Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ε εντάξει δε χρειάζεται να είναι καλοκαίρι, από Σεπτέμβρη ξεκινά η φοιτητική ζωή, τότε που θα βγαίνω με φοιτητές θα κάνω τα καμάκια μου. Εσύ λες ότι δε θα βρω όμορφη εγώ σε λέω θα βρω, κάνε υπομονή σε λίγους μήνες θα έχω ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο.
Μακαρι να μας βγεις σκληρός ταπεινωτης και στυγνός πουτσαρας

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Καρδιοκατακτητής
Που είναι ο ζιγκολο να γράψει για τους αγαπουληδες ,έχουμε εδώ περιστατικό.

ΥΓ:Για όποιον ονειρεύεται γάμους ας δει την ταινία σπιρτόκουτο να καταλάβει πως είναι οι ελλεηνιδες

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ο καρδιοκατακτητης πρεπει να διαθετει ολο τον χρονο του,στις κατακτησεις του
χρημα για να τις διασκεδαζει,και εμπειρια για να τον σεβονται
εισαι διατεθημενος να το πραξεις ?
Αν ναι τοτε αξιζει η προσπαθεια!!
Ε πλούσιος δεν είμαι ρε φίλε αλλά εντάξει οπότε μπορω να βγαίνω που εντάξει σα φοιτητής θα βγαίνω εννοείται θα το διασκεδάζουμε, ήταν και λίγο ειρωνικό το καρδιοκατακτητής προφανώς, κάποιες εμπειρίες θέλω να έχω δε με νοιάζει το να είμαι περιζήτητος

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τις ωραιες φοιτητριες ποτε δεν τις γαμουσαν φοιτητες!!
μονο τις ασχημες και τις μετριες
αυτο ειναι γνωστο :coffee:
Και ποιός γαμουσε τις ωραίες? Πρώτη φορά το ακούω αυτό, σίγουρα θα βρω ωραίες, υπάρχουν πάρα πολλές εκεί έξω για όλα τα γούστα

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.256
Πόντοι
456
Για να εισαι alpha male,πρεπει να εχεις λεφτα!! και αν εισαι και ωραιος ακομα καλυτερα
αλλα και ωραιος να μην εισαι,εισαι alpha male
σε καμμια αλλη περιπτωση ενας αντρας,δεν μπορει να χαρακτηρισθει ως alpha male
μιλαμε για το ετος 2022
δεν μιλαμε για χαμογελο-αυτοπεποιθηση-playful-καθαριοτητα κτλ
αυτα θεωρουνται δεδομενα!!
Σωστά . Πρώτα λύνουμε το οικονομικό μας και μετά κάνουμε κινήσεις ανάλογα . Προσωπικά έβγαλα ένα δύσκολο πτυχίο πληροφορική και τίποτε από μουνια σχολή .Εβγαλα όμως γρήγορα λεφτά που προτιμούσα να τα τρώω σε πορνο ταξίδια και μπουρδελα .Αυτό βοήθησε καθοριστικά στο να ρθουν και άλλες γκόμενες από μόνες τους γιατί κατά βάθος έχουν την πουτανια στο υποσυνείδητο τους . Ποτε μην ξεχνάτε το “no money no honey “ Α και ποτε δεν έκανα το λάθος να υποκύψω σε γάμο από αδυναμία και μοναξιά . Η ζωή είναι αγώνας μέχρι την τελευταία μας πνοή .

Oταν λέμε να έχεις λεφτά, τι εννοούμε? Να είσαι τύπου Μαρινάκης, ή απλά να βγάζεις ένα 2χιλιαρο τον μήνα?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Και ποιός γαμουσε τις ωραίες? Πρώτη φορά το ακούω αυτό, σίγουρα θα βρω ωραίες, υπάρχουν πάρα πολλές εκεί έξω για όλα τα γούστα
Δε θα βρεις ποτέ εδώ δε έχεις κάνει ένα φάσωμα ξυπνά να πας σε κάνα μπουρδέλο και χέσε τις ξεκωλιαρες στη ψυχή ελληνιδες

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.256
Πόντοι
456
2Κ ειναι ενα ποσο που ξεκινας
πρεπει σιγουρα να ξεχωριζεις απο την πλεμπα,των 600-700 ευρω
αλλιως ειναι πολυ δυσκολο εως και αδυνατο :hi:

Μόλις έγραψες τις σκέψεις που έχω τους τελευταίους μήνες. :hi:

Προσπαθώ να βρω τρόπους να ξεφύγω απτη πλέμπα. Τουλάχιστον έχω ένα μικρό παθητικό εισόδημα μέχρι στιγμής και δεν είναι ανάγκη να παω να κάνω τον σκλάβο για τα 600-700

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ο αγαπουλας που δεν ειναι φοιτητης!! που εχει bmw και μενει στην γλυφαδα
που αγοραζει κολωνιες απο τα hondos center
και κλεινει τραπεζι σε σκυλαδικο,που οταν χορευει η γκομενα,χτυπαει παλαμακια
ενιοτε αν του πει η γκομενα κανει και στριπ
μονο αυτος!! ειναι αγαπουλας original,οπως και το κανουμε :wink:
Δε σημαίνει πως αν δεν είμαστε έτσι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι, εγώ έχω δει ωραίες με κανονικά παιδιά που δεν είναι αγαπουλιδες όπως το λες εσύ. Εδώ οι καγκουρες τα φτιάχνουν με ένα σωρό και έχουν απλά κάτι παπάκια και ένα cool lifestyle. Στη τελική κάτι σύντομο ζήτησα, αν δω μετά ότι δε πάει άλλο πάω κατευθείαν για την επόμενη. Πλέον υπάρχουν ένα σωρό τρόποι, δεν πιστεύω ότι οι πιθανότητες να αποτύχω να βρω κάποια όμορφη υπερισχύουν. Δεν είναι όλες Γλυφαδιωτισες, υπάρχουν τόσα κορίτσια Αθήνα κέντρο, Ηλιούπολη Πειραιάς Φάληρο, τόσες λαϊκές περιοχές

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Οι ωραιες των λαικων περιοχων,ονειρευονται τον αγαπουλα!!
με το που βγουν εξω απο το σπιτι τους,και δουν τι παιζει τις χτυπαει το ρευμα 220 volt
ξεχνανε και φιλιες και τα παντα
τον αγαπουλα δεν τον ξεχνουν ποτε!!
γιατι ο αγαπουλας τις γυρναει απο εδω και απο εκει
ενω ο φοιτητης περιμενει εμβασμα απο τους γονεις του,για να παει σε ρεμπεταδικο στα εξαρχεια :hi:
δε μ'αρεσουν τα ρεμπεταδικα, εμείς σε ραπ συναυλίες πηγαίνουμε και αράζουμε σε αλάνες. Εντάξει όταν θα πάρω το οπελακι θα δοκιμάσω τι ψάρια μπορώ να πιάσω , θα μου δίνει η θεία μερικές μέρες και ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη μια χαρά θα είμαι, νομίζω πως αυτά είναι πολύ καλά συν βόλτες σε όλη την Αθήνα και γνωριμίες, ε μη μου πεις ότι ούτε τότε δε θα βρω

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Αυτό βοήθησε καθοριστικά στο να ρθουν και άλλες γκόμενες από μόνες τους γιατί κατά βάθος έχουν την πουτανια στο υποσυνείδητο τους . Ποτε μην ξεχνάτε το “no money no honey “ Α και ποτε δεν έκανα το λάθος να υποκύψω σε γάμο από αδυναμία και μοναξιά . Η ζωή είναι αγώνας μέχρι την τελευταία μας πνοή .
Πολυ σωστο!

Ομως υπαρχει και ενα μηδαμινο ποσοστο που θα σε αγαπησει πραγματικα χωρις να θελει να εχεις πολλα λεφτα, αλλα οπως και να το κανουμε μια γυναικα θα κοιταξει να κανει απογονους και θα θελει ενα καλο μελλον γιαυτους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Τις ωραιες φοιτητριες ποτε δεν τις γαμουσαν φοιτητες!!
μονο τις ασχημες και τις μετριες
αυτο ειναι γνωστο :coffee:
Όσες είναι ωραίες προσελκύουν άνδρες ( ενδεχομένως και γυναίκες...) και από άλλους χώρους ιδίως αν εργάζονται π.χ.σε καφετέριες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Πολυ σωστο!

Ομως υπαρχει και ενα μηδαμινο ποσοστο που θα σε αγαπησει πραγματικα χωρις να θελει να εχεις πολλα λεφτα, αλλα οπως και να το κανουμε μια γυναικα θα κοιταξει να κανει απογονους και θα θελει ενα καλο μελλον γιαυτους.
Πολυ σωστο!

Υπάρχουν ελάχιστες σήμερα που θα κανουν παιδια με μεροκαματιάρηδες .Ίσως έχουν καβατζες από τους γονείς βέβαια...
Όμως οι πιο πολλές κινούμενες από την έμφυτη ανασφάλεια τους πρώτα θα κοιτάξουν φορολογικά στοιχεία παρά εμφάνιση ,χαρακτήρα κτλ...

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Μεχρι ενα σημειο ειναι λογικο ρε φιλε..

Εσυ αμα ησουνα γυναικα θα εβγαινες με εναν μπατιρη;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Μεχρι ενα σημειο ειναι λογικο ρε φιλε..

Εσυ αμα ησουνα γυναικα θα εβγαινες με εναν μπατιρη;

Οι άντρες όμως δεν έχουν πρόβλημα να βγαίνουν με μια μπατίρω

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δε θα βρεις ποτέ εδώ δε έχεις κάνει ένα φάσωμα ξυπνά να πας σε κάνα μπουρδέλο και χέσε τις ξεκωλιαρες στη ψυχή ελληνιδες
Ρε φίλε δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μ'αυτα τα πράγματα γι'αυτό, δεν σημαίνει ότι έχω αργήσει, δεν ασχολιομουν με τέτοια και δεν πλησίαζα κορίτσια αλλά τώρα που ήρθε η ώρα θα το κυνηγήσω οσο μπορώ.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Σιγά μη λέει ο Χριστός ότι το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία. Πρώτη φορά το ακούω εγώ, πιστεύω στο Χριστό αλλά αυτά είναι χαζομάρες πρέπει να είσαι πολύ στόκος για να πιστεύεις κάτι τέτοιο.
δεν γνωρίζουμε τι είπε ο χριστός - αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο - διότι τα ευαγγέλια γράφτηκαν 100 χρόνια και βάλε από τότε που υποτίθεται ότι έζησε. Και το επίσημο δόγμα του χριστιανισμού διαμορφώθηκε πολύ αργότερα, την εποχή των οικουμενικών συνόδων.
Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις αβρααμικές θρησκείες - ιουδαϊσμός, χριστιανισμός, ισλάμ - θεωρούν τη γυναίκα υποδεέστερη, δεν δέχονται το σεξ εκτός γάμου και γενικά θεωρούν αμαρτία τις "απολαύσεις της σαρκός".
Εσένα που δηλώνεις πιστός, σου έχει πει ποτέ κάποιος παπάς ότι το σεξ εκτός γάμου είναι οκ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Ειμαστε διαφορετικοι στον τροπο σκεψης..

Εμεις εμφάνιση κοιτάμε πρώτα,δεν καθόμαστε να ψάχνουμε για δουλειές κι αυτοκίνητα,αν μας αρέσει η άλλη προχωράμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom