Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ευνοημένοι είναι όσοι μένουν με γονείς η είναι φοιτητές αλλά χωρίς να χρειάζεται να δουλεύουν...μόνο αυτοί έχουν αρκετό διαθέσιμο εισοδημα για γουστα.Ολοι οι άλλοι είναι από σχετικά δύσκολα έως επί ξύλου κρεμαμενοι .
Η να έχουν τελειώσει τη σχολή και να μένουν ακόμα με γονείς αλλά να δουλεύουν κιόλας

• Like
Αντιδράσεις: tony1

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Είχαμε δώσει τα κλειδιά των όπλων στο θαλαμοφυλακα και έχασε δύο το δικό μου και ενός αλλου. Το δικό μου βρέθηκε μετά από μια ώρα υπάρχει περίπτωση να βγάλε αντικλειδι; Όποιος πήρε το όπλο πήρε και τον αορτηρα υπάρχει περίπτωση να το χρεωθώ
Είπα ότι μου το τσεπωσαν
τύπε δεν γινεται δουλιτσα ετσι. το εχεις ποστάρει μονο σε δυο νήματα μεχρι στιγμης. :undecided::undecided::undecided: παιξε ωραιο σύστημα και βαλε το σε οτι νήμα δεις στην πρωτη σελίδα του σαη να το δει ο κοσμάκης :wanker::wanker::wanker:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ποοο βγήκα και είδα μέχρι στιγμής 3 παρά πολύ όμορφες, οι δύο ήταν ξένες, τι εθνικότητες έρχονται συνήθως Χαλκιδική ρε παιδία?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
Ποοο βγήκα και είδα μέχρι στιγμής 3 παρά πολύ όμορφες, οι δύο ήταν ξένες, τι εθνικότητες έρχονται συνήθως Χαλκιδική ρε παιδία?
Βαλκάνια και Αν.μπλοκ.κυριως χωρίς να αποκλείεται η Γερμανία .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Ευνοημένοι είναι όσοι μένουν με γονείς η είναι φοιτητές αλλά χωρίς να χρειάζεται να δουλεύουν...μόνο αυτοί έχουν αρκετό διαθέσιμο εισοδημα για γουστα.Ολοι οι άλλοι είναι από σχετικά δύσκολα έως επί ξύλου κρεμαμενοι .
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ευνοημένοι όσοι παίρνουν την ζωή δυναμικά στα χέρια τους, σκέφτονται ΠΩΣ θα ήθελαν να είναι στο βραχυπρόθεσμο, μεσοπρόθεσμο και μακρυπρόθεσμο μέλλον, κάνουν σχέδια και προγραμματίζουν, και είναι προετοιμασμένοι για θυσίες προκειμένουν να είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα σε μεταγενέστερτη χρονική στιγμή. Ο καθένας για τον εαυτό του θα το κάνει, και θε βρει με ποιόν/ποιούς τρόπους θα το επιτύχει, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Ούτε χρειάζεται να πω τι και πώς θια εκμεταλλευόμουν εγώ την κατάσταση όταν/αν έμενα με τους δικούς μου.

Ευνοημένοι είναι φυσικά όσοι έχουν πλεονέκτημα στην αφετηρία(από την οικογένεια) , ως ένα βαθμό όμως αλλά αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του(χίλια δύο αφεντικά ξεκίνησαν λεφτάδες και από την βλακεία, την αλαζονεία και την σπατάλη τους κατέληξαν χαμάληδες να βγάζουν τα προς το ζην).

Όσοι σκέφτονται απλά πώς να φάνε ότι βρήκαν έτοιμο χωρίς να δουλέψουν, να μοχθήσουν, να στερηθούν και να δημιουργήσουν(έστω σε κάποιο στάδιο/περίοδο της ζωής τους), είναι "χαμένοι" στον στοίβο της ζωής, και απλά δεν το ξέρουν.

Δεν χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω τι και πώς και γιατί, αυτή είναι η άποψή μου, σέβομαι όσους διαφωνούν.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
αγόρι μου μην το λες αυτό, μια χαρά βγαίνουν και φλερτάρουν οι γυναίκες.
δεν ξέρω που πας ή τι κάνεις, αλλά δες το αλλιώς και ψάξου.
απλά πράγματα, νορμάλ, και μη σε νοιάζουν οι "αποτυχίες".
θα ακούσεις και όχι, θα έρθει και το ναι.
άλλες θα απορρίψουν όμορφα, κάποιες λίγες θα πουν και μαλακία.
όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...
αν στη ζωή ήταν όλα εύκολα, πίστεψέ με ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ

15 μέρες διακοπές και δεν είδα ούτε σε μια παραλία νέους να φλερτάρουν. Κολλημένοι όλοι με τα κινητά αντί να καρφώσουν ένα γκομενάκι με το βλέμμα, να γίνει λίγο παιχνίδι, να βρέξουν μια κοπελίτσα, να περπατήσουν λίγο δίπλα της και να την κοιτάξουν βρε αδερφέ.

Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον, δεν έχουν ορμές οι νέοι;

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Λοιπον, πρόσφατη ιστορια ελλεεινιδας που εμαθα, κοπελα μικρη σε ηλικία μετα απο χωρισμό και έχοντας περασει ασχημα στην πρώην σχεση της οπως η ιδια υποστηρίζει, αποφασισε να ζησει την ζωη της,. Ετσι μεσα σε λιγο καιρο, καταφερε να εχει παραλληλα σχέση με 3 διαφορετικούς ανδρες. Θέλει να το ζησει λεει. Υπάρχουν και αλλες λεπτομέρειες που δε ηθελα να αναφερω γιατι ο κοσμος ειναι μικρος καμια φορα. Το κακο της υπόθεσης ειναι οτι οι άντρες αυτοι, δε εχουν ιδεα για το τι γίνεται πισω απο την πλάτη τους και θεωρούν εχουν σοβαρη σχεση μαζι της. Το επαγγελμα της, της δινει την ελεύθερια να κανει κατι τετοιο. Τα συμπεράσματα δικα σας.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εντάξει θα συμφωνήσω για τα αγόρια ότι είναι κάπως έτσι τα πράγματα αλλά και τα θηλυκά δεν κάνουν παιχνίδι ρε φίλε.

Το μόνο που κάνουν είναι να φωτογραφίζονται για τα σόσιαλ και να γράφουν τι ωραία που περνάνε.

Δέκα χρόνια πριν αν πήγαινες σε ένα κλαμπ - μπαρ θα έβλεπες κάποια στιγμή οι περισσότεροι να ζευγαρώνουν, να παίζονται γαμήσια στις τουαλέτες, τσιμπούκια στη γωνία έξω από το μπαρ.

Φέτος πήγα και είδα μόνο δύο ζευγάρια να φιλιούνται και μάλλον γνωρίζονταν από πριν.

Τραγική η κατάσταση. Γενικά η Ευρώπη έχει τελειώσει, σε λίγο θα βλέπεις ευρωπαίο με το μικροσκόπιο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
15 μέρες διακοπές και δεν είδα ούτε σε μια παραλία νέους να φλερτάρουν. Κολλημένοι όλοι με τα κινητά αντί να καρφώσουν ένα γκομενάκι με το βλέμμα, να γίνει λίγο παιχνίδι, να βρέξουν μια κοπελίτσα, να περπατήσουν λίγο δίπλα της και να την κοιτάξουν βρε αδερφέ.

Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον, δεν έχουν ορμές οι νέοι;

Τί να φλερτάρουν,ελλεεινίδες;Αφού με αγνώστους δεν κάνουν τίποτα,τους έχουν όλους χεσμένους.Αυτά που λες γίνονταν στην εποχή του Ψάλτη,τώρα μόνο μέσω παρεών και γνωστών γίνεται παιχνίδι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Άμα είναι για τουρίστριες βέβαια αλλάζει το πράγμα. Γαμιούνται πανεύκολα άμα πας βράδυ σε club. Εξαίρεση είναι οι Ρουμάνες οι οποίες αν και τους αρέσει να ντύνονται προκλητικότατα αλλά δε πέφτουν εύκολα.
Προσοχή στις Αγγλίδες. Είναι γλυκούλες θα ήμουν ψεύτης άμα έλεγα το αντίθετο αλλά έχουν κάνει καραμέλα τα fake rape accusations. Φίλος μου τη πάτησε το ξέρω απο εμπειρία. Το παιδί ήταν τυχερός που υπήρχε κάμερα απο πάνω του απο την οποία φάνηκε πως η Αγγλίδα λέει μαλακίες.

Πανεύκολα δε γαμιούνται,ειδικά με πελάτη και όχι εργαζόμενο στο κλαμπ,αλλά τουλάχιστον μιλάνε.Οι ελλεεινίδες ούτε καν μιλάνε,εκτός αν το παίξεις Ιταλός ή Λατίνος.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Θα έλεγα ότι πλέον ούτε οι τουρίστριες δεν γαμιούνται εύκολα. Άλλαξαν οι εποχές δυστυχώς.

Αυτό που με τρομάζει ακόμη περισσότερο είναι το πόσο θηλυπρεπείς είναι οι νέοι, χωρίς να είναι gay.

Είναι σχεδόν όλοι αδύνατοι, μαλθακοί και ασθενικοί με εξαίρεση κάποιους λίγους που παίρνουν αναβολικά και χτυπιούνται στα γυμναστήρια, οι οποίοι είναι εξίσου ανθυγιεινοί.

Ντρέπομαι που θα το παραδεχτώ αλλά νορμάλ άντρα αρρενωπό θα δεις λογικά κανένα Αλβανό οικοδόμο, υδραυλικό ή από τους δικούς μας κάποιον μεσήλικα, ο οποίος κρατιέται ακόμη καλά.

Όλα αυτά πάντα με ελάχιστες εξαιρέσεις για να μην τους βάζουμε και όλους στο ίδιο σακί.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.805
Πόντοι
2.846
Λοιπον, πρόσφατη ιστορια ελλεεινιδας που εμαθα, κοπελα μικρη σε ηλικία μετα απο χωρισμό και έχοντας περασει ασχημα στην πρώην σχεση της οπως η ιδια υποστηρίζει, αποφασισε να ζησει την ζωη της,. Ετσι μεσα σε λιγο καιρο, καταφερε να εχει παραλληλα σχέση με 3 διαφορετικούς ανδρες. Θέλει να το ζησει λεει. Υπάρχουν και αλλες λεπτομέρειες που δε ηθελα να αναφερω γιατι ο κοσμος ειναι μικρος καμια φορα. Το κακο της υπόθεσης ειναι οτι οι άντρες αυτοι, δε εχουν ιδεα για το τι γίνεται πισω απο την πλάτη τους και θεωρούν εχουν σοβαρη σχεση μαζι της. Το επαγγελμα της, της δινει την ελεύθερια να κανει κατι τετοιο. Τα συμπεράσματα δικα σας.
προσωπικά θα έβγαζα το καπέλο σε μια γυναίκα που θα έβγαινε να πει "εγώ δεν είμαι μονογαμική, κάνω σεξ με όποιον και όσους γουστάρω και σε όποιον αρέσει".
Έχουμε χορτάσει από γυναίκες που θέλουν ιδιοκτησιακή σχέση στο σεξ.
Το θέμα είναι βέβαια ότι συνήθως το κάνουν πίσω από την πλάτη, όπως λες, εξαιτίας των κοινωνικών προτύπων.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Δεν κιοτευεις αλλά όταν δεν βλέπεις αποτέλεσμα για τον Χ η Ψ λόγο τότε η χάνεις κάθε ενδιαφέρον για γυναίκες γενικά και το σεξ ειδικά η πας στα μπουρδέλα για να κρατήσεις μια επαφή με το αντικείμενο.
Εγώ προσέγγισα κάποιες δε είδα καμία ανταπόκριση και εκτός αυτού κατάλαβα ότι δε είναι συμπαθητικές οι έξω ενώ οι ιερόδουλες έχουν μια απλότητα πιο συμπαθητική όπως έχουν οι ξένες ενώ οι Ελληνίδες είναι αντιπαθητικες,οπότε πάω και εγώ στα μπουρδέλα και περνάω και καλά κάποιες φορές.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ξέρω ότι θα προτιμουσες να ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά, τουλάχιστον βάλε στόχο να πας σε στούντιο - μασάζ - μπουρδέλα όταν και όποτε μπορείς, άνθρωπος είσαι αδερφέ, έχεις ανάγκες.
Συμφωνώ μαζί σου και εγώ αυτό του λέω είναι 30 και το έχει κάνει σε μπουρδέλα μόνο 6 7 φορές κρίμα είναι για το παιδί,εγώ που είμαι 23 χρόνων έχω πάει σε αγοραίο 29 φορές.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ειναι τοσο κατακοποι απο την δουλεια,που βιαζονται να πανε να αραξουν για κανενα καφε,η να ξεκουραστουν
οι πραγματικα εργαζομενοι οχι χρονο για γκομενιλικια δεν εχουν,αλλα ουτε χρονο για το εαυτο τους!! :hi:
Εξαρτάται την δουλειά που κάνεις, υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν ένα 8ωρο και έχουν μια αξιοπρεπή ζωή, όχι 12ωρα και μαλακίες

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Και για εμένα αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε το 2017 η μπουρδελοζωή μου. Σιχαθηκα τις Ελληνίδες. Δε λέω όλες είναι έτσι αλλά σίγουρες όλες όσες γνώρισα εγώ. Εγωίστριες , με ψυχοπάθεια κοιτάν να σε εκμεταλλευτούν , να πάρουν ότι θέλουν και μετά φτύνουν και φεύγουν. Αδύναμα φύλα και μαλακίες το δυνατό είναι και ξέρουν να κάνουν γρομπολακια με το αδύναμο.
Σα το κλέφτη.
Καλύτερα στα μπουρδέλα.
Δε είναι μόνο αυτό κατευθείαν σε ειρωνεύονται με το που δουν να είσαι ντροπαλός η να μπερδεύεις τα λόγια σου γελάνε σα χαζές και δε είναι μόνο αυτό βγάζουν μια άσχημη αύρα οι Ελληνίδες πραγματικά ενώ οι ιερόδουλες βγάζουν κάτι άλλο πιο απλό και εναλλακτικό φαίνονται,λίγες είναι οι ψωνάρες οι ιερόδουλες στη πλειοψηφία απλές είναι οπότε καλύτερα ιερόδουλες εγώ τις συμπαθώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom