Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Πως γίνεται όλες οι χωρισμένες κ με παιδιά σε χρόνο dt να βρίσκουν γκόμενο για πήδημα κ όλες οι αλλες να ψάχνουν το πρίγκιπα με το άσπρο άλογο? Ειδικά οι χωρισμένες βρίσκουν κ ελεύθερους κ μικρότερους κ τους δηλώνουν ότι δεν θέλουν αλλά παιδιά κ μερικούς τους παντρεύονται κιόλας... όλες οι άλλες ψάχνουν ψάχνουν κ στο τέλος λένε δεν μας την πέφτει κανένας κ αποκαλούν πουτάνες κ τσόλιατις χωρισμένες που βρίσκουν ελεύθερους..

Συνήθως οι χωρισμένες το έχουν δει το έργο ,έχουν φάει τις φόλες τους , είναι προσγειωμένες στην πραγματικότητα , και δεν περιμένουν τον πρίγκηπα - πρωταγωνιστή σαπουνόπερας που έχει όλο το πακέτο ,,διότι γνωρίζουν ότι αυτός δεν υπάρχει . Και το γνωρίζουν επειδή το έζησαν στην πράξη και όχι στην θεωρία .

Οπότε τα κριτήρια τους είναι πολύ διαφορετικά , διότι γνωρίζουν , ότι η το ένα θα έχουν η το άλλο , και ότι το όλα μαζί – πακέτο δεν παίζει με την καμία .

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καθυστερημένος είσαι εσύ που υποστηρίζεις τις καριολες που γελαγαν με μένα μπάρμπα,κάνε log out και συ και ο τζιμις και πηγαίνετε στο φεμινιστικό κίνημα με τις φλωρογκομενες που θέλουν φλώρους χαχα,εδώ το σάιτ είναι για μας τους μπουρδελιαρηδες εσείς οι 2 δε έχετε θέση εδώ οι ξενερες.
Εδώ μέσα δεν είναι όλοι μπουρδελιαριδες σόρρυ που στο χαλάω, φλωροι είναι αυτοί που γαμανε αποκλειστικά και μόνο στα μπουρδέλα, δεν καταλαβαίνεις την αξία της κανονικής επαφής με κοπέλα, να βγείτε να μοιραστείτε κάποια πράγματα, δεν είπα να παντρευτείτε αλλά να υπάρχει ένα συναίσθημα ρε φίλε μια καψούρα, αυτό δε θα το νιώσεις ποτέ με μια που απλά την πληρώνεις για 30 μισή και πιθανόν ίσα ίσα να σε ανέχεται.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.950
Πόντοι
1.446
Μόλις συνάντησα εναν παλιό γνωστό μου ... καλό παιδί
Ο οποίος καθόταν σε μια παρέα με 4 Ελλε-η-νιδες ... της κωλάθρας το κάγκελο

Αρχίσαμε να μιλάμε για ενδιαφέροντα επαγγελματικά θέματα
Εγώ δεν ανταλλάσω ούτε βλέμμα ουτε κουβέντα με αυτές ...

Ξαφνικά πετάγεται μια από τις ξυνες ... και με ρωτάει μαλακιες

Απαντάω με ύφος ...
δεν με ξέρεις για να ρωτάς...
πρέπει να συστηθείς πρώτα...

Έπρεπε να δείτε την ξυνοφατσα της ...
και την έκπληξη των οιπολοιπων για την τάπα που έφαγε

Αι συχτιρι κοντοπουτανα ... !

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τι συμβαινει εκει ? ειναι η μικτη Ελλαδος γυναικων και αντρων της ψυχοπαθειας!!
αν ειναι να βγαλω γκομενα,η να κανω απλη γνωριμια απο το sxeseis,προτιμω να γινω αγαπουλας :angel:
Τι όχι ρε έχω ινστα σιγά μη μπω σχέσεις για να βρω γκόμενα απ'τα τσατ, ίσως μπω να ρωτήσω γνώμες για το πώς να βρω γκομενα, αλλά εντάξει οι περισσότεροι εδώ μου είπατε δεν είναι τόσο δύσκολο απλά πρέπει να έχω πιο αυτοπεποίθηση και να αλλάξω παρέες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Καθυστερημένος είσαι εσύ που υποστηρίζεις τις καριολες που γελαγαν με μένα μπάρμπα,κάνε log out και συ και ο τζιμις και πηγαίνετε στο φεμινιστικό κίνημα με τις φλωρογκομενες που θέλουν φλώρους χαχα,εδώ το σάιτ είναι για μας τους μπουρδελιαρηδες εσείς οι 2 δε έχετε θέση εδώ οι ξενερες.
Δεν υποστηρίζω τις πατσαβούρες, το είπα πιο πάνω. Αλλά εσύ είσαι βλάκας και πρέπει να στο πουν πολλές φορές για να το καταλάβεις και πάλι δεν είναι σίγουρο.
Ανάγωγες ήταν, τελεία και παύλα.

Εγώ αυτό που λέω είναι ότι κάτι τέτοια περιστατικά μπερδέματος είναι αναμενόμενα με την τρικυμία που έχεις στο κρανίο σου. Τα γραπτά σου εδώ δείχνουν ότι δεν υπάρχει τάξη στο μυαλό σου και αυτό θα αντικατοπτρίζεται και στη συμπεριφορά σου. Με λίγα λόγια, αν δεν βάλεις κάποια τάξη, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις γκόμενα στον αιώνα τον άπαντα. Το μέλλον σου θα είναι αποκλειστικά στα μπουρδέλα παρέα με τους πακιστανούς. Και θα το παίζεις και μάγκας από πάνω, επειδή δεν σου κόβει και δεν καταλαβαίνεις ότι ανήκεις σε αυτούς που έχουν πετάξει οι γκόμενες και τίποτα παραπάνω.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.921
Πόντοι
3.846
Εδώ μέσα δεν είναι όλοι μπουρδελιαριδες σόρρυ που στο χαλάω, φλωροι είναι αυτοί που γαμανε αποκλειστικά και μόνο στα μπουρδέλα, δεν καταλαβαίνεις την αξία της κανονικής επαφής με κοπέλα, να βγείτε να μοιραστείτε κάποια πράγματα, δεν είπα να παντρευτείτε αλλά να υπάρχει ένα συναίσθημα ρε φίλε μια καψούρα, αυτό δε θα το νιώσεις ποτέ με μια που απλά την πληρώνεις για 30 μισή και πιθανόν ίσα ίσα να σε ανέχεται.
αφού το λέει ο παρθένος που έγινε μέλος πριν 8 μήνες, έτσι θα 'ναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
Συνήθως οι χωρισμένες το έχουν δει το έργο ,έχουν φάει τις φόλες τους , είναι προσγειωμένες στην πραγματικότητα , και δεν περιμένουν τον πρίγκηπα - πρωταγωνιστή σαπουνόπερας που έχει όλο το πακέτο ,,διότι γνωρίζουν ότι αυτός δεν υπάρχει . Και το γνωρίζουν επειδή το έζησαν στην πράξη και όχι στην θεωρία .

Οπότε τα κριτήρια τους είναι πολύ διαφορετικά , διότι γνωρίζουν , ότι η το ένα θα έχουν η το άλλο , και ότι το όλα μαζί – πακέτο δεν παίζει με την καμία .
Οι χωρισμένες με παιδιά που ξεσκίζονται έχουν μεγάλα παιδιά που δεν έχουν ανάγκη την συνεχή τους φροντίδα...

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Φλωροι είναι αυτοί που θέλουν οι γκόμενες,άμα δεις όλο κάτι φλωροι μη αυθεντικοί τύποι σα αυτές είναι,ξυπνά και ξεκινά κάνα μπουρδέλο γιατί θα φτάσεις 25 και δε θα έχεις γαμησει,και να εδώ όλοι μπουρδελιαρηδες είναι και εγώ και ο Τόνυ που έλεγε πριν ο καλόγερο και όλοι, γι'αυτό φύγε από αυτό το σάιτ δε έχεις δουλειά εδώ.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446

Φλώρος η ότι άλλο δεν είναι κανένας , επειδή την βρίσκει όπως την βρίσκει , και στο φινάλε δεν πέφτει λόγος και σε κανέναν .

Με το να κατακρίνουμε τους πάντες και τα πάντα , όπως και με το να κολλάμε ταμπέλες , και ενώ δεν μας πέφτει και λόγος , δεν δείχνουμε το πόσο καλύτεροι είμαστε σε σχέση με αυτούς , αλλά το πόσο κατινες .

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Μάλλον έχει μπλέξει με λάθος άτομα όπως κι εγώ , απλά τα πράγματα, αυτοι που το επιδιώκουν βρίσκουν φίλε δεν είναι όπως τα λες , εγώ λόγο διεύρυνα το κύκλο και οι περισσότεροι που γνώρισα έχουν κάνει κάτι με τουλάχιστον 1-2 γκόμενες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επειδή διευρινες ελάχιστο τη παρέα και είδες ότι αυτοί οι 3 έχουν κάνει κάτι με γκομενα λες ότι εχουν κάνει όλοι?ΕΕ ρε βλάκας που είσαι,σε παρακαλώ μη εκφέρεις άποψη γιατι η άποψη σου είναι λανθασμένη.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Επειδή διευρινες ελάχιστο τη παρέα και είδες ότι αυτοί οι 3 έχουν κάνει κάτι με γκομενα λες ότι εχουν κάνει όλοι?ΕΕ ρε βλάκας που είσαι,σε παρακαλώ μη εκφέρεις άποψη γιατι η άποψη σου είναι λανθασμένη.
Ε ακριβώς την διεύρυνα λίγο και βρήκα ήδη 3 φαντάσου δηλαδή, άστο απλά είναι πόσο θα ψαχτεις, δεν έχει ψαχτει όπως και πολλοί εκεί έξω, όπως και να έχει οποίος θέλει βρίσκει

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Φλώρος η ότι άλλο δεν είναι κανένας , επειδή την βρίσκει όπως την βρίσκει , και στο φινάλε δεν πέφτει λόγος και σε κανέναν .

Με το να κατακρίνουμε τους πάντες και τα πάντα , όπως και με το να κολλάμε ταμπέλες , και ενώ δεν μας πέφτει και λόγος , δεν δείχνουμε το πόσο καλύτεροι είμαστε σε σχέση με αυτούς , αλλά το πόσο κατινες .
Δηλαδή ο άλλος που λέει ότι όποιος κάνει σχέσεις με κανονικές κοπέλες είναι φλώρος?!? Αυτός έχει δίκιο δηλαδή?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Δεν υποστηρίζω τις πατσαβούρες, το είπα πιο πάνω. Αλλά εσύ είσαι βλάκας και πρέπει να στο πουν πολλές φορές για να το καταλάβεις και πάλι δεν είναι σίγουρο.
Ανάγωγες ήταν, τελεία και παύλα.

Εγώ αυτό που λέω είναι ότι κάτι τέτοια περιστατικά μπερδέματος είναι αναμενόμενα με την τρικυμία που έχεις στο κρανίο σου. Τα γραπτά σου εδώ δείχνουν ότι δεν υπάρχει τάξη στο μυαλό σου και αυτό θα αντικατοπτρίζεται και στη συμπεριφορά σου. Με λίγα λόγια, αν δεν βάλεις κάποια τάξη, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις γκόμενα στον αιώνα τον άπαντα. Το μέλλον σου θα είναι αποκλειστικά στα μπουρδέλα παρέα με τους πακιστανούς. Και θα το παίζεις και μάγκας από πάνω, επειδή δεν σου κόβει και δεν καταλαβαίνεις ότι ανήκεις σε αυτούς που έχουν πετάξει οι γκόμενες και τίποτα παραπάνω.
Ακριβώς φίλε μου ήταν αναγωγές ξέρεις πόσες είναι έτσι και δε αξίζει να ασχοληθεις ?πολλές,δε είναι όπως παλιά που ήταν πιο φυσιολογικες οπότε για μένα λάθος συμβουλές του δίνεις να κάνει έξω σεξ γιατί αυτό το σεξ είναι φυσιολογικό και όχι το αγοραίο,οι γκόμενες εξω δε είναι καθολου φυσιολογικές και δε πρέπει να ασχολησαι με αυτές,έτσι όπως γίναν οι γκόμενες εξω οι ιδιες κάναν ότι το σεξ είναι κάτι το τρομερό και δε κάθονται σε κανέναν η κάθονται σε λίγους για τα πανηγύρια είναι οι έξω οπότε το σεξ με τις ιερόδουλες έχει γίνει πιο ωραίο και λογικό εφόσον οι έξω γίναν όλες ψυχανωμαλες.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Δηλαδή ο άλλος που λέει ότι όποιος κάνει σχέσεις με κανονικές κοπέλες είναι φλώρος?!? Αυτός έχει δίκιο δηλαδή?
Ναι ρε έχει,ποιος ανεχεται τις καριολες τις έξω που κοροϊδεύουν κάποιον για το κατευθειαν?άκου τι θα κάνεις κάνε λογκ αουτ ξεκινά κάνα μπουρδέλο και όταν φτάσεις τις 30 φορές ξαναμπες και μιλά τώρα άστο δε ξέρεις τίποτα ακόμα.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ε ακριβώς την διεύρυνα λίγο και βρήκα ήδη 3 φαντάσου δηλαδή, άστο απλά είναι πόσο θα ψαχτεις, δεν έχει ψαχτει όπως και πολλοί εκεί έξω, όπως και να έχει οποίος θέλει βρίσκει
Αυτό σου λέω ρε για να γαμησεις τώρα πρέπει να έχεις κύκλο αυτοπεποιθηση και δουλειά,πόσοι στο πουτσο νομίζεις ότι έχουν και τα 3?ελάχιστοι τα έχουν οπότε και ελάχιστοι κάνουν άρα δε θα ξαναπείς κάνουν όλοι γιατί είναι αστείο παρθένε ΕΕ παρθένε.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446

Δεν έχει δίκιο , και βασικά το πρόβλημα το έχει αυτός και όχι ο άλλος .Είτε κάποιος γαμάει σε σχέση , είτε σε μπουρδέλα , είτε και στα δυο , είναι δικό του θέμα , και καλά κάνει . Και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν , σχετικά με το τι είναι η όχι , και με το τι κάνει η όχι .

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτό σου λέω ρε για να γαμησεις τώρα πρέπει να έχεις κύκλο αυτοπεποιθηση και δουλειά,πόσοι στο πουτσο νομίζεις ότι έχουν και τα 3?ελάχιστοι τα έχουν οπότε και ελάχιστοι κάνουν άρα δε θα ξαναπείς κάνουν όλοι γιατί είναι αστείο παρθένε ΕΕ παρθένε.
Καλά μας δουλεύεις?!? Κύκλο δεν έχω αλλά θα κάνω στο πανεπιστήμιο, πάει αυτό. Αυτοπεποίθηση έχω αρχίσει να αποκταω, παει και το δεύτερο, δουλειά δεν θα έχω γιατί σπουδάζω, αυτό δεν χρειάζεται να το έχεις απαραίτητα, αν έχεις ένα αμάξι και ένα χαρτζιλίκι καλά είσαι, τα άλλα δύο είναι πιο σημαντικά, και θα τα αποκτήσω και τα 2 πολύ σύντομα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δε είναι μόνο οι έρευνες είναι ότι οι περισσότεροι έχει τύχει να μου γκρινιάζουν ότι δε έχουν κάνει είτε σε μένα είτε σε άλλους που μου τα έχουν πει και επέτρεψε μου σα μεγαλύτερος να ξέρω καλύτερα οκ?οι λίγοι κάνουν και οι πολλοί όχι πλέον ξυπνα.

Το μόνο που μπορείς να ξέρεις καλύτερα από το Jimmy είναι πού βρίσκονται τα μπουρδέλα. Ποια είναι η πείρα σου σαν μεγαλύτερος, μήπως οι δύο περιπτώσεις που σου έτυχαν και που στη μία δεν έφταιγε καν η κοπέλα αλλά εσύ; Και για την άλλη περίπτωση δεν ξέρουμε τίποτα. Ή μήπως η εμπειρία των φίλων σου, που για να σε κάνουν παρέα, δεν θα είναι καλύτεροι από σένα...

Ακούς τα κλαψουρίσματα διαφόρων δεξιά κι αριστερά και νομίζεις ότι έχεις έγκυρη γνώμη; Ξέρουμε τα περιστατικά με λεπτομέρειες για να έχουμε άποψη ή ήταν τίποτα λιγόψυχοι σαν εσένα που τα παράτησαν με το παραμικρό;

Ιδέα δεν έχεις από γκόμενες και το παίζεις κι έμπειρος στο Jimmy. Μέχρι τέλος του χρόνου ο Jimmy θα έχει γνωρίσει ένα σωρό φοιτήτριες και σίγουρα θα έχει πολύ περισσότερη εμπειρία από εσένα. Αν υποθέσουμε ότι έχεις εμπειρία, γελάνε και τα τσιμέντα. :2funny:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δεν έχει δίκιο , και βασικά το πρόβλημα το έχει αυτός και όχι ο άλλος .Είτε κάποιος γαμάει σε σχέση , είτε σε μπουρδέλα , είτε και στα δυο , είναι δικό του θέμα , και καλά κάνει . Και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν , σχετικά με το τι είναι η όχι , και με το τι κάνει η όχι .
Το ξέρω αλλά δε μπορεί να λέει ρε συ ότι δε θα βρω εγώ επειδή δε βρήκε αυτός και κάποιοι γνωστοί του, οκ το καταλαβαίνω ότι οι Ελληνίδες έχουν κολλήματα αλλά και εμείς έχουμε, και εμείς γινόμαστε πολλές φορές περίεργοι όπως και αυτές, όλοι κουβαλάμε μια τρέλα αλλά ότι είναι απλησίαστες ακόμα και αν το παλέψεις δεν ισχύει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom