Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (8 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
δεν γνωρίζουμε τι είπε ο χριστός - αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο - διότι τα ευαγγέλια γράφτηκαν 100 χρόνια και βάλε από τότε που υποτίθεται ότι έζησε. Και το επίσημο δόγμα του χριστιανισμού διαμορφώθηκε πολύ αργότερα, την εποχή των οικουμενικών συνόδων.
Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις αβρααμικές θρησκείες - ιουδαϊσμός, χριστιανισμός, ισλάμ - θεωρούν τη γυναίκα υποδεέστερη, δεν δέχονται το σεξ εκτός γάμου και γενικά θεωρούν αμαρτία τις "απολαύσεις της σαρκός".
Εσένα που δηλώνεις πιστός, σου έχει πει ποτέ κάποιος παπάς ότι το σεξ εκτός γάμου είναι οκ;
Δεν έχω κάνει ποτέ αυτή τη συζήτηση με παπά η αλήθεια είναι

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Τις ωραιες φοιτητριες ποτε δεν τις γαμουσαν φοιτητες!!
μονο τις ασχημες και τις μετριες
αυτο ειναι γνωστο :coffee:
και μόνο τις φοιτήτριες; ακόμα και με τις μαθήτριες συμβαίνει αυτό που λες.
Θυμάμαι από τότε που πήγαινα εγώ λύκειο, 10ετία του 80, ήταν κοινό μυστικό ότι οι ωραίες του σχολείου έβγαιναν με μεγαλύτερους.
Πού να τις πλησιάσουμε εμείς! η παλάμη δούλευε υπερωρίες :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
και μόνο τις φοιτήτριες; ακόμα και με τις μαθήτριες συμβαίνει αυτό που λες.
Θυμάμαι από τότε που πήγαινα εγώ λύκειο, 10ετία του 80, ήταν κοινό μυστικό ότι οι ωραίες του σχολείου έβγαιναν με μεγαλύτερους.
Πού να τις πλησιάσουμε εμείς! η παλάμη δούλευε υπερωρίες :grin:

Αυτό συνέβαινε μέχρι αρχες 00s.Τώρα στους μεγαλύτερους μιλάνε στον πληθυντικό.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Αυτό συνέβαινε μέχρι αρχες 00s.Τώρα στους μεγαλύτερους μιλάνε στον πληθυντικό.
α, μάλλον έχω μείνει πίσω.
Βέβαια όταν λέω μεγαλύτερους δεν εννοώ πολύ μεγαλύτερους (sugar daddies και τα συναφή). Κυρίως καγκουράκια 5-6 χρόνια μεγαλύτερα, που δούλευαν στο συνεργείο κι είχαν μεγάλη μηχανή και τα συναφή.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
α, μάλλον έχω μείνει πίσω.
Βέβαια όταν λέω μεγαλύτερους δεν εννοώ πολύ μεγαλύτερους (sugar daddies και τα συναφή). Κυρίως καγκουράκια 5-6 χρόνια μεγαλύτερα, που δούλευαν στο συνεργείο κι είχαν μεγάλη μηχανή και τα συναφή.

Τώρα θέλουν καγκουράκια συνομήλικα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Ο αγαπουλας που δεν ειναι φοιτητης!! που εχει bmw και μενει στην γλυφαδα
που αγοραζει κολωνιες απο τα hondos center
και κλεινει τραπεζι σε σκυλαδικο,που οταν χορευει η γκομενα,χτυπαει παλαμακια
ενιοτε αν του πει η γκομενα κανει και στριπ
μονο αυτος!! ειναι αγαπουλας original,οπως και το κανουμε :wink:
Δηλαδή όλες οι ωραίες των Αθηνών έχουν γκόμενο έναν γλυφαδιώτη αγαπούλα και δεν έχει μείνει τίποτα για το Τζιμάκο; :2funny:

Έχεις κολλήσει με τον αγαπούλα και μιλάς συνέχεια για αυτόν. Έχεις βάλει μία απαξιωτική ταμπέλα σε μία ευρεία γκάμα ανδρών που.... καταφέρνουν να γαμάνε.

Το ένα άκρο αυτής της γκάμας είναι ο ξεφτίλας αγαπούλης, που κάνει τον κλόουν για να γαμήσει. Είναι ένα αδύναμο αρσενικό και δεν έχει σχέση με προάστεια, αλλά με χαρακτήρα. Αν είναι στη Γλυφάδα θα τα σκάει για να κάνει χατήρια, αν είναι σε φτωχό προάστειο με όλο κι όλο περιουσιακό στοιχείο ένα αυτοκινητάκι θα γίνει ο σωφέρ.

Στο άλλο άκρο είναι ο openminded σύγχρονος άντρας που ζει με την εποχή του. Κατάλαβε ότι η πατριαρχία είναι στα τελευταία της, οι γυναίκες απέκτησαν δύναμη και ότι περνάμε πλέον από την «επιβολή στο θηλυκό» στην «διαπραγμάτευση μαζί του». Η γυναίκα είναι πλέον εταίρος κι όχι δουλικό. Το παιγνίδι τώρα είναι να καταφέρνεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου με έναν τίμιο συμβιβασμό. Κάτι θα πάρεις, κάτι θα δώσεις. Οι διαπραγματεύσεις έχουν και παραχωρήσεις. Κι επειδή η λέξη συμβιβασμός στα ελληνικά έχει αρνητική έννοια, πες το και συνυποσχετικό, αν θες. :grin:
Αυτή είναι η κατάσταση κι όποιος είναι παλιομοδίτης μάγκας θα μείνει με το πουλί στο χέρι και θα καταριέται τις γυναίκες.

Οι γυναίκες καθόριζαν πάντα το πρότυπο του αρσενικού. Παλιά πήγαιναν σε εκείνον με το ρόπαλο, μετά στον ανδρείο πολεμιστή, τώρα στον λεφτά. Ακόμα και στο σημερινό πρότυπο διαμορφώνονται τάσεις. Ούτε όλες οι γυναίκες είναι ίδιες ούτε όλοι οι λεφτάδες ίδιοι. Πάει από τον γόνο μέχρι τον αυτοδημιούργητο περνώντας στη διαδρομή από το κλασικό στέλεχος επιχείρησης που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των λεφτάδων ανδρών που στοχεύουν οι περισσότερες γυναίκες. Είναι πιο προσιτός στόχος λόγω πληθώρας ανδρών σε αυτήν την κλίμακα. Αυτοί οι άντρες βγάζουν καλά λεφτά, προσέχουν τον εαυτό τους και είναι ευγενικοί. Κάποιοι ενοχλούνται που έχουν εύκολη πρόσβαση στο μουνί και τους κολλάνε ταμπέλες όπως πχ μετροσέξουαλ ή τους τσουβαλιάζουν με τους πραγματικούς αγαπούληδες. Για να τα λέμε ωμά: τα αρχίδια τους κουνιούνται με το τι σκέφτονται οι υπόλοιποι.

Επίσης όλες οι γυναίκες δεν ασχολούνται μαζί τους, διότι το ότι τους ονειρεύονται δεν σημαίνει ότι είναι και ρεαλιστική επιλογή πάντα.

Θα βρει πάρα πολλές όμορφες ο Τζιμάκος να γαμήσει, αν γίνει καλός μπαλαδόρος.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Και πολυ καλα κανουν!!
αυτες δεν ειναι γυναικες για πραγματικους αντρες
αυτα ειναι τσοκαρα
εμεις θελουμε πραγματικες γυναικες οχι ψυχασθενεις!!
αυτες ουτε ο αγαπουλας δεν τις θελει
κοίταξε, συμφωνώ ότι μια αλλοπρόσαλλη πιτσιρίκα μπορεί να σου τα κάνει τσουρέκια. Αλλά βλέπω τα μικρά ημίγυμνα στο δρόμο και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, γαμώτο μου!
Τουλάχιστον είμαι προστατευμένος: σιγά μη μου κάτσει πιτσιρίκα, 54 ετών και μισθωτός. Οφθαλμόλουτρο λοιπόν και βουρ στις επαγγελματίες! :cheesy:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ρε φίλε δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μ'αυτα τα πράγματα γι'αυτό, δεν σημαίνει ότι έχω αργήσει, δεν ασχολιομουν με τέτοια και δεν πλησίαζα κορίτσια αλλά τώρα που ήρθε η ώρα θα το κυνηγήσω οσο μπορώ.
ειναι να το εχεις με το φλερτ,οσοι δε το εχουν απλα δε κανουν,εσυ εισαι ενας που δε το εχει αρα και δε θα κανεις,μη ασχολησαι ρε με τις πατσαβουρες κοιταξε εκει να γαμησεις σε κανα μπουρδελο και θα γινεις αλλος ανθυρωπος ακουσε και εναν κοντα στη ηλικια σου.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ρε φίλε δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μ'αυτα τα πράγματα γι'αυτό, δεν σημαίνει ότι έχω αργήσει, δεν ασχολιομουν με τέτοια και δεν πλησίαζα κορίτσια αλλά τώρα που ήρθε η ώρα θα το κυνηγήσω οσο μπορώ.
δε χρειαζεται να ασχολησαι συνεχεια εσυ τυχαινει και απο μονο του μη λες μαλακιες οτι γιαυτο δε εκανες και καλα επειδη δε ηθελες απλα δε σου καθοταν καμια και φαινεται αυτο οταν παρακαλας σε μπουρδελοσαιτ πως να βρεις γκομενα απελπισμενος εισαι,δε σου ετυχε και ξερεις γιατι?γιατι δε το εχεις με το φλερτ,και αμα δουν τον αλλον να μη το εχει με το φλερτ δρομο,αυτες ειναι οι ελληνιδες που περιμενεις αμα δε το εχεις με το φλερτ δρομο γιαυτο ξεκινα τα μπουρδελα τωρα που ειναι νωρις μη φτασεις 25 και μαλακιζεσαι περιμενοντας τις πατσαβουρες ελληνιδες.

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.790
Πόντοι
3.506
Δηλαδή όλες οι ωραίες των Αθηνών έχουν γκόμενο έναν γλυφαδιώτη αγαπούλα και δεν έχει μείνει τίποτα για το Τζιμάκο; :2funny:

Έχεις κολλήσει με τον αγαπούλα και μιλάς συνέχεια για αυτόν. Έχεις βάλει μία απαξιωτική ταμπέλα σε μία ευρεία γκάμα ανδρών που.... καταφέρνουν να γαμάνε.

Το ένα άκρο αυτής της γκάμας είναι ο ξεφτίλας αγαπούλης, που κάνει τον κλόουν για να γαμήσει. Είναι ένα αδύναμο αρσενικό και δεν έχει σχέση με προάστεια, αλλά με χαρακτήρα. Αν είναι στη Γλυφάδα θα τα σκάει για να κάνει χατήρια, αν είναι σε φτωχό προάστειο με όλο κι όλο περιουσιακό στοιχείο ένα αυτοκινητάκι θα γίνει ο σωφέρ.

Στο άλλο άκρο είναι ο openminded σύγχρονος άντρας που ζει με την εποχή του. Κατάλαβε ότι η πατριαρχία είναι στα τελευταία της, οι γυναίκες απέκτησαν δύναμη και ότι περνάμε πλέον από την «επιβολή στο θηλυκό» στην «διαπραγμάτευση μαζί του». Η γυναίκα είναι πλέον εταίρος κι όχι δουλικό. Το παιγνίδι τώρα είναι να καταφέρνεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου με έναν τίμιο συμβιβασμό. Κάτι θα πάρεις, κάτι θα δώσεις. Οι διαπραγματεύσεις έχουν και παραχωρήσεις. Κι επειδή η λέξη συμβιβασμός στα ελληνικά έχει αρνητική έννοια, πες το και συνυποσχετικό, αν θες. :grin:
Αυτή είναι η κατάσταση κι όποιος είναι παλιομοδίτης μάγκας θα μείνει με το πουλί στο χέρι και θα καταριέται τις γυναίκες.

Οι γυναίκες καθόριζαν πάντα το πρότυπο του αρσενικού. Παλιά πήγαιναν σε εκείνον με το ρόπαλο, μετά στον ανδρείο πολεμιστή, τώρα στον λεφτά. Ακόμα και στο σημερινό πρότυπο διαμορφώνονται τάσεις. Ούτε όλες οι γυναίκες είναι ίδιες ούτε όλοι οι λεφτάδες ίδιοι. Πάει από τον γόνο μέχρι τον αυτοδημιούργητο περνώντας στη διαδρομή από το κλασικό στέλεχος επιχείρησης που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των λεφτάδων ανδρών που στοχεύουν οι περισσότερες γυναίκες. Είναι πιο προσιτός στόχος λόγω πληθώρας ανδρών σε αυτήν την κλίμακα. Αυτοί οι άντρες βγάζουν καλά λεφτά, προσέχουν τον εαυτό τους και είναι ευγενικοί. Κάποιοι ενοχλούνται που έχουν εύκολη πρόσβαση στο μουνί και τους κολλάνε ταμπέλες όπως πχ μετροσέξουαλ ή τους τσουβαλιάζουν με τους πραγματικούς αγαπούληδες. Για να τα λέμε ωμά: τα αρχίδια τους κουνιούνται με το τι σκέφτονται οι υπόλοιποι.

Επίσης όλες οι γυναίκες δεν ασχολούνται μαζί τους, διότι το ότι τους ονειρεύονται δεν σημαίνει ότι είναι και ρεαλιστική επιλογή πάντα.
Μπορεί να έχουμε αρπαχτεί ποικιλοτρόπως για τις εμμονές σου, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι από τα πιο δυνατά σου post εδώ μέσα και συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό με αυτό, προσθέτοντας ότι πάντα βοηθά σε κάθε προσέγγιση μία έξυπνη δόση ανδροπρεπούς αλαζονείας (υφέρπουσας πάντα, όχι in your face ώστε να παρερμηνευθεί ως machismo).

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
μήπως τελικά το να γαμήσεις ντε και καλά είναι υπερτιμημένο ?

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Οχι ολες οι ωραιες των Αθηνων,οσες ειναι αξιες και τυχερες.Ο Τζιμαρος ας ξεκινησει και με μετρια,δεν θα του πεσει ο κωλος

Την ταμπελα εγω την εχω βαλει ? Ευρεια γκαμα δεν θα το ελεγα ειναι λιγοι,τωρα για το γαμανε θελει συζητηση

Αδυναμο αρσενικο ο αγαπουλας ? Οι αγαπουληδες ειναι τα μεγαλυτερα μουνοπανα που υπαρχουν.Εχεις βγει εξω με αγαπουλα ?
εχεις κανει εργασια μαζι του για να δεις ποσο αδυναμος ειναι ? Μονο στις γκομενες ειναι αδυναμος,οχι στους αντρες

Εχω κανει 10αδες διαπραγματευσεις στην ζωη μου,και το ξερω καλα αυτο το κομματι

ο παλιομοδιτης αντρας της εκαστοτε περιοδου,παντα με το πουλι στο χερι ηταν,οχι μωρε ενταξη δεν νομιζω οτι τις καταριεται

Για αυτο που λες,οτι τα αρχιδια τους κουνιουνται με το τι σκεφτονται οι υπολοιποι,ετσι ειναι εχεις δικαιο

Δεν ασχολουνται μαζι τους,διοτι δεν μπορουν,αν μπορουσαν θα το εκαναν!!

ο τζιμαρος ας προσαρμοστει για αρχη και στις μετριες,δηλαδη εμεις οταν πρωτογαμαγαμε,αλλα και μετα,γαμουσαμε μονο ωραιες ? :hi:
Δηλαδή άμα βρω μια όμορφη λαϊκή Ελληνίδα η αλβανίδα που έχουμε πάνω κάτω τα ίδια στάνταρ να μη το κυνηγήσω? Θα συναντήσω πάρα πολλές ωραίες θα το παλέψω με όλες και όλο και κάτι θα γίνει, απλά είμαι ντροπαλός γι'αυτό δε κάνω κίνηση αυτή τη στιγμή έχω στοχεύσει 2 ωραίες

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Φυσικα και να το κυνηγησεις!!
αλλα θα πρεπει να εχεις γερο στομαχι,στις παρεξενες ιδιοτροπιες τους
να εισαι ο εαυτος σου,κανενας αλλος :wink:
Εντάξει όλοι έχουμε ιδιοτροπίες, απλά οι γυναίκες όντως έχουν περισσότερες τα βλέπω και με τη μάνα μου. Ο'τι και να κάνω με κοπέλα δε θα φοβάμαι, θα προσπαθώ να είναι όσο γίνεται καλύτερα και για τους δύο, όχι μόνο γι'αυτην ούτε μόνο για μένα , αν περνάει ο καιρός και βλέπω ότι κάπου το πράγμα κολλάει πάμε για άλλα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Μου χει τυχει να αμφιταλαντευομαι να την πεσω η οχι σε γκομενα που καθεται μονη και ενω παλευω με τον εαυτο μου και η συνειδηση μου με σπρωχνει "πηγαινε να την πεσεις ρε κοτα" ξαφνικα βλεπω τυπα να ερχεται να την παιρνει αγκαλια και να φευγουν μαζι.
Οποτε σκεφτομαι τι αβολα θα ταν να κανω καμακι και να ρθει ο φιλος της.
Μου χει τυχει και ενα αγριοκοιταγμα και εληξε εκει
Ωστοσο αν ΔΕΝ ημουν σωματωδης θα διατρεχα κινδυνο.Ο τυπος το ξανασκεφτηκε να τα βαλει μαζι μου και καλα εκανε.
Ειναι πολλοι τενεκεδες που θα επαιζαν ξυλο για μια απλη ευγενικη προσεγγιση στην κοπελα τους μονο και μονο για να πουλησουν αντριλικι στη δικια τους οι ξεφτυλες.
Παμε παρακατω.
Υποτιθεται οτι οποιος κυκλοφορει εξω πρεπει να φερεται εξυπνα.
Δηλαδη για καμακι βγηκες οχι για μπελαδες που πολλες φορες δε τελειωνουν ευκολα αν ξεκινησουν.
Οποτε δινω φιλικη συμβουλη στα παιδια που κυνηγανε εκει εξω:
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ.ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ.
Mε τον κολλητό μου μπαίνουμε σε μπαρ και βλέπουμε δύο 8αρια 25-30 το πολύ. Του λέω "ας περιμένουμε 10 λεπτά μήπως συνοδεύονται". Και εκεί που πάμε για κίνηση, μπαίνουν μέσα δύο μπαρμπάδες πυρφόροι που αυτοί ήταν το "αίσθημα". Ευτυχώς που δε μπλέξαμε, όχι για το ξύλο ,για το ότι θα γνωρίζαμε δύο πουτανάκια περιοπής.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν υποθεσουμε οτι ειχες επαφες με ενα κοριτσι,ας πουμε 1 μηνα,και βγαινατε για καφε-σινεμα-παραλια κτλ
χωρις να ειχε ερωτικες πραξεις
θα εγραφες στο forum ? :think:
Ε νομίζω πως όχι αλλά συνήθως ένα μήνα μόνοι μας να βγαίνουμε δείχνει ότι με γουστάρει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Εμεις εμφάνιση κοιτάμε πρώτα,δεν καθόμαστε να ψάχνουμε για δουλειές κι αυτοκίνητα,αν μας αρέσει η άλλη προχωράμε.
Όλα τα άλλα τα κάνουν (οικονομικες και κοινωνικες αξιολογήσεις...) γκόμενες η άντρες με ψυχολογία γκόμενας...ο σωστός άνδρας ΟΧΙ!

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Υπαρχει νοημων ανδρας που θα θελε να ναι παντρεμενος;
Αληθεια τωρα;
Υπάρχουν νοήμονες ναι...
Οι ομοφυλόφιλοι που παντρεύονται για κοινωνικούς λόγους (είχα ακούσει την περίπτωση ομοφυλόφιλου που παντρεύτηκε γιατί ο γάμος ήταν όρος για την αποδοχή κληρονομιάς).
Οι πολιτικοί (κίναιδοι είναι και αυτοί μεταφορικά και πραγματικά πολλές φορές).
Ο πολιτικός πρέπει να είναι παντρεμένος να έχει παιδάκια, για να είναι καλός κύριος... :wink:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
δε μ'αρεσουν τα ρεμπεταδικα, εμείς σε ραπ συναυλίες πηγαίνουμε και αράζουμε σε αλάνες. Εντάξει όταν θα πάρω το οπελακι θα δοκιμάσω τι ψάρια μπορώ να πιάσω , θα μου δίνει η θεία μερικές μέρες και ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη μια χαρά θα είμαι, νομίζω πως αυτά είναι πολύ καλά συν βόλτες σε όλη την Αθήνα και γνωριμίες, ε μη μου πεις ότι ούτε τότε δε θα βρω
Μέχρι τότε κάτσε εδώ με εμάς, που αρκετοί είμαστε καμμένοι, να σου δίνουμε συμβουλές...
Μάλλον άκουσες την παλιά παροιμία: "Αν δεν έχεις γέρο, αγόρασε"...
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, κάπου εκεί έξω παληκάρι...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Αν υποθεσουμε οτι ειχες επαφες με ενα κοριτσι,ας πουμε 1 μηνα,και βγαινατε για καφε-σινεμα-παραλια κτλ
χωρις να ειχε ερωτικες πραξεις
θα εγραφες στο forum ? :think:
Αν γκομενα σε κάνει να περιμένεις ένα μήνα κάτι από τα παρακάτω παίζει:

1) Ξενερωτη του κερατά/μυξοπαρθενα
2)Την έχουν ραντίσει σπερμα μέχρι και οι Πακιστανοί στα φανάρια. Ψάχνει έναν υπάκουο αγαπουλη για να είναι σίγουρη
3) Δε θα σου κάτσει ποτέ ,απλά παίζει.

Όπως και να έχει για μένα ,όπως προείπαμε,σε τέτοιες περιπτώσεις σηκώνονται κόκκινες σταλινικές σημαίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom