Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Μπορεί να βρω καμία 3η λυκείου, τα wannabe κορίτσια δεν έχουν ηλικία....Στην Αθήνα;
Μόνο καμια πρωτοετή φοιτήτρια απο επαρχία
Μπορεί να βρω καμία 3η λυκείου, τα wannabe κορίτσια δεν έχουν ηλικία....Στην Αθήνα;
Σιγά μη γαμαμε μόνο όσες μας γουστάρουν τρέλα. Τις γαμαμε όλες χωρίς ξόδεμα χρόνου.Βουρ στο ψητό και μετά στην επόμενη σε περίπτωση χυλόπιταςΛάθος,το κλειδί είναι να σε γουστάρει η άλλη.Ούτε ενέργεια,ούτε χρόνο θα σπαταλήσεις τότε
Ξέρεις ότι το παιδί πέρασε σε σχολή όπου οι γκόμενες είναι είδος υπό εξαφάνιση;Τύπε Αργυρότοξε, η τελευταία φορά που πήγες με γκόμενα ήτο επί βασιλέως Κωνσταντίνου ή πρόλαβες και τον Παύλο; Γιατί εσύ μπορεί να ξέχασες τις γκόμενες αλλά ο Jimmy θα τις έχει προσεχώς μπροστά του στη σχολή. Το πιο φυσικό είναι να ασχοληθεί με γκόμενες αντί να τρέχει στα μπουρδέλα.
Καλά θα βρω πρωτοετή τότεΒρε τι να την κανεις την παρθενα ?
εσυ θελεις μια γκομενουλα που εχει φαει 1-2 πουτσουλες!!
οι παρθενες,θελουν ο αλλος να εχει κολλησει ερωτικα ενσημα,και εσυ εισαι αεργος
Αυτα αργοτερα!!μην τα σκεφτεσαι τωρα
Το πολύ πολύ να βρει πρωκτοετήΣτην Αθήνα;
Παραπάνω σε άλλο ποστ μας έλεγες «Εχω κανει 10αδες διαπραγματευσεις στην ζωη μου,και το ξερω καλα αυτο το κομματι» Τι είδους διαπραγματεύσεις εννοούσες και τι παραχωρήσεις έκανες; Διότι αν κάποιος δεν κάνει παραχωρήσεις, σημαίνει ότι είναι σε θέση ισχύος και δεν χρειάζεται να κάνει και διαπραγματεύσεις. Μιλάμε για σιωπηρές διαπραγματεύσεις εννοείται και κάνεις παραχωρήσεις (=προσαρμόζεσαι) ανάλογα με τη γυναίκα που έχεις απέναντί σου.Αυτος που κανει παραχωρησεις δεν ειναι πραγματικος αντρας,ειναι τσοκαρο
σοβαροτερα ατομα που κανουν παραχωρησεις ? που στις γυναικες ? δεν το εχω δει ποτε
αν το ειχα δει,δεν θα τα θεωρουσα σοβαρα ατομα!!
Κάνεις λάθος, δεν μετράει μόνο ο παράγων σχολή, αλλά και η φοιτητική ιδιότητα.Ξέρεις ότι το παιδί πέρασε σε σχολή όπου οι γκόμενες είναι είδος υπό εξαφάνιση;
Στατιστικά οι πιθανότητες είναι εναντίον του...
Σε τέτοια ηλικία χωρίς προ'υ'πηρεσια σε ιδρύματα θα είναι ευαίσθητος στην οποια απόρριψη με άγνωστες συνέπειες....
Αυτός είναι ο άντρας που γαμάει αβέρτα, επειδή έχει καταλάβει το παιγνίδι των γυναικών και τις χειρίζεται. Δεν θα τα κάνει αυτά στη γυναίκα που προορίζεται για σύντροφος της ζωής του, αλλά στα διάφορα γυναικάκια που τον πλησιάζουν για το χρήμα, για την καλοπέραση και για να τον τυλίξουν.Οποιος κανει τετοιου ειδους παραχωρησεις,οχι πραγματικος αντρας δεν ειναι,αλλα θα τον χαρακτηριζα ως παθητικο ομοφυλοφυλο,κιναιδο δηλαδη
στα παραδειγματα σου περιγραφεις εναν ψευτη-υποκριτη-ατιμο και συναμα ανανδρο
Ο πραγματικος αντρας δεν εχει τετοια χαρακτηριστικα,ειναι σοβαρος-μπεσαλης-ανετος-διακριτικος
Δηλαδη θα εχω χρημα να τις διασκεδαζω,θα πληρωνω τα αντερα μου γενικοτερα,αλλα παραλληλα για να γαμησω θα ειμαι σκυφτοκεφαλακιας και ταπεινομενος
καλυτερα να μην γαμησω,και να διαβασω ριζοσπαστη!!
Ακριβως αυτό και πίστεψέ με ορισμένες ιερόδουλες σου δίνουν καλές εμπειρίες που είναι κρίμα να τις χάσει για τις βαρεμενες,και στη τελική οι συνομιλικες μας έχουν γίνει τόσο αντιπαθητικες στη αύρα που προτιμώ τις ιερόδουλες είναι πιο συμπαθητικές στη αύρα και πιο απλές.Σωστός...γιατί όσο περνάει ο καιρός το παιδί θα εκτίθεται στην συμπεριφορά των βαρεμενων κοριτσιών της γενιάς του και θα χάνει χρόνο για εμπειρίες προσπαθώντας να καταλάβει πως σκέφτονται....
Μπράβο συνέχισε έτσι εγώ 29φορες και είμαι 23 χρόνων και το Σεπτέμβρη θα συμπληρώσω τα 4 χρόνια,ακόμα είμαι στα 3 χρόνια και 10 με 11 μήνες
Το θέμα είναι ότι δε βρίσκεις γκόμενα άρα πρέπει να αρχίσεις τα μπουρδέλα,άμα είχες δε θα σου έλεγα να πας γιατί σε εκτονώνει η γκόμενα αλλά προς το παρών πρέπει να πας επίσης δε είναι κακό να είσαι ντροπαλός,κακό είναι να είσαι αλήτης και να βλάπτεις τη κοινωνία,αλλά οι γκόμενες το θεωρούν το ντροπαλό κάτι το κακό φαντάσου πόσο καμμένες είναι και δε αξίζει να ασχολησαι οπότε ξεκινά κάνα μπουρδέλο δε θα χασειςΑν βρω κοπέλα δεν υπάρχει λόγος να αρχίσω τα μπουρδέλα. Φυσικά και είναι κακό να είσαι ντροπαλός, πως θα διεκδικήσεις έτσι ? Δεν αλλάζω για τα κορίτσια, είναι ωραίο να είσαι κοινωνικός, έτσι κερδίζεις γνωριμίες με κόσμο
Δεν το κατανόησαΠλάκα του κάνω. Ο τύπος κλαίγεται συνέχεια που δεν έχει γκόμενα, αλλά ένας μήνας αναμονής θα τον πείραζε. Κι εγώ σου λέω ότι αν έβρισκε γκόμενα και σε έναν χρόνο από τώρα να γαμούσε, τούμπες θα έκανε από τη χαρά του.
Και πόσα μπάνια έχεις κάνει φέτος;Μπράβο συνέχισε έτσι εγώ 29φορες και είμαι 23 χρόνων
Χαχα που κολλάει αυτό?10-15 περιπουΚαι πόσα μπάνια έχεις κάνει φέτος;
Και πόσα παγωτά έχεις φάει;Χαχα που κολλάει αυτό?10-15 περιπου
Οι γκόμενες ειδικά οι Ελληνίδες μπορεί να γουστάρουν και να μην κοιτάνε λόγω των άπειρων κόμπλεξ που έχουν τύπε…..Πάντως δεν υπάρχει πια διαθέσιμο μουνί εκεί έξω.Όσες θέλουν πούτσα,είναι όλες με γκόμενο και οι μόνες τους όλες αδιάφορες.Ούτε βλέμματα,ούτε ενδιαφέρον,μια άθλια κατάσταση.Περίμενα στην Αθήνα να υπάρχει λίγο παιχνίδι,αλλά παπάρια.
Οι ελλεεινίδες όσο κάθονται αγάμητες,αντί να θέλουν να γαμηθούν,εθίζονται στην αγαμία.Δυστυχώς αν δεν προλάβεις να βρεις αυτές που ψάχνονται,την πούτσισες.Καλά,ειδικά μόνος σου χωρίς κονέ είσαι σαν να μην υπάρχεις για τις γκόμενες.
Χαχαχα καμία 15Και πόσα παγωτά έχεις φάει;
Μακάρι να ήταν μόνο τα παραπάνω τύπε. Πρώτα από όλα, ακόμα κι αν έχεις τα παραπάνω και ξοδέψεις και αρκετά χρήματα, δεν είναι σίγουρο ότι θα γαμήσεις. Είναι Μαστόρισσες στο να σου δημιουργούν προσδοκίες, δίνοντας ψεύτικα στοιχεία. Χαμογελάκια όλο νόημα, αχ τι ωραία που τα λες, και μετά γειά σου. Ακόμα κι αν σε φλερτάρει χοντρά, δεν ξέρεις απο πριν ποιές είναι οι πραγματικές της προθέσεις. Μπορεί να σε θέλει να της τονώσεις το Εγώ, σαν Συναισθηματικό Ταμπόν, σαν ταξιτζή ή οτιδήποτε άλλοΡε μάγκες τα έβαλα σήμερα κάτω και τρελάθηκα. Το ξέρετε ότι οι πουτάνες είναι πιο φτηνές από τη μέση ελλεηνίδα?
Ας κάνουμε στην άκρη ότι θέλουν να μένεις μόνος, να έχεις αμάξι και γενικά να είσαι ανεξάρτητος κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες μας, αν σου πάρει 2-3-4 ραντεβού να τη γαμήσεις που μπορεί να έχεις πληρώσει από 30-40 ευρώ στο καθένα μιλάμε για 100+.
Και εν τέλει αξίζει κανείς να επενδύσει χρόνο, χρήμα και κάποιες φορές ίσως και να χαλάσει την ψυχολογία του για να γαμήσει ένα μουνί που μπορεί να έχει φάει και άλλες 30 πούτσες;
Γιατί δηλαδή να μην πληρώσεις κάτι παραπάνω (ακόμη και χιλιάρικο) για να πας με ένα μοντέλο ή κάτι σπέσιαλ ρε αδερφέ;
Διαφωνεί κανείς με αυτό που λέω;