δεν έχω ασχοληθεί.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τι να τα κανεις τα κυαλια ?
την πρωτη που θα γνωρισεις,θα σου βαλει τα γυαλια!!
τα κυαλια θα τα παρεις μετα,που θα την εχεις γνωρισει καλα την γκομενα
ξερεις ποσο χρησιμα ειναι τα κυαλια μετα ? :angel:
Ε εντάξει ελπίζω να με ικανοποιήσει και να την ικανοποιήσω τουλάχιστον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom