Εχω επίκαιρο παράδειγμα πάνω στο θέμα, αυτή τη περίοδο "τρωω" 2 μιλφακια σταθερά και αλλο 1 μια στο τοσο.
1) Παντρεμενο μιλφοκουγκαρι, φραγκατο, 45-50, το ξανθο μπαμπατσικο σκυλι (βυζαρες-κωλαρα) που βλεπεις στα μπουζουκια και μετα απο μερικα ουϊσκι θελεις το var να δειξει πεναλντι.Συζυγος που την εχει γραμμενη,2 παιδια μεγαλα, λυμμενα ΟΛΑ της τα προβληματα.
+ : Δυνατη στο πηδημα,δεκτικη σε ολα και απο παντου οσο θελω και με οσο ενταση θελω,δεν δεχεται μονο συνδυασμο με φιλη της.
---- : Iq ραδικιου, αστροπελεκι κυριολεκτικα, σπαει μπαλες με τηλεφωνα , μηνυματα, υστεριες για προβληματα ( που δεν εχει) κακομαθημενη του κερατα.
Δεν αντεχω να μιλησω απο κοντα μαζι της ουτε 5 λεπτα περαν του σεξ
2) Χωρισμενο γλυκο μιλφακι 42αρα,νορμαλ σωματακι,γλυκια, δυνατη στον αγωνα αλλα δεν αντεχει σε δυνατη πιεση και θελει (οχι παντα) χαλαρο ξεκωλιασμα και οχι σκισιμο.
Απολυτα προσγειωμενη,συγκροτημενη,πανεξυπνη με ωραιο χιουμορ, λυπαμαι που δεν εχω χρονο να της αφιερωσω, ανετα πηγαινα διακοπες ή εκανα σταθερη σχεση μαζι της
3) Παντρεμενο μιλφακι 35κο , επαρχιωτικο , με 3 παιδια. Σκυλι στον αγωνα,τα δινει ολα, ναζιαρικο και μεσα στη καβλα που δεν μασαει στο σεξ. Iq και αυτη ομως αντιστοιχο με την 1, απλα δεν σπαει μπαλες με τη παρλα της και τις βλακειες που λεει η αλλη και δεν ειναι κακομαθημενη, ειναι δουλεταρου.
Βασει του προτυπου Iso του site η 1 και η 3 ειναι οι ιδανικες περιπτωσεις αλλα εγώ σχεση μονο με τη 2 θα γουσταρα με χιλια και θα αντεχα. Ειμαι καλα γιατρε ;