Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μα αυτό σου λέω κι εγώ. Χαβαλέ κάνεις και με τις Ελεεινίδες και πιο φθηνά.
Και πληρώνεις μόνο τα ξύδια που πίνεις εσύ.
Στο στριπτητζάδικο, άμα πας και πληρώνεις μόνο τα ξύδια που πίνεις εσύ, την πρώτη φορά , στην πρώτη ώρα , θα σε έχουν μάθει όλες οι καργιόλες του παραπετάσματος ότι δεν παίρνεις χορούς και δεν τις κερνάς ποτά και δεν θα σε πλησιάζουν ούτε στα 10 μέτρα. Άσε που μπορεί να αρχίσουν και να σε ... βρίζουν , αν δεν τις κερνάς και δεν παίρνεις καθόλου χορούς.

Ενώ οι Ελεεινίδες δεν σε βρίζουν , παρά μόνο αν τους την πέσεις.
Αλλά αν δεν χαλιέσαι και την πέφτεις κατά ριπάς, σίγουρα θα φάς 1 στις 10 , μία στις 20 , ανάλογα την περίσταση.
Και θα φας και τσάμπα.
να μην ξεχνάμε και κάτι ελεεινίδες πρόσφερα ανεκτίμητες υπηρεσίες διαθέτοντας το μουνί τους σε δημόσια χρήση από τους κατακτητές ΝΑΖΙ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Και οι πηδηχτρώνες και τα τηλέφωνα για CG, όπους μπορείς να ξεχαρμανιάσεις και στις 10 το πρωί , στις 2 το μεσημέρι και όποτε γουστάρεις, χωρίς ξενύχτια.
Και το βράδυ , ανάλαφρος , μπορείς με καθαρό μυαλό να την πέφτεις σε καργίολες ελεεινίδες στα πολιτικά ορθά ξενυχτάδικα. Όταν έχεις ξεφλοκιάσει συστηματικά, οι επιτυχίες είναι μεγαλύτερες.
Απολυτως σωστος :thumbsup:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
1)Τι γινεται στην επαρχια δεν ξερω, δε συχναζω εκει. Στην Αθηνα ομως που ζω, sorry αλλα δεν ξερω καμια που να την παιρνει Αλβανος ή Ρωσσος ή δεν ξερ γω ποιος άλλος.

2)Ο μεσος Ελληνας ειναι μια χαρα παιδι/αντρας. Σαφως υπάρχουν και καποιοι που ειναι οπως τους περιγραφεις αλλα δεν ειναι ο κανονας. Με τιποτα.

3)Σαφως και πρεπει να λυσουμε πολλα σ αυτη τη χωρα, αλλα το γαμησι και μαλιστα το καλό γαμησι τι δουλεια εχει μ αυτο;

4)Οι προτιμησεις μου δεν ενδιαφερουν κανεναν. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Αν οι μονοι ελληνες που ξερεις ειναι κοντοι χοντροι κλπ κλπ ή πρεπει ν αλλαξεις παρεες ή εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια.

Σαφως το σεξ και ο οργασμος δεν εχουν εθνικότητα. Και σαφως η μαλακια εχει πρωταθλητες. Φαινεται αλλωστε απο τα διαφορα ποστ εδω μεσα :jerking:

Για αυτό σε βρίζουν εσένα χαρά μου; Επειδή τα λες λογικά;
Το χθεσινοβραδινό ήταν Αλβανή που είχε τη τύχει να μάθει δύο φράσεις Ελληνικά.
Καμία προκοπής γκόμενα σε μαγαζί δεν κάθεται με Αλβανό, προτμάει να σκουντουφλήσει σε άλλους δέκα από το να περάσει από εκεί.
Τι κάνουν διάφορες πατσούρες με Αλβανούς ποσώς μας αφορά.
Με Ρωσοπόντιους τα φτιάχνουν και γαμιούντε επειδή με στρίπερ και άλλα συναφή μπορείς να είσαι άμα είσαι στη νύχτα, ρεμάλι ή πλούσιος

Επισκέπτης
να μην ξεχνάμε και κάτι ελεεινίδες πρόσφερα ανεκτίμητες υπηρεσίες διαθέτοντας το μουνί τους σε δημόσια χρήση από τους κατακτητές ΝΑΖΙ.

Όπως π.χ. η Μελίνα Μερκούρη , που υπάρχουν πανέμορφες ιστορικές φωτογραφίες της να κάνει βολτούλες στην Αθήνα της περιόδου 1941-1944 με Γερμανικές Mercedes-Benz ;
Αυτή τα είχε καλά με τους Γερμανούς, γιατί ο θείος της (Γεώργιος Μερκούρης) ήταν ιδρυτής του Ελληνικού Ναζιστικού Κόμματος. Το οποίο είχε ... καταδικάσει και την κλοπή της Γερμανικής Σημαίας από τους Γλέζο&Σιάντα.Σχετικά άρθρα είχαν δημοσιευτεί σε περιοδικά πρόσφατα.
Αξιόλογοι ήταν και οι έπαινοι του πατρός Σημίτη προς τους Γερμανούς και τον ίδιο το Χίτλερ , μέσω του Αθηναικού τύπου, όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ελλάδα. Ο πατέρας του Σημίτη ήταν στενός συνεργάτης του Γεωργίου Μερκούρη και δεν είχε περάσει καθόλου άσχημα κατά την κατοχή. Ούτε βέβαια κατά τη διάρκεια της δικτατορίας της 4ης Αυγούστου είχε περάσει άσχημα. Απεναντίας, επί Μεταξά έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου, έχοντας εκδηλώσει τεράστιο θαυμασμό (και γλύψιμο) στον ίδιο το Μεταξά και το Βασιλιά Γεώργιο.

Θα πούμε για αυτές τις ομορφιές σε ιστορικά θέματα κάποια άλλη στιγμή.Αν ενδιαφέρεσαι αναζήτησε το περιοδικό "Λαβύρινθος" τεύχος 20 (2/2005).

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Σαν μπεις μεσα σε Εκκλησια
και δεις κερια σβησμενα.
Θα ξερεις που μου προδωσε
ο στεναγμος μου εμενα.

Φιλια πουλα σε ουλες τις Εληνιδες

Διακορευτής

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ξεκίνησες καλά.... Αλλά στο δρόμο πάλι και συ άρχισες τις γενικεύσεις.
Προσωπικά εάν εσύ θέλεις να το παίζεις συνέχεια μάγκας και σταρχιδιστής μαγκιά σου.
Εγώ πάντως εάν είχα έστω και μια ελπίδα να γαμούσα γκόμενα επιπέδου Σκλεναρίκοβα θα έπαιρνα το ρίσκο μου και να κάνω το μαλάκα και να στείλω και 2ο και 3ο μήνυμα..... Τελικά σε πειράζει να γαμάς Θεά, ή αν θα την γαμάς από ασφάλεια, ή από καψούρα;

Υ.Γ. Εχω κάνει μια διαπίστωση στην προσωπική μου ζωή..... Οι Κουταλιανοί στα λόγια είναι αυτοί που στο τέλος κάνουν τις περισσότερες πίπες στις γκόμενες..... Ελληνίδες και μη.......Κλαψ λύγμ και σκηνές μικρού Καίλα, οι ματσό που στους φίλους τους δίνουν συμβουλές σταρχιδισμού και ανωτερότητας. Χρόνια τώρα το ίδιο παραμύθι..... Δε θα ξεχάσω ποτέ την ταινία με τον Αντωνάκη (Κωνσταντίνου) και την Ελένη (Κοντού)....... Οι φίλοι του δε, ήταν όλα τα λεφτά.......

Εγώ έχω κάνει μια άλλη διαπίστωση.Ότι αυτοί που έχουν μάθει να είναι δούλοι(και αυτό είναι ζήτημα γενικότερο,δεν αφορά μόνο τις γκόμενες),δεν έχουν τη νοητική ικανότητα να κατανοήσουν και να αποδεχτούν ότι είναι δυνατό να υπάρξουν και άλλες συμπεριφορές πέρα από τη δική τους.Δεν το αντέχουν να σκεφτούν ότι υπάρχουν κι άλλοι,που αν και δεν τρέχουν πίσω από αυτές που δεν αξίζουν,έχουν επιτυχίες σε όμορφες γυναίκες.Είναι ζήτημα αντίληψης των πραγμάτων προφανώς και έχει να κάνειμε τα βιώματα του καθενος.Φαντάζομαι αυτά τα άτομα,όταν με τα πολλά(και εννοώ πραγματικά με τα πολλά π.χ.μηνύματα)καταφέρουν κάτι να τρέχουν και να περηφανεύονται στους φίλους τους ότι πήδηξαν!(σπουδαίο κατόρθωμα)παραλείποντας βέβαια να αναφέρουν ότι έτρεχαν από πίσω.
Εν πάση περιπτώσει κάποιοι από εμάς έχουμε ζωή,το οποίο σημαίνει ότι έχουμε κάνει καλές σπουδές,με τις οποίες είμαστε ευχαριστημένοι,κάνουμε αυτό που μας αρέσει επαγγελματικά,έχουμε πάει κανά δυο ταξίδια,έχουμε ενδιαφέροντα πολλά και παρέες και δε μας τρέχουν οι γκόμενες στην τάδε δραστηριότητα αλλά τις τρέχουμε εμείς εκεί που μας αρέσει εμάς.
Γνωρίζω ότι αν κάποιος ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΑ.Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή και δεν είναι δίκαιη.
Υ.Γ.Το ότι οι όμορφες θέλουν περισσότερο παρακαλετό από τις άσχημες είναι από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω ακούσει.Έχω πάμπολλες αποδείξεις για το αντίθετο από πολλές εμφανίσιμες.

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε , εφόσον έχεις ζήσει στη Σουηδία όπως λες, ξέρεις καλά ότι το κλιπάκι είναι μεγάλη μαλακία, πολύ μεγάλη μαλακία και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Στο πρώτο μέρος που δείχνει και καλά Σουηδία , δείχνει τις καλύτερες μουνάρες του κλάμπ. 'Εχει όντως πολλές τέτοιες στη Σουηδία, αλλά δεν είναι και όλες έτσι , μην τρελαθούμε. Στο άλλο , στην Αγγλία δείχνει όλα τα βόδια και κάτι τελειωμένες αδελφάρες αποκλειστικά. Στο σημείο που δείχνει ένα μαλάκα μπέκρα με βουλωμένο μάτι , αν το δεις προσεκτικά , φαίνεται στο βάθος αριστερά μια μουνάρα με γαμώ τις ποδάρες. Γιατί και στην Αγγλία έχει μουνάρες, όπως έχει και στην Ελλάδα , μην το γσμήσουμε τελείως. Στη Σουηδία έχει περισσότερες και στη Νορβηγία ίσως ακόμη περισσότερες , γιατί μην ξεχνάμε ότι στη Σουηδία έχει και πολλούς βρωμιάρηδες υπανθρώπους μετανάστες , όπως Τούρκους , Ιρακινούς , Ιρανούς Πακιστανούς κτλ ενώ στη Νορβηγία είναι σαφώς λιγότερα αυτά τα σκουλήκια.

Στην Αγγλία , οι ματσωμένες γκόμενες , οι οποίες είναι πολύ περισσότερες από εδώ, αφού υπάρχει πολυάριθμη άρχουσα τάξη , είναι απλά Γαμάτες

Αγαπητέ  Φίλε ,

Παντού υπάρχουν ωραιες γυναίκες ..όντως το clip ..δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς την πραγματικότητα των σουηδικων club.(απλως δεν είχα κάτι άλλο νά βάλω ..τυχαία το βρήκα!!)..

Γενικά όμως οι Σουηδέζες ειναι διάσημες παγκοσμίως για την άνεση τους ..στην ευθύτητα
τους (στην λεει στα ίσια..) ..όσο για την ομορφιά ..περι ορέξεως...)

Yπάρχουν και ωραιες και ασχημες παντού...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ειναι οτι οι περισσότερες Σουηδέζες :

1) Δεν σου πρήζουν τα αρχίδια για ένα καφέ...

2) Μπορεί και Σουηδέζα μουνάρα να στην πέσει στην ψύχρα..
  (Η μουνάρα Ελληνίδα θα κάνει scanning..(oπως τα SAAB ΕRIYE ..Eναέριο RADAR)..αν έχεις  Porsche ..και μετά μπορεί να κάνει την κίνηση.εφοσον είνaι αποφασισμένη...)
...

3) Γενικά οι περισσότερες Ελληνιδες εχουν μεσάνυχτα  για θέματα κοινωνικής πολιτικής, περιβάλλοντος..κτλ..τους ενδιαφέρει μόνο ..η μάσα...και έχουν αναγάγει την ξυνίλα +ύφάκι σε Εθνικό σπόρ....

Παντού οι άνθρωπινες σχέσεις εχουν πρόβλημα  .......

αλλά οχι και τα μερικά μπάζα να τα θέλουν όλα..

Φιλικά..

ΥΓ Για το θέμα των των Αλλοδαπών...Η Ελλάδα ειναι 50 χρόνια πισω σε θέματα Migration
Management..

Aσυλο..Κοινωνική προστασία..Aνεκτικότητα..

Ποια είναι η Εθνική Πολιτική Μετανάστευσης ..(μπατε σκύλοι .αλέστε ΄΄και όποιος μείνει..

Επισκέπτης
Για αυτό σε βρίζουν εσένα χαρά μου; Επειδή τα λες λογικά;
Το χθεσινοβραδινό ήταν Αλβανή που είχε τη τύχει να μάθει δύο φράσεις Ελληνικά.
Καμία προκοπής γκόμενα σε μαγαζί δεν κάθεται με Αλβανό, προτμάει να σκουντουφλήσει σε άλλους δέκα από το να περάσει από εκεί.
Τι κάνουν διάφορες πατσούρες με Αλβανούς ποσώς μας αφορά.
Με Ρωσοπόντιους τα φτιάχνουν και γαμιούντε επειδή με στρίπερ και άλλα συναφή μπορείς να είσαι άμα είσαι στη νύχτα, ρεμάλι ή πλούσιος

Και γι αυτο :) Και επειδη μαλλον καποιοι εχουν αποθημενα. Συμφωνω με οσα εγραψες. Respect :rockon:

Επισκέπτης
Σε καθε περιπτωση, δεν ξερω τι αποψη εχουν εδω μεσα για τις ελληνιδες και προσωπικά δε με νοιαζει κιολας. Μπορει να χουν δικιο, μπορει και αδικο. Αυτο το "τσουβαλιασμα" ομως ρε παιδακι μου το ότι ΟΛΕΣ ειναι ετσι ή γιουβετσι, μου τη δινει. Παντως, εγβ με τους Ελληνες δε ειχα ποτε προβλημα. Και μ αρεσει που μου την πεφτουν και στο δρομο και στα φαναρια. Αρκει το "καμακι" να μην ειναι αγενες. Οσες φορες (που ειναι και οι περισσότερες) μου εχουν μιλησει ευγενικα, εχω απαντησει στον ιδιο τονο και παντα με χαμογελο. Ασε που εναν γκομενο Ιταλο που ειχα και εναν Γαλλο (παλια, λεμε) δεν τους συγκρινω σε τιποτα με τους Ελληνες (ΘΕΟΙ, το ξαναλεω) :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπως π.χ. η Μελίνα Μερκούρη , που υπάρχουν πανέμορφες ιστορικές φωτογραφίες της να κάνει βολτούλες στην Αθήνα της περιόδου 1941-1944 με Γερμανικές Mercedes-Benz ;
Αυτή τα είχε καλά με τους Γερμανούς, γιατί ο θείος της (Γεώργιος Μερκούρης) ήταν ιδρυτής του Ελληνικού Ναζιστικού Κόμματος. Το οποίο είχε ... καταδικάσει και την κλοπή της Γερμανικής Σημαίας από τους Γλέζο&Σιάντα.Σχετικά άρθρα είχαν δημοσιευτεί σε περιοδικά πρόσφατα.
Αξιόλογοι ήταν και οι έπαινοι του πατρός Σημίτη προς τους Γερμανούς και τον ίδιο το Χίτλερ , μέσω του Αθηναικού τύπου, όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ελλάδα. Ο πατέρας του Σημίτη ήταν στενός συνεργάτης του Γεωργίου Μερκούρη και δεν είχε περάσει καθόλου άσχημα κατά την κατοχή. Ούτε βέβαια κατά τη διάρκεια της δικτατορίας της 4ης Αυγούστου είχε περάσει άσχημα. Απεναντίας, επί Μεταξά έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου, έχοντας εκδηλώσει τεράστιο θαυμασμό (και γλύψιμο) στον ίδιο το Μεταξά και το Βασιλιά Γεώργιο.

Θα πούμε για αυτές τις ομορφιές σε ιστορικά θέματα κάποια άλλη στιγμή.Αν ενδιαφέρεσαι αναζήτησε το περιοδικό "Λαβύρινθος" τεύχος 20 (2/2005).

Eσένα λοιπόν, από όοοοοοοολη τη νεότερη ελληνική ιστορία, τις χούντες των δεξιών, τη Μικρασιατική Καταστροφή, τις πουστιές των Ανακτόρων, τη Γιάρο, τον Αη Στράτη, τους Μπελλογιάννηδες, τους νόμους μετάνοιας και 4000 αυτό που σου έχει μείνει είναι τι έκανε ο μπαμπάς του Σημίτη και με ποιόν Γερμανό γαμιόταν η Μερκούρη στην κατοχή........

Ρε τι γίνεται σ αυτή τη χώρα τόσα χρόνια και δεν το ξέραμε.......

Υ.Γ. Και για να μην αρχίσεις τις μαλακίες περί κομμουνιστών πρακτόρων να σε πω ότι ο πατέρας μου ήταν στη επταετία Δήμαρχος και έχω χάσει πολλούς συγγενείς κατά τον εμφύλιο από κομμουνιστές. Ευτυχώς βεβαίως ο πατέρας μου δεν ήταν ηλίθιος και με άφησε να μελετήσω ιστορία και να μάθω τι έγινε κι απ τις δύο μεριές......
Εχω ξαναπεί και αλλού..... Επειδή οι άλλοι είναι διάβολοι, αυτό δε μας καθιστά εμάς αγγέλους. Τράβα πάλι στο Βιβλιοπωλείο του Αδωνη να πάρεις και άλλα ανεξάρτητα συγγράματα να συνεχίσεις την αντικειμενική μας ενημέρωση για τις πουτάνες της Αριστεράς κατά τη διάρκεια της κατοχής....

Για τους νταβατζήδες του λαού βέβαια δεκαετίες τώρα ούτε λόγος....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Eσένα λοιπόν, από όοοοοοοολη τη νεότερη ελληνική ιστορία, τις χούντες των δεξιών, τη Μικρασιατική Καταστροφή, τις πουστιές των Ανακτόρων, τη Γιάρο, τον Αη Στράτη, τους Μπελλογιάννηδες, τους νόμους μετάνοιας και 4000 αυτό που σου έχει μείνει είναι τι έκανε ο μπαμπάς του Σημίτη και με ποιόν Γερμανό γαμιόταν η Μερκούρη στην κατοχή........

Ρε τι γίνεται σ αυτή τη χώρα τόσα χρόνια και δεν το ξέραμε.......

Υ.Γ. Και για να μην αρχίσεις τις μαλακίες περί κομμουνιστών πρακτόρων να σε πω ότι ο πατέρας μου ήταν στη επταετία Δήμαρχος και έχω χάσει πολλούς συγγενείς κατά τον εμφύλιο από κομμουνιστές. Ευτυχώς βεβαίως ο πατέρας μου δεν ήταν ηλίθιος και με άφησε να μελετήσω ιστορία και να μάθω τι έγινε κι απ τις δύο μεριές......
Εχω ξαναπεί και αλλού..... Επειδή οι άλλοι είναι διάβολοι, αυτό δε μας καθιστά εμάς αγγέλους. Τράβα πάλι στο Βιβλιοπωλείο του Αδωνη να πάρεις και άλλα ανεξάρτητα συγγράματα να συνεχίσεις την αντικειμενική μας ενημέρωση για τις πουτάνες της Αριστεράς κατά τη διάρκεια της κατοχής....

Για τους νταβατζήδες του λαού βέβαια δεκαετίες τώρα ούτε λόγος....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν το περιμενα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο στον Περσόνα αλλα... Respect! Τα πες όλα :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν το περιμενα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο στον Περσόνα αλλα... Respect! Τα πες όλα :)
Ολα όσα παρέθεσα αποτελούν προσεκτική μελέτη χρόνων και σύντμηση συμπερασμάτων που έχω βγάλει παρατηρώντας και μελετώντας πάντα τον αντίπαλο με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα που με διακρίνει. Καλώς ή κακώς για μένα η αέναη αναζήτησις της αληθείας με έφερε μπροστά σε αντινομίες, εσωτερικές συγκρούσεις, ανατροπές ηθικής και ιδεολογίας, που πολλές φορές η αφομίωσή των υπήρξε δυσβάσταχτη και ιδιαιτέρως ψυχοφθόρα. Η αποδοχή της γυμνής αλήθειας είναι για τους περισσότερους ψαροκόκκαλο στο λαιμό, εξού και το ταμπούρι πίσω από τις πουτάνες της αριστεράς, της δεξιάς και δεν ξέρω γω ποιάς άλλης πουτάνας. Ο μέσος Ελληνας που τα πας περίφημα μαζί του αρνείται να κοιταχθεί στον καθρέπτη, όχι γιατί γνωρίζει πόσος άσχημος είναι, αλλά γιατί η παιδεία που του έχουν μεταλαμπαδεύσει οι ταγοί του εθνους και ο στενός οικογενειακός του κύκλος, δεν του επιτρέπουν να γυρίσει στο κάτοπτρο και να ρίξει ροχάλα στο υπαρξιακό σίχαμα/συνονθύλευμα που αρνείται να δει από τη στιγμή που γεννήθηκε. Για τον μέσο νεοέλληνα φταίει η πουτάνα που του τρώει τα λεφτά και όχι ο εαυτός του που δέχεται να την εξαγοράσει.
Δεν απορρίπτεις πρώτα τους άλλους. Πρώτα απορρίπτεις τον εαυτό σου.
Ολα τα άλλα έπονται...

Αυτά και τέλος στις αμπελοφιλοσοφίες. Κάθε πράμα στον καιρό του και οι πουτάνες στο μπουρδέλα τελεία κομ.

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0

Και εφόσον ο μέσος Νεοέλληνας τά χώνει (αν και....υπάρχειοικονομική κρίση παντού..και τα  πραγματα στενεύουν..)..(ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ )
Και φταίει για αυτό...(Συμφωνώ..)

Οι Ελληνίδες ..(αυτές που τα ..παίρνουν )...Γιατί τα δέχονται?? ..και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ(κεράσματα/cabrio κτλ)....Ας κάνουν μία υπέρβαση ..να τους βγάλω το καπέλο!!!...

Εγω πάλι αναφέρομαι στον μικρομεσαιό/μεσαιο Ελληνα που στενάζει ..οικονομικά..
  (70%?? 80%%)..Τι επιλογές έχει σε αυτή την κοινωνική πραγματικότητα..?? Οπου οι
  σχέσεις εχουν γίνει εμπορική συναλλάγη ..και μόνο συμφέρον..!!

* Κάνει το μαλάκα ..και γλύφει..(σαν το σκύλο του Αγ Βερνάδου..)

* CG /Φυλής.

* Mένει μόνος..

* Φεύγει για αλλού...

* Αν είναι ... ικανός?/κωλόφαρδος?/..βρίσκει  μια σχεση της προκοπής..
      (πολύ δύσκολο)...

Επισκέπτης
...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια  φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms  μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να  μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ..... :thefinge:

Α ρε φρεντάκο και σας είχα για έξυπνα παιδάκια. ΄Άπειρα είστε τελικά..

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Α ρε φρεντάκο και σας είχα για έξυπνα παιδάκια. ΄Άπειρα είστε τελικά..
Κοιτα,Ερινα...μαλακια μου που με πειραξε η εν λογω συμπεριφορα?Μαλακια μου που χαριν συντομιας την περιεγραψα ατυχως και ελλιπως ωστε να φαινομαι οτι εδωσα υπερβολικα θετικη ερμηνεια στα μηνυματα της κοπελιας?Δεν ξερω...το θεμα παντως εχει εξαντληθει...απο πολλες πλευρες...
   Αλλα μιας και το εθιξες...η συγκεκριμμενη απο τα μηνυματα που μου εστειλε τυπου 'σε σκεφτομουν εντονα','εισαι γλυκος σα ζαχαρη''μου κανεις ερωτικο κλικ' και αλλες παπαριες στο τετραγωνο,αν μη τι αλλο ερωτικου περιεχομενου ηταν η εγω τρισμεγιστος μαλακας που τα παρεξηγησα....Με την εν λογω κοπελα ειχε και συνεχεια παντως και την εμαθα τι κουμασι ηταν...Εχεις αγορι κοπελια μου?Κατσε στ αυγα σου και μη φλερταρεις μαζι μου εκ του 'ασφαλους'...μονο και μονο για να κερδισει credits η αυτοεκτιμηση σου...Αλλα και που εφαγα τη φολα μαζι της τι εγινε?Και που ημουν φιλαρακι μαζι της για ενα εξαμηνο :jerking: μονο και μονο για να γυρεψω πισω τον γαμημενο πληγωμενο μου εγωισμο,ελπιζοντας να κανω κατι μαζι της,που τελικα εγινε,για να μαθω μετα απο λιγο καιρο οτι ενω πηδιοταν μαζι μου,πηδουσε και τον παλαι ποτε γκομενο της?Θυσιασα πολλα λοιπον για το τιποτα...Τωρα χαζομαρα πες το,ανασφαλεια πες το,μαλακια που με δερνει πες το,τι να πω...τι δεδομενη περιοδο ημουν αρκετα αδυναμος...Παντως την ανεφερα στο παρον θρεντ γιατι ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι εγω μαλακιστικα αβερτα,της αξιζει και με το παραπανω ο ορος Ελλεεινιδα...και οχι μονο σε αυτην....Σε οποιαδηποτε ενω εχει μια σχεση κυνηγα την επιβεβαιωση και προσπαθει να καλυψει τις ανασφαλειες της φλερταρωντας εδω κι εκει,η και κανοντας διπλες σχεσεις...Σε αυτες τις γυναικες αξιζει το πιο ελλεινο φερσιμο του κοσμου...Κλεινοντας να πω οτι σε τετοια θεματα πολλες φορες λογικη και 'εξυπναδα' δε χωρουν....Αν εσυ που βγαζεις τον εαυτο σου στη απεξω παντα φεροσουν εξυπνα και χωρις προσωπικες απωλειες σε θεματα 'ερωτικης' φυσεως,τοτε μπραβο σου..αλλα νομιζω πως ολοι ανδρες και γυναικες βραζουμε στο ιδιο καζανι,οποτε μη λες μεγαλα λογια...Φιλικα

Επισκέπτης
Κοιτα,Ερινα...μαλακια μου που με πειραξε η εν λογω συμπεριφορα?Μαλακια μου που χαριν συντομιας την περιεγραψα ατυχως και ελλιπως ωστε να φαινομαι οτι εδωσα υπερβολικα θετικη ερμηνεια στα μηνυματα της κοπελιας?Δεν ξερω...το θεμα παντως εχει εξαντληθει...απο πολλες πλευρες...
   Αλλα μιας και το εθιξες...η συγκεκριμμενη απο τα μηνυματα που μου εστειλε τυπου 'σε σκεφτομουν εντονα','εισαι γλυκος σα ζαχαρη''μου κανεις ερωτικο κλικ' και αλλες παπαριες στο τετραγωνο,αν μη τι αλλο ερωτικου περιεχομενου ηταν η εγω τρισμεγιστος μαλακας που τα παρεξηγησα....Με την εν λογω κοπελα ειχε και συνεχεια παντως και την εμαθα τι κουμασι ηταν...Εχεις αγορι κοπελια μου?Κατσε στ αυγα σου και μη φλερταρεις μαζι μου εκ του 'ασφαλους'...μονο και μονο για να κερδισει credits η αυτοεκτιμηση σου...Αλλα και που εφαγα τη φολα μαζι της τι εγινε?Και που ημουν φιλαρακι μαζι της για ενα εξαμηνο :jerking: μονο και μονο για να γυρεψω πισω τον γαμημενο πληγωμενο μου εγωισμο,ελπιζοντας να κανω κατι μαζι της,που τελικα εγινε,για να μαθω μετα απο λιγο καιρο οτι ενω πηδιοταν μαζι μου,πηδουσε και τον παλαι ποτε γκομενο της?Θυσιασα πολλα λοιπον για το τιποτα...Τωρα χαζομαρα πες το,ανασφαλεια πες το,μαλακια που με δερνει πες το,τι να πω...τι δεδομενη περιοδο ημουν αρκετα αδυναμος...Παντως την ανεφερα στο παρον θρεντ γιατι ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι εγω μαλακιστικα αβερτα,της αξιζει και με το παραπανω ο ορος Ελλεεινιδα...και οχι μονο σε αυτην....Σε οποιαδηποτε ενω εχει μια σχεση κυνηγα την επιβεβαιωση και προσπαθει να καλυψει τις ανασφαλειες της φλερταρωντας εδω κι εκει,η και κανοντας διπλες σχεσεις...Σε αυτες τις γυναικες αξιζει το πιο ελλεινο φερσιμο του καοσμου...Κλεινοντας να πω οτι σε τετοια θεματα πολλες φορες λογικη και 'εξυπναδα' δε χωρουν....Φιλικα

Ρε παλικάρι μου καλό δεν σε κατακρίνω.. μην μου στεναχωριέσαι. Ανοιξη έρχεται και τα γκομενάκια άπειρα... και σε λίγο θέλω να σας δω που θα τα πετάξουμε ολα οξω..καλοκαίρι γαρ..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα έχουμε εγκεφαλικά πάλι..όπως κάθε καλοκαίρι..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....μαζωχτείτε λίγο γυναίκες....κρύφτε και τιποτα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
   Αλλα μιας και το εθιξες...η συγκεκριμμενη απο τα μηνυματα που μου εστειλε τυπου 'σε σκεφτομουν εντονα','εισαι γλυκος σα ζαχαρη''μου κανεις ερωτικο κλικ' και αλλες παπαριες στο τετραγωνο,αν μη τι αλλο ερωτικου περιεχομενου ηταν η εγω τρισμεγιστος μαλακας που τα παρεξηγησα....Με την εν λογω κοπελα ειχε και συνεχεια παντως και την εμαθα τι κουμασι ηταν...Εχεις αγορι κοπελια μου?Κατσε στ αυγα σου και μη φλερταρεις μαζι μου εκ του 'ασφαλους'...μονο και μονο για να κερδισει credits η αυτοεκτιμηση σου...Αλλα και που εφαγα τη φολα μαζι της τι εγινε?Και που ημουν φιλαρακι μαζι της για ενα εξαμηνο :jerking: μονο και μονο για να γυρεψω πισω τον γαμημενο πληγωμενο μου εγωισμο,ελπιζοντας να κανω κατι μαζι της,που τελικα εγινε,για να μαθω μετα απο λιγο καιρο οτι ενω πηδιοταν μαζι μου,πηδουσε και τον παλαι ποτε γκομενο της?Θυσιασα πολλα λοιπον για το τιποτα...Τωρα χαζομαρα πες το,ανασφαλεια πες το,μαλακια που με δερνει πες το,τι να πω...τι δεδομενη περιοδο ημουν αρκετα αδυναμος...Παντως την ανεφερα στο παρον θρεντ γιατι ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι εγω μαλακιστικα αβερτα,της αξιζει και με το παραπανω ο ορος Ελλεεινιδα...και οχι μονο σε αυτην....Σε οποιαδηποτε ενω εχει μια σχεση κυνηγα την επιβεβαιωση και προσπαθει να καλυψει τις ανασφαλειες της φλερταρωντας εδω κι εκει,η και κανοντας διπλες σχεσεις...Σε αυτες τις γυναικες αξιζει το πιο ελλεινο φερσιμο του κοσμου...Κλεινοντας να πω οτι σε τετοια θεματα πολλες φορες λογικη και 'εξυπναδα' δε χωρουν....Αν εσυ που βγαζεις τον εαυτο σου στη απεξω παντα φεροσουν εξυπνα και χωρις προσωπικες απωλειες σε θεματα 'ερωτικης' φυσεως,τοτε μπραβο σου..αλλα νομιζω πως ολοι ανδρες και γυναικες βραζουμε στο ιδιο καζανι,οποτε μη λες μεγαλα λογια...Φιλικα

Το πιο σιχαμένο είδος γυναίκας κατ' εμέ...
Η καβλώστρα...
Σου αρχίζει τις μαλακίες και τα γλυκοτσούτσουνα, σου κάνει έως και ζήλιες και μόλις πας να εισπράξεις, σου τη λέει και από πάνω "για ποια την πέρασες"...
Την είχα πατήσει και εγώ μικρός με 2-3 περιπτώσεις που εκεί που ήσουν σίγουρος για το γκολ και αναρωτιούσουν τί χρώμα καπότα θα φορέσεις, την έτρωγες ζεστή - ζεστή...
Έπαθα, έμαθα και δεν ξανασχολήθηκα...

Για αυτό, αν στο τέλος του 2ου ραντεβού δεν έχουμε ανταλλαγή πραγματικών πυρών, ΜΗΝ βγείτε τρίτο...
Καβλώστρα ή αναποφάσιστη, εσείς το χρόνο σας θα τον χάσετε σίγουρα.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρε παλικάρι μου καλό δεν σε κατακρίνω.. μην μου στεναχωριέσαι. Ανοιξη έρχεται και τα γκομενάκια άπειρα... και σε λίγο θέλω να σας δω που θα τα πετάξουμε ολα οξω..καλοκαίρι γαρ..
Ναι ξερεις το καλοκαιρι και την ανοιξη περιμεναμε ,κι εσας να τα πεταξετε εξω :P....Ειδικα εμενα μου αρεσει να ειναι μεσα και να μπαινω εγω στον κοπο να τα...βγαλω εξω!!!Δε μου αρεσει η ετοιμη τροφη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom