Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
Φίλε ειλικρινά στο λέω δεν φαντάζεσαι ποσο το απολαμβάνω όταν ειμαι μονος
Αυτή η ηρεμία και η ησυχία είναι απλά ότι καλύτερο για μένα

Δεν γίνεται να'σαι και μονος συνέχεια

Καλή η ηρεμία και η ησυχία,αλλά όχι για πολύ

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Όχι εγώ λέω κάτι συγκεκριμμενο φίλε,αν κατάλαβες συμφώνησα από πάνω που είπες οι Ελληνίδες είναι ξενερωτες και κομπλεξικες από κούνια πολύ σωστό,γι'αυτό άμα θέλει φλερτ να μη ασχοληται με Ελληνίδες να ασχολείται με ξένες,εγώ δε ασχολούμαι με Ελληνίδες πάω σε μπουρδέλο και περνάω και πολύ καλά είναι 23 έχω πάει 29 φορές και πάω τώρα 3 χρόνια και 10 με 11 μήνες το Σεπτέμβριο κλείνω τα 4 χρόνια και συνεχιζουμε δυναμικά,πραγματικά μαρεσουν πολυ τα μπουρδέλα
Με αλβανίδα πιστεύεις θα είμαι καλύτερα?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Αφου είχες αρκετές σχέσεις πιο πριν δεν θα ήσουν μπακουρος. Μπακουρος είναι αυτός που δεν μπορεί να βρει, τα one night stand είναι πολυ εύκολο να τα κάνεις καθώς πολλές ψάχνονται για τα κάτι στα πεταχτά, έτσι πιστεύω τουλάχιστον, σε μπαρ κλάμπ κλπ

Αν ήταν τόσο εύκολα τα one night stand θα είχες κάνει εσύ δε έχεις κάνει ούτε φασωμα άρα μη λες είναι εύκολα.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Με αλβανίδα πιστεύεις θα είμαι καλύτερα?
Ναι βέβαια οι αλβανίδες είναι ερωτικές και πολύ πιο σωστές από τις Ελληνίδες,οι αλβανεζες μια χαρά φλερταρουν και είναι φυσιολογικές,οι Ελληνίδες είναι ξενερωτες και αντιερωτικες και ούτε που ξέρουν να φλερταρουν.Αμα δεις έξω οι Ελληνίδες όλο με κάτι ξενερωτους μπλέκουν κάτι φλώρους τελείως γιατί?γιατί είναι και οι Ελληνίδες ξενερωτες.

Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
383
Πόντοι
21
Δεν γίνεται να'σαι και μονος συνέχεια

Καλή η ηρεμία και η ησυχία,αλλά όχι για πολύ
Εξαρτάται παλι
Αν έχεις λίγες η πολλές σχέσεις στην ζωή σου
Εγώ επειδή έχω κάνει αρκετές σχέσεις και πέραν από α σχέσεις έχω πάρει και αρκετές πέραν του πληρωμένου αισθάνομαι ωραία όταν είμαι πάλι μόνος χωρίς σχεση
Τώρα αν ήμουνα μπακουρι εφόρου ζωής μπορεί να ήτανε διαφορετικα
Αλλά στην φάση που είμαι τώρα με τα ποτάκια μου τα one night stands με τουρίστριες κτλπ και μετά ησυχία στο σπίτι περνάω καλα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ναι βέβαια οι αλβανίδες είναι ερωτικές και πολύ πιο σωστές από τις Ελληνίδες,οι Ελληνίδες είναι οι πιο ξενερωτος και αντιερωτικες.Αμα δεις έξω οι Ελληνίδες όλο με κάτι ξενερωτος μπλέκουν κάτι φλώρους τελείως γιατί?γιατί είναι και οι Ελληνίδες ξενερωτες.
Ε εντάξει εμένα μου αρέσουν πολύ οι αλβανίδες, και πλέον σχεδόν σε κάθε γειτονιά βρίσκεις, μπορώ να βρω μια αλβανίδα λοιπόν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
Δεν είναι εξωστρεφείς...ανασφαλείς και κομπλεξικοι είναι ,ακριβώς σαν γκόμενες που ψάχνουν επιβεβαίωση μέσα από έναν άλλον....φευ!!!!

Κάποιοι είναι τέτοιοι,συμφωνώ.Αλλά μετά υπάρχει και ο εγωισμός,βλέπεις άλλους με γκόμενες κι εσένα μπακούρι κι αυτό σ'ενοχλεί.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Τι σκατα το κανατε το θεμα?Γεμισαμε τζιμακους βλεπω,ο Βλαδιμηρος διεγραψε τον λογαριασμο,κατα διαολου παμε.Αληθεια,ο Βλαδιμηρος γιατι διεγραψε τον λογαριασμο ρε παιδια,μηπως γκαστρωσε καμια?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ε εντάξει εμένα μου αρέσουν πολύ οι αλβανίδες, και πλέον σχεδόν σε κάθε γειτονιά βρίσκεις, μπορώ να βρω μια αλβανίδα λοιπόν
Τότε αλλάζει το πράγμα οι αλβανίδες είναι νορμάλ με Ελληνίδες να μη ασχολησαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σκατα το κανατε το θεμα?Γεμισαμε τζιμακους βλεπω,ο Βλαδιμηρος διεγραψε τον λογαριασμο,κατα διαολου παμε.Αληθεια,ο Βλαδιμηρος γιατι διεγραψε τον λογαριασμο ρε παιδια,μηπως γκαστρωσε καμια?
Καλύτερα που έφυγε αυτός ο αντιπαθεστατος που όλο κοκορευοταν τις γκόμενες που δε είχε,ανόητος.

• Like
Αντιδράσεις: tony1
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Τότε αλλάζει το πράγμα οι αλβανίδες είναι νορμάλ με Ελληνίδες να μη ασχολησαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
:grin::grin::grin:
ρε τι ακούμε...
Καλύτερα που έφυγε αυτός ο αντιπαθεστατος που όλο κοκορευοταν τις γκόμενες που δε είχε,ανόητος.
ήρθα εγώ που ήμουν φίσκα στις γκόμενες.
δίνω συμβουλές έναντι πινακίου φακής...:confused::grin:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
ήρθα εγώ που ήμουν φίσκα στις γκόμενες.
δίνω συμβουλές έναντι πινακίου φακής...:confused::grin:
Εσύ αντιπαθής δε μου είσαι αυτός όμως ήταν γέμιζε όλα τα νήματα με γκόμενες που δε είχε χαχα,ο τύπος ήταν παραμυθάς μεγάλος ιστορίες ολόκληρες έλεγε.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Εσύ αντιπαθής δε μου είσαι αυτός όμως ήταν γέμιζε όλα τα νήματα με γκόμενες που δε είχε χαχα,ο τύπος ήταν παραμυθάς μεγάλος ιστορίες ολόκληρες έλεγε.
άστους αυτούς, δεν ξέρουν.
ρώτα εμένα που τις γυναίκες τις έπαιζα στα δακτυλα :grin::rockon:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
άστους αυτούς, δεν ξέρουν.
ρώτα εμένα που τις γυναίκες τις έπαιζα στα δακτυλα :grin::rockon:
Εσυ μπορεί να λες και αλήθεια ούτε λες πολλά λόγια ούτε τίποτα,αυτός έλεγε ότι έχει πάει 1000 φορές σε μπουρδέλο και είχε και γκόμενες εξω παραμύθια φουλ,άμα πηγαίνεις τόσες φορές σε μπουρδέλο είναι καθαρά δείγμα ότι δε βρίσκεις αλλιώς.

• Like
Αντιδράσεις: tony1
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Εσυ μπορεί να λες και αλήθεια ούτε λες πολλά λόγια ούτε τίποτα,αυτός έλεγε ότι έχει πάει 1000 φορές σε μπουρδέλο και είχε και γκόμενες εξω παραμύθια φουλ.
δεν έχεις άδικο.
είμαι λακεδαιμόνιος

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
δεν τις μετράω...
απο τότε που ξεκίνησα πριν κανα 7άρι χρόνια πολλές. καμια 200ρια σίγουρα
Εντάξει εσύ είσαι νορμάλ,7 χρόνια μόνο ο άλλος πήγαινε από 20 χρόνων και ήταν 40 και είχε πάει 1000 φορές όπως είπε,εγώ τώρα το Σεπτέμβριο κλείνω τα 4 χρόνια τώρα είμαι στα 3 χρόνια και 11 μήνες και έχω πάει σύνολο 29 φορέςκαι συνεχιζουμε δυναμικα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Εντάξει εσύ είσαι νορμάλ,7 χρόνια μόνο ο άλλος πήγαινε από 20 χρόνων και ήταν 40 και είχε πάει 1000 φορές όπως είπε,εγώ τώρα το Σεπτέμβριο κλείνω τα 4 χρόνια τώρα είμαι στα 3 χρόνια και 11 μήνες και έχω πάει σύνολο 29 φορές.
εσύ είσαι μικρός.
να αφήσεις τα κοριτσακια εδώ μέσα και να κυνηγήσεις τα έξω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom