Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Επισκέπτης
Η συμπαθεια ειναι αμοιβαια μονο και μονο επειδη εβαλες το ονομα του ΑΡΧΗΓΟΥ στο νικ σου ;) Εχεις δικιο σ αυτα που λες αλλα πως να το κανουμε... ΔΕ ΜΠΟΡΩ με τιποτα να μας τη βγαινουν και απο πανω τα Αλβανα. Δεν εχω τιποτα εναντιον τους, αλλα μη μας λεει τωρα το τσουτσεκι οτι οι Ελληνιδες προτιμουν αυτη τη ρατσα. Ασε που τα παιρνω όταν καποιοι κομπλεξικοι βγαζουν αχρηστους τους Ελληνες (ΘΕΟΙ).

Υ.Γ. FYI, δεν ψηφιζω ΛΑΟΣ :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διάβασα λόγω απουσίας όλες τις προηγούμενες σελίδες ενδελεχώς.....
Θα κάνω μόνο ένα μικρό σχόλιο για ότι πιστεύω ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή εν Ελλάδι...

Ιουλία........
1.
Κάνε μια βόλτα στην επαρχία να δεις ποιοί γαμάνε τις κυρές.... Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και μετά το ξανασυζητάμε.
2.
Οι Ρωσοπόντιοι που έχω γνωρίσει γαμάνε τζάμπα μουνιά που οι Ελληνες τα χρυσώνουν σε στριπομάγαζα.....Και πάνε και διακοπές με τα πουτά τους...... :uglystupid:
3.
Καντε καμμιά βόλτα Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Γκύζη, Ομόνοια και ψάξτε να βρείτε Ελληνες.....
Ακόμα και τα μαγαζιά έχουν ξένες ταμπέλες πλέον.
4.
Στην Αθήνα υπάρχουν περίπου 50 κωλάδικα. Στα περισσότερα έχω πάει και η διαπίστωσή μου είναι η εξής:
Ο μέσος Έλληνας είναι αγάμητος, πεινασμένος για μουνί, ηλίθιος, άφραγκος, απελπισμένος, αγαπούλης, ντροπαλός και γενικά ανύπαρκτος.
Τώρα σε αυτό φταίνε οι Ελληνίδες, φταίει αυτός, φταίμε κι οι δυό στ αρχίδια μου τα δυό.
Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που πρέπει να λύσει η ελληνική κοινωνία για να μπορέσει να ασχοληθεί με το γαμήσι. Οι Σκανδιναβοί για παράδειγμα, αφού λύσανε τα βασικά προβλήματα κοινωνικής και προσωπικής επιβίωσης ανακάλυψαν ότι δεν είναι αναγκαίο να πληρώσεις 200 ευρώ σε μισή ώρα μπας και γαμήσεις..... Τα βεήκαν μεταξύ τους και γαμιούνται μια χαρά και τζάμπα....
Τώρα εάν η Ιουλία προτιμάει τον κοντό, χοντρό, μικροψώλη, φτωχομπινέ, καραφλό, δημόσιο υπάλληλο επειδή είναι Ελληνας, μπορώ πολύ καλά να καταλάβω γιατί κάποιοι εδώ μέσα ισχυρίζονται ότι τα καλά μουνιά τα γαμάνε αλλοδαποί.......
Ο οργασμός δεν εχει εθνικότητα. Η μαλακία έχει και πρωταθλητές είναι οι Ελληνες/Ελληνίδες....

Επισκέπτης
1)Τι γινεται στην επαρχια δεν ξερω, δε συχναζω εκει. Στην Αθηνα ομως που ζω, sorry αλλα δεν ξερω καμια που να την παιρνει Αλβανος ή Ρωσσος ή δεν ξερ γω ποιος άλλος.

2)Ο μεσος Ελληνας ειναι μια χαρα παιδι/αντρας. Σαφως υπάρχουν και καποιοι που ειναι οπως τους περιγραφεις αλλα δεν ειναι ο κανονας. Με τιποτα.

3)Σαφως και πρεπει να λυσουμε πολλα σ αυτη τη χωρα, αλλα το γαμησι και μαλιστα το καλό γαμησι τι δουλεια εχει μ αυτο;

4)Οι προτιμησεις μου δεν ενδιαφερουν κανεναν. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Αν οι μονοι ελληνες που ξερεις ειναι κοντοι χοντροι κλπ κλπ ή πρεπει ν αλλαξεις παρεες ή εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια.

Σαφως το σεξ και ο οργασμος δεν εχουν εθνικότητα. Και σαφως η μαλακια εχει πρωταθλητες. Φαινεται αλλωστε απο τα διαφορα ποστ εδω μεσα :jerking:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
  Φυσικά καταλαβαίνω οτι δεν ειναι  εφικτό ουτε και ρεαλιστικό να φυγουν όλοι..για Σουηδια..

Κανω copy  ενα  video clip  ..

Φιλικά..

πρεπει να ερωτευτηκα καμια εικοσαρια γκομενες απο το κλιπακι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :headbang: :headbang: :headbang: :crazy: :crazy: :crazy:(απο το 1ο μερος εννοεειται)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1)Τι γινεται στην επαρχια δεν ξερω, δε συχναζω εκει. Στην Αθηνα ομως που ζω, sorry αλλα δεν ξερω καμια που να την παιρνει Αλβανος ή Ρωσσος ή δεν ξερ γω ποιος άλλος.

Αυτό είναι το κακό με σένα.... Το ότι δεν ξέρεις δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται....
Κλασσική ελληνική νοοτροπία... Μα αυτός ήταν πολύ καλή κοπέλα...... Σιγά μη σου έδινε και ραπόρτο με ποιόν ξεμουνιάζεται... Ρώτα και σε καμμιά μεγάλη εταιρεία της Αττικής (υπάρχουν πολλές) τιο ξεμούνιασμα πέφτει και έλα να το ξανασυζητήσουμε.....

2)Ο μεσος Ελληνας ειναι μια χαρα παιδι/αντρας. Σαφως υπάρχουν και καποιοι που ειναι οπως τους περιγραφεις αλλα δεν ειναι ο κανονας. Με τιποτα.
Χικ.

3)Σαφως και πρεπει να λυσουμε πολλα σ αυτη τη χωρα, αλλα το γαμησι και μαλιστα το καλό γαμησι τι δουλεια εχει μ αυτο;
Χικ Χικ.

4)Οι προτιμησεις μου δεν ενδιαφερουν κανεναν. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Αν οι μονοι ελληνες που ξερεις ειναι κοντοι χοντροι κλπ κλπ ή πρεπει ν αλλαξεις παρεες ή εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια.
Χικ χικ Χικ..... Ακούς ΟΧΙΑ;;;; Να αλλάξω παρέες... Ασε που είμαι κοντός, χοντρός, φτωχός μικροψώλης και αγάμητος

Και σαφως η μαλακια εχει πρωταθλητες. Φαινεται αλλωστε απο τα διαφορα ποστ εδω μεσα :jerking:
Με το ποστ σου μας έδωσες το πιο πρόσφατο δείγμα............

Υ.Γ.
Ιουλία....... Εσύ ελληνίδα κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά που τα πας τόσο καλά με το μέσο έλληνα τι δουλειά εχεις στο μπουρδέλα τελεία κόμ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
A ώστε αυτός είναι ο λόγος που μόλις μπεις στο κωλάδικο μαζεύονται όλες πάνω σου σαν τις μέλισσες στο μέλι; >:(
:boobies:
Τι να το κάνω ρε ΟΧΙΑ; Αφού δε με θέλει η Ιουλία θα φαρμακωθώ.....
Μια χαρά παιδί να χαραμίζομαι τοιουτοτρόπως με άσχημες, χοντρές, ξενέρωτες, ανέραστες, ατάλαντες και γεμάτες κυτταρίτιδα ακόλαστες χορεύτριες......
Φτου μου.... Και γω τώρα που το σκέφτομαι με σιχαίνομαι....
Πρέπει να έρθει ο Ντίκυ να μου ανεβάσει λίγο την αυτοεκτίμηση.......
Ασε που τελευταία με χαλάει και το κωλοαυτοκίνητό μου....
Μάπα πήρα πάλι.......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε περσόνα, πού το έχεις δει αυτό που λες, ότι οι Αλβανοί στην επαρχία πηδάνε τις Ελληνίδες? εγώ σαν επαρχιοτόπαιδο γιατί έχω άλλη εικόνα?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοιπόν μάγκες...την άλλη εβδομάδα θα έχω για 3 μέρες μια rolls του 67 δίπορτη...ένα σπάνιο κουκλί..φυσικά διατηρρημένο τέλεια....έτσι για πείραμα θα το βολτάρω να δω τα μαλακισμένα που θα τσιμπήσουν...ε ρε γλέντι που θα κάνω με τις καριόλες.....πόσες θα με ερωτευθούν παράφορα και άμεσα να δω.....θα ενημερώσω μετά.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
λοιπόν μάγκες...την άλλη εβδομάδα θα έχω για 3 μέρες μια rolls του 67 δίπορτη...ένα σπάνιο κουκλί..φυσικά διατηρρημένο τέλεια....έτσι για πείραμα θα το βολτάρω να δω τα μαλακισμένα που θα τσιμπήσουν...ε ρε γλέντι που θα κάνω με τις καριόλες.....πόσες θα με ερωτευθούν παράφορα και άμεσα να δω.....θα ενημερώσω μετά.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ φοβάμαι οτι θα απογοητευτείς, αγαπητέ συν-βάζελε.
Για να τσιμπήσει κάποια με ένα τέτοιο κουκλί, όπως λες, θα πρέπει να είναι και σε θέση να το εκτιμήσει.
Λαμβανομένων των προβληματικών γνώσεων της συντριπτικής πλειονότητας των γυναικών σε "αντρικά" θέματα, είσαι σίγουρος πως οι περισσότερες δεν θα προτιμούσανε ένα σημερινό ακριβό αυτοκίνητο για να μπουν μέσα και δεν θα νομίζουν οτι είναι παλιατζούρα η εν λόγω rolls του 67;
Καλές βόλτες να έχεις πάντως!      :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσόνα, πού το έχεις δει αυτό που λες, ότι οι Αλβανοί στην επαρχία πηδάνε τις Ελληνίδες? εγώ σαν επαρχιοτόπαιδο γιατί έχω άλλη εικόνα?
γκου χου γκου χου....
Ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ τάλε σε ερωτεύτηκα ήδη παράφορα.... Θα με πας βόλτα..;;;;;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Διάβασα λόγω απουσίας όλες τις προηγούμενες σελίδες ενδελεχώς.....
Θα κάνω μόνο ένα μικρό σχόλιο για ότι πιστεύω ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή εν Ελλάδι...

Ιουλία........
1.
Κάνε μια βόλτα στην επαρχία να δεις ποιοί γαμάνε τις κυρές.... Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και μετά το ξανασυζητάμε.
2.
Οι Ρωσοπόντιοι που έχω γνωρίσει γαμάνε τζάμπα μουνιά που οι Ελληνες τα χρυσώνουν σε στριπομάγαζα.....Και πάνε και διακοπές με τα πουτά τους...... :uglystupid:
3.
Καντε καμμιά βόλτα Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Γκύζη, Ομόνοια και ψάξτε να βρείτε Ελληνες.....
Ακόμα και τα μαγαζιά έχουν ξένες ταμπέλες πλέον.
4.
Στην Αθήνα υπάρχουν περίπου 50 κωλάδικα. Στα περισσότερα έχω πάει και η διαπίστωσή μου είναι η εξής:
Ο μέσος Έλληνας είναι αγάμητος, πεινασμένος για μουνί, ηλίθιος, άφραγκος, απελπισμένος, αγαπούλης, ντροπαλός και γενικά ανύπαρκτος.
Τώρα σε αυτό φταίνε οι Ελληνίδες, φταίει αυτός, φταίμε κι οι δυό στ αρχίδια μου τα δυό.
Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που πρέπει να λύσει η ελληνική κοινωνία για να μπορέσει να ασχοληθεί με το γαμήσι. Οι Σκανδιναβοί για παράδειγμα, αφού λύσανε τα βασικά προβλήματα κοινωνικής και προσωπικής επιβίωσης ανακάλυψαν ότι δεν είναι αναγκαίο να πληρώσεις 200 ευρώ σε μισή ώρα μπας και γαμήσεις..... Τα βεήκαν μεταξύ τους και γαμιούνται μια χαρά και τζάμπα....
Τώρα εάν η Ιουλία προτιμάει τον κοντό, χοντρό, μικροψώλη, φτωχομπινέ, καραφλό, δημόσιο υπάλληλο επειδή είναι Ελληνας, μπορώ πολύ καλά να καταλάβω γιατί κάποιοι εδώ μέσα ισχυρίζονται ότι τα καλά μουνιά τα γαμάνε αλλοδαποί.......
Ο οργασμός δεν εχει εθνικότητα. Η μαλακία έχει και πρωταθλητές είναι οι Ελληνες/Ελληνίδες....

Πόσο θα ήθελα να ΜΗΝ είχες δίκιο :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom