Διάβασα λόγω απουσίας όλες τις προηγούμενες σελίδες ενδελεχώς.....
Θα κάνω μόνο ένα μικρό σχόλιο για ότι πιστεύω ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή εν Ελλάδι...
Ιουλία........
1.
Κάνε μια βόλτα στην επαρχία να δεις ποιοί γαμάνε τις κυρές.... Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και μετά το ξανασυζητάμε.
2.
Οι Ρωσοπόντιοι που έχω γνωρίσει γαμάνε τζάμπα μουνιά που οι Ελληνες τα χρυσώνουν σε στριπομάγαζα.....Και πάνε και διακοπές με τα πουτά τους......
3.
Καντε καμμιά βόλτα Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Γκύζη, Ομόνοια και ψάξτε να βρείτε Ελληνες.....
Ακόμα και τα μαγαζιά έχουν ξένες ταμπέλες πλέον.
4.
Στην Αθήνα υπάρχουν περίπου 50 κωλάδικα. Στα περισσότερα έχω πάει και η διαπίστωσή μου είναι η εξής:
Ο μέσος Έλληνας είναι αγάμητος, πεινασμένος για μουνί, ηλίθιος, άφραγκος, απελπισμένος, αγαπούλης, ντροπαλός και γενικά ανύπαρκτος.
Τώρα σε αυτό φταίνε οι Ελληνίδες, φταίει αυτός, φταίμε κι οι δυό στ αρχίδια μου τα δυό.
Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που πρέπει να λύσει η ελληνική κοινωνία για να μπορέσει να ασχοληθεί με το γαμήσι. Οι Σκανδιναβοί για παράδειγμα, αφού λύσανε τα βασικά προβλήματα κοινωνικής και προσωπικής επιβίωσης ανακάλυψαν ότι δεν είναι αναγκαίο να πληρώσεις 200 ευρώ σε μισή ώρα μπας και γαμήσεις..... Τα βεήκαν μεταξύ τους και γαμιούνται μια χαρά και τζάμπα....
Τώρα εάν η Ιουλία προτιμάει τον κοντό, χοντρό, μικροψώλη, φτωχομπινέ, καραφλό, δημόσιο υπάλληλο επειδή είναι Ελληνας, μπορώ πολύ καλά να καταλάβω γιατί κάποιοι εδώ μέσα ισχυρίζονται ότι τα καλά μουνιά τα γαμάνε αλλοδαποί.......
Ο οργασμός δεν εχει εθνικότητα. Η μαλακία έχει και πρωταθλητές είναι οι Ελληνες/Ελληνίδες....