Έβριζες πριν εμένα και τον Τόνυ που είμαστε 23 και οι 2 και πάμε σε μπουρδέλα 29φορες εγώ,20 φορές ο τονυ,το ότι πλέον οι γκόμενες είναι για κλάματα το έμαθες ποτέ?μάλλον όχι εσύ έχεις μείνει στις συνομιλικες σου τις 45 αρες αυτές είναι φυσιολογικές μπρο οι συνομιλικες μας δε είναι,εγώ το ξέρεις ότι είχα πάει σε ένα μαγαζί και επειδή έτυχε να μπέρδεψα τα λόγια μου κάτι το ανθρώπινο κατι μαλακισμένες στη ηλικία μου στο ταμειο γέλασαν?έτσι κάνουν οι συνομιλικες πλέον,ή μπορεί να κοροϊδεύουν τους ντροπαλους πχ οπότε δε θα λες είναι δικά μας λάθη το ότι πάμε στα μπουρδέλα,αυτές φταίνε κάνεις άλλος,και επίσης αν βρίζεις τόσο εμάς τους μπουρδελιαρηδες απλά φύγε από το σάιτ τόσο απλα.Αν θες να κάνεις μία νέα αρχή, εγκαταλείπεις ετούτο το site που είναι για τον αγοραίο. Εδώ μαζεύονται ως επί το πλείστον όσοι είχαν δυσκολίες με τις γκόμενες. Μην περιμένεις να πάρεις συμβουλές για το πώς να βγάζεις γκόμενες εδώ μέσα. Θα σου τα λένε όλα ανάποδα, οι γκόμενες είναι έτσι, είναι αλλιώς κλπ για να δικαιολογήσουν δικές τους αποτυχίες. Ποτέ δεν μας λένε τι μαλακίες έκαναν οι ίδιοι. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις φυσικά.
Με τον καιρό θα συνηθίσεις σε αυτήν την παραμύθα ότι οι γκόμενες φταίνε για όλα, και ίσως πάρεις κι εσύ κάποια στιγμή το δρόμο του αγοραίου.
Αν θες να βρεις άτομα που να ψάχνουν για γκόμενες, αλλά και να συναντήσεις γκόμενες γράψου στο sxeseis.gr Έχει και φόρουμ και τσατρουμς. Έχω κι εγώ λογαριασμό εκεί για να βλέπω τι παίζει Ελλάδα όταν κατεβαίνω και μου στέλνουν αρκετές γκόμενες, στην ηλικία μου βέβαια.
Είναι τελείως διαφορετικό το κλίμα. Δεν σκέπτεται όλος ο κόσμος σαν τους μπουρδελιάρηδες εδώ.
Τελευταία τροποποίηση: