Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
ποτε...

δεν βλεπεις τι γραφουν? πως θα της μιλησω? πως πρεπει να ειμαι? τι θα της πω? τι θα εννοει? μετα ποτε θα μου κατσει?

ολοκληρη εξισωση λες και εξαρταται ολη η ζωη τους απο αυτο...απλα να την πεσουν σε μια

πρεπει να ειναι απολυτα προετοιμασμενοι ολα ιδανικα τελος τσεκεκαρουν και μια την θεση της αφροδιτης αν κανει οψη με τον ερμη και...δεν πανε ουτε τοτε :undecided:
Εξίσωση είναι, τύπε Reznov, και μάλιστα από τις πιο δύσκολες, για αυτό υπάρχουν και τόσες αποτυχίες. Ναι, πρέπει να είναι όσο γίνεται περισσότερο προετοιμασμένοι, γιατί απόλυτα δεν γίνεται. Project κανονικό είναι και όλα πρέπει να μελετηθούν ως τη λεπτομέρεια. Ο στόχος είναι να κερδίσεις κι όχι να τρως χυλόπιτες. Χυλόπιτες θα φας ούτως ή άλλως γιατί δεν μπορείς να τα καταφέρνεις συνέχεια, αλλά καλύτερα να είναι όσο γίνεται λιγότερες, γιατί αλλιώς πέφτει το ηθικό.

Καλά κάνουν κι αναρωτιούνται/ρωτάνε τι και πώς να κάνουν. Μόνο που εκφράζουν φόβους και το κλωθογυρίζουν με ένα σωρό δισταγμούς, ενώ θα έπρεπε να έθεταν τα ίδια ερωτήματα βάσει πλάνου. Πρέπει να δουλέψεις κανονικό πλάνο και να απαντήσεις σε ένα σωρό ερωτήματα που θα προκύψουν.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Όλα επιλογές είναι, δεν μπορούμε ΠΑΝΤΑ να ξέρουμε εκ των προτέρων αν επιλέγουμε σωστά ή όχι. Όλες οι επιλογές(ακόμη και αυτές που φαίνονται οι βέλτιστες την συγκεκριμένη στιγμή) μπορεί να έχουν και τα αρνητικά τους, μεσομακροπρόθεσμα(π.χ., καλό να βγάζεις περισσότερα χρήματα δουλεύοντας περισσότερο, ώστε να πραγματοποιήσεις το στόχο/όνειρό σου, αλλά μπορεί συγχρόνως να χάνεις κάποιες εξόδους και διασκέδαση με φίλους/παρέες εκείνη την περίοδο της ζωής σου... Βέβαια, θα έχεις άλλα προτερήματα αργότερα(δεν θα ανησυχείς για το πώς θα επιβιώσεις, αν θα βγεις βόλτα, αν θα μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι που σου αρέσει, αν θα πας διακοπές ή θα ξοδέψεις Χ χρήματα στα κορίτσια επί πληρωμή), αλλά όλα τα πράγματα έχουν και τα θετικά και τα αρνητικά τους, ταυτόχρονα, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζεις.
Ουδείς τέλειος, μέσα και εγώ.
Εγώ πάντως πιστεύω όσο είσαι νέος πρέπει να καλοπερνας γιατί έχεις περισσότερη τρέλα και ενέργεια, το ίδιο και οι συνομήλικοι σου οπότε τότε είναι η περίοδος που πρέπει να βγάλεις τα περισσότερα γούστα. Μετά τα 25 μπορείς να αφοσιωθείς πιο πιστά στην καριέρα σου για να βγάλεις περισσότερα λεφτά και μέχρι τα 30+ να ζεις μόνος σου. Που και πάλι πλέον μπορείς να τα συνδυάσεις και να κρατήσεις work life balance, ζούμε στην εποχή του ίντερνετ όπου μπορείς να επικοινωνήσεις με ξένες εταιρίες να δουλέψεις remote η ακόμα και στην Ελλάδα να βρεις κάτι καλό αν ψαχτεις και να δουλεύεις κανονικά τα 8ωρα σου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
δεν μπορω φιλε μου τζιμμυ το θρεντ ειναι καταδικασμενο μονο απο το ονομα του

μαζευε και θα μαζευει για παντα κλαψομουνηδες που (υποσυνειδητα) τρεμουν το μουνι και νομιζουν οτι η θεση τους ειναι να τους κρινει και να τους αξιολογει η καθε ξεκωλιαρα τελευταια

μονοι τους μπαινουν στο λουκι
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ότι το νήμα είναι καταδικασμένο είναι το λιγότερο, οι κλαψομούνηδες είναι μόνιμα καταδικασμένοι από το ίδιο τους το μυαλό.

δεν μπορουν ολοι

καποιοι μολις δουν μουνι απλα πρεπει να δειξουν υποταγη σαν μουνοσκυλα και να κανουν την σερβιετα καποιοι απλα γρυλιζουν σαν ζωα γιατι τους φοβιζει το αγνωστο :2funny:

να πας ανετα και να εισαι αυτο που εισαι θελει λιγο εξοικειωση με το αντικειμενο (οχι στα μπουρδελα εκει ειναι παρε-βαλε εξω με τα μουνια)
Σωστά, αλλά δεν αρκεί απλά η εξοικείωση, θέλει πάαααααρα πολύ δουλειά το άθλημα. Είναι από τα δυσκολότερα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Ο πραγματικος αντρας δεν εχει αναγκη επιβεβαιωσης απο την γυναικα,το ξερει,το εχει δει,ζει με αυτο!!
αναγκη επιβεβαιωσης εχει το αμουστακο αγορακι και ο κωλομπαρας
τα κακα σχολια οι γυναικες τα κανουν και να εχεις γκομενα,ειναι στην φυση τους
εμεις δεν προσπαθουμε να αποδειξουμε στον αλλο η στην αλλη οτι εχουμε γκομενα,αυτο ειναι μεγα λαθος
δεν μας νοιαζει αν μας πουν μπακουρια κτλ,διοτι οι πιο πολλες ειναι ψυχασθενεις!! :angel:

Ναι αλλά ο πραγματικός άντρας πρέπει να συνοδεύεται κι απο γκόμενες.Αν είναι συνέχεια μπακούρι,ψωλαρία και μπουρδέλα,χάνει κάθε σεβασμό.

Επιβεβαίωση και αποδοχή ψάχνουμε όλοι,δυστυχώς η κοινωνία έχει γίνει έτσι πλέον,πρέπει να δείχνεις αυτό που θέλουν να δουν,όχι αυτό που συμβαίνει.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ότι το νήμα είναι καταδικασμένο είναι το λιγότερο, οι κλαψομούνηδες είναι μόνιμα καταδικασμένοι από το ίδιο τους το μυαλό.

Σωστά, αλλά δεν αρκεί απλά η εξοικείωση, θέλει πάαααααρα πολύ δουλειά το άθλημα. Είναι από τα δυσκολότερα.
Θέλει δουλειά αλλά όχι πάρα πολύ, αν έχεις μια δυναμικη παρέα και βγαίνεις έξω συχνά όλο και κάτι γίνεται, και το "οπτικό παιχνίδι" με μια γκόμενα κάτι σημαίνει, και ότι ενδιαφέρεται να σου μιλήσει περισσότερο απ'τους άλλους, όλα μετράνε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αλλά ο πραγματικός άντρας πρέπει να συνοδεύεται κι απο γκόμενες.Αν είναι συνέχεια μπακούρι,ψωλαρία και μπουρδέλα,χάνει κάθε σεβασμό.

Επιβεβαίωση και αποδοχή ψάχνουμε όλοι,δυστυχώς η κοινωνία έχει γίνει έτσι πλέον,πρέπει να δείχνεις αυτό που θέλουν να δουν,όχι αυτό που συμβαίνει.
Όταν ήσουν νέος τι έκανες?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Αν κανουμε αυτο,εκτος απο καραγκιοζηδες ειμαστε και ανανδροι,ειμαστε fake!!
το θελουμε αυτο ?
καλυτερα να μην εχουμε γκομενα,και να διαβαζουμε marie claire!! :angel:

Σε μια fake κοινωνία,πρέπει να'σαι κι εσύ fake για να περνάς καλά

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
δεν μπορω φιλε μου τζιμμυ το θρεντ ειναι καταδικασμενο μονο απο το ονομα του

μαζευε και θα μαζευει για παντα κλαψομουνηδες που (υποσυνειδητα) τρεμουν το μουνι και νομιζουν οτι η θεση τους ειναι να τους κρινει και να τους αξιολογει η καθε ξεκωλιαρα τελευταια

μονοι τους μπαινουν στο λουκι

δεν μπορουν ολοι

καποιοι μολις δουν μουνι απλα πρεπει να δειξουν υποταγη σαν μουνοσκυλα και να κανουν την σερβιετα καποιοι απλα γρυλιζουν σαν ζωα γιατι τους φοβιζει το αγνωστο :2funny:

να πας ανετα και να εισαι αυτο που εισαι θελει λιγο εξοικειωση με το αντικειμενο (οχι στα μπουρδελα εκει ειναι παρε-βαλε εξω με τα μουνια)
Καλά γιατί τους νοιάζει πως θα κρίνει ο α η ο β? Άμα ήταν να σκεφτόμασταν όλοι έτσι δε πρπχωραγαμε σε κανένα στάδιο της ζωής μας. Και στη δουλειά μπορεί να σε κρίνουν και έξω στο δρόμο και παντού, δυστυχώς έτσι είναι οι άνθρωποι έχουν μάθει να κρίνουν τους άλλους και δεν κοιτάνε τη καμπούρα τους, γι'αυτό δε πάει και μπροστά αυτή η χώρα. Αν ο καθένας έκανε πραγματικό αγώνα μα αλλάξει τον εαυτό το θα ζούσαμε σε μια πολύ καλύτερη κοινωνία, τώρα άμα είναι κάθομαι να σκέφτομαι τι λέει η μία και τι λέει ο άλλος και να κάνω overthinking άστο καλύτερα.... Η αναγνώριση δεν έρχεται από μόνη της, εσύ την φέρνεις, εγώ λόγο βγήκα έξω και ήμουν πρόθυμος και καλοσυνάτος και γνώρισα τόσο κόσμο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Θέλει δουλειά αλλά όχι πάρα πολύ, αν έχεις μια δυναμικη παρέα και βγαίνεις έξω συχνά όλο και κάτι γίνεται, και το "οπτικό παιχνίδι" με μια γκόμενα κάτι σημαίνει, και ότι ενδιαφέρεται να σου μιλήσει περισσότερο απ'τους άλλους, όλα μετράνε.
Εξαρτάται αν συμβιβάζεσαι με κατώτερες για να μην είσαι μπάκουρος ή βάζεις στόχο να καταφέρνεις αυτές που σου αρέσουν πραγματικά. Επίσης άλλο να κουράζεσαι κάθε φορά να βγάζεις γκόμενα κι άλλο να επιδοθείς στο γκομενοάθλημα ώστε να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο κάμακος που θα σου εξασφαλίζει συνεχή ροή γκομενών με λιγότερη προσπάθεια.

Επίσης άλλα δύο σημεία 1. μην βγάζεις συμπέρασμα από τον εαυτό σου, εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που διστάζουν να χαμογελάσουν σε μία γκόμενα ή να πουν ένα «γεια σου» και για αυτό λέω ότι είναι πολύ δύσκολο. 2. Μην είσαι και τόσο σίγουρος για κάτι, αν δεν έχεις μπει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εξαρτάται αν συμβιβάζεσαι με κατώτερες για να μην είσαι μπάκουρος ή βάζεις στόχο να καταφέρνεις αυτές που σου αρέσουν πραγματικά. Επίσης άλλο να κουράζεσαι κάθε φορά να βγάζεις γκόμενα κι άλλο να επιδοθείς στο γκομενοάθλημα ώστε να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο κάμακος που θα σου εξασφαλίζει συνεχή ροή γκομενών με λιγότερη προσπάθεια.

Επίσης άλλα δύο σημεία 1. μην βγάζεις συμπέρασμα από τον εαυτό σου, εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που διστάζουν να χαμογελάσουν σε μία γκόμενα ή να πουν ένα «γεια σου» και για αυτό λέω ότι είναι πολύ δύσκολο. 2. Μην είσαι και τόσο σίγουρος για κάτι, αν δεν έχεις μπει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο.
Κοίτα δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση με βάση αυτά που βλέπω έξω ότι όσοι προσπαθούν βρίσκουν μπορεί να στην αρχή να φάνε και χυλοπίτες αλλά εν τέλει δεν αργούν να βρούν αυτή που τους αρέσει

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Δεν ισχύουν αυτά που λες, καταρχήν πάρα πολλά άτομα πάνε γυμναστήριο και έχουν μια χαρά σώματα πρώτον. Δεύτερον πολύ καλύτεροι από εσάς τους παλιούς είμαστε, και πιο γυναικαδες και πιο μάγκες και καγκουρες και αλητεία, μάλλον σε λάθος μέρη κοιτάς, οι περισσότεροι κουλ τύποι είναι όχι μαλθακοι. Και τα μικρά κορίτσια πάντα κάθονται σε κάποιον ειδικά είναι λίγο τσογλανι

Σοβαρά τώρα τυπε;

Που γίνατε άντρες;

Πόσοι από εσάς έχουν έρθει στα χέρια έστω μια φορά στη ζωή τους ;

Γυρνάγαμε στο σπίτι κάθε μέρα ειδικά όσοι είμαστε από χωριό με σκισμένα ρούχα και ματωμένα γόνατα από τη μπάλα.

Με το να μου βάζεις το γυαλί και να κάνεις τσιγαρακι στη γωνία φορώντας μάρκες δεν γίνεσαι άντρας.

Γιατί ακόμα και τα κόκκαλα σας είναι πιο αδύναμα και η γριά η μάνα μου έχει πιο γυμνασμένη γάμπα από το μέσο 20αρη;

Δεν θα σας σώσουν οι 10 εξαιρέσεις που υπάρχουν στη γενιά σας.

Ξυπνάτε γιατί σε λίγο θα δουλεύετε για τους Πακιστανούς όσοι μείνετε στην Ελλάδα, οι υπόλοιποι θα πάτε στο Λονδίνο να γίνετε ακόμα πιο ασθενικοι.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Σοβαρά τώρα τυπε;

Που γίνατε άντρες;

Πόσοι από εσάς έχουν έρθει στα χέρια έστω μια φορά στη ζωή τους ;

Γυρνάγαμε στο σπίτι κάθε μέρα ειδικά όσοι είμαστε από χωριό με σκισμένα ρούχα και ματωμένα γόνατα από τη μπάλα.

Με το να μου βάζεις το γυαλί και να κάνεις τσιγαρακι στη γωνία φορώντας μάρκες δεν γίνεσαι άντρας.

Γιατί ακόμα και τα κόκκαλα σας είναι πιο αδύναμα και η γριά η μάνα μου έχει πιο γυμνασμένη γάμπα από το μέσο 20αρη;

Δεν θα σας σώσουν οι 10 εξαιρέσεις που υπάρχουν στη γενιά σας.

Ξυπνάτε γιατί σε λίγο θα δουλεύετε για τους Πακιστανούς όσοι μείνετε στην Ελλάδα, οι υπόλοιποι θα πάτε στο Λονδίνο να γίνετε ακόμα πιο ασθενικοι.
Α καλά τίποτα από αυτά που λες δεν ισχύει, ξέρεις πόσοι ασχολούνται με την αλητεία? Πάρα πολλοί, δεν το λέω για κακό αλλά έτσι είναι, πολύ πιο σκληραγωγημένοι από όσο νομίζεις, δεν είμαι του δρόμου αλλά βλέπω καθημερινά παιδιά με μια χαρά σώματα. Κι εμείς όταν ήμασταν 10χρονα παίζαμε ποδόσφαιρο και χτυπαγαμε τι πάει να πάει αυτό, ξέρεις πόσοι ασχολούνται με γυμναστήριο και οπαδικα?επίσης παρα πολλοί. Εκτός αυτού οι περισσότεροι έχουν γκόμενες, και το αν θα μείνουμε Ελλάδα νομίζω έτσι όπως είναι η κατάσταση παγκοσμίως πολλοί θα προτιμήσουν να μείνουν

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Φελλός αλλα αν είναι τσαχπινα και όμορφη δε σε χαλάει
Καλά σε χαλάει,εμένα προσωπικά αυτές οι μοντέρνες οι παλιοφεμινιστριες γελοίες μου τον ρίχνουν εγώ θέλω τις εναλλακτικές αλλά εναλλακτικές δε πάνε με αυτούς και λογικό.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ειμαι διακοπες μ ενα κολλητο και την γκομενα του.
Γαλλιδα με καρε μαλακι και σωματαρα.1,68 να ναι και γυρω στα 52 κιλα.
Εχω αρρωστησει μαγκες μου με την τυπισσα.
Ματαρες χειλαρες και η επιλογη σε μαγιω που φορα στην παραλια με στελνει.
Το πουτανι με καρφωνει συνεχεια στα ματια και μου χαμογελαει.
Ο κολλητος μοιαζει τσιμπημενος και μου λεει πως αν την παντρευτει θα με κανει κουμπαρο.
Τι καλοκαιρινο μαρτυριο κι αυτο..
Αναρρωτιεμαι αν γουσταρει η αν απλα ειναι περισσοτερο φιλικη λογω αλλης νοοτροπιας απο αυτη των ελεηνιδων...
Στην αρχη ειχα αποκλεισει να κανω κατι αλλα μετα απο ενα μαγιο στριγκακι που φορεσε με μικροσκοπικο τριγωνακι μπροστα που αφηνε στα πλαγια σχεδον να φανει η αρχη των μουνοχειλων...
Αρρωστησα κι αρχισα να παραφερομαι...
Καλυτερα να χε μια ψυχρη ελεηνιδα ο φιλος μου για γκομενα θα ταν ολα πιο απλα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ειμαι διακοπες μ ενα κολλητο και την γκομενα του.
Γαλλιδα με καρε μαλακι και σωματαρα.1,68 να ναι και γυρω στα 52 κιλα.
Εχω αρρωστησει μαγκες μου με την τυπισσα.
Ματαρες χειλαρες και η επιλογη σε μαγιω που φορα στην παραλια με στελνει.
Το πουτανι με καρφωνει συνεχεια στα ματια και μου χαμογελαει.
Ο κολλητος μοιαζει τσιμπημενος και μου λεει πως αν την παντρευτει θα με κανει κουμπαρο.
Τι καλοκαιρινο μαρτυριο κι αυτο..
Αναρρωτιεμαι αν γουσταρει η αν απλα ειναι περισσοτερο φιλικη λογω αλλης νοοτροπιας απο αυτη των ελεηνιδων...
Στην αρχη ειχα αποκλεισει να κανω κατι αλλα μετα απο ενα μαγιο στριγκακι που φορεσε με μικροσκοπικο τριγωνακι μπροστα που αφηνε στα πλαγια σχεδον να φανει η αρχη των μουνοχειλων...
Αρρωστησα κι αρχισα να παραφερομαι...
Καλυτερα να χε μια ψυχρη ελεηνιδα ο φιλος μου για γκομενα θα ταν ολα πιο απλα
Ελα Χαλκιδική να βρεις καμιά σερβιδα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Α καλά τίποτα από αυτά που λες δεν ισχύει, ξέρεις πόσοι ασχολούνται με την αλητεία? Πάρα πολλοί, δεν το λέω για κακό αλλά έτσι είναι, πολύ πιο σκληραγωγημένοι από όσο νομίζεις, δεν είμαι του δρόμου αλλά βλέπω καθημερινά παιδιά με μια χαρά σώματα. Κι εμείς όταν ήμασταν 10χρονα παίζαμε ποδόσφαιρο και χτυπαγαμε τι πάει να πάει αυτό, ξέρεις πόσοι ασχολούνται με γυμναστήριο και οπαδικα?επίσης παρα πολλοί. Εκτός αυτού οι περισσότεροι έχουν γκόμενες, και το αν θα μείνουμε Ελλάδα νομίζω έτσι όπως είναι η κατάσταση παγκοσμίως πολλοί θα προτιμήσουν να μείνουν

Σε καταλαβαίνω να θες να αντιδράσεις είναι πολύ λογικό.

Σου ξαναλέω όμως επειδή ανέφερες και τα γυμναστήρια και τους βλέπω τους νέους ακόμα και τα πρότυπα τους διαστρέβλωμενα είναι.

Δεν είναι τυχαίο που είναι σαν μπακαλιάροι με λίγη γράμμωση και χεράκια σαν να βλέπεις φτερούγες από κοτόπουλο.

Επίσης τι ορίζεις σαν αλητεία; Να λέει ο Τρανός είμαι drug dealer και το πατάω σε όποιον μου κουνιέται;

Παίζουν τα παιδάκια counter strike και στη σφαλιάρα πέφτουν κάτω.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δυστυχως αλλα αν ο φιλος σου ειχε Ελλεηνιδα,δεν θα ηταν καθολου πιο απλα
αντιθετα θα ηταν παρα πολυ πολυπλοκα,και τερμα ξενερωτα!! :angel:
Η ξενερα θα φανεί στο γάμο περισσότερο, τότε αρχίζουν πραγματικά τα δύσκολα
Σε καταλαβαίνω να θες να αντιδράσεις είναι πολύ λογικό.

Σου ξαναλέω όμως επειδή ανέφερες και τα γυμναστήρια και τους βλέπω τους νέους ακόμα και τα πρότυπα τους διαστρέβλωμενα είναι.

Δεν είναι τυχαίο που είναι σαν μπακαλιάροι με λίγη γράμμωση και χεράκια σαν να βλέπεις φτερούγες από κοτόπουλο.

Επίσης τι ορίζεις σαν αλητεία; Να λέει ο Τρανός είμαι drug dealer και το πατάω σε όποιον μου κουνιέται;

Παίζουν τα παιδάκια counter strike και στη σφαλιάρα πέφτουν κάτω.
Άσε πάντα έτσι ήταν αυτά τώρα είναι ο Τρανος παλιότερα ήταν κάποιος άλλος, κάτι τέτοιους θέλουν τα κορίτσια να το ξες αυτό, η κάτι ενδιάμεσο καγκουρα φοιτητή.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Εξίσωση είναι, τύπε Reznov, και μάλιστα από τις πιο δύσκολες, για αυτό υπάρχουν και τόσες αποτυχίες. Ναι, πρέπει να είναι όσο γίνεται περισσότερο προετοιμασμένοι, γιατί απόλυτα δεν γίνεται. Project κανονικό είναι και όλα πρέπει να μελετηθούν ως τη λεπτομέρεια. Ο στόχος είναι να κερδίσεις κι όχι να τρως χυλόπιτες. Χυλόπιτες θα φας ούτως ή άλλως γιατί δεν μπορείς να τα καταφέρνεις συνέχεια, αλλά καλύτερα να είναι όσο γίνεται λιγότερες, γιατί αλλιώς πέφτει το ηθικό.

Καλά κάνουν κι αναρωτιούνται/ρωτάνε τι και πώς να κάνουν. Μόνο που εκφράζουν φόβους και το κλωθογυρίζουν με ένα σωρό δισταγμούς, ενώ θα έπρεπε να έθεταν τα ίδια ερωτήματα βάσει πλάνου. Πρέπει να δουλέψεις κανονικό πλάνο και να απαντήσεις σε ένα σωρό ερωτήματα που θα προκύψουν.
φιλτατε καλογερε θα διαφωνησω

τακτικες πλανα και σχεδιαγραμματα δουλευουν σε ατομα που ξερουν τι θελουν και εχουν σταθερη και συγκροτημενη σκεψη οι γυναικες δεν εχουν :2funny:

η ιδια που θα σε πιστολιασει εσενα που θα τα εχεις ολα γιατι ψαχνει εναν πιο πλουσιο πιο ομορφο πιο ψηλο πιο σφιχτη πιο νεο πιο τζεντλεμαν
την αλλη βδομαδα θα την δεις να σερνεται απο τα αρχιδια του θεοφτωχου μισοχυσια 1,65 48 κιλα με τα τσουλουφια και να την βγαζει παγκακι σπορια+ρεντμπουλ γιατι "κατι της κανει"
τον αλλο μηνα θα κωλοτριβεται σε κανενα μπαρμπαραμολι με αχτενιστο μαλλι σαν τον μπορις τζονσον με βερμουδα παραλλαγης και κοιλια κρασοβαρελο γιατι "εχει εμπειρια" κλπ κλπ

γενικα χωνει αυτος που θα κανει τριγκερ στην κεφαλα τους (με οποιονδηποτε τροπο)

γνωμη μου
δεν επιμενω ουτε προσπαθω να αλλαξω γνωμη σε κανεναν

αυτα και σας αφηνω στην ησυχια σας :headbang2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι