Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004
Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
383
Πόντοι
21
Την πούτσισε,εννοώ και να θέλει δε βρίσκει.

Και οι γκόμενες χρειάζονται τύπε,πέρα απ'το γαμήσι,ειδικά τώρα καλοκαίρι θες να πας καμιά βόλτα,καμια θάλασσα,να γυρνάς μόνος είναι εντελώς ξενέρα.
Εξαρταται τον άνθρωπο φίλε
Εγώ για παράδειγμα που είμαι εσωστρεφής και με γκομενα πάνω από 3 ώρες την μέρα βαράω ένεση μετα , οκ έναν καφέ , κάνα νετφλιξ κτλπ , θέλω την ησυχία μου , δεν την παλεύω με άλλο ατομο πάνω από 3 ώρες την μέρα , όσο και να την γουσταρω

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Την πούτσισε,εννοώ και να θέλει δε βρίσκει.

Και οι γκόμενες χρειάζονται τύπε,πέρα απ'το γαμήσι,ειδικά τώρα καλοκαίρι θες να πας καμιά βόλτα,καμια θάλασσα,να γυρνάς μόνος είναι εντελώς ξενέρα.
Μήπως φταίει και οι ηλικία? Αν είσαι νέος με παρέα δύσκολα να μη βρεις, και όπως είπα και πριν αν είναι και μέρος με νυχτερινή ζωή μπορεί να έρθουν και μόνες τους

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Κάνεις δεν το έχει στην αρχή σιγά σιγά το αποκτάς αυτό μέσα από γνωριμίες και εμπειρίες.
Τι να σου πω ρε φίλε άμα περιμένεις μέχρι να φτάσεις 25 27 και να το έχεις βρει τους και να γαμησεις τοτε είναι άλλο θέμα,άμα έχεις υπομονή οκ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.731
Πόντοι
3.656
Εγώ για παράδειγμα που είμαι εσωστρεφής και με γκομενα πάνω από 3 ώρες την μέρα βαράω ένεση μετα , οκ έναν καφέ , κάνα νετφλιξ κτλπ , θέλω την ησυχία μου , δεν την παλεύω με άλλο ατομο πάνω από 3 ώρες την μέρα , όσο και να την γουσταρω

Ε ναι αυτό λέω,για καμια βόλτα,για καμια θάλασσα,για γαμήσι το βράδυ,δε λέω να'σαι μαζί της όλη μέρα.Και μόνος σου δεν γίνεται να γυρνάς συνέχεια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.731
Πόντοι
3.656
Μήπως φταίει και οι ηλικία? Αν είσαι νέος με παρέα δύσκολα να μη βρεις, και όπως είπα και πριν αν είναι και μέρος με νυχτερινή ζωή μπορεί να έρθουν και μόνες τους

Αν είσαι νέος με παρέα,ναι

Αν είσαι μεγαλύτερος χωρίς παρέα,γάμησέ τα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.751
Πόντοι
9.297
Αργυροτοξε οι γκόμενες στα 18 πάνε με όποιον να'ναι ειλικρινά, απλά κάποια πράγματα να κάνεις και σου κάθονται, έστω και για μερικές μέρες, εδώ η φίλη πήγε με 14 σε μια βδομάδα, φαντάσου τι γίνεται εκεί έξω
Δεν "πήγε"...αν κατάλαβα καλά μερικά φιλιά ανταλλάξανε ίσα να κολλήσει ασθένειες.
Και να υπάρχουν τέτοια χυσοδοχεια μόνο σε νησιά προκύπτουν αυτά...σιγά μην τα κάνει αυτά στην γειτονιά της η στην σχολή της.
Μην τρως πρόλογο ...

Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
383
Πόντοι
21
Ε ναι αυτό λέω,για καμια βόλτα,για καμια θάλασσα,για γαμήσι το βράδυ,δε λέω να'σαι μαζί της όλη μέρα.Και μόνος σου δεν γίνεται να γυρνάς συνέχεια.
Ισχύει φίλε αλλά δεν είναι και καρκίνος η aids
Το περιγράφεις τόσο ισχυρά σαν να είναι θέμα ζωής και θανατου
Οκ δεν έχεις γκομενα
Χαλαρωσε
Δες και εσυ αν κανείς κάπου λαθος
Προσπάθησε να βελτιώσεις και άλλο την εμφάνιση σου ( καλή διατροφή , γυμναστήριο , καλή εμφάνιση) και όλα καλα
Μην αισθάνεσαι δηλαδή σκουπιδι επειδή δεν έχεις γκομενα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.751
Πόντοι
9.297
Δεν είναι κακό να είσαι εσωστρεφής...απλά δεν έχεις την ανασφαλεια της γκόμενας που χωρίς συνοδεία μέχρι το περίπτερο πάει το πολυ...τα έχεις βρει με τον εαυτό του και δεν χρειάζεσαι καμμία να στα πρηζει....μεγάλη μαγκιά αυτό.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τι να σου πω ρε φίλε άμα περιμένεις μέχρι να φτάσεις 25 27 και να το έχεις βρει τους και να γαμησεις τοτε είναι άλλο θέμα,άμα έχεις υπομονή οκ.
Ρε μέσα σε ένα χρόνο θα τα έχω καταφέρει, νομίζεις ότι είναι δύσκολο, δεν είναι, δύσκολο αρχίζει να γίνεται όσο μεγαλώνεις και δεν έχεις παρέες, αν έχεις ένα καλό και δυναμικό κύκλο όλα γίνονται

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν είσαι νέος με παρέα,ναι

Αν είσαι μεγαλύτερος χωρίς παρέα,γάμησέ τα
Ε εντάξει άμα όταν ήσουν νέος είχες καλή σεξουαλική ζωή τι σε πειράζει? όλοι κάποια στιγμή γίνονται παλαίμαχοι έτσι είναι αυτά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.751
Πόντοι
9.297
Αφου είχες αρκετές σχέσεις πιο πριν δεν θα ήσουν μπακουρος. Μπακουρος είναι αυτός που δεν μπορεί να βρει, τα one night stand είναι πολυ εύκολο να τα κάνεις καθώς πολλές ψάχνονται για τα κάτι στα πεταχτά, έτσι πιστεύω τουλάχιστον, σε μπαρ κλάμπ κλπ
Αν σουρωσουν σε σημείο να μην ξέρουν τι τις γίνεται και καταντάνε σαν Εγγλέζες τουρίστριες δεν έχει νοημα....

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ρε μέσα σε ένα χρόνο θα τα έχω καταφέρει, νομίζεις ότι είναι δύσκολο, δεν είναι, δύσκολο αρχίζει να γίνεται όσο μεγαλώνεις και δεν έχεις παρέες, αν έχεις ένα καλό και δυναμικό κύκλο όλα γίνονται
Μα είσαι 18 και δε τις έχεις βρει ακόμα πότε θα τις βρεις?τουλάχιστον μη ασχολησαι με Ελληνίδες είναι πολύ ξενερωτες ασχολησουν με ξένες είναι πιο ερωτικές και αλήθεια που έχεις περάσει?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.751
Πόντοι
9.297
Αν....

Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
383
Πόντοι
21
Δεν είναι κακό να είσαι εσωστρεφής...απλά δεν έχεις την ανασφαλεια της γκόμενας που χωρίς συνοδεία μέχρι το περίπτερο πάει το πολυ...τα έχεις βρει με τον εαυτό του και δεν χρειάζεσαι καμμία να στα πρηζει....μεγάλη μαγκιά αυτό.
Απλά πιστεύω ότι είμαστε η μειοψηφια
Οι περισσότεροι είναι εξωστρεφείς και δεν νιώθουνε καλά μόνοι τους
Φίλε ειλικρινά στο λέω δεν φαντάζεσαι ποσο το απολαμβάνω όταν ειμαι μονος
Αυτή η ηρεμία και η ησυχία είναι απλά ότι καλύτερο για μένα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.751
Πόντοι
9.297
Μα είσαι 18 και δε τις έχεις βρει ακόμα πότε θα τις βρεις?τουλάχιστον μη ασχολησαι με Ελληνίδες είναι πολύ ξενερωτες ασχολησουν με ξένες είναι πιο ερωτικές και αλήθεια που έχεις περάσει?
Που να πάει ρε συ,ούτε από την γειτονιά του δεν θα βγαίνει το παιδί...τι ρωτάς τώρα....περιμένεις να είναι σαν τον Μαγγελάνο κοσμογυρισμενος στα 28 του;;!;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...στα 18 του εννοούσα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.751
Πόντοι
9.297
Απλά πιστεύω ότι είμαστε η μειοψηφια
Οι περισσότεροι είναι εξωστρεφείς και δεν νιώθουνε καλά μόνοι τους
Φίλε ειλικρινά στο λέω δεν φαντάζεσαι ποσο το απολαμβάνω όταν ειμαι μονος
Αυτή η ηρεμία και η ησυχία είναι απλά ότι καλύτερο για μένα
Δεν είναι εξωστρεφείς...ανασφαλείς και κομπλεξικοι είναι ,ακριβώς σαν γκόμενες που ψάχνουν επιβεβαίωση μέσα από έναν άλλον....φευ!!!!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μα όλοι στα 17-18 ξεκινάνε, φίλε σε είπα και πριν , στο λύκειο διάβαζα πολύ και δεν έβγαινα για να μπω στη σχολή , τώρα αλλάζουν τα πράγματα κάνω μια νέα αρχή

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Που να πάει ρε συ,ούτε από την γειτονιά του δεν θα βγαίνει το παιδί...τι ρωτάς τώρα....περιμένεις να είναι σαν τον Μαγγελάνο κοσμογυρισμενος στα 28 του;;!;

...στα 18 του εννοούσα.
Δεν έβγαινα θες να πεις, τώρα ξεκινάει ένα νέα κεφάλαιο τελείωσαν αυτά σχολή βόλτες γήπεδο πάρτυ

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1

...στα 18 του εννοούσα.
Όχι εγώ λέω κάτι συγκεκριμμενο φίλε,αν κατάλαβες συμφώνησα από πάνω που είπες οι Ελληνίδες είναι ξενερωτες και κομπλεξικες από κούνια πολύ σωστό,γι'αυτό άμα θέλει φλερτ να μη ασχοληται με Ελληνίδες να ασχολείται με ξένες,εγώ δε ασχολούμαι με Ελληνίδες πάω σε μπουρδέλο και περνάω και πολύ καλά είναι 23 έχω πάει 29 φορές και πάω τώρα 3 χρόνια και 10 με 11 μήνες το Σεπτέμβριο κλείνω τα 4 χρόνια και συνεχιζουμε δυναμικά,πραγματικά μαρεσουν πολυ τα μπουρδέλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom