Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Αν θες να κάνεις μία νέα αρχή, εγκαταλείπεις ετούτο το site που είναι για τον αγοραίο. Εδώ μαζεύονται ως επί το πλείστον όσοι είχαν δυσκολίες με τις γκόμενες. Μην περιμένεις να πάρεις συμβουλές για το πώς να βγάζεις γκόμενες εδώ μέσα. Θα σου τα λένε όλα ανάποδα, οι γκόμενες είναι έτσι, είναι αλλιώς κλπ για να δικαιολογήσουν δικές τους αποτυχίες. Ποτέ δεν μας λένε τι μαλακίες έκαναν οι ίδιοι. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις φυσικά.
Με τον καιρό θα συνηθίσεις σε αυτήν την παραμύθα ότι οι γκόμενες φταίνε για όλα, και ίσως πάρεις κι εσύ κάποια στιγμή το δρόμο του αγοραίου.

Αν θες να βρεις άτομα που να ψάχνουν για γκόμενες, αλλά και να συναντήσεις γκόμενες γράψου στο sxeseis.gr Έχει και φόρουμ και τσατρουμς. Έχω κι εγώ λογαριασμό εκεί για να βλέπω τι παίζει Ελλάδα όταν κατεβαίνω και μου στέλνουν αρκετές γκόμενες, στην ηλικία μου βέβαια.

Είναι τελείως διαφορετικό το κλίμα. Δεν σκέπτεται όλος ο κόσμος σαν τους μπουρδελιάρηδες εδώ.
Έβριζες πριν εμένα και τον Τόνυ που είμαστε 23 και οι 2 και πάμε σε μπουρδέλα 29φορες εγώ,20 φορές ο τονυ,το ότι πλέον οι γκόμενες είναι για κλάματα το έμαθες ποτέ?μάλλον όχι εσύ έχεις μείνει στις συνομιλικες σου τις 45 αρες αυτές είναι φυσιολογικές μπρο οι συνομιλικες μας δε είναι,εγώ το ξέρεις ότι είχα πάει σε ένα μαγαζί και επειδή έτυχε να μπέρδεψα τα λόγια μου κάτι το ανθρώπινο κατι μαλακισμένες στη ηλικία μου στο ταμειο γέλασαν?έτσι κάνουν οι συνομιλικες πλέον,ή μπορεί να κοροϊδεύουν τους ντροπαλους πχ οπότε δε θα λες είναι δικά μας λάθη το ότι πάμε στα μπουρδέλα,αυτές φταίνε κάνεις άλλος,και επίσης αν βρίζεις τόσο εμάς τους μπουρδελιαρηδες απλά φύγε από το σάιτ τόσο απλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
ρε φίλε εκεί μιλάς, δεν κάνεις μόκο.
ήρεμα και χωρίς βρισίδια τους δίνεις να καταλάβουν ότι είναι μαλακισμένες.
τόσο απλά και τελείωσε.
σε τι έχει να κάνει αυτό με τυχόν σχέσεις σου?
Αυτό κι αν έχει να κάνει. Δες τον τρόπο που γράφει. Λες να μπερδεύει μόνο τα λόγια; Δεν κάνει μπαμ από μακριά ότι μέσα στο μυαλό του τα έχει όλα κουλουβάχατα;
Πιστεύεις τώρα ότι ο jim99 μπορεί να σταθεί σε συζήτηση με γκόμενα;

Ξέρεις πόσες φορές του έχω πει (και στα άλλα προφίλ του) ότι γράφει παραληρήματα;
Δεν έχει κάνει καμμία προσπάθεια να βελτιωθεί. Αν δεν μπορεί να βάλει τις σκέψεις του σε μία σειρά, φτιάχνοντας σωστές προτάσεις, θα τρώει συνέχεια άκυρα και θα λέει ότι του φταίνε οι γκόμενες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Αυτό κι αν έχει να κάνει. Δες τον τρόπο που γράφει. Λες να μπερδεύει μόνο τα λόγια; Δεν κάνει μπαμ από μακριά ότι μέσα στο μυαλό του τα έχει όλα κουλουβάχατα;
Πιστεύεις τώρα ότι ο Τζιμάκος μπορεί να σταθεί σε συζήτηση με γκόμενα;

Ξέρεις πόσες φορές του έχω πει (και στα άλλα προφίλ του) ότι γράφει παραληρήματα;
Δεν έχει κάνει καμμία προσπάθεια να βελτιωθεί. Αν δεν μπορεί να βάλει τις σκέψεις του σε μία σειρά, φτιάχνοντας σωστές προτάσεις, θα τρώει συνέχεια άκυρα και θα λέει ότι του φταίνε οι γκόμενες.

εγώ πάλι ότι ειχα να πω το είπα...

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1

Κάτσε εσύ να υποστηρίζεις τις καριολες τέτοιος φλώρος που είσαι το ότι μπέρδεψα τα λόγια μου δίνει δικαίωμα σε 2 πατσαβουρες να γελάνε?αυτές δε έχουν τρόπους με αυτό που έκαναν,υποστήριζέτες εσύ πήγαινε και στο φεμινιστικό κίνημα μαζί τους κρετινε,κατι τέτοιοι μουνοδουλοι σαν εσένα τις χάλασαν όλες άντε μπραβο,εγώ όμως τη επόμενη μέρα πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί και το είπα πρεπει να μάθετε να φέρεστε είπα και μου λέει έχετε δίκιο μια τύπισσα που το σήκωσε,λέει θα το πω εγώ στα κορίτσια,εσύ κάτσε να υποστηρίζεις τέτοιες συμπεριφορές κοροιδειας επειδή έπαθα κάτι ανθρώπινο.

Τελευταία τροποποίηση:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δε ξέρεις τι λες καθόλου φίλε πραγματικά δείχνεις ότι τίποτα δε έχεις κάνει,άσε με σα μεγαλύτερος από σένα να ξέρω τη κατάντια τους,παλιά ήταν μαζεμένες αλλά άμα τις φλερταρες μια χαρά σε θέλαν δε τους βρωμαγες και τους ξινιζες όπως τώρα,τώρα άμα δε είσαι ο μαλακας που θέλουν τρως Χ ενώ παλιά πήγαιναν με όλους ανεξαρτήτως στιλ τώρα πάνε μόνο με τους μαλακές έχει διαφορά,παλιά κάποιος που ντρεπόταν το θεωρούσαν φυσιολογικό οι μαζεμένες που λες τώρα άμα ντρέπεσαι χαζογελανε άκουσε με τώρα πλέον δε μπορείς να κάνεις υγιείς σχέση ή ξεπετα άμα δε είσαι ο μαλακας που θέλουν.
Ξεπετα κάνεις πολύ εύκολα φίλε, απλά πρέπει να γίνεις πιο δυναμικός μάλλον, βγες μια βόλτα έξω θα δεις οι περισσότεροι κάνουν κάτι , κοντοί κουτσοί στραβοί όλοι κάνουν, δεν χρειάζεται να είσαι κανένας μαλακας, υπάρχον κορίτσια για όλα τα γούστα απλά δεν έχεις κάνει τη προσπάθεια που πρέπει όπως κι εγώ, just do it

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Κάτσε εσύ να υποστηρίζεις τις καριολες τέτοιος φλώρος που είσαι το ότι μπέρδεψα τα λόγια μου δίνει δικαίωμα σε 2 πατσαβουρες να γελάνε?αυτές δε έχουν τρόπους με αυτό που έκαναν,υποστήριζέτες εσύ πήγαινε και στο φεμινιστικό κίνημα μαζί τους κρετινε.
Τέτοιος βλάκας που είσαι νόμισες ότι υποστήριξα τις δύο πατσαβούρες. Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μεγάλο νοητικό πρόβλημα και γράφεις με τον τρόπο που γράφεις.

Αν στον γραπτό του λόγο κάποιος, παρά τον αργό ρυθμό στον οποίο τον υποχρεώνει το πληκτρολόγιο, δεν καταφέρνει να αυτοελεγχθεί για να φτιάξει σωστές προτάσεις, τότε στον προφορικό που δεν υπάρχει κανένα φρένο, θα έχει λογοδιάρροια και θα μπερδεύεται ταχτικά. Οι σκέψεις του θα πετάγονται ασυγκράτητες και μπερδεμένες. Και καθώς σε ξέρουμε πια ότι είσαι το αποκορύφωμα της ανωριμότητας και της βλακείας, δεν υπάρχει περίπτωση να σταθείς σε συζήτηση με γκόμενα και θα τα κάνεις συνέχεια σκατά. Κι έχουμε ήδη και την απόδειξη: σου είπε η γκόμενα τι είδους σχέση θες και δεν κατάφερες ένα δευτερόλεπτο να σκεφτείς λογικά και πέταξες τη μαλακία κι έχασες τη γκόμενα.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι δεν είναι η μόνη φορά που μπερδεύτηκες. Όλοι οι τύποι σαν και σένα μπουρδουκλώνουν τη γλώσσα τους. Όταν ανέφερες το περιστατικό, απλά επιβεβαιώθηκα.

Το μπερδεμένο σου μυαλό είναι η αιτία που δεν βρίσκεις γκόμενα, πανίβλακα, και δεν σου φταίει κανένας άλλος.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Τέτοιος βλάκας που είσαι νόμισες ότι υποστήριξα τις δύο πατσαβούρες. Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μεγάλο νοητικό πρόβλημα και γράφεις με τον τρόπο που γράφεις.

Αν στον γραπτό του λόγο κάποιος, παρά τον αργό ρυθμό στον οποίο τον υποχρεώνει το πληκτρολόγιο, δεν καταφέρνει να αυτοελεγχθεί για να φτιάξει σωστές προτάσεις, τότε στον προφορικό που δεν υπάρχει κανένα φρένο, θα έχει λογοδιάρροια και θα μπερδεύεται ταχτικά. Οι σκέψεις του θα πετάγονται ασυγκράτητες και μπερδεμένες. Και καθώς σε ξέρουμε πια ότι είσαι το αποκορύφωμα της ανωριμότητας και της βλακείας, δεν υπάρχει περίπτωση να σταθείς σε συζήτηση με γκόμενα και θα τα κάνεις συνέχεια σκατά. Κι έχουμε ήδη και την απόδειξη: σου είπε η γκόμενα τι είδους σχέση θες και δεν κατάφερες ένα δευτερόλεπτο να σκεφτείς λογικά και πέταξες τη μαλακία κι έχασες τη γκόμενα.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι δεν είναι η μόνη φορά που μπερδεύτηκες. Όλοι οι τύποι σαν και σένα μπουρδουκλώνουν τη γλώσσα τους. Όταν ανέφερες το περιστατικό, απλά επιβεβαιώθηκα.

Το μπερδεμένο σου μυαλό είναι η αιτία που δεν βρίσκεις γκόμενα, πανίβλακα, και δεν σου φταίει κανένας άλλος.
Στο ότι με εκείνη τα μπέρδεψα για τη σχέση η για τη ξεπετα είναι η αλήθεια επειδή ντράπηκα αλλά παρόλα αυτά η κοπέλα αυτή δε γελαγε σα τις άλλες που επειδή μπερδεύτηκα όχι επειδή ντρεπόμουν αλλά καταλάθος γελαγαν,εσύ είναι σα να υποστηρίζεις τέτοιες συμπεριφορές να γελάνε επειδή ο άλλος μπορεί να ντρέπεται η να μπερδεύει τα λόγια του,είναι κρίμα να υποστηρίζεις τέτοιες συμπεριφορές αλλά δε μπορώ να σου αλλάξω μυαλό.

Τελευταία τροποποίηση:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Εεεε κάτσε λίγο δεν είμαι ο ίδιος, τi φάση άλλος είναι αυτός ο Jim, μη με μπερδεύεις, επί τη ευκαιρία πως σε λένε στο sxeseis gr?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ξεπετα κάνεις πολύ εύκολα φίλε, απλά πρέπει να γίνεις πιο δυναμικός μάλλον, βγες μια βόλτα έξω θα δεις οι περισσότεροι κάνουν κάτι , κοντοί κουτσοί στραβοί όλοι κάνουν, δεν χρειάζεται να είσαι κανένας μαλακας, υπάρχον κορίτσια για όλα τα γούστα απλά δεν έχεις κάνει τη προσπάθεια που πρέπει όπως κι εγώ, just do it
Τότε πως έχει γίνει έρευνα και έλεγε ότι οι πιο πολλοι δε έχουν κανει?δλδ τα έχεις μάθει όλα από τα 18 εσύ έλεος δε μπορείς να έχεις αποψη,επισης όταν λες όλοι έχουν κάνει κάτι εννεοις γαμησι ή να έχουν μείνει στο φάσωμα ?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Εεεε κάτσε λίγο δεν είμαι ο ίδιος, τi φάση άλλος είναι αυτός ο Jim, μη με μπερδεύεις, επί τη ευκαιρία πως σε λένε στο sxeseis gr?
Συνονόματοι είμαστε για μένα λέει που παρότι με κράζει ο καλόγερο έχω κάνει πιο πολλά από σένα με γκομενα έξω που θεωρείς τον εαυτό σου πιο μάγκα από μένα.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Συνονόματοι είμαστε για μένα λέει που παρότι με κράζει ο καλόγερο έχω κάνει πιο πολλά από σένα με γκομενα έξω που θεωρείς τον εαυτό σου πιο μάγκα από μένα.
Δεν είπα ότι σε θεωρώ πιο μάγκα από μένα πρώτον, δεύτερον ο καλόγερος είπε ότι έχω κι άλλα προφίλ απλά του εξηγώ ότι είμαστε διαφορετικοί μη γίνει καμιά παρεξήγηση
Τότε πως έχει γίνει έρευνα και έλεγε ότι οι πιο πολλοι δε έχουν κανει?δλδ τα έχεις μάθει όλα από τα 18 εσύ έλεος δε μπορείς να έχεις αποψη,επισης όταν λες όλοι έχουν κάνει κάτι εννεοις γαμησι ή να έχουν μείνει στο φάσωμα ?
Τα πάντα έχουν κάνει φίλε μου, ποιός πιστεύει τέτοιες γελοίες έρευνες συγγνώμη κιόλας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
Όχι εγώ λέω κάτι συγκεκριμμενο φίλε,αν κατάλαβες συμφώνησα από πάνω που είπες οι Ελληνίδες είναι ξενερωτες και κομπλεξικες από κούνια πολύ σωστό,γι'αυτό άμα θέλει φλερτ να μη ασχοληται με Ελληνίδες να ασχολείται με ξένες,εγώ δε ασχολούμαι με Ελληνίδες πάω σε μπουρδέλο και περνάω και πολύ καλά είναι 23 έχω πάει 29 φορές και πάω τώρα 3 χρόνια και 10 με 11 μήνες το Σεπτέμβριο κλείνω τα 4 χρόνια και συνεχιζουμε δυναμικά,πραγματικά μαρεσουν πολυ τα μπουρδέλα
Δικός μας είσαι!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
Με αλβανίδα πιστεύεις θα είμαι καλύτερα?
Αν δεν είναι πολύ συντηρητική είναι μια καλή επιλογή ..αλλιώς δεν διαφέρει από Ελληνίδα.Απλως μην την παντρευτείς ...μπλεξίματα με συνείδηση παιδιών είναι επικίνδυνα .

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Οντως είμαι μπουρδελιαρης,πάω στη φυλής κάνω τη τσάρκα μου και μετά μπαίνω δωμάτιο είναι τέλεια φάση,φυλής έχω πάει στο περίπου 20 φορές δωμάτιο και σπιτάκια διαφορετικά καμία 10 αρια και στούντιο έχω πάει και βίζιτα και μεταξουργ και σύνολο όλες οι φορές και στα ακριβά και στα φτηνά 29 φορές και συνεχίζουμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
Κάποιοι είναι τέτοιοι,συμφωνώ.Αλλά μετά υπάρχει και ο εγωισμός,βλέπεις άλλους με γκόμενες κι εσένα μπακούρι κι αυτό σ'ενοχλεί.
Δεκτόν αλλά αν είναι να βγάλω μούσια σαν κατσαπλιας και να κυκλοφορώ με βερμούδες σαν παιδακι η σαν θερμοπληκτος ,για να μου κάτσει μια πυροβολημένη,να με λείπει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Έκανα διόρθωση. Δεν σε μπερδεύω καθόλου, εσύ είσαι μια χαρά παλικάρι, ο άλλος είναι καθυστερημένος. Βλέπεις πώς χειρίζεται το γραπτό λόγο, δεν χρειάζονται και πολλές αποδείξεις. Απλά είχε παλιά το νικ Jimakos900 και τον ξέρουμε όλοι σαν Τζιμάκο, οπότε από κεκτημένη ταχύτητα, καταλαβαίνεις.

Το νικ μου στο sxeseis δεν το λέω, σόρυ, κάποια πράγματα τα κρατάω για μένα, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Επίσης δεν έχω γράψει στο φόρουμ μέχρι τώρα, απλά το διαβάζω. Πιθανώς όμως να το ξεκινήσω κάποια στιγμή, γιατί βαρέθηκα εδώ μέσα να συγκρούομαι καθημερινά με μαλάκες. Εκεί έχει μοντερέισιον και δεν γίνεται της πουτάνας όπως εδώ.

Συμμετέχω πότε πότε στα τσατ για να μιλάω κατευθείαν με γκόμενες. Παλιά ενόψει καθόδου στη Ελλάδα, πλήρωσα και τη συνδρομή για να έχω πρόσβαση στα πμ, αλλά τελικά δεν μου χρειάστηκε, γιατί είχα κάνει τις συνεννοήσεις κατευθείαν από το τσατ.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν δεν είναι πολύ συντηρητική είναι μια καλή επιλογή ..αλλιώς δεν διαφέρει από Ελληνίδα.Απλως μην την παντρευτείς ...μπλεξίματα με συνείδηση παιδιών είναι επικίνδυνα .
Όχι είτε Ελληνίδα είτε αλβανίδα μόνο για ξεπετα και φάση τίποτα άλλο

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Τα πάντα έχουν κάνει φίλε μου, ποιός πιστεύει τέτοιες γελοίες έρευνες συγγνώμη κιόλας
Δε είναι μόνο οι έρευνες είναι ότι οι περισσότεροι έχει τύχει να μου γκρινιάζουν ότι δε έχουν κάνει είτε σε μένα είτε σε άλλους που μου τα έχουν πει και επέτρεψε μου σα μεγαλύτερος να ξέρω καλύτερα οκ?οι λίγοι κάνουν και οι πολλοί όχι πλέον ξυπνα.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Έκανα διόρθωση. Δεν σε μπερδεύω καθόλου, εσύ είσαι μια χαρά παλικάρι, ο άλλος είναι καθυστερημένος. Βλέπεις πώς χειρίζεται το γραπτό λόγο, δεν χρειάζονται και πολλές αποδείξεις. Απλά είχε παλιά το νικ Jimakos900 και τον ξέρουμε όλοι σαν Τζιμάκο, οπότε από κεκτημένη ταχύτητα, καταλαβαίνεις.

Το νικ μου στο sxeseis δεν το λέω, σόρυ, κάποια πράγματα τα κρατάω για μένα, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Επίσης δεν έχω γράψει στο φόρουμ μέχρι τώρα, απλά το διαβάζω. Πιθανώς όμως να το ξεκινήσω κάποια στιγμή, γιατί βαρέθηκα εδώ μέσα να συγκρούομαι καθημερινά με μαλάκες. Εκεί έχει μοντερέισιον και δεν γίνεται της πουτάνας όπως εδώ.

Συμμετέχω πότε πότε στα τσατ για να μιλάω κατευθείαν με γκόμενες. Παλιά ενόψει καθόδου στη Ελλάδα, πλήρωσα και τη συνδρομή για να έχω πρόσβαση στα πμ, αλλά τελικά δεν μου χρειάστηκε, γιατί είχα κάνει τις συνεννοήσεις κατευθείαν από το τσατ.
Καθυστερημένος είσαι εσύ που υποστηρίζεις τις καριολες που γελαγαν με μένα μπάρμπα,κάνε log out και συ και ο τζιμις και πηγαίνετε στο φεμινιστικό κίνημα με τις φλωρογκομενες που θέλουν φλώρους χαχα,εδώ το σάιτ είναι για μας τους μπουρδελιαρηδες εσείς οι 2 δε έχετε θέση εδώ οι ξενερες.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δε είναι μόνο οι έρευνες είναι ότι οι περισσότεροι έχει τύχει να μου γκρινιάζουν ότι δε έχουν κάνει είτε σε μένα είτε σε άλλους που μου τα έχουν πει και επέτρεψε μου σα μεγαλύτερος να ξέρω καλύτερα οκ?οι λίγοι κάνουν και οι πολλοί όχι πλέον ξυπνα.
Μάλλον έχει μπλέξει με λάθος άτομα όπως κι εγώ , απλά τα πράγματα, αυτοι που το επιδιώκουν βρίσκουν φίλε δεν είναι όπως τα λες , εγώ λόγο διεύρυνα το κύκλο και οι περισσότεροι που γνώρισα έχουν κάνει κάτι με τουλάχιστον 1-2 γκόμενες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο sxeseis.gr βρισκονται οι πρωταθλητιες της ψυχασθενειας!!
ουτε απο εξω μην περασεις :sunglasses:
Γιατί τι συμβαίνει εκεί πέρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom