Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Επισκέπτης
τωρα θα πω μαλακια οποτε οσοι βρισετε με λεπτοτητα  :2funny:

εσεις που λετε οτι το ιντερνετ εχει μονο πατσαβουρες πατσαβουρους κ μονο αυτοι ασχολουνται με το ιντερνετ πηγαινετε στο hi5 να δειτε κατι μουνια να παθετε μπλοκε διαφορικο...
+100000000  :rockon: Συμφωνω απολυτως. Και μια που σε πετυχα θα ηθελα να σου πω ότι συμφωνω με τα περισσότερα απο αυτα που κατα καιρους ποσταρεις.  :)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Στο hi5 δεν υπάρχει άνθρωπος κάτω των 20 που δεν έχει.Τραγική κατάσταση.Καλό το οφθαλμόλουτρο αλλά αυτή η μαλακία παραπάει.Κάθονται τα μουνιά στο σπίτι μέρα νύχτα hi5 και μσν στέλνουν φωτογραφίες μεταξύ τους και μαλακίες.Για να γαμήσουμε σε λίγο θα χρειαζόμαστε pentium τετραπύρηνο και μια webcam να ρίχνουμε τα φλόκια στο keyboard αντί για αλλού.

Επισκέπτης
Στο hi5 δεν υπάρχει άνθρωπος κάτω των 20 που δεν έχει.Τραγική κατάσταση.Καλό το οφθαλμόλουτρο αλλά αυτή η μαλακία παραπάει.Κάθονται τα μουνιά στο σπίτι μέρα νύχτα hi5 και μσν στέλνουν φωτογραφίες μεταξύ τους και μαλακίες.Για να γαμήσουμε σε λίγο θα χρειαζόμαστε pentium τετραπύρηνο και μια webcam να ρίχνουμε τα φλόκια στο keyboard αντί για αλλού.

ε καλα δεν ειπαμε οτι ειναι μουνια που εχουν σοας τα φρενας...ψωνισμενα ειναι αλλα δεν παυει να ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ...

Επισκέπτης

+1000 Συμφωνω με αυτο.
Το θεωρω μεγαλη μαλακια να ψαχνωνται σημερα στα hi5...Η πλακα βεβαια ειναι οτι ανετα μπορει να σου τυχει κατι αμα το κυνηγησεις και το λιωσεις για καιρο εκει.Αλλα ιδεολογικα μου την δινει :P

Επισκέπτης
+100000000  :rockon: Συμφωνω απολυτως. Και μια που σε πετυχα θα ηθελα να σου πω ότι συμφωνω με τα περισσότερα απο αυτα που κατα καιρους ποσταρεις.  :)

μην μου λετε τετοια μην μου λετε τετoiα...οταν συμφωνουν μαζι μου κ δει γυναικες σαν κατι να μην παει καλα μεσα μου :tooth:

πλακα κανω...

thanks

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τι κάνεις εδώ και δεν πας στο hi5;
Και για την απορία σου.
Δεν φαντάζεσαι πόσο μαλάκας είμαι με γκόμενες που τα πάνε καλά με το μέσο έλληνα..........

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Στο ότι πολλές από αυτές είναι μουνάρες συμφωνώ.Αλλά τι να το κάνεις άμα έχει κάψει φλάντζα?Whitey όντως μπορεί να κάτσουν σε κάποιον καλές φάσεις απο hi5 και διάφορα chat αλλά μετά από ένα σημείο καταντάει μια μαλακία και μισή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1000 Συμφωνω με αυτο.
Το θεωρω μεγαλη μαλακια να ψαχνωνται σημερα στα hi5...Η πλακα βεβαια ειναι οτι ανετα μπορει να σου τυχει κατι αμα το κυνηγησεις και το λιωσεις για καιρο εκει.Αλλα ιδεολογικα μου την δινει :P
Ασπρούλη έχεις αρχίσει και στρώνεις.....
Συνέχισε μόι μάλτσικ......Χαρόσαϊ μάλτσικ.....

Επισκέπτης
και τι κάνεις εδώ και δεν πας στο hi5;
Και για την απορία σου.
Δεν φαντάζεσαι πόσο μαλάκας είμαι με γκόμενες που τα πάνε καλά με το μέσο έλληνα..........

Γιατι εδω μεσα εχει μονο μπαζα;;; Anyway εδω γουσταρω να κανω βολτιτσες, εδω τις κανω. Α, please define  το μεσος Ελληνας.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λες να εισελθω εις τα τραβελακιαν  :tooth:

υσ--->λοιπον ταλε ειναι το μονο θρεαντ που δεν εχω κανει off topic μην με τσιγκλας να τα αρχισω  :2funny:
τρέχοντας....σε περιμένει η σταρ τρανς να σε....βάλει στην βιτρίνα που θα φτιάξει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κανω copy  ενα  video clip  ..

]

Φίλε , εφόσον έχεις ζήσει στη Σουηδία όπως λες, ξέρεις καλά ότι το κλιπάκι είναι μεγάλη μαλακία, πολύ μεγάλη μαλακία και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Στο πρώτο μέρος που δείχνει και καλά Σουηδία , δείχνει τις καλύτερες μουνάρες του κλάμπ. 'Εχει όντως πολλές τέτοιες στη Σουηδία, αλλά δεν είναι και όλες έτσι , μην τρελαθούμε. Στο άλλο , στην Αγγλία δείχνει όλα τα βόδια και κάτι τελειωμένες αδελφάρες αποκλειστικά. Στο σημείο που δείχνει ένα μαλάκα μπέκρα με βουλωμένο μάτι , αν το δεις προσεκτικά , φαίνεται στο βάθος αριστερά μια μουνάρα με γαμώ τις ποδάρες. Γιατί και στην Αγγλία έχει μουνάρες, όπως έχει και στην Ελλάδα , μην το γσμήσουμε τελείως. Στη Σουηδία έχει περισσότερες και στη Νορβηγία ίσως ακόμη περισσότερες , γιατί μην ξεχνάμε ότι στη Σουηδία έχει και πολλούς βρωμιάρηδες υπανθρώπους μετανάστες , όπως Τούρκους , Ιρακινούς , Ιρανούς Πακιστανούς κτλ ενώ στη Νορβηγία είναι σαφώς λιγότερα αυτά τα σκουλήκια.

Στην Αγγλία , οι ματσωμένες γκόμενες , οι οποίες είναι πολύ περισσότερες από εδώ, αφού υπάρχει πολυάριθμη άρχουσα τάξη , είναι απλά Γαμάτες

Επισκέπτης
Ασπρούλη έχεις αρχίσει και στρώνεις.....
Συνέχισε μόι μάλτσικ......Χαρόσαϊ μάλτσικ.....

Ανεκαθεν μου την εδιναν αυτα του ειδους online "προξενια".
Το να γνωριστεις τυχαια με καποιον/καποια στο ιντερνετ και μετα να συναντηθειτε και στην real life οκ αλλα το να καθεσαι να ποσταρεις φωτογραφιες σου να σε βλεπουν οι υποψηφιες καμενες γκομενες και γενικα να βλεπεις λιγουρηδες να ποσταρουν δεκαδες comments σε γκομενες "κουκλα εισαι" "φιλακια μακια μακια" και λοιπες τρεντοπαπαριες ε πραγματικα φορτωνω και το θεωρω ανουσιο.
Το θεμα ειναι να μαθεις να παιζεις το παιχνιδι της ζωης εξω και οχι στο καθε hi5.

Επισκέπτης
τρέχοντας....σε περιμένει η σταρ τρανς να σε....βάλει στην βιτρίνα που θα φτιάξει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:referee: εχω χασει επεισοδια...θα μπω καποια στιγμη να τα διαβασω γιατι γραοφουν κ κατι κειμενα γκουμουτσες κ βαριεμαι να διαβαζω  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανεκαθεν μου την εδιναν αυτα του ειδους online "προξενια".
Το να γνωριστεις τυχαια με καποιον/καποια στο ιντερνετ και μετα να συναντηθειτε και στην real life οκ αλλα το να καθεσαι να ποσταρεις φωτογραφιες σου να σε βλεπουν οι υποψηφιες καμενες γκομενες και γενικα να βλεπεις λιγουρηδες να ποσταρουν δεκαδες comments σε γκομενες "κουκλα εισαι" "φιλακια μακια μακια" και λοιπες τρεντοπαπαριες ε πραγματικα φορτωνω και το θεωρω ανουσιο.
Το θεμα ειναι να μαθεις να παιζεις το παιχνιδι της ζωης εξω και οχι στο καθε hi5.
αμα σου λέω η ρωσσίδα στο τέλος θα σου κάνει καλό κάτι ξέρω εγώ....

Επισκέπτης
Στην Αθήνα υπάρχουν περίπου 50 κωλάδικα. Στα περισσότερα έχω πάει και η διαπίστωσή μου είναι η εξής:
Ο μέσος Έλληνας είναι αγάμητος, πεινασμένος για μουνί, ηλίθιος, άφραγκος, απελπισμένος, αγαπούλης, ντροπαλός και γενικά ανύπαρκτος.

Κάνεις λάθος. Όχι ο μέσος Έλληνας. Ο μέσος θαμώνας στριπτητζάδικου θες να πεις. Ο οποίος δεν είναι αποκλειστικά Έλληνας. Και οι Αλβανοί θαμωνες στριπτητζάδικου τις ίδιες μαλακίες με τους Έλληνες συναδέλφους κάνουν.

Υ.Γ. Ξόδεψα πολλά λεφτά σε πουτάνες από το 1988 εώς το 2000 και ξοδεύω ακόμη και σήμερα.Σε στριπτητζάδικα ξόδεψα αρκετά από το 1997 εώς το 2000. Γι'αυτά που ξόδεψα στις πουτάνες δεν μετανιώνω με τίποτε και μάλλον δεν πρόκειται να μετανιώσω ποτέ. Για τα λεφτά στα στριπτητζάδικα το μετανιωνώ καθημερινά. Είναι η μεγαλύτερη μαλακία που υπάρχει και η πιο ηλίθια σπατάλη των ανδρών.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Whitey το έπιασες το νόημα φίλε ;).Και εγώ για αυτή την διαφορά μιλάω.Υπάρχουν μερικές που κάνουν την πλάκα τους.Άλλες όμως έχουν 3.000 "friends" και άλλα τόσα photo comments και καμαρώνουν.Και για τις πιο μπόχλες ρε πούστη μου βλέπεις να τις λένε κούκλες, ε μετά θα πάρουν και λίγο αέρα.Απλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τις Ελληνίδες του hi5.Με τόσα μαλακισμένα να λένε όλο είσαι κούκλα και είσαι κούκλα ακόμα και στην χοντρή την μπετονιέρα πως να μην κορδώνεται μετά?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Κάνεις λάθος. Όχι ο μέσος Έλληνας. Ο μέσος θαμώνας στριπτητζάδικου θες να πεις. Ο οποίος δεν είναι αποκλειστικά Έλληνας. Και οι Αλβανοί θαμωνες στριπτητζάδικου τις ίδιες μαλακίες με τους Έλληνες συναδέλφους κάνουν.

Υ.Γ. Ξόδεψα πολλά λεφτά σε πουτάνες από το 1988 εώς το 2000 και ξοδεύω ακόμη και σήμερα.Σε στριπτητζάδικα ξόδεψα αρκετά από το 1997 εώς το 2000. Γι'αυτά που ξόδεψα στις πουτάνες δεν μετανιώνω με τίποτε και μάλλον δεν πρόκειται να μετανιώσω ποτέ. Για τα λεφτά στα στριπτητζάδικα το μετανιωνώ καθημερινά. Είναι η μεγαλύτερη μαλακία που υπάρχει και η πιο ηλίθια σπατάλη των ανδρών.

Στάνταρ! υπάρχει βλέπεις πολύ μεγάλη διαφορά!..  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
παιδια να σας πω κατι που μου το εχει διδαξει η ζωη  :2funny:...στην ζωη πρεπει να ειμαστε καυλιαρηδες ποσο μαλλον σε μικρες ηλικιες...θα την γαμησουμε κ την τραβελοφατσα κ την χοντροκωλα κ την πατσαβουρα κ ολα...αυτο ειναι που λενε ΚΑΥΛΙΑΡΗΣ....εκει ειναι η μαγκια...οχι με την μουναρα με την  μουναρα σηκωνεται σε ολους...αυτα

τωρα βριστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom