Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
Ντροσκι είσαι απλά αστείος!
Και το οτι εισαι ελληνας πες το σε παιδακια του δημοτικου.
Δηλαδή έκατσε και σου πε πουτανα που την πλήρωσες για να την γαμήσεις
"Ακου ρε φιλαράκι καλά το πας αλλα οι Αλβανοί την έχουν μεγαλύτερη"  :idiot:
:2funny:

Πίστεψε οτι θες για την καταγωγή μου.Δεν με ενδιαφέρει.

Όχι δεν μου το πε μια πουτάνα αλλα πολλές κοπέλες και που δεν της εχω γαμήσει κιόλας και δεν μου παν μόνο για τις ψωλές τους αλλα και οτί είναι άντρες πραγματικοί αυτοί.

Και ναι οι πουτάνες κάνουν καλύτερα κέφι τους Αλβανούς απο τους Ελεηνάρες κλαψομούνηδες.
Μερικοί τους πάνε λουλούδια και τους μιλάνε για αγάπες και έρωτα μετά αυτές γαμιούνται με τους Αλβανούς/Ρώσους γκόμενους τους

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κομπλεξικοί είστε και φαίνεσται όλοι σας.
Το οτί μπήκαν πολοί στο τριπάκι να ψάχνωνται με τα ποστ μου και να με βρίζουν σημαίνει οτι ναι όντως δεν παεί κάτι καλά με τους Ελεηνάρες σαν του λόγου σου.
Και δεν είμαι Αλβανός.Αλλά τους Αλβανούς τους κάνουν καλύτερα κέφι οι γκομενές σας απο κάτι αγαπούληδες της πλάκας.

Μήπως τους κάνεις και εσύ κέφι και ζηλεύεις? Γιατί για να βλέπεις μόνο τα αρνητικά και να έρχεσαι εδώ και να τα ποστάρεις ανενδοίαστα, πρέπει να σου αρέσει η σκληρότητα. Άιντε στη Ομόνοια

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το οτί μπήκαν πολοί στο τριπάκι να ψάχνωνται με τα ποστ μου και να με βρίζουν σημαίνει οτι ναι όντως δεν παεί κάτι καλά με τους Ελεηνάρες σαν του λόγου σου.
Και δεν είμαι Αλβανός.Αλλά τους Αλβανούς τους κάνουν καλύτερα κέφι οι γκομενές σας απο κάτι αγαπούληδες της πλάκας.

Τζάμπα μάγκας είσαι.
Βρίσε πίσω από το πληκτρολόγιο.
Κανείς δεν ασχολήθηκε με την ράτσα σου σε αυτό το νήμα και μπήκες να μας πεις τι ακριβώς;
Τον πόνο σου τι άλλο;!
Ότι και οι υπόλοιποι δλδ...
Είσαι ένα και αυτό με αυτούς που κατακρίνεις και κάτι περισσότερο.
Τουλάχιστον αυτοί δεν άρχισαν να ασχολούνται με τα μεγέθη τους.
Εφιάλτες θα βλέπεις...

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
Μήπως τους κάνεις και εσύ κέφι και ζηλεύεις? Γιατί για να βλέπεις μόνο τα αρνητικά και να έρχεσαι εδώ και τα ποστάρεις ανενδοίαστα, πρέπει να σου αρέσει η σκληρότητα

Όχι απλά σπάω πλάκα με τον κομπλεξισμό που βγάζετε αντράκια του κώλου.
Κλάψτε περισσότερο επειδή οι Ελληνίδες και οι αλλοδαπές κάνουν καλύτερα κέφι τους Αλβανούς.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Με το "αγαπουληδες" τι θες να πεις δηλαδη?  Οτι ειμαστε ρομαντικοι? Ε! ετσι μας κανει η μητρικη μας γλωσσα.  Ποσα ποιηματα εχουν γραφτει στην Αλβανικη?  Ενω απο τον Ομηρο μεχρι τωρα?  Ε! Και δυο Νομπελ στα τελευταια 35 χρονια του 20ου αιωνα.
Ειναι μειονεκτημα λοιπον? Τι θες να πεις ακριβως?

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
Τζάμπα μάγκας είσαι.
Βρίσε πίσω από το πληκτρολόγιο.
Κανείς δεν ασχολήθηκε με την ράτσα σου σε αυτό το νήμα και μπεις να μας πεις τι ακριβώς;
Τον πόνο σου τι άλλο;
Ότι και οι υπόλοιποι δλδ.
Είσαι ένα και αυτό με αυτούς που κατακρίνεις και κάτι περισσότερο.
Τουλάχιστον αυτοί δεν άρχισαν να ασχολούνται με τα μεγέθη τους.
Εφιάλτες θα βλέπεις...

12 cm την έχω και ούτε εχω κάποιο κόμπλεξ με το μέγεθος μου και γαμαώ περισσότερο απο μερικούς κομπλεξικούς κλαψομούνηδες εδώ μέσα.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Πίστεψε οτι θες για την καταγωγή μου.Δεν με ενδιαφέρει.

Όχι δεν μου το πε μια πουτάνα αλλα πολλές κοπέλες και που δεν της εχω γαμήσει κιόλας και δεν μου παν μόνο για τις ψωλές τους αλλα και οτί είναι άντρες πραγματικοί αυτοί.

Και ναι οι πουτάνες κάνουν καλύτερα κέφι τους Αλβανούς απο τους Ελεηνάρες κλαψομούνηδες.
Μερικοί τους πάνε λουλούδια και τους μιλάνε για αγάπες και έρωτα μετά αυτές γαμιούνται με τους Αλβανούς/Ρώσους γκόμενους τους
ουτε εμένα με ενδιαφέρει από που είσαι mate!
Και το αστέιος στο post μου πήγαινε στην άποψη σου για μας και όχι στην εθνικότητα σου.
Good night and good luck με τα μυαλά που κουβαλάς. 

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
Με το "αγαπουληδες" τι θες να πεις δηλαδη?  Οτι ειμαστε ρομαντικοι? Ε! ετσι μας κανει η μητρικη μας γλωσσα.  Ποσα ποιηματα εχουν γραφτει στην Αλβανικη?  Ενω απο τον Ομηρο μεχρι τωρα?  Ε! Και δυο Νομπελ στα τελευταια 35 χρονια του 20ου αιωνα.
Ειναι μειονεκτημα λοιπον? Τι θες να πεις ακριβως?

Θέλω να πω καλός λίγος ρομαντισμός αλλά στις γυναίκες η κλαψομουνίαση δεν αρέσει και πολύ.Θέλουν και τον άντρα λίγο βαρύ και σκληρό.
Άλλο ο πολιτισμός ο Ελληνικός και άλλο η κατάντια του αντρικού πληθυσμού που πολλές φορές γίνεται χαλί να τον πατήσει το κάθε μουνί η σκαέι με λουλούδια σε στριπ.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Καλά...αλλοδαπή. Εγώ για τις αλλοδαπές πάντως έχω την καλύτερη άποψη, να το ξέρεις. Άιντε spacoina noitse και κοίτα τριγύρω σου μπορεί και να δεις κάνα Έλληνα της προκοπής, αυτοί μπορεί και όχι

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Α και αν έχουμε συναντηθεί και πουθενά(...),   :-*

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και πού ακριβώς, σε ποιό εγχειρίδιο διάβασες ότι οι γυναίκες θέλουν τον άντρα γορίλα? Και τί είναι οι γυναίκες? Αυτοκίνητα, που θέλουν αμόλυβδη? Επειδή έχουν αιδείο σημαίνει ότι είναι αυτοκίνητα και ισχύουν τα ίδια που ισχύουν σε κάθε αυτοκίνητο? Τι αναμάσημα και τετράγωνη λογική είναι αυτή? Μπας και έχουν κανά κουμπί γορίλα ή αγαπούλη και τί μαλακίες είναι αυτές περί αγαπούληδων και γορίλων? Τί γράφεις? Τα διαβάζεις? Δηλαδή σύμφωνα με τη μαλακισμένη μέθοδο, ο άντρας πρέπει να αλλοιώσει την προσωπικότητά του, να παίξει θέατρο, για να κάνει τί με το αυτοκίνητο απέναντι? Αν ήταν έτσι απλά τα πράγματα, θα ΄χαμε αποικίσει τον Άρη. Και η γυναίκα από την άλλη θέλει σκληράδα. Λες και μιλάς για κανά μαόνι, θέλει γυάλισμα τρεις φορές το μήνα με λουστρέξ.... Οδηγίες χρήσης για ανθρώπους???
Άσε ρε φιλαράκι, τα γράψαμε, τα ξαναγράψαμε... Κάθε φορά τα ίδια? Τι κακή ανακύκλωση είναι αυτή?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πωωωω πολυ αντριλικι εχει πεσει εδω μεσα αλλα η αγαμια ΑΓΑΜΙΑ για να μη ξεχνιωμαστε. :S

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΑΑΑΑ και κατι αλλο.
Ολη αυτη η φασαρια μου θυμιζει τη παροιμια που λεει:
Της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες :jerking:

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Kαινούριος  στο  site και περαστικός.διοτι φευγω για Στοκχόλμη σε 3-4 μήνες..

Με βάσει 10 χρόνια εμπειριας στην Σουηδια  θα πω κάτι σε αυτους που μοστράρουν την SLK ,
Ferrari.. F35  (USAF) .κτλ..

Το θέμα του site θα έπρεπε να τεθεί στην βάση του:

" Tι περιθώρια εχει ο μικρομεσαίος Ελληνας/μεσαίος  ...να εχει μια ισορροπιμένη ζωή σε μία σχέση με αρκετές Ελληνίδες που εχουν καβαλήσει το καλάμι ..και νομιζουν οτι εχουν πιάσει
το παπά απο τα αρχίδια..""

Το να έχεις  SLK  /Ferrari μου λεει οτι ανήκεις σε μια μειοψηφία ..

Τι θα κάνει ο μέσος Ελληνας ?? Θα τα βγάλει όλα στο σφυρί ...για μια τρύπα..?? ΟΧΙ Φυσικά!!
Ενας Σουηδός αν μπορουσε να διαβάσει το site θα γελαγε ..για ωρες και θα λυποταν για τα χάλια μερικών ανδρών και για τα χάλια μιας μεγάλης μερίδας ανοργασμικών Ελληνίδων..
( Η SLK βρίσκει το σημείο G??))...

To θέμα είναι  να μπορείς να εχεις μια σχέση νορμάλ(??) πηγαίνοντας με τα πόδια/Λεωφορείο...Να μην σου σπάνε τα αρχίδια ..Να ζεις σε καθαρό περιβάλλον ..
Να περνάς ωραια ..και να εχεις μια ανθρωπινη επικοινωνια ..χωρις να προβάλεις
αμάξια, ...κτλ..

Επίσης με το να βρίζουμε ο ένας τον άλλον γιατί εξέφρασε μία αποψη είναι τραγικο ..και  :huh: και δείγμα υπανάπτυκτης κατάστασης..

Αρκετοί Ελληναράδες λόγω έλλειψης επιχειρημάτων ..και κόμπλεξ ..αρχίζουν τις μαγκιές(
Τόσες γάμησα..Πόσες γάμησες εσύ?? Εχω μεγάλη ψωλή ..Εσύ??  Εγώ γαμάω με τα λεφτά μου(και η γιαγιά μου το ίδιο!! :boobies:
:2funny:!!)

Εχω αμάξι και είμαι μάγκας..πάρε εσυ κομπλεξικε το Λεωφορείο...

Ελλας  2008 ...Σουηδία 2038..

Φιλικά

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Γεια σου ωρέ Sverige!

Βέβαια οφείλεις να κατανοήσεις πως δεν μπορούν όλοι οι ¨Ελληνες να μεταναστεύσουν στην χώρα της παπαρίζου και της Silvstedt!

Παρ' όλα αυτά συμφωνώ (όπως θα έλεγε κι ο Βέγγος) Καλέ μου άαααααααααααανθρωπε!

Κι ειλικρινά η οικολογική διάσταση του θέματος κι η συσχέτιση του με τον συμπλεγματικό χαρακτήρα πολλών Ελλήνων είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστη!

Sexpeare in Luv

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0

Φυσικά καταλαβαίνω οτι δεν ειναι  εφικτό ουτε και ρεαλιστικό να φυγουν όλοι..για Σουηδια..

Κανω copy  ενα  video clip  ..

Φιλικά..

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τι θα κάνει ο μέσος Ελληνας ?? Θα τα βγάλει όλα στο σφυρί ...για μια τρύπα..?? ΟΧΙ Φυσικά!!
Ενας Σουηδός αν μπορουσε να διαβάσει το site θα γελαγε ..για ωρες και θα λυποταν για τα χάλια μερικών ανδρών και για τα χάλια μιας μεγάλης μερίδας ανοργασμικών Ελληνίδων..
( Η SLK βρίσκει το σημείο G??))...

Ρε φίλε τι να κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα το βρίσκει :headbang: :uglystupid:... γιαλός λέμε

Επισκέπτης
Όχι απλά σπάω πλάκα με τον κομπλεξισμό που βγάζετε αντράκια του κώλου.
Κλάψτε περισσότερο επειδή οι Ελληνίδες και οι αλλοδαπές κάνουν καλύτερα κέφι τους Αλβανούς.

Για το μονο που κανουμε κεφι τους αλβανους ειναι να μας φτιαχνουν καμια πετρινη επενδυση στο τζακι ή να μας στρωνουν τα πλακακια στη βεραντα. Η μοναδικη ελληνιδα που γουσταρε αλβαναρεο ειναι η Ρουλα Βροχοπουλου. Μονο κατι τετοια γριο-μπαζα μπορει να θελουν αλβανα. Το καταλαβες ή θελεις να στο κανω λιανά; :uglystupid: :idiot: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Ασε που και 20 ποντους να την ειχες, δε θα την εβαζες πουθενα εκτος αν το πληρωνες (που και εκει δεν ειμαι σιγουρη).  :birdman:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Dear Julia,

παρόλο που δεν έχω χαλάσει χατήρι σε συνονόματη σου κι ως εκ τούτου έχω μία αδυναμία στον όνομα σου, δεν το παρατάμε αυτό το θέμα με τους Αλβανούς? ¨Εχει νόημα να ταπεινώσουμε κάποιον λαό ομαδικά μήπως και νοιώσουμε εμείς ανώτεροι?

¨Ηρθαν απαίδευτοι από ένα οργουελλικό καθεστώς και πολλοί ¨Ελληνες την είδαν επιχειρηματίες και τους εκμετταλεύονταν για ένα κομμάτι ψωμί.  Για την παραμονή τους (αν θεωρείται βλαβερή) έχουμε κι οι ¨Ελληνες το μερίδιο μας. Ας προτιμούσαμε "¨Ελληνες" για τις μικροδουλειές μας...

¨Οσον αφορά το σεξουαλικό, κάθε μία γυναίκα το δίνει όπου γουστάρει και καλά κάνει. Κι αν δεν την πλησιάζει ¨Ελληνας καλά κάνει και το δίνει σε Αλβανό, Κοσοβάρο, Πακιστανό ή και Ολλανδοεβραίο. Σίγουρα φανερώνει κάτι για το γούστο της, αλλά όλοι οι υπόλοιποι τι είμαστε? Τίποτα θείτσες του χωριού να κουτσομπολεύουμε ποιος καβαλάει ποιαν?

Υ.Γ. FIY,δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom