Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Επισκέπτης
Καβλώστρες ολου του κόσμου ενωθείτε ! Θα πέσουν εγκεφαλικά εφέτο... Προμηνυεται πολύ καυτή άνοιξη παλικάρια.. μαζέψτε δυνάμεις.. :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωχωχωχωχ..........γλέντιαααααααααααα.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Str8+1000.Χειρότερη μαλακία από αυτή δεν υπάρχει.

Sverige είχες μείνει και στην Αυστραλία για κάποιο διάστημα?

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κοιτα,Ερινα...μαλακια μου που με πειραξε η εν λογω συμπεριφορα?Μαλακια μου που χαριν συντομιας την περιεγραψα ατυχως και ελλιπως ωστε να φαινομαι οτι εδωσα υπερβολικα θετικη ερμηνεια στα μηνυματα της κοπελιας?Δεν ξερω...το θεμα παντως εχει εξαντληθει...απο πολλες πλευρες...
   Αλλα μιας και το εθιξες...η συγκεκριμμενη απο τα μηνυματα που μου εστειλε τυπου 'σε σκεφτομουν εντονα','εισαι γλυκος σα ζαχαρη''μου κανεις ερωτικο κλικ' και αλλες παπαριες στο τετραγωνο,αν μη τι αλλο ερωτικου περιεχομενου ηταν η εγω τρισμεγιστος μαλακας που τα παρεξηγησα....Με την εν λογω κοπελα ειχε και συνεχεια παντως και την εμαθα τι κουμασι ηταν...Εχεις αγορι κοπελια μου?Κατσε στ αυγα σου και μη φλερταρεις μαζι μου εκ του 'ασφαλους'...μονο και μονο για να κερδισει credits η αυτοεκτιμηση σου...Αλλα και που εφαγα τη φολα μαζι της τι εγινε?Και που ημουν φιλαρακι μαζι της για ενα εξαμηνο :jerking: μονο και μονο για να γυρεψω πισω τον γαμημενο πληγωμενο μου εγωισμο,ελπιζοντας να κανω κατι μαζι της,που τελικα εγινε,για να μαθω μετα απο λιγο καιρο οτι ενω πηδιοταν μαζι μου,πηδουσε και τον παλαι ποτε γκομενο της?Θυσιασα πολλα λοιπον για το τιποτα...Τωρα χαζομαρα πες το,ανασφαλεια πες το,μαλακια που με δερνει πες το,τι να πω...τι δεδομενη περιοδο ημουν αρκετα αδυναμος...Παντως την ανεφερα στο παρον θρεντ γιατι ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι εγω μαλακιστικα αβερτα,της αξιζει και με το παραπανω ο ορος Ελλεεινιδα...και οχι μονο σε αυτην....Σε οποιαδηποτε ενω εχει μια σχεση κυνηγα την επιβεβαιωση και προσπαθει να καλυψει τις ανασφαλειες της φλερταρωντας εδω κι εκει,η και κανοντας διπλες σχεσεις...Σε αυτες τις γυναικες αξιζει το πιο ελλεινο φερσιμο του κοσμου...Κλεινοντας να πω οτι σε τετοια θεματα πολλες φορες λογικη και 'εξυπναδα' δε χωρουν....Αν εσυ που βγαζεις τον εαυτο σου στη απεξω παντα φεροσουν εξυπνα και χωρις προσωπικες απωλειες σε θεματα 'ερωτικης' φυσεως,τοτε μπραβο σου..αλλα νομιζω πως ολοι ανδρες και γυναικες βραζουμε στο ιδιο καζανι,οποτε μη λες μεγαλα λογια...Φιλικα

Ποναει ομως ακομα ε? Τωρα γιατι, φταινε τα μυαλα μας, ο ρομαντισμος μας ο εγωισμος μας κλπ. ποιος να ξερει αραγε?

Επισκέπτης
Ποναει ομως ακομα ε? Τωρα γιατι, φταινε τα μυαλα μας, ο ρομαντισμος μας ο εγωισμος μας κλπ. ποιος να ξερει αραγε?

βασικα σε τετοια θεματα ειναι το μονο που πιστευω οτι χρειαζεται να εισαι τρελαααααααα πονηρεμενος κ ετοιμολογος κ να περιμενεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ να σου πει η καθεμια...πραγματικα πολλες το κανουν κ επειτηδες κ μπορει να μην εχουν ετσι για να σε κανουν να νιωσεις ασχημα....

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Γεια σου is2001  :uglystupid:
Τουλάχιστον δεν αλλάζεις λίγο τον τρόπο γραφής σου;

Ηej!  Jag heter  Panos  och  jag  bor i Sverige (Stockholm)..
Jar ar  tretti  ar  och  jag studerade pa Universitet .
Sverige har 24 landskap och Varmland ar ett av dem. Varmaland ligger i vastra Sverige
vid gransen till Norge.

Du kan  alltid fraga Panos...

TacK sa mycket!!!

.....Μερικους τους πηραξε το Ιντερνετ...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ρε παλικάρι μου καλό δεν σε κατακρίνω.. μην μου στεναχωριέσαι. Ανοιξη έρχεται και τα γκομενάκια άπειρα... και σε λίγο θέλω να σας δω που θα τα πετάξουμε ολα οξω..καλοκαίρι γαρ..

ας γελασω/ χαχαχαχαχα. τι να βγαλεις εξω μπρε κακομοιρο σαβουρογατο. τις σαπιοκοιλιες ή τα χοντροκωλα..ολες ετσι λετε λες και μας καυλωνετε. στ αρχιδια μας σας εχουμε γραμμενες, εγω το καλοκαιρι θα ειμαι εξωτερικο να δω τις original μουναρες οχι εσας τις μουφες..μπρε αντε γεια.

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
....Dyr  OXIA !!!

Jag studerade fran 1984-1990 pa gymnasiet i  Grekland. Ocksa , pluggade jag mycket pa examen och nastan varje dag i skolan . Tyvarr ,misslyckades jag pa examen pa Grekiska Flygvapnet (με εφαγε το βυσμα!!).. Jag ville bli Pilot. Samtidigt , betalade mina foraldrar mycket pengar for privat skolan . Pa Grekland , efter Statassskolan gar i privat Skolan...

Σου γράφω την ιστορία της ζωής μου ...μπας και σε συγκινήσω!!!

.....Vis  Ses..

Παρδίδω ιδιαίτερα στα Σουηδικα...

Καλυνυχτα!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Fannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
....Dyr  OXIA !!!

Jag studerade fran 1984-1990 pa gymnasiet i  Grekland. Ocksa , pluggade jag mycket pa examen och nastan varje dag i skolan . Tyvarr ,misslyckades jag pa examen pa Grekiska Flygvapnet (με εφαγε το βυσμα!!).. Jag ville bli Pilot. Samtidigt , betalade mina foraldrar mycket pengar for privat skolan . Pa Grekland , efter Statassskolan gar i privat Skolan...

Σου γράφω την ιστορία της ζωής μου ...μπας και σε συγκινήσω!!!

.....Vis  Ses..

Παρδίδω ιδιαίτερα στα Σουηδικα...

Καλυνυχτα!!
Εγώ πάντως σε γράφω στ αρχίδια μου.......

Υ.Γ.1 Εγώ λέω καλύτερα να παραδώσεις τον εαυτό σου για ανακύκλωση.
Υ.Γ.2 Σειμ σιτ, ντιφερεντ νικ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Persona ουυυυυυ τι κανεις ???

Αρχισε τον στα Ρωσσικα τον τυπακο να μας αδειασει τη γωνια ......

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0

Eγω λεω οτι τελικά  διαβαζοντας  τις βρισιες  ..ανευ λόγω ..απο το πουθενα...

αισθανομαι αηδία για  ..το επιπεδο μερικών Ελλήνων..

Δυστυχώς το κομπλεξ  είναι εμφανές ....

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Persona ουυυυυυ τι κανεις ???

Αρχισε τον στα Ρωσσικα τον τυπακο να μας αδειασει τη γωνια ......
.....

Παιδιά  δεν εχω κανει  Ψυχολόγος ακόμα...!!!

Οταν μιλάμε πολιτισμένα  ..και μπαινει ο ένας βρίζει...ο αλλος πηδάει....

Τι να πώ???

Λυπαμαι για τα χάλια μερικών...

Βρίστε ....μπάς και σας`περάσει...η αρρώστεια που σας δερνει...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
  Eγω λεω οτι τελικά  διαβαζοντας  τις βρισιες  ..ανευ λόγω ..απο το πουθενα...
  αισθανομαι αηδία για  ..το επιπεδο μερικών Ελλήνων..
  Δυστυχώς το κομπλεξ  είναι εμφανές ....

Δυστυχώς δεν ξέρουμε σουηδικά για να καταλάβουμε τι ειπώθηκε μεταξύ σας, αλλά μην μασάς φίλε Sverige.

Ι αμ σουρ, χι ντιντντ μιν νο χαρμ! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom