Ευνοημένοι είναι όσοι μένουν με γονείς η είναι φοιτητές αλλά χωρίς να χρειάζεται να δουλεύουν...μόνο αυτοί έχουν αρκετό διαθέσιμο εισοδημα για γουστα.Ολοι οι άλλοι είναι από σχετικά δύσκολα έως επί ξύλου κρεμαμενοι .
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ευνοημένοι όσοι παίρνουν την ζωή δυναμικά στα χέρια τους, σκέφτονται ΠΩΣ θα ήθελαν να είναι στο βραχυπρόθεσμο, μεσοπρόθεσμο και μακρυπρόθεσμο μέλλον, κάνουν σχέδια και προγραμματίζουν, και είναι προετοιμασμένοι για θυσίες προκειμένουν να είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα σε μεταγενέστερτη χρονική στιγμή. Ο καθένας για τον εαυτό του θα το κάνει, και θε βρει με ποιόν/ποιούς τρόπους θα το επιτύχει, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Ούτε χρειάζεται να πω τι και πώς θια εκμεταλλευόμουν εγώ την κατάσταση όταν/αν έμενα με τους δικούς μου.
Ευνοημένοι είναι φυσικά όσοι έχουν πλεονέκτημα στην αφετηρία(από την οικογένεια) , ως ένα βαθμό όμως αλλά αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του(χίλια δύο αφεντικά ξεκίνησαν λεφτάδες και από την βλακεία, την αλαζονεία και την σπατάλη τους κατέληξαν χαμάληδες να βγάζουν τα προς το ζην).
Όσοι σκέφτονται απλά πώς να φάνε ότι βρήκαν έτοιμο χωρίς να δουλέψουν, να μοχθήσουν, να στερηθούν και να δημιουργήσουν(έστω σε κάποιο στάδιο/περίοδο της ζωής τους), είναι "χαμένοι" στον στοίβο της ζωής, και απλά δεν το ξέρουν.
Δεν χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω τι και πώς και γιατί, αυτή είναι η άποψή μου, σέβομαι όσους διαφωνούν.