Οχι ολες οι ωραιες των Αθηνων,οσες ειναι αξιες και τυχερες.Ο Τζιμαρος ας ξεκινησει και με μετρια,δεν θα του πεσει ο κωλος
Την ταμπελα εγω την εχω βαλει ? Ευρεια γκαμα δεν θα το ελεγα ειναι λιγοι,τωρα για το γαμανε θελει συζητηση
Το περιορίσαμε βλέπω στις άξιες και τυχερές ωραίες που είναι με αγαπούληδες που είναι λίγοι τελικά. Μεγαλύτερα περιθώρια για τον Τζιμάκο λοιπόν, ο οποίος απλά θέλει να γαμήσει.
Μας περιγράφεις ένα πρότυπο «αγαπούλα» που ναι, διευρύνει τη γκάμα και είναι λάθος. Από τις περιγραφές που έχεις δώσει δεν βγαίνει αν είναι όντως αγαπούλης που θα χτυπιέται αν η γκόμενα τον σουτάρει ή άτομο με πλάνο που χτυπάει γκόμενες αβέρτα, κάνοντας και παραχωρήσεις για να πετύχει τους στόχους του. Η δεύτερη περίπτωση δεν είναι αγαπούλης.
Έχεις βάλει όμως μία απαξιωτική ταμπέλα για ευρεία κλίμακα που καλύπτει και ρεαλιστές τύπους που ξέρουν να προσαρμόζονται. Ας μην γελιόμαστε, οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε χαμηλότερα κλιμάκια ενοχλούνται που αυτοί οι τύποι έχουν τα προσόντα και γαμάνε. Η συνηθέστερη ταχτική για να τσουβαλιάσεις κάποιον είναι να ψάξεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά με μια γελοία ομάδα για να τον κατηγοριοποιήσεις εκεί.
Αδυναμο αρσενικο ο αγαπουλας ? Οι αγαπουληδες ειναι τα μεγαλυτερα μουνοπανα που υπαρχουν.Εχεις βγει εξω με αγαπουλα ?
εχεις κανει εργασια μαζι του για να δεις ποσο αδυναμος ειναι ? Μονο στις γκομενες ειναι αδυναμος,οχι στους αντρες
Αφού μιλάμε για αγαπούλα, άρα για τη σχέση του με τις γυναίκες, τον θεώρησα αδύναμο αρσενικό, με βάση αυτές τις σχέσεις. Πέρα από αυτό, μπορεί να είναι και μουνόπανο όπως και χλιμίτζουρας. Με το «αδύναμος» αναφέρομαι στον πραγματικό κλαψιάρη αγαπούλη κι όχι στους ρεαλιστές προσαρμοστικούς τύπους.
ο τζιμαρος ας προσαρμοστει για αρχη και στις μετριες,δηλαδη εμεις οταν πρωτογαμαγαμε,αλλα και μετα,γαμουσαμε μονο ωραιες ?
Αυτό δεν πάει με κατηγορίες, αλλά με δυνατότητες. Αν του τύχει κάνα ντροπαλό όμορφο κοριτσάκι λες να την απορρίψει επειδή είναι όμορφη;
Το να βάζεις όρια από την αρχή χωρίς να δεις τις δυνατότητες που σου δίνονται, αλλά και τις δυνατότητες τις δικές σου είναι αυτοαποκλεισμός από το καλύτερο. Την έχω πατήσει ο ίδιος όταν ήμουν νέος περιορίζοντας τις δυνατότητές μου με λάθος συμπεράσματα. Και μετά ανακάλυπτα ότι οι γυναίκες μου έβρισκαν προσόντα που ούτε καν είχα φανταστεί. Πχ είχα ανακατευτεί με τα συνδικαλιστικά και δεν είχα καταλάβει ότι κάβλωναν πολλές από κάτω όταν άρχιζα να μιλάω. Φίλοι που τις παρακολουθούσαν μου το έλεγαν και μου τις έδειχναν και ποιες είναι.