Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
εσύ είσαι μικρός.
να αφήσεις τα κοριτσακια εδώ μέσα και να κυνηγήσεις τα έξω...
Τα έξω είναι πολύ πάρα πολύ παράξενα και αντιπαθητικα,εγώ είμαι 23 και ξεκίνησα στα 19 μπουρδέλα και μια χαρά περνάω.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Τα έξω είναι πολύ πάρα πολύ παράξενα και αντιπαθητικα,εγώ είμαι 23 και ξεκίνησα στα 19 μπουρδέλα και μια χαρά περνάω.
ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
ίσως αν γνωρίσεις μια κοπέλα έξω και τα βρείτε να συνειδητοποιήσεις ότι έχει πολύ περισσότερα να σου δώσει

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
ίσως αν γνωρίσεις μια κοπέλα έξω και τα βρείτε να συνειδητοποιήσεις ότι έχει πολύ περισσότερα να σου δώσει
Μπορεί αλλά ακόμα δε έχω βρει αυτή τη καλή που να με κάνει να τη αγαπήσω μόνο μια φορά βρέθηκε αλλά έκανα γκάφα εγώ φταίω που δε κάναμε κάτι οκ ήμουν μικρός 20 τότε και αρκετά ανώριμος.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.252
Πόντοι
2.836
Ρε μάγκες τα έβαλα σήμερα κάτω και τρελάθηκα. Το ξέρετε ότι οι πουτάνες είναι πιο φτηνές από τη μέση ελλεηνίδα?

Ας κάνουμε στην άκρη ότι θέλουν να μένεις μόνος, να έχεις αμάξι και γενικά να είσαι ανεξάρτητος κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες μας, αν σου πάρει 2-3-4 ραντεβού να τη γαμήσεις που μπορεί να έχεις πληρώσει από 30-40 ευρώ στο καθένα μιλάμε για 100+.

Και εν τέλει αξίζει κανείς να επενδύσει χρόνο, χρήμα και κάποιες φορές ίσως και να χαλάσει την ψυχολογία του για να γαμήσει ένα μουνί που μπορεί να έχει φάει και άλλες 30 πούτσες;

Γιατί δηλαδή να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω (ακόμη και χιλιάρικο) για να πας με ένα μοντέλο ή κάτι σπέσιαλ ρε αδερφέ;

Διαφωνεί κανείς με αυτό που λέω;
H διαφορά των εκδιδομενων γυναικών με των μη εκδιδομενων είναι ότι στις πορνες ότι πληρώνεις περνεις... αντίθετα στις άλλες μπορεί ν πληρώσεις τα διπλά τριπλά ή πενταπλά χρήματα και να πάρεις τα μισά ή τίποτα!! Αυτά είναι λόγια που μου είπε όταν ήμουν 20 ετών μια πουτάνα γύρω στα 40 σε κάποιο μαγαζί στριπτίζ έξω απο μια μεγάλη επαρχιακή πόλη!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μα όλοι στα 17-18 ξεκινάνε, φίλε σε είπα και πριν , στο λύκειο διάβαζα πολύ και δεν έβγαινα για να μπω στη σχολή , τώρα αλλάζουν τα πράγματα κάνω μια νέα αρχή
Αν θες να κάνεις μία νέα αρχή, εγκαταλείπεις ετούτο το site που είναι για τον αγοραίο. Εδώ μαζεύονται ως επί το πλείστον όσοι είχαν δυσκολίες με τις γκόμενες. Μην περιμένεις να πάρεις συμβουλές για το πώς να βγάζεις γκόμενες εδώ μέσα. Θα σου τα λένε όλα ανάποδα, οι γκόμενες είναι έτσι, είναι αλλιώς κλπ για να δικαιολογήσουν δικές τους αποτυχίες. Ποτέ δεν μας λένε τι μαλακίες έκαναν οι ίδιοι. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις φυσικά.
Με τον καιρό θα συνηθίσεις σε αυτήν την παραμύθα ότι οι γκόμενες φταίνε για όλα, και ίσως πάρεις κι εσύ κάποια στιγμή το δρόμο του αγοραίου.

Αν θες να βρεις άτομα που να ψάχνουν για γκόμενες, αλλά και να συναντήσεις γκόμενες γράψου στο sxeseis.gr Έχει και φόρουμ και τσατρουμς. Έχω κι εγώ λογαριασμό εκεί για να βλέπω τι παίζει Ελλάδα όταν κατεβαίνω και μου στέλνουν αρκετές γκόμενες, στην ηλικία μου βέβαια.

Είναι τελείως διαφορετικό το κλίμα. Δεν σκέπτεται όλος ο κόσμος σαν τους μπουρδελιάρηδες εδώ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.772
Πόντοι
3.556
snake-hiss.gif
Καλά ναι όσα δεν φτάνει η αλεπού.

Η αληθινή έξυπνη απάντηση θα ήταν: Πόσες φορές το έχεις κάνει αυτό γλειφομουνιξ και πως ήταν οι γκόμενες σαν σχέση.

Και εκεί θα έλεγα έχει πιάσει μόνο δυο φορές και ήταν και οι δυο καργιολες

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Μπορεί αλλά ακόμα δε έχω βρει αυτή τη καλή που να με κάνει να τη αγαπήσω μόνο μια φορά βρέθηκε αλλά έκανα γκάφα εγώ φταίω που δε κάναμε κάτι οκ ήμουν μικρός 20 τότε και αρκετά ανώριμος.
ξαναπροσπάθησε...νεος είσαι

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
άσε τα παλιά και κοίτα τα καινούργια...
ο κόσμος και τα συνήθεια αλλάζουν, οι άνθρωποι ήταν, είναι και θα είναι λίγο πολύ ίδιοι
θα σου έλεγα προσαρμόσου αλλά αν είσαι όντως νέος είναι άτοπο

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τότε αλλάζει το πράγμα οι αλβανίδες είναι νορμάλ με Ελληνίδες να μη ασχολησαι.
Ε εντάξει από όλα έχει ο μπαξες
Δε ξέρω δε ελπίζω καθόλου νοιωθω πως τσάμπα ο κόπος,ζω σε εποχή που οι συνομιλικες μου είναι τελείως λάθος άσε παλιά ήταν αλλιώς.
Καλύτερα είναι από παλιά, τώρα τα κορίτσια είναι πιο κουλ και μαγκισες παλιά ήταν πιο μαζεμένες

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
άσε τα παλιά και κοίτα τα καινούργια...
ο κόσμος και τα συνήθεια αλλάζουν, οι άνθρωποι ήταν, είναι και θα είναι λίγο πολύ ίδιοι
θα σου έλεγα προσαρμόσου αλλά αν είσαι όντως νέος είναι άτοπο
Είμαι 23 ακριβώς απλά έχω ακούσει ότι παλιά οι γυναίκες ήταν φυσιολογικές και το φλερτ υπήρχε και όχι το χαλί το τώρα που χιλιάδες δε φλερτάρουν γιατί δε είναι στα καλά τους οι αντιπαθητικες οι Ελληνίδες όλο έναν φεμινισμό είναι,μια μοντερνια,άστα γαμησετα εμένα μου τον ρίχνουν τελείως.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Καλύτερα είναι από παλιά, τώρα τα κορίτσια είναι πιο κουλ και μαγκισες παλιά ήταν πιο μαζεμένες
Δε ξέρεις τι λες καθόλου φίλε πραγματικά δείχνεις ότι τίποτα δε έχεις κάνει,άσε με σα μεγαλύτερος από σένα να ξέρω τη κατάντια τους,παλιά ήταν μαζεμένες αλλά άμα τις φλερταρες μια χαρά σε θέλαν δε τους βρωμαγες και τους ξινιζες όπως τώρα,τώρα άμα δε είσαι ο μαλακας που θέλουν τρως Χ ενώ παλιά πήγαιναν με όλους ανεξαρτήτως στιλ τώρα πάνε μόνο με τους μαλακές έχει διαφορά,παλιά κάποιος που ντρεπόταν το θεωρούσαν φυσιολογικό οι μαζεμένες που λες τώρα άμα ντρέπεσαι χαζογελανε άκουσε με τώρα πλέον δε μπορείς να κάνεις υγιείς σχέση ή ξεπετα άμα δε είσαι ο μαλακας που θέλουν.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Είμαι 23 ακριβώς απλά έχω ακούσει ότι παλιά οι γυναίκες ήταν φυσιολογικές και το φλερτ υπήρχε και όχι το χαλί το τώρα που χιλιάδες δε φλερτάρουν γιατί δε είναι στα καλά τους οι αντιπαθητικες οι Ελληνίδες όλο έναν φεμινισμό είναι,μια μοντερνια,άστα γαμησετα εμένα μου τον ρίχνουν τελείως.
αγόρι μου μην το λες αυτό, μια χαρά βγαίνουν και φλερτάρουν οι γυναίκες.
δεν ξέρω που πας ή τι κάνεις, αλλά δες το αλλιώς και ψάξου.
απλά πράγματα, νορμάλ, και μη σε νοιάζουν οι "αποτυχίες".
θα ακούσεις και όχι, θα έρθει και το ναι.
άλλες θα απορρίψουν όμορφα, κάποιες λίγες θα πουν και μαλακία.
όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...
αν στη ζωή ήταν όλα εύκολα, πίστεψέ με ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
αγόρι μου μην το λες αυτό, μια χαρά βγαίνουν και φλερτάρουν οι γυναίκες.
δεν ξέρω που πας ή τι κάνεις, αλλά δες το αλλιώς και ψάξου.
απλά πράγματα, νορμάλ, και μη σε νοιάζουν οι "αποτυχίες".
θα ακούσεις και όχι, θα έρθει και το ναι.
άλλες θα απορρίψουν όμορφα, κάποιες λίγες θα πουν και μαλακία.
όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...
αν στη ζωή ήταν όλα εύκολα, πίστεψέ με ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ
Φίλε λογικα εσύ μιλάς για τις 45 αρες στη ηλικία σου αυτές το ξέρω ότι είναι φυσιολογικές οι συνομιλικες μου όμως άμα πλέον είσαι ντροπαλός το ξέρεις ότι γελάνε?παλιά δε γελούσαν οι νέες με τον ντροπαλό,τώρα άμα δε είσαι ο μαλακας που θέλουν δε γαμάς άκουσε με παλιά θεωρούσαν φυσιολογικό ο άλλος να είναι ντροπαλος δε γελαγαν,παλιά πήγαιναν με όλους τώρα με τους ελάχιστους.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Φίλε λογικα εσύ μιλάς για τις 45 αρες στη ηλικία σου αυτές το ξέρω ότι είναι φυσιολογικές οι συνομιλικες μου όμως άμα πλέον είσαι ντροπαλός το ξέρεις ότι γελάνε?παλιά δε γελούσαν οι νέες με τον ντροπαλό,τώρα άμα δε είσαι ο μαλακας που θέλουν δε γαμάς άκουσε με παλιά θεωρούσαν φυσιολογικό ο άλλος να είναι ντροπαλος δε γελαγαν,παλιά πήγαιναν με όλους τώρα με τους ελάχιστους.
θεωρώ ότι υπερβάλεις...
και παλιότερα υπήρχαν κοπέλες που κορόιδευαν, μαλακισμένες και μαλάκες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.
δούλεψέ το κι εσύ λίγο, άλλο η ευγένεια και άλλο η ντροπή.
προσπάθησε και ξαναλέω μη σε απογοητευουν τα όχι ή - ακόμα χειρότερα - η μαλακία κάποιων γυναικων

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
θεωρώ ότι υπερβάλεις...
και παλιότερα υπήρχαν κοπέλες που κορόιδευαν, μαλακισμένες και μαλάκες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.
δούλεψέ το κι εσύ λίγο, άλλο η ευγένεια και άλλο η ντροπή.
προσπάθησε και ξαναλέω μη σε απογοητευουν τα όχι ή - ακόμα χειρότερα - η μαλακία κάποιων γυναικων
Κυρίως αδερφέ δε με απογοητεύει το όχι αλλά με απογοητεύει η υπερμαλακια καμποσων συνομιλικών μου,είχα πάει ας πούμε να παραγγείλω φαγητό και επειδή μπέρδεψε καταλάθος τα λόγια μου κάτι το ανθρώπινο που συμβαίνει και κάτι μοντέρνες στη ηλικία μου στο ταμειο γελαγαν μπροστά μου αυτές τις συμπεριφορές εγώ δε τις μπορώ δείχνουν κόμπλεξ.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Κυρίως αδερφέ δε με απογοητεύει το όχι αλλά με απογοητεύει η υπερμαλακια καμποσων συνομιλικών μου,είχα πάει ας πούμε να παραγγείλω φαγητό και επειδή μπέρδεψε καταλάθος τα λόγια μου κάτι το ανθρώπινο που συμβαίνει και κάτι μοντέρνες στη ηλικία μου στο ταμειο γελαγαν μπροστά μου αυτές τις συμπεριφορές εγώ δε τις μπορώ δείχνουν κόμπλεξ
ρε φίλε εκεί μιλάς, δεν κάνεις μόκο.
ήρεμα και χωρίς βρισίδια τους δίνεις να καταλάβουν ότι είναι μαλακισμένες.
τόσο απλά και τελείωσε.
σε τι έχει να κάνει αυτό με τυχόν σχέσεις σου?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
ρε φίλε εκεί μιλάς, δεν κάνεις μόκο.
ήρεμα και χωρίς βρισίδια τους δίνεις να καταλάβουν ότι είναι μαλακισμένες.
τόσο απλά και τελείωσε.
σε τι έχει να κάνει αυτό με τυχόν σχέσεις σου?
Δε μίλησα εκείνη της στιγμή γιατί δε ήμουν σε φάση αλλά τη επόμενη μέρα μέτα πήρα τηλεφωνο στο μαγαζί και είπα πρέπει να μάθετε να φερεστε,την είπα και μου έλεγε στο τηλέφωνο έχω δίκιο μετά λέω συγγνώμη που μπέρδεψα τα λόγια μου ειρωνικά πάντα,και όσο γι'αυτό που ρωτάς τι δουλειά έχει αυτό με τις σχέσεις μου έχει γιατί από κάτι τέτοιες συμπεριφορές ξενερώνεις και λες να πάνε να γαμηθουν οι Ελληνίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom