You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Βλέπω το μιουτάρισμα μερικών δεν κράτησε ούτε μια μέρα.
Και πανηγυρίζουν, χαριεντιζόμενοι με τους γνωστούς εγωπαθείς, ξερόλες, πανγαμίκουλες κλπ.
εππππππππ σε επιασα ........
που εισαι αγορακι μου ?????
για σασκούτσιλας πο τσιμπιά μινίστρο...........
αυτο το σασκουτσιλας δεν μου αρεσει / κατι σε σκατουλες μου κανει !!!!!
Επισκέπτης
.....και επιστήμονες παρακαλώ.
Τόσους βάφτισες, μην τους ξεχνάς κι απο πάνω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και για να τελειώσει η μαλακία....
Οποιος πούστης γράφει με πέντ έξι νικ για να καλύψει τα κόμπλεξ του θα του βρίζω μέχρι και τη μάνα... Εδώ μέσα το μόνο διακριτικό προσωπικότητας του καθενός είναι το μοναδικό νικ του. Αν το τελειώσουμε κι αυτό καλύτερα να πάμε να γαμηθούμε όλοι.
Οποιος πούστης γράφει με πέντ έξι νικ για να καλύψει τα κόμπλεξ του θα του βρίζω μέχρι και τη μάνα... Εδώ μέσα το μόνο διακριτικό προσωπικότητας του καθενός είναι το μοναδικό νικ του. Αν το τελειώσουμε κι αυτό καλύτερα να πάμε να γαμηθούμε όλοι.
Sverige1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
....Κάνε μια βόλτα απο τα αθλητικά και θα το συνηθίσεις το βρισίδι.
Έλληνας είσαι τέλος πάντων, αν δεν βρίσουμε εμείς τότε ποιοί????Οεο
Δηλαδή φίλε μου με τα λεγομενά σου ο Ελληνας...
1) Πρεπει να βρίζει ο ενας τον αλλο με προσωπικους χαρακτηρισμούς..
2) Να βρίζει συνέχεια ασύστολα..οποιον εκφέρει διαφορετική γνώμη..
3) Να το παίζει μάγκας.. ..και να λεει το ποσο γαμίας είναι..
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Την αληθεια φιλε Civ?Αφου απομυθοποιηθηκε εντελως στα ματια μου,εχασε καθε αξια το εν λογω ατομο...δεν νοιωθω τιποτα για αυτην...ουτε πονο,ουτε χαρα τιποτα...γιατι απλα ηταν ενα τιποτα...Τωρα για το αν φταιει ο ρομαντισμος,εγωισμος μας η δεν ξερω κι εγω τι...ΑΓΝΩΤΣΟ φιλε!!Παντως ουτε και το θεμα ΑΠΕΙΡΙΑΣ που θετει η Erina παιζει,αφου κατ αρχην η ιδια ειναι νινακι 25 χρονων(οποτε ποια εμπειρια να εκτιμησει σε ενα αντρα?Και με ΤΙ κριτηρια να την ανιχνευσει?)και κατα δευτερον εγω ποτε δεν κομπασα εδω μεσα οτι ειμαι εμπειρος...τουναντιον εχω πολυ λιγες σχεσεις ολοκληρωμενες με γυναικες για την ηλικια μου...Αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχω φτωχο κριτηριο να αποφασιζω για το πιια γυναικα ειναι για μενα καλη η οχι..τουλαχιστο τωρα πια....Εχω κανει 2 3χρονες σχεσεις και ειχα και αλλες 2 συντομες σχετικα(6μηνου)και μπορει να ειναι αριθμητικα λιγες,αλλα γεματες αμπειριες σε ολα τα πεδια...Τωρα γιατι βγαινει το πιτσιρικι η Ερινα να μου την πει επειδη εκανα ενα στραβοπατημα και ερωτευτικα η πιαστηκα 'κοτσος' απο ενα σκουπιδι,δεν καταλαβαινω...η μηπως οι ανδρες οι εμπειροι και οι σωστοι,οι 'ζυμωμενοι' απο τη ζωη δεν εχει τυχει να την 'πατησουν' καποιες φορες σα μωρα παιδια?Τεσπα...αυτα για να εξηγουμεθα....Ποναει ομως ακομα ε? Τωρα γιατι, φταινε τα μυαλα μας, ο ρομαντισμος μας ο εγωισμος μας κλπ. ποιος να ξερει αραγε?
εππππππππ σε επιασα ........
που εισαι αγορακι μου ?????
Γλύψε, γλύψε, το γλυτώσαμε το μιουτάρισμα, έτσι;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι αγάπη μου... "μου έλειψες" σημαίνει.....αυτο το σασκουτσιλας δεν μου αρεσει / κατι σε σκατουλες μου κανει !!!!!
Θα πας στην επανάσταση αύριο-μεθάυριο???και για να τελειώσει η μαλακία....
Βλέπω έπιασες τα
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Γλύψε, γλύψε, το γλυτώσαμε το μιουτάρισμα, έτσι;
μου αρεσει το γλυψιμο και δινω και κολο στους μοντς με 20 Ευρω ....
Sverige1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
θελεις να σου πω την αποψη μου....για να σε βρισει ο αλλος δινεις δικαιωμα...κ επειδη εδω γραφουμε κ δεν γνωριζομαστε μαλλον ο τροπος γραφης σου του εδωσε δικαιωμα να σε βρισει....νομιζω οτι οχι μονο ο συγκεκριμενος αλλα κ γενικοτερα κ εγω για να βρισω καποιον μου δινει δικαιωμα....αυτη ειναι η γνωμη μου τουλαχιστον
Δηλαδή είπα την γνώμη μου για τις Σουηδέζες ...
(μια εμπειρία κατάθεσα...
και αυτό ....δίνει το δικαίωμα ...να βρίζουν χωρίς λόγο...
(Αυτό το λες δικαίωμα??)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ κάνω πριβέ στον σταύρο και τον πανοαφέντη και με αφήνουν να βλέπω και τα άι πις........μου αρεσει το γλυψιμο και δινω και κολο στους μοντς με 20 Ευρω ....
Δεν σε είχα για τόσο φτηνιάρη, ομολογουμένως.μου αρεσει το γλυψιμο και δινω και κολο στους μοντς με 20 Ευρω ....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Θα πας στην επανάσταση αύριο-μεθάυριο???
Βλέπω έπιασες τα
Εγώ είμαι επαναστάτης χωρίς αιτία. Σε επαναστάσεις με αιτία υπάρχουν πολλοί να σηκώσουν το βάρος.... Πονιμάες;
Επισκέπτης
(Αυτό το λες δικαίωμα??)
να σου πω κατι..υπαρχει ενα μελος με νικ δημητρακης29...αυτος μπορει κ να εχει γαμησει ολες τις ρωσιδες...ετσι οπως μιλαει κ αυτα που λεει οχι απλα δεν πειθει οτι λεει αληθεια,αλλα μου φαινεται κ για τυπος της σφαλιαρας καρπαζοεισπρακτορας δηλαδη..εαν καποιος εχει το μυαλο στο κεφαλι του ουτε σημασια δεν θα του δωσει...υπαρχουν κ καποιοι που τον θεοποιηθουν λες κ ειναι κ ο νεος γκουζγκουνης....τωρα το καταλαβες? ;) εσυ μας μιλας ολο με νουμερα κ οτι η γυναικα μονο το χρημα κοιταει ....μπορει να εχεις δικιο αλλα εαν επαναλαμβανεσαι γινεται κουραστικο κ δεν εχει νοημα...εξαλλου θα πω το κλασσικο ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Δεν σε είχα για τόσο φτηνιάρη, ομολογουμένως.
για anal χρεωνω 20 Ευρω αλλα για CIM,CIF,OWO χρεωνω πολυ ακριβα - αυτο να το ξερεις ....
persona = μην με λες αγαπη μου γιατι θα μας παρεξηγησουν / εχουμε βλεπεις και κακεντρεχεις εδω μεσα που ψαχνουν για αφορμες / μην δινεις λαβες χαχαχαχαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε δίνω λαβές..... κάνω λαβές στον στύλο μόι νταραγκόι.....για anal χρεωνω 20 Ευρω αλλα για CIM,CIF,OWO χρεωνω πολυ ακριβα - αυτο να το ξερεις ....
persona = μην με λες αγαπη μου γιατι θα μας παρεξηγησουν / εχουμε βλεπεις και κακεντρεχεις εδω μεσα που ψαχνουν για αφορμες / μην δινεις λαβες χαχαχαχαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κατάλαβες;.....μετάφρασις.....