Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
Δηλαδή stavros51 για να καταλάβουμε. Θα μπαίνει μέσα το κάθε α..ι αλβα - φιλοαλβανός και επειδή γύρω του έχει συνηθήσει να βλέπει οσφθυοκάμπτες και μπουλάκια, να ανεχόμαστε τις μ...ς του. Το ξέρουμε ρε φίλε τι γίνεται στα στριπ. Εσύ δε ξέρεις, γιατί εσύ είσαι μ...ς Έλληνας - αν είσαι - και το μάτι σου πάει στον Αλβανό και όχι στην δική σου ζωή

Απλά κατηγορείτε τις Ελληνίδες τόσο καιρό οτι είναι έτσι είναι αλλίως και εγώ σας λέω (ασχετά αν σας ενοχλεί) οτί τους Αλβανούς τους κάνουν καλύτερα κέφι από τους κλαψομούνηδες Έλληνες.
Να τα λέμε όλα με το όνομα τους.Δεν φταίνε μονο οι Ελληνίδες.
Οι δική μου ζωή μια χαρά είναι γιατί δεν είμαι αγαπούλης να κλαψομουνιάζω.
Ξέρετε κάτι?Οι γκόμενες πουτάνες και μη σιχαίνονται τους αγαπούληδες με τα λουλούδια και τις ευγένειες.Άσχετα αν δεν θα σας το δείξουν ποτέ και θα σας χαμογελάνε και θα σας ενθαρύνουν ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΘΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.Και τα λουλούδια σας θα πηγάινουν στα σκουπίδια και θα γελάνε πίσω από την πλάτη σας.
Ξυπνάτε ρε!Εσείς έχετε το πρόβλημα όχι οι Ελληνίδες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δηλαδή stavros51 για να καταλάβουμε. Θα μπαίνει μέσα το κάθε α..ι αλβα - φιλοαλβανός και επειδή γύρω του έχει συνηθήσει να βλέπει οσφθυοκάμπτες και μπουλάκια, να ανεχόμαστε τις μ...ς του. Το ξέρουμε ρε φίλε τι γίνεται στα στριπ. Εσύ δε ξέρεις, γιατί εσύ είσαι μ...ς Έλληνας - αν είσαι και αυτό - και το μάτι σου πάει στον Αλβανό και όχι στην δική σου ζωή

Εγώ φίλε κάνω μια δουλειά εδώ μέσα.
Και θα έπρεπε να με ευχαριστείς γι αυτό, γιατί δεν πληρώνομαι.
Η δουλειά μου δεν είναι να διαβάζω τις απόψεις ΤΟΥ ΚΑΘ' ΕΝΟΣ. Και ειδικά αυτό εδώ το thread δεν το έχω παρακολουθήσει.

Εϊδα όμως ένα post του υπουργού, με γράμματα νο 95, που έγραφε βρισιές.
Και τα δύο απαγορεύονται απ τους κανόνες.
Το έσβησα.
Στο καπάκι το ξανάστειλε.
Το ξανασβησα.
Το έστειλε και τρίτη φορά.
Έ, τον τάπωσα.
Για να προκαλέσει εμένα το έκανε, όχι εσένα.

Αν έχεις παράπονο απ τον τρόπο πύ κάνω moderation, την αναφορά σου στο info@bourdela.com. Θα το δούν οι admins.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ντοτσκι πες αλευρι
Ο Χότζα σε γυρευει

Επισκέπτης
Αν δεν πάρουμε τις άκρες ρε παιδί μου δεν γίνεται...σαν τον σκύλο με την γάτα...  :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε ξεσπαθωσε και εσύ ντρόσκι να ησυχάσεις..μπας και μας βρει η επόμενη μέρα πιο "ξαλαφρωμένους".

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αυτά να πας να τα πεις στα δέντρα από τα οποία κατέβηκες. Κοίτα γύρω σου και θα δεις Έλληνες που τους παρακαλάνε. Τράβα παρακολούθα τους Αλβανούς εσύ, αν τους έκανε για 15 μέρες τα γλυκά μάτια καμιά πουτάνα. Αλλά δε φταις εσύ, αυτοί που σε φέρανε φταίνε και κατί πενηντάρηδες και οι κλώνοι οι γιοί τους. Και μόνο ότι ασχολείσαι με τους Αλβανούς αντί για τον εαυτό σου - αν δεν είσαι, δείχνει το λιγότερο με τι ανθρώπους περιστοιχίζεσαι.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ φίλε κάνω μια δουλειά εδώ μέσα.
Και θα έπρεπε να με ευχαριστείς γι αυτό, γιατί δεν πληρώνομαι.
Η δουλειά μου δεν είναι να διαβάζω τις απόψεις ΤΟΥ ΚΑΘ' ΕΝΟΣ. Και ειδικά αυτό εδώ το thread δεν το έχω παρακολουθήσει.

Εϊδα όμως ένα post του υπουργού, με γράμματα νο 95, που έγραφε βρισιές.
Και τα δύο απαγορεύονται απ τους κανόνες.
Το έσβησα.
Στο καπάκι το ξανάστειλε.
Το ξανασβησα.
Το έστειλε και τρίτη φορά.
Έ, τον τάπωσα.
Για να προκαλέσει εμένα το έκανε, όχι εσένα.

Αν έχεις παράπονο απ τον τρόπο πύ κάνω moderation, την αναφορά σου στο info@bourdela.com. Θα το δούν οι admins.

Δεν εννοούσα αυτό φυσικά φίλε, αλλά να κλειδωθεί το θέμα ξαφνικά, μετά από το θράσσος του .... . Έχω ζήσει εποχές που και μόνο η υπονόηση παρεμφερών πραγμάτων είχε άλλες αντιδρασεις. Αυτό λείπει μάλλον στον φιλοαλβανό και  στις φίλες του

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δεν εννοούσα αυτό φυσικά φίλε, αλλά να κλειδωθεί το θέμα ξαφνικά, μετά από το θράσσος του ....
Δεν καταλαβαίνω ποιανού το θράσος.
Επαναλαμβάνω, ΔΕΝ έχω παρακολουθήσει τη συνέχεια.

Το κλείδωμα δεν ήταν ούτε για 3 λεπτά. Δεν μετράει για κλείδωμα.

Άλλο?

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν υπήρχε κάτι άλλο και από το προηγούμενο post

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
γιατι να την πεφτουμε ολοι στον ντοτσκι και να μην μας προβληματισουν λιγο αυτα που λεει. αδικο εχει οταν λεει οτι υπαρχουν πολλοι αγαπουλιδες? στατιστικα αν το παρετε αυτοι που φαιρονται με αντριλικι και αγριαδα γαμανε πιο πολυ απο τους τζιτζιφιογκους αγαπουληδες. και οποιος απο τους δυετερους γαμαει το κανει μονο στο κρεβατι γιατι στην υπολοιπη ζωη του τον γαμαει η γκομενα και τον κανει μαλακα..
γενικα να αποφευγουμε και οι μεν κ οι δε προσβολες για τις καταγωγες μας γιατι κανεις δεν ειναι τελειος, ενταξει το μεσο ορο των ελληνων ειναι υψηλοτερου επιπεδου απο τους αλβανους αλλα υπαρχουν και ελληναραδες που ειναι πολυ χειροτεροι..

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κάτσε ρε Diky...Γιατί δεν κοιτάει εσένα? Θεωρείς τον εαυτό σου αγαπήνο; Ήρθε και είπε τις μ..ς του και έπρεπε να πούμε... Ναι, αλβανέ :headbang: :helpplea: η πουτάνα που γ...ε μαζί σου δε προτίμησε το μπούλη. Ο μπούλης τον γ..ι κάθε μέρα και κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και αυτός. Αλλά, κοιτάει τι κάνει ο μπούλης και ο αλβανός χαχαχαχ που όσες φορές εχω πάει καμιά της προκοπής δεν κάθεται μαζί τους και κόβει υποχρεωτική πορεία δεξιά. Πρέπει να τα ακούσουμε όμως...

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ λέω να γίνει έρευνα σε Αλβανούς και Έλληνες να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη να τελειώνουμε... :jerking:

Πολλές φορές τα 'χω πάρει με τις Ελληνίδες, τις θεωρώ ιδιαίτερα υποκρίτριες και καθυστερημένες σεμνότυφες, που ντρέπονται να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους ελεύθερα και δυναμικά.

Αλλά από την άλλη βλέπω και τα δικά μας χάλια ως Ελλήνων αντρών. Θέλουμε και παρθένα και πουτάνα...

Ε, δεν γίνεται... Και το μόνο που καταφέρνουμε τελικά είναι οι περισσότερες Ελληνίδες να είναι ή παρθένες ή πουτάνες. Σκατά και τα δύο. Καιρός να το αλλάξουμε αυτό.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δε με ενδιαφέρει το μέγεθος τις πούτσας του Αλβανού φίλε. Υπάρχουν αθρωπολόγοι για αυτό. Με ενδιαφέρει να μη λέει μ...ς που έγω πρέπει να τα εκλάβω ως προβληματισμό και από πάνω. Τράβα πέστα αλλού αυτά... Ούτε καν θα τα σκεφτείς.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
αν κατάφερε ένας κομπλεξικός αλβανός να σας βάλει στο τριπάκι να ψαχνεστε μήπως κάτι δεν πάει καλά, κοτζαμ άντρες και καλά με άποψη κιόλας, σκεφτείτε τι ψπ καταναλώνετε καθημερινά.
έλεος

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εγώ λέω να γίνει έρευνα σε Αλβανούς και Έλληνες να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη να τελειώνουμε... :jerking:

Πολλές φορές τα 'χω πάρει με τις Ελληνίδες, τις θεωρώ ιδιαίτερα υποκρίτριες και καθυστερημένες σεμνότυφες, που ντρέπονται να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους ελεύθερα και δυναμικά.

Αλλά από την άλλη βλέπω και τα δικά μας χάλια ως Ελλήνων αντρών. Θέλουμε και παρθένα και πουτάνα...

Ε, δεν γίνεται... Και το μόνο που καταφέρνουμε τελικά είναι οι περισσότερες Ελληνίδες να είναι ή παρθένες ή πουτάνες. Σκατά και τα δύο. Καιρός να το αλλάξουμε αυτό.

Αν ηξερες τι βαθεια κοινωνικη αναλυση μολις εκανες......και πολυ λακωνικη

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Για πες μας τι είσαι κι εσύ - που βγάζεις τον εαυτό σου απέξω μιας και μιλάς σε β πληθυντικό να βγάλουμε κανά συμπέρασμα για το τι μέρος του λόγου είσαι.

Αλβανος ειναι ρε Οχια αλλα μεχρι τωρα μας ειχες συνηθισει μαλλον σε αντι-ρατσιστικα.  Τι συνεβει?  Καποιοι Αλβανοι μπορει να ειναι καλυτεροι απο καποιους Ελληνες και τουμπαλιν που ελεγαν και οι Αρχαιοι.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τώρα τι πρέπει να πούμε δηλαδή. Έχει διανοοηθεί ποτέ να πει μετανάστης σε ξένη χώρα τέτοιες μ..ς? Και ποιος? Ο αλβανός, που άμα τους έδειχνες παπούτσι θα νομίζαν ότι ήταν φαγώσιμο. Νομίζω ότι η... συμπάθεια, για να μην το πω αλλιώς, πρέπει στη χειρότερη των περιπτώσεων να είναι αμοιβαία

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ντροσκι είσαι απλά αστείος!
Και το οτι εισαι ελληνας πες το σε παιδακια του δημοτικου.
Δηλαδή έκατσε και σου πε πουτανα που την πλήρωσες για να την γαμήσεις
"Ακου ρε φιλαράκι καλά το πας αλλα οι Αλβανοί την έχουν μεγαλύτερη"  :idiot:
:2funny:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Θέλει μεγάλο θράσσος να τα λες, σε μια χώρα που στο επιτρέπει

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Τώρα τι πρέπει να πούμε δηλαδή. Έχει διανοοηθεί ποτέ να πει μετανάστης σε ξένη χώρα τέτοιες μ..ς? Και ποιος? Ο αλβανός, που άμα τους έδειχνες παπούτσι θα νομίζαν ότι ήταν φαγώσιμο. Νομίζω ότι η... συμπάθεια, για να μην το πω αλλιώς, πρέπει στη χειρότερη των περιπτώσεων να είναι αμοιβαία

Φαινεται οτι η ανωνυμια βοηθα την ελευθερια της εκφρασης. Εσυ δηλ. θα συζητουσες επωνυμα και δημοσια οτι λεμε εδω περα?

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
αν κατάφερε ένας κομπλεξικός αλβανός να σας βάλει στο τριπάκι να ψαχνεστε μήπως κάτι δεν πάει καλά, κοτζαμ άντρες και καλά με άποψη κιόλας, σκεφτείτε τι ψπ καταναλώνετε καθημερινά.
έλεος

Κομπλεξικοί είστε και φαίνεσται όλοι σας.
Το οτί μπήκαν πολοί στο τριπάκι να ψάχνωνται με τα ποστ μου και να με βρίζουν σημαίνει οτι ναι όντως δεν παεί κάτι καλά με τους Ελεηνάρες σαν του λόγου σου.
Και δεν είμαι Αλβανός.Αλλά τους Αλβανούς τους κάνουν καλύτερα κέφι οι γκομενές σας απο κάτι αγαπούληδες της πλάκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom