Επισκέπτης
Καβλώστρες ολου του κόσμου ενωθείτε ! Θα πέσουν εγκεφαλικά εφέτο... Προμηνυεται πολύ καυτή άνοιξη παλικάρια.. μαζέψτε δυνάμεις..
Καβλώστρες ολου του κόσμου ενωθείτε ! Θα πέσουν εγκεφαλικά εφέτο... Προμηνυεται πολύ καυτή άνοιξη παλικάρια.. μαζέψτε δυνάμεις..
Str8+1000.Χειρότερη μαλακία από αυτή δεν υπάρχει.
Sverige είχες μείνει και στην Αυστραλία για κάποιο διάστημα?
Kαινούριος στο site και περαστικός.διοτι φευγω για Στοκχόλμη σε 3-4 μήνες..
Κοιτα,Ερινα...μαλακια μου που με πειραξε η εν λογω συμπεριφορα?Μαλακια μου που χαριν συντομιας την περιεγραψα ατυχως και ελλιπως ωστε να φαινομαι οτι εδωσα υπερβολικα θετικη ερμηνεια στα μηνυματα της κοπελιας?Δεν ξερω...το θεμα παντως εχει εξαντληθει...απο πολλες πλευρες...
Αλλα μιας και το εθιξες...η συγκεκριμμενη απο τα μηνυματα που μου εστειλε τυπου 'σε σκεφτομουν εντονα','εισαι γλυκος σα ζαχαρη''μου κανεις ερωτικο κλικ' και αλλες παπαριες στο τετραγωνο,αν μη τι αλλο ερωτικου περιεχομενου ηταν η εγω τρισμεγιστος μαλακας που τα παρεξηγησα....Με την εν λογω κοπελα ειχε και συνεχεια παντως και την εμαθα τι κουμασι ηταν...Εχεις αγορι κοπελια μου?Κατσε στ αυγα σου και μη φλερταρεις μαζι μου εκ του 'ασφαλους'...μονο και μονο για να κερδισει credits η αυτοεκτιμηση σου...Αλλα και που εφαγα τη φολα μαζι της τι εγινε?Και που ημουν φιλαρακι μαζι της για ενα εξαμηνο μονο και μονο για να γυρεψω πισω τον γαμημενο πληγωμενο μου εγωισμο,ελπιζοντας να κανω κατι μαζι της,που τελικα εγινε,για να μαθω μετα απο λιγο καιρο οτι ενω πηδιοταν μαζι μου,πηδουσε και τον παλαι ποτε γκομενο της?Θυσιασα πολλα λοιπον για το τιποτα...Τωρα χαζομαρα πες το,ανασφαλεια πες το,μαλακια που με δερνει πες το,τι να πω...τι δεδομενη περιοδο ημουν αρκετα αδυναμος...Παντως την ανεφερα στο παρον θρεντ γιατι ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι εγω μαλακιστικα αβερτα,της αξιζει και με το παραπανω ο ορος Ελλεεινιδα...και οχι μονο σε αυτην....Σε οποιαδηποτε ενω εχει μια σχεση κυνηγα την επιβεβαιωση και προσπαθει να καλυψει τις ανασφαλειες της φλερταρωντας εδω κι εκει,η και κανοντας διπλες σχεσεις...Σε αυτες τις γυναικες αξιζει το πιο ελλεινο φερσιμο του κοσμου...Κλεινοντας να πω οτι σε τετοια θεματα πολλες φορες λογικη και 'εξυπναδα' δε χωρουν....Αν εσυ που βγαζεις τον εαυτο σου στη απεξω παντα φεροσουν εξυπνα και χωρις προσωπικες απωλειες σε θεματα 'ερωτικης' φυσεως,τοτε μπραβο σου..αλλα νομιζω πως ολοι ανδρες και γυναικες βραζουμε στο ιδιο καζανι,οποτε μη λες μεγαλα λογια...Φιλικα
Ποναει ομως ακομα ε? Τωρα γιατι, φταινε τα μυαλα μας, ο ρομαντισμος μας ο εγωισμος μας κλπ. ποιος να ξερει αραγε?
Γεια σου is2001
Τουλάχιστον δεν αλλάζεις λίγο τον τρόπο γραφής σου;
Ρε παλικάρι μου καλό δεν σε κατακρίνω.. μην μου στεναχωριέσαι. Ανοιξη έρχεται και τα γκομενάκια άπειρα... και σε λίγο θέλω να σας δω που θα τα πετάξουμε ολα οξω..καλοκαίρι γαρ..
Εγώ πάντως σε γράφω στ αρχίδια μου...........Dyr OXIA !!!
Jag studerade fran 1984-1990 pa gymnasiet i Grekland. Ocksa , pluggade jag mycket pa examen och nastan varje dag i skolan . Tyvarr ,misslyckades jag pa examen pa Grekiska Flygvapnet (με εφαγε το βυσμα!!).. Jag ville bli Pilot. Samtidigt , betalade mina foraldrar mycket pengar for privat skolan . Pa Grekland , efter Statassskolan gar i privat Skolan...
Σου γράφω την ιστορία της ζωής μου ...μπας και σε συγκινήσω!!!
.....Vis Ses..
Παρδίδω ιδιαίτερα στα Σουηδικα...
Καλυνυχτα!!
ανωτερότητας ή κατωτερότητας? αν απαντήσεις και σε αυτό....Δυστυχώς το κομπλεξ είναι εμφανές ....
.....Persona ουυυυυυ τι κανεις ???
Αρχισε τον στα Ρωσσικα τον τυπακο να μας αδειασει τη γωνια ......
Eγω λεω οτι τελικά διαβαζοντας τις βρισιες ..ανευ λόγω ..απο το πουθενα...
αισθανομαι αηδία για ..το επιπεδο μερικών Ελλήνων..
Δυστυχώς το κομπλεξ είναι εμφανές ....