Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και δεν είναι δικό μου το γαμημένο......γνωστού μου είναι...μιλάμε το..κουκλί...ΦΤΟΥ...
Θα ρθω και γω να φτύσω.... τη χούφτα μου για να βαρέσω μαλακία μόλις το δω.......

Ευτυχώς που είναι δέρμα και δεν λερώνει (και τι δέρμα...)

http://[URL unfurl="true"]www.rrsilvershadow.com/Best2d/RR%20MPW%202d%20sal%201969%20CRH6684%20achterin.jpg[/img[/URL]]

Τέτοιο σαλόνι και να το γεμίσεις με μαντράχαλους κρίμα δεν είναι;

Επισκέπτης
Μην ρίχνεις τέτοια ρε παλικαρι και μου μπαίνουν ιδέες ανοιξιάτικο.. :rolleyes:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έτσι είναι....κόκκινο χρώμα με κόκκινο δερμάτινο σαλόνι....και κουκούλα δερμάτινη που γίνεται γκάμπριο.....ωχ....πάλι ψυχολογικά προβλήματα θα έχω μετά..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ευτυχώς που είναι δέρμα και δεν λερώνει (και τι δέρμα...)

http://[URL unfurl="true"]www.rrsilvershadow.com/Best2d/RR%20MPW%202d%20sal%201969%20CRH6684%20achterin.jpg[/img[/URL]]

Τέτοιο σαλόνι και να το γεμίσεις με μαντράχαλους κρίμα δεν είναι;
[/quote]

Bολταιρε...
  Μην μας αρρωστησεις βραδιατικα, ετσι;
  Τι δερμα ειναι αυτο...

Επισκέπτης
Ταλος θελεις να γινουμε φίλοι; Βολταιρε αν ειναι δικο σου νερο και αλάτι βρε... και με σενα γίνομαι..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ταλος θελεις να γινουμε φίλοι; Βολταιρε αν ειναι δικο σου νερο και αλάτι βρε... και με σενα γίνομαι..
αν είναι μόνο για το κάρο...ΟΧΙ...ακόμα και για την έρι δεν παταω τις απόψεις μου...ΒΡΑΧΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
αν είναι μόνο για το κάρο...ΟΧΙ...ακόμα και για την έρι δεν παταω τις απόψεις μου...ΒΡΑΧΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενας ΠΟΥΣΤΗΣ μπορει να ειναι ΒΡΑΧΟΣ αλλα με καποιες τρυπες η καποια "μαλακα" σημεια τελος παντων...

Επισκέπτης
λοιπόν μάγκες...την άλλη εβδομάδα θα έχω για 3 μέρες μια rolls του 67 δίπορτη...ένα σπάνιο κουκλί..φυσικά διατηρρημένο τέλεια....έτσι για πείραμα θα το βολτάρω να δω τα μαλακισμένα που θα τσιμπήσουν...ε ρε γλέντι που θα κάνω με τις καριόλες.....πόσες θα με ερωτευθούν παράφορα και άμεσα να δω.....θα ενημερώσω μετά.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα μεγαλε θα τις ξεσκισεις ολες με τετοιο καρο. Αχ ποσο σε ζηλευω εσενα και το φιλο σου που με τετοια κουρσαρα θα φορτωνετε οποιο μουνι γουσταρετε. Ρε να μην εχω αδερφη.......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Καλα μεγαλε θα τις ξεσκισεις ολες με τετοιο καρο. Αχ ποσο σε ζηλευω εσενα και το φιλο σου που με τετοια κουρσαρα θα φορτωνετε οποιο μουνι γουσταρετε. Ρε να μην εχω αδερφη.......
η πλάκα είναι ότι δεν θα φορτώσω καμμιά..θα τους ρίχνω---άμα τσιμπησει καμμιά---χυλόπιτες....δύο πράγματα σιχαίνομαι...τον εαυτό μου και τις καριόλες που σε κοιτούν μόνο για το χρημα.....

Επισκέπτης
η πλάκα είναι ότι δεν θα φορτώσω καμμιά..θα τους ρίχνω---άμα τσιμπησει καμμιά---χυλόπιτες....δύο πράγματα σιχαίνομαι...τον εαυτό μου και τις καριόλες που σε κοιτούν μόνο για το χρημα.....

ρε ταλε δεν θα τις παντρευτεις κιολας...γαμησε τες ρε να γουσταρεις  :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε ταλε δεν θα τις παντρευτεις κιολας...γαμησε τες ρε να γουσταρεις  :rockon: :rockon:
γιατί?....για να δώσω αξία στις καριολίες?....το γαμήσι ρε φιλάρα όποτε θέλουμε το βρίσκουμε..την καύλα να χυλοπιτιάσεις το κάθε ψώνιο που νομίζει ότι είναι κάποια και πρέπει να της τα χώσεις για να την έχεις δεν την βρίσκεις εύκολα..οπότε...έχω και εγώ την τρελλάρα μου με αυτό το θέμα.....

Επισκέπτης
γιατί?....για να δώσω αξία στις καριολίες?....

καταρχην ταλε εαν την γαμησεις κ την παρατησεις θα της δειξεις πια ειναι η αξια της...

το γαμήσι ρε φιλάρα όποτε θέλουμε το βρίσκουμε..

ναι αλλα να γαμησεις μαλακισμενα κ να τα χυσεις κ να τα παρατησεις δεν το βρισκεις καθε μερα...

την καύλα να χυλοπιτιάσεις το κάθε ψώνιο που νομίζει ότι είναι κάποια και πρέπει να της τα χώσεις για να την έχεις δεν την βρίσκεις εύκολα..οπότε...έχω και εγώ την τρελλάρα μου με αυτό το θέμα.....

ταλε με το να την χυλοπιτιασεις θα της κανεις την μουρη κρεας πιστεψε με ενω με το αλλο θα της γαμησεις το κερατο  :rockon:

υσ--->δεν το λεω εκδικητικα αλλα ετσι ειναι  :2funny:

Επισκέπτης
"Aκούς ΟΧΙΑ;;;; Να αλλάξω παρέες... Ασε που είμαι κοντός, χοντρός, φτωχός μικροψώλης και αγάμητος"
Εγω δεν ειπα τιποτα. Το αντιθετο μαλιστα. Εσυ ειπες ότι οι Ελληνες ειναι ετσι, αρα και εσυ.

"Υ.Γ. Ιουλία....... Εσύ ελληνίδα κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά που τα πας τόσο καλά με το μέσο έλληνα τι δουλειά εχεις στο μπουρδέλα τελεία κόμ;"
Οτι και να σου πω για το πως ειμαι δε θα το πιστεψεις. Μπορει να ειμαι μπαζο, μετρια, μια χαρα ή θεα.Δεν εχει σημασια. Ναι, τα παω πολυ καλα με τους Ελληνες, τους γουσταρω τρελά. Τι κανω στο μπουρδελοσαιτ; Στην αρχη μπηκα γιατι κατι εψαχνα. Πηρα τις πληροφοριες μου και όλα καλαά. Τωρα κανω χαβαλε, οπως και πολλοι άλλοι. Μη μου πεις ότι εσυ εισαι εδω γιατι το χεις παρει σοβαρα γιατι μπορει να μη γουσταρω αυτα που γραφεις αλλα για τοσο μαλακας δε μου φαινεσαι.

Επισκέπτης
τωρα θα πω μαλακια οποτε οσοι βρισετε με λεπτοτητα  :2funny:

εσεις που λετε οτι το ιντερνετ εχει μονο πατσαβουρες πατσαβουρους κ μονο αυτοι ασχολουνται με το ιντερνετ πηγαινετε στο hi5 να δειτε κατι μουνια να παθετε μπλοκε διαφορικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom