Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Οι μισοί που κλαίγονται για τα μουνια εν τω μεταξύ ζήτημα να έχουν κάνει πάνω από 1-2 πεσίματα το τελευταίο εξάμηνο
ποτε...

δεν βλεπεις τι γραφουν? πως θα της μιλησω? πως πρεπει να ειμαι? τι θα της πω? τι θα εννοει? μετα ποτε θα μου κατσει?

ολοκληρη εξισωση λες και εξαρταται ολη η ζωη τους απο αυτο...απλα να την πεσουν σε μια

πρεπει να ειναι απολυτα προετοιμασμενοι ολα ιδανικα τελος τσεκεκαρουν και μια την θεση της αφροδιτης αν κανει οψη με τον ερμη και...δεν πανε ουτε τοτε :undecided:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Όχι δε φταινε οι άντρες απλά οι γυναίκες πάνε με τους λίγους που έχουν δεξιότητες που δε έχουν οι περισσότεροι αυτό πρέπει να καταλάβεις,τις Ελληνίδες τις γαμανε λιγοι και αυτοί πρέπει να συγκεντρώνουν πολλά προσοντα οι περισσότεροι να έχουν κάνει κάνα φάσωμα με Ελληνίδα μόνο γιατί τους πολλούς τους έχουν απλά για κάνα φάσωμα για να επιβεβαιώσουν πόσο ωραίες είναι,γαμησι κάνουν μόνο με τους λίγους που έχουν πολλές δεξιοτητες,οι Ελληνίδες θα δώσουν το μουνι τους μόνο στους λίγους, αν εσύ μπορείς να μπεις σε αυτούς τους λίγους στις παρέες τους ώστε να βρεις τοτε τέλεια προσπάθησε το νέος είσαι ακόμα ακόμα και να μη γίνει θα πεις προσπάθησα τουλάχιστον είναι και αυτό σημαντικό.
Έχω ήδη έναν φίλο ο οποίος ανήκει στους "λίγους" και μου έχει δώσει ήδη κάποιες συμβουλές

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
ποτε...

δεν βλεπεις τι γραφουν? πως θα της μιλησω? πως πρεπει να ειμαι? τι θα της πω? τι θα εννοει? μετα ποτε θα μου κατσει?

ολοκληρη εξισωση λες και εξαρταται ολη η ζωη τους απο αυτο...απλα να την πεσουν σε μια

πρεπει να ειναι απολυτα προετοιμασμενοι ολα ιδανικα τελος τσεκεκαρουν και μια την θεση της αφροδιτης αν κανει οψη με τον ερμη και...δεν πανε ουτε τοτε :undecided:
Ρεζνοφ σώσε το θρεντ απ'τήν μιζέρια

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Μπορεί να βρω καμία 3η λυκείου, τα wannabe κορίτσια δεν έχουν ηλικία....
Κοιτα φιλε μου στη πουτανα θα μαθεις το μουνι και οχι τη γυναικα . Θα σου δωσει αυτοπεποιθηση οταν θα βρεις καμια γκομενιτσα να νιωθεις ανετα απεναντι της , να μη βγαζεις στρες ή να μη δειχνεις λιγουρης ή αγαμητος . Ετσι θα νιωθει πιο ανετα και αυτη διπλα σου . Αν δεις οτι δυσκολευεσαι να βγαλεις νωρις γκομενιτσα , αυτα τα πλεονεκτηματα θα στα δωσει η πουτανα και θα σου λεγα ξεκινα απο εκει .

Απο κει και περα αν μεινεις στη πουτανα μονο δε θα μαθεις τη γυναικα . Οσα χλμ και να χει ενας μπουρδελιαρης το σπορ γυναικα ειναι τελειως διαφορετικο απο το πληρωνω ενα παραβολο και μου ανοιγει τα ποδια της η αλλη . Θελει θρασος, να φας χυλοπιτες , να μαθεις να τιθασευεις τον εγωισμο σου , να ξανασηκωνεσαι και να διαμορφωσεις ενα τυπο προσεγγισης που θα σε αντιπροσωπευει . Ο καθενας εχει δικο του στυλ το οποιο ομως διαπλαθεται με την εμπειρια και οχι απο καποιους οδηγους φλερτ . Καποιες γενικες αρχες ισχυουν μονο

Θα σαι στη πηγη με τα μουνια σε λιγο διαστημα οποτε μπες στον αγωνα και παλεψε κι ας φας τα μουτρα σου στην αρχη , θελει πιστωση χρονου . Τιποτα δε κερδιζεται χωρις κοπο . Οσο για τις πουτανες αφου δε θες να δοκιμασεις ενταξει αλλα μην εισαι δογματικος , πιστεψε με εχουν τη χρησιμοτητα τους που μπορει να αποδειχθει πολυτιμη ειτε στην αρχη ειτε μεταγενεστερα στη ζωη σου ( πχ αν εισαι παντρεμενος κ θες να αποφυγεις μπλεξιματα με γκομενες κτλ )

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
δεν φλερταρουν αμπαλε φιλε μου γιατι απλα δεν χρειαζεται...

στρατιες απο σαλιαρικα μουνοσκυλα εργαζονται νυχτα-μερα να ψωνισουν και την τελευταια αλογομουρα βουβαλα μπες στα σοσιαλ και δες τους

ειναι εκει ολη μερα και περιμενουν να ποσταρει το καθε παρταλι την μαλακια της και να την βομβαρδισουν με λουλουδακια καρδουλες "θεαρα" " ματαρες" "αστερι" κλπ

το ιδιο γινεται και εξω απλα δεν το βλεπεις...

αν περιμενεις τωρα αυτη να παραμερισει τους γλιτσες που την θεοποιουν και να σηκωσει τον κωλο της να ερθει να σου την πεσει...καλα κανεις και την βγαζεις στα δελα δεν θα γινει ποτε :thumbsup:
Μα δε χρειάζεται να γίνεις γλιτσας, απλά πήγαινε και μιλα της...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κοιτα φιλε μου στη πουτανα θα μαθεις το μουνι και οχι τη γυναικα . Θα σου δωσει αυτοπεποιθηση οταν θα βρεις καμια γκομενιτσα να νιωθεις ανετα απεναντι της , να μη βγαζεις στρες ή να μη δειχνεις λιγουρης ή αγαμητος . Ετσι θα νιωθει πιο ανετα και αυτη διπλα σου . Αν δεις οτι δυσκολευεσαι να βγαλεις νωρις γκομενιτσα , αυτα τα πλεονεκτηματα θα στα δωσει η πουτανα και θα σου λεγα ξεκινα απο εκει .

Απο κει και περα αν μεινεις στη πουτανα μονο δε θα μαθεις τη γυναικα . Οσα χλμ και να χει ενας μπουρδελιαρης το σπορ γυναικα ειναι τελειως διαφορετικο απο το πληρωνω ενα παραβολο και μου ανοιγει τα ποδια της η αλλη . Θελει θρασος, να φας χυλοπιτες , να μαθεις να τιθασευεις τον εγωισμο σου , να ξανασηκωνεσαι και να διαμορφωσεις ενα τυπο προσεγγισης που θα σε αντιπροσωπευει . Ο καθενας εχει δικο του στυλ το οποιο ομως διαπλαθεται με την εμπειρια και οχι απο καποιους οδηγους φλερτ . Καποιες γενικες αρχες ισχυουν μονο

Θα σαι στη πηγη με τα μουνια σε λιγο διαστημα οποτε μπες στον αγωνα και παλεψε κι ας φας τα μουτρα σου στην αρχη , θελει πιστωση χρονου . Τιποτα δε κερδιζεται χωρις κοπο . Οσο για τις πουτανες αφου δε θες να δοκιμασεις ενταξει αλλα μην εισαι δογματικος , πιστεψε με εχουν τη χρησιμοτητα τους που μπορει να αποδειχθει πολυτιμη ειτε στην αρχη ειτε μεταγενεστερα στη ζωη σου ( πχ αν εισαι παντρεμενος κ θες να αποφυγεις μπλεξιματα με γκομενες κτλ )
Ναι σ'αυτο δεν έχεις καθόλου άδικο . Εντάξε πόσες χυλοπίτες να φάω κι εγώ , άμα πάω σε πολλές όλο κάτι θα έχω καταφέρει μέχρι τις αρχές του 23

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
15 μέρες διακοπές και δεν είδα ούτε σε μια παραλία νέους να φλερτάρουν. Κολλημένοι όλοι με τα κινητά αντί να καρφώσουν ένα γκομενάκι με το βλέμμα, να γίνει λίγο παιχνίδι, να βρέξουν μια κοπελίτσα, να περπατήσουν λίγο δίπλα της και να την κοιτάξουν βρε αδερφέ.

Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον, δεν έχουν ορμές οι νέοι;
Έχουν αποβλακωθει από την ευκολία του διαδικτύου και έχουν καταντήσει σαν τα ζώα σε αιχμαλωσία που δεν ψάχνουν τροφή γιατί την έχουν έτοιμη.Μαλθακοι,μαλακοκαυληδες ,με ψυχολογία γκόμενας.Ανδρες μόνο στα χαρτιά....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό προ'υ'ποθετει όργανα που οι πιο πολλοί δεν έχουν....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Έχουν αποβλακωθει από την ευκολία του διαδικτύου και έχουν καταντήσει σαν τα ζώα σε αιχμαλωσία που δεν ψάχνουν τροφή γιατί την έχουν έτοιμη.Μαλθακοι,μαλακοκαυληδες ,με ψυχολογία γκόμενας.Ανδρες μόνο στα χαρτιά....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό προ'υ'ποθετει όργανα που οι πιο πολλοί δεν έχουν....
Εντάξει μπορεί να βρίσκουν μέσω ίντερνετ. Εγώ ξέρω πολλούς που παίζουν παιχνίδι έξω με φίλους, δεν έχει πεθάνει καθόλου αυτό, τα κορίτσια είναι πιο εθισμένα στα κινητά όχι τα αγόρια, τα αγόρια άμα έχουν λίγο το καγκουρικο ένστικτο θα τσιμπήσουν τίποτα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ευνοημένοι όσοι παίρνουν την ζωή δυναμικά στα χέρια τους, σκέφτονται ΠΩΣ θα ήθελαν να είναι στο βραχυπρόθεσμο, μεσοπρόθεσμο και μακρυπρόθεσμο μέλλον, κάνουν σχέδια και προγραμματίζουν, και είναι προετοιμασμένοι για θυσίες προκειμένουν να είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα σε μεταγενέστερτη χρονική στιγμή. Ο καθένας για τον εαυτό του θα το κάνει, και θε βρει με ποιόν/ποιούς τρόπους θα το επιτύχει, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Ούτε χρειάζεται να πω τι και πώς θια εκμεταλλευόμουν εγώ την κατάσταση όταν/αν έμενα με τους δικούς μου.

Ευνοημένοι είναι φυσικά όσοι έχουν πλεονέκτημα στην αφετηρία(από την οικογένεια) , ως ένα βαθμό όμως αλλά αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του(χίλια δύο αφεντικά ξεκίνησαν λεφτάδες και από την βλακεία, την αλαζονεία και την σπατάλη τους κατέληξαν χαμάληδες να βγάζουν τα προς το ζην).

Όσοι σκέφτονται απλά πώς να φάνε ότι βρήκαν έτοιμο χωρίς να δουλέψουν, να μοχθήσουν, να στερηθούν και να δημιουργήσουν(έστω σε κάποιο στάδιο/περίοδο της ζωής τους), είναι "χαμένοι" στον στοίβο της ζωής, και απλά δεν το ξέρουν.

Δεν χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω τι και πώς και γιατί, αυτή είναι η άποψή μου, σέβομαι όσους διαφωνούν.
Για να ισχύουν αυτά πρέπει να υπάρχει και ο ανάλογος μισθός από ΜΙΑ εργασία και όχι να τρέχει κάποιος σε δύο η τρεις δουλειές και μετά να τα τρώει στους γιατρούς....
Όποιος είναι χαμηλόμισθος μόνο τον εαυτό του μπορεί να κοιτάξει χωρίς να ζει με γονείς.
Η ανεξάρτητος και οριακά οικονομικά η εξαρτημένος σαν παιδάκι αλλά με μια οικονομική άνεση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Εντάξει μπορεί να βρίσκουν μέσω ίντερνετ. Εγώ ξέρω πολλούς που παίζουν παιχνίδι έξω με φίλους, δεν έχει πεθάνει καθόλου αυτό, τα κορίτσια είναι πιο εθισμένα στα κινητά όχι τα αγόρια, τα αγόρια άμα έχουν λίγο το καγκουρικο ένστικτο θα τσιμπήσουν τίποτα
Ποτέ δεν έχει καλή έννοια ο,τι -δηποτε καγκουρικο....μόνο φελλούς τραβάνε οι καγκουρες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ρεζνοφ σώσε το θρεντ απ'τήν μιζέρια
δεν μπορω φιλε μου τζιμμυ το θρεντ ειναι καταδικασμενο μονο απο το ονομα του

μαζευε και θα μαζευει για παντα κλαψομουνηδες που (υποσυνειδητα) τρεμουν το μουνι και νομιζουν οτι η θεση τους ειναι να τους κρινει και να τους αξιολογει η καθε ξεκωλιαρα τελευταια

μονοι τους μπαινουν στο λουκι

δεν μπορουν ολοι

καποιοι μολις δουν μουνι απλα πρεπει να δειξουν υποταγη σαν μουνοσκυλα και να κανουν την σερβιετα καποιοι απλα γρυλιζουν σαν ζωα γιατι τους φοβιζει το αγνωστο :2funny:

να πας ανετα και να εισαι αυτο που εισαι θελει λιγο εξοικειωση με το αντικειμενο (οχι στα μπουρδελα εκει ειναι παρε-βαλε εξω με τα μουνια)

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
δεν μπορω φιλε μου τζιμμυ το θρεντ ειναι καταδικασμενο μονο απο το ονομα του

μαζευε και θα μαζευει για παντα κλαψομουνηδες που (υποσυνειδητα) τρεμουν το μουνι και νομιζουν οτι η θεση τους ειναι να τους κρινει και να τους αξιολογει η καθε ξεκωλιαρα τελευταια

μονοι τους μπαινουν στο λουκι

δεν μπορουν ολοι

καποιοι μολις δουν μουνι απλα πρεπει να δειξουν υποταγη σαν μουνοσκυλα και να κανουν την σερβιετα καποιοι απλα γρυλιζουν σαν ζωα γιατι τους φοβιζει το αγνωστο :2funny:

να πας ανετα και να εισαι αυτο που εισαι θελει λιγο εξοικειωση με το αντικειμενο (οχι στα μπουρδελα εκει ειναι παρε-βαλε εξω με τα μουνια)

Αχ μωρή αρρώστια γιατί να δικαζεις έτσι..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Rising Share of U.S. Adults Are Living Without a Spouse or Partner

The Number of ‘Lonely, Single Men’ Is on the Rise Thanks to Modern Dating’s Higher Standards

Βάζω εδώ αυτά τα δυο λινκ, για να μην τα ρίχνουμε όλα στις δικές μας, στο δεύτερο για όποιον έχει όρεξη έχει και μερικά πολύ καλά σχόλια.
Οι δικές μας τύπε, δεν επηρεάζονται από τις Ασιάτισσες ή τις Αφρικάνες. Από τις γυναίκες της Δύσης επηρεάζονται. Διαβάζουν το Κοσμοπόλιταν και παρακολουθούν το Sex and the City. Αυτή την εποχή δεν υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο για την άντρα της Δύσης, ειδικά αν ανήκει στη Μεσαία Τάξη, από το να παντρευτεί. Ο νεαρός άντρας έχει δει τον πατέρα του / το θείο του/ το μεγάλο του αδελφό / το γείτονα να καταστρέφεται από ένα Διαζύγιο. Συνειδητοποιεί τον κίνδυνο και προτιμάει να μην μπλέξει

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Αχ μωρή αρρώστια γιατί να δικαζεις έτσι..
truth bombs dropped ολα δωρεαν μονο για σημερα :2funny:

b1-bomber-cluster-bomb-attack-footage-020159606_iconl.jpeg

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Για να ισχύουν αυτά πρέπει να υπάρχει και ο ανάλογος μισθός από ΜΙΑ εργασία και όχι να τρέχει κάποιος σε δύο η τρεις δουλειές και μετά να τα τρώει στους γιατρούς....
Όποιος είναι χαμηλόμισθος μόνο τον εαυτό του μπορεί να κοιτάξει χωρίς να ζει με γονείς.
Η ανεξάρτητος και οριακά οικονομικά η εξαρτημένος σαν παιδάκι αλλά με μια οικονομική άνεση.
Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου, αλλά εγώ εξήγησα το σκεπτικό μου και τη νοοτροπία μου.
Όσο μεγαλώνει κανείς, βέβαια, αλλάζει, αναθεωρεί απόψεις και καταστάσεις, άλλα πράττεις νεότερος άλλα μεγαλύτερος, οι θυσίες και οι στερήσεις δεν είναι για πάντα και είναι ευκολότερο να γίνουν σε μικρότερη ηλικία κ.λ.π.

Υγεία να έχουμε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Για όσους δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο άθλιες μπορούν να γίνουν κάποιες, προκειμένου να κάνουν ζημιά στον πάλαι ποτέ αγαπημένο τους σύζυγο, αδιαφορώντας όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για το παιδί τους. Και γιατί όχι; δεν έχουν να φοβηθούν συνέπειες, ακόμα κι αν αποδειχτεί το ψέμα τους

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση καταγγελίας που είχε γίνει από μητέρα στην Πάτρα σε βάρος του άνδρα της για ασέλγεια σε βάρος της 4 ετών κόρης τους.
Η μάνα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, και η οποία έχει χωρίσει συναινετικά με τον πατέρα από το 2020 είχε καταγγείλει πως ο πατέρας ασελγούσε στην 4χρονη. Μάλιστα, τότε είχε κερδίσει και τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, μόνο παρουσίας της μητέρας του και γιαγιάς του.
Η γυναίκα για να καταφέρει να κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα είχε χρησιμοποιήσει γνωμάτευση γυναίκας ιδιώτη παιδοψυχολόγου, η οποία όμως έχει καταγγελθεί από 11 συνολικά άνδρες σε όλη τη χώρα για «ψευδείς γνωματεύσεις» στις οποίες πάντα «πιστοποιεί» ασέλγεια από τον πατέρα στο παιδί! Πρόκειται για παιδοψυχολόγο που εργάζεται στην Αθήνα.
Από τη μεριά του, ο πατέρας της 4χρονης υποστήριξε πως όλα όσα έχουν καταγγελθεί στην Εισαγγελία και τότε βρίσκονταν στο στάδιο της διερεύνησης ήταν στη φαντασία της μητέρας και ότι «έστησε» ένα τέτοιο σκηνικό, προκειμένου να κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της, επειδή την χώρισε. «Ο πελάτης μου έχει τρελαθεί από όσα του συμβαίνουν. Εχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες» είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, Θάνος Αμπατζής.
Σύμφωνα με τον πατέρα, ουδέποτε έχει αγγίξει την κόρη του και μάλιστα η παιδοψυχίατρος του Καραμανδανείου τον δικαίωσε, καθώς δεν αναγνώρισε σημάδια κακοποίησης στο παιδί.
Ωστόσο, η πρώην γυναίκα του απευθύνθηκε στη συγκεκριμένη ιδιώτη ψυχολόγο, η οποία έκρινε πως το παιδί έχει υποστεί ασέλγεια.
ο δικαστήριο που έγινε προχθές, απέρριψε τους ισχυρισμούς της μητέρας και μάλιστα της επιδίκασε και τα δικαστικά έξοδα. Ετσι ο πατέρας θα μπορεί πλέον να βλέπει κανονικά το παιδί του. Σύμφωνα με τον κ. Αμπατζή, ο πατέρας θα ζητήσει με βάση το χαρτί της παιδοψυχιάτρου την πλήρη επιμέλεια του παιδιού του, ενώ η διαμάχη με την πρώην σύζυγό του θα έχει συνέχεια στα ελληνικά δικαστήρια, αν και δεν ήταν επιλογή του.

Κοινός αγώνας κατά της παιδοψυχολόγου

Οι 11 άνδρες που έχουν καταγγείλει την παιδοψυχολόγο κάνουν πλέον κοινό αγώνα εναντίον της. Οπως δήλωσε στην «Π» εκπρόσωπός τους από την Αθήνα, ο οποίος γνωρίζει καλά και την ιστορία της Πάτρας, η συγκεκριμένη επιστήμονας εκδίδει γνωματεύσεις για δήθεν «ασέλγειες» μπαμπάδων στα παιδιά τους, και μέχρι σήμερα όλοι οι πατεράδες έχουν δικαιωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και έχουν παραδοθεί «λευκοί» στην κοινωνία.
Κάνουν λόγο για «βιομηχανία» γνωματεύσεων με μία τόσο σοβαρή -για έναν πατέρα- κατηγορία. Μάλιστα σύντομα θα κινηθούν και νομικά εναντίον της, έχοντας στον «φάκελό» τους αθωωτικές αποφάσεις δικαστηρίων.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς όταν κάποιος όχι μόνο δε γαμάει αλλά δεν έχει και καθόλου επαφή με γυναίκες,ούτε στη δουλειά του ούτε πουθενά,είναι πολύ εύκολος για την οποιαδήποτε.

Καταλαβαίνω έναν που έχει πήξει απ'την ψωλαρία,την πουτσίλα και τη μπουρδελίλα,να ψάχνει θηλυκό με κάθε τρόπο για να νιώσει και λίγο πιο φυσιολογικός.Γιατί όσο να'ναι,ρομπότ δεν είμαστε,όλοι θέλουμε και λίγο καψούρα,όλοι θέλουμε και μια γκόμενα να μας θέλει για μας και όχι για τα λεφτά,να μη μας λένε πίσω απ'την πλάτη μας 'το μπακούρι,ο περίεργος,ο έτσι,ο αλλιώς' και φυσικά και για εγωιστικούς λόγος,'δε γίνεται να'χει γκόμενα ο τάδε και ο άλλος κι εγώ να μην έχω'.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ευνοημένοι όσοι παίρνουν την ζωή δυναμικά στα χέρια τους, σκέφτονται ΠΩΣ θα ήθελαν να είναι στο βραχυπρόθεσμο, μεσοπρόθεσμο και μακρυπρόθεσμο μέλλον, κάνουν σχέδια και προγραμματίζουν, και είναι προετοιμασμένοι για θυσίες προκειμένουν να είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα σε μεταγενέστερτη χρονική στιγμή. Ο καθένας για τον εαυτό του θα το κάνει, και θε βρει με ποιόν/ποιούς τρόπους θα το επιτύχει, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Ούτε χρειάζεται να πω τι και πώς θια εκμεταλλευόμουν εγώ την κατάσταση όταν/αν έμενα με τους δικούς μου.

Ευνοημένοι είναι φυσικά όσοι έχουν πλεονέκτημα στην αφετηρία(από την οικογένεια) , ως ένα βαθμό όμως αλλά αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του(χίλια δύο αφεντικά ξεκίνησαν λεφτάδες και από την βλακεία, την αλαζονεία και την σπατάλη τους κατέληξαν χαμάληδες να βγάζουν τα προς το ζην).

Όσοι σκέφτονται απλά πώς να φάνε ότι βρήκαν έτοιμο χωρίς να δουλέψουν, να μοχθήσουν, να στερηθούν και να δημιουργήσουν(έστω σε κάποιο στάδιο/περίοδο της ζωής τους), είναι "χαμένοι" στον στοίβο της ζωής, και απλά δεν το ξέρουν.

Δεν χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω τι και πώς και γιατί, αυτή είναι η άποψή μου, σέβομαι όσους διαφωνούν.
συμφωνω απολυτα, δικα μου λαθη πληρωνω

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
συμφωνω απολυτα, δικα μου λαθη πληρωνω
Όλα επιλογές είναι, δεν μπορούμε ΠΑΝΤΑ να ξέρουμε εκ των προτέρων αν επιλέγουμε σωστά ή όχι. Όλες οι επιλογές(ακόμη και αυτές που φαίνονται οι βέλτιστες την συγκεκριμένη στιγμή) μπορεί να έχουν και τα αρνητικά τους, μεσομακροπρόθεσμα(π.χ., καλό να βγάζεις περισσότερα χρήματα δουλεύοντας περισσότερο, ώστε να πραγματοποιήσεις το στόχο/όνειρό σου, αλλά μπορεί συγχρόνως να χάνεις κάποιες εξόδους και διασκέδαση με φίλους/παρέες εκείνη την περίοδο της ζωής σου... Βέβαια, θα έχεις άλλα προτερήματα αργότερα(δεν θα ανησυχείς για το πώς θα επιβιώσεις, αν θα βγεις βόλτα, αν θα μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι που σου αρέσει, αν θα πας διακοπές ή θα ξοδέψεις Χ χρήματα στα κορίτσια επί πληρωμή), αλλά όλα τα πράγματα έχουν και τα θετικά και τα αρνητικά τους, ταυτόχρονα, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζεις.
Ουδείς τέλειος, μέσα και εγώ.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Για να τα καταφερεις,θα πρεπει να αφησεις το κινητο στο σπιτι
να ξεχασεις insta-face-tiktok-badoo-tinder κτλ
και να μιλας,μονο τοτε θα τα καταφερεις!! :angel: