Επισκέπτης
Σύμφωνω με τα παραπάνω τα μάλα...
Και γω πόσο θα ήθελα να έχω άλλο διαβατήριο........Πόσο θα ήθελα να ΜΗΝ είχες δίκιο
και δεν είναι δικό μου το γαμημένο......γνωστού μου είναι...μιλάμε το..κουκλί...ΦΤΟΥ...
Θα ρθω και γω να φτύσω.... τη χούφτα μου για να βαρέσω μαλακία μόλις το δω.......
Ευτυχώς που είναι δέρμα και δεν λερώνει (και τι δέρμα...)
http://[URL unfurl="true"]www.rrsilvershadow.com/Best2d/RR%20MPW%202d%20sal%201969%20CRH6684%20achterin.jpg[/img[/URL]]
Τέτοιο σαλόνι και να το γεμίσεις με μαντράχαλους κρίμα δεν είναι;
[/quote]
Bολταιρε...
Μην μας αρρωστησεις βραδιατικα, ετσι;
Τι δερμα ειναι αυτο...
όχι Αλβανικό φίλε...Καλα τα πε ο Αλβανος τοτε χθες βραδυ.
αν είναι μόνο για το κάρο...ΟΧΙ...ακόμα και για την έρι δεν παταω τις απόψεις μου...ΒΡΑΧΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ....Ταλος θελεις να γινουμε φίλοι; Βολταιρε αν ειναι δικο σου νερο και αλάτι βρε... και με σενα γίνομαι..
αν είναι μόνο για το κάρο...ΟΧΙ...ακόμα και για την έρι δεν παταω τις απόψεις μου...ΒΡΑΧΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ....
θα φροντίσω να φοράω πανοπλία μπας και τις προστατέψω...... :o :o :o :o :o :oΕνας ΠΟΥΣΤΗΣ μπορει να ειναι ΒΡΑΧΟΣ αλλα με καποιες τρυπες η καποια "μαλακα" σημεια τελος παντων...
λοιπόν μάγκες...την άλλη εβδομάδα θα έχω για 3 μέρες μια rolls του 67 δίπορτη...ένα σπάνιο κουκλί..φυσικά διατηρρημένο τέλεια....έτσι για πείραμα θα το βολτάρω να δω τα μαλακισμένα που θα τσιμπήσουν...ε ρε γλέντι που θα κάνω με τις καριόλες.....πόσες θα με ερωτευθούν παράφορα και άμεσα να δω.....θα ενημερώσω μετά....
Αρχιζω να μαζευω λεφτα να αγορασω και εγω τετοι αμαξι....ψηνεσε ?Ταλος θελεις να γινουμε φίλοι; Βολταιρε αν ειναι δικο σου νερο και αλάτι βρε... και με σενα γίνομαι..
η πλάκα είναι ότι δεν θα φορτώσω καμμιά..θα τους ρίχνω---άμα τσιμπησει καμμιά---χυλόπιτες....δύο πράγματα σιχαίνομαι...τον εαυτό μου και τις καριόλες που σε κοιτούν μόνο για το χρημα.....Καλα μεγαλε θα τις ξεσκισεις ολες με τετοιο καρο. Αχ ποσο σε ζηλευω εσενα και το φιλο σου που με τετοια κουρσαρα θα φορτωνετε οποιο μουνι γουσταρετε. Ρε να μην εχω αδερφη.......
η πλάκα είναι ότι δεν θα φορτώσω καμμιά..θα τους ρίχνω---άμα τσιμπησει καμμιά---χυλόπιτες....δύο πράγματα σιχαίνομαι...τον εαυτό μου και τις καριόλες που σε κοιτούν μόνο για το χρημα.....
γιατί?....για να δώσω αξία στις καριολίες?....το γαμήσι ρε φιλάρα όποτε θέλουμε το βρίσκουμε..την καύλα να χυλοπιτιάσεις το κάθε ψώνιο που νομίζει ότι είναι κάποια και πρέπει να της τα χώσεις για να την έχεις δεν την βρίσκεις εύκολα..οπότε...έχω και εγώ την τρελλάρα μου με αυτό το θέμα.....ρε ταλε δεν θα τις παντρευτεις κιολας...γαμησε τες ρε να γουσταρεις
γιατί?....για να δώσω αξία στις καριολίες?....
το γαμήσι ρε φιλάρα όποτε θέλουμε το βρίσκουμε..
την καύλα να χυλοπιτιάσεις το κάθε ψώνιο που νομίζει ότι είναι κάποια και πρέπει να της τα χώσεις για να την έχεις δεν την βρίσκεις εύκολα..οπότε...έχω και εγώ την τρελλάρα μου με αυτό το θέμα.....