Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ας το'χεις εσύ να το γαμάς,να το χαιδεύεις,να το φιλάς και άσε αν είναι εφιάλτης.

Εφιάλτης είναι να τα βλέπεις από απόσταση και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα
Φαντάζομαι ρε σαντ-μαν αυτούς που τυχαίνει να βρίσκονται μαζί σου σε κοινό χώρο με πολλά μουνιά...
Ούτε 3 σφουγγαρίστρες δεν θα τους φτάνουν για να καθαρίσουν το πάτωμα απ’ τα σάλια σου!:2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πονάνε τα μάτια μου. Καλά ρε έχετε το νήμα «αλήθειες με τον Τζορμακα» και ακόμα κάθεστε και αναλύετε;

Θεω πέσει μικρό νήμα για τον άντρα απόψε / αύριο. Θα πέφτουν μικρού μήκους εκπομπές πλέον.
τι έγινε τους εδειρες?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φαντάζομαι ρε σαντ-μαν αυτούς που τυχαίνει να βρίσκονται μαζί σου σε κοινό χώρο με πολλά μουνιά...
Ούτε 3 σφουγγαρίστρες δεν θα τους φτάνουν για να καθαρίσουν το πάτωμα απ’ τα σάλια σου!:2funny::2funny::2funny:
μονο σάλια? θα τραβαει 10 μαλακίες οπου εχει γυναικες,θα τρεχουν σφουγγαριστρες απο πισω του...σε τραπεζες,σουπερ μαρκετ,πολυκαταστηματα..θα περπαταει και θα χυνει

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
μονο σάλια? θα τραβαει 10 μαλακίες οπου εχει γυναικες,θα τρεχουν σφουγγαριστρες απο πισω του...σε τραπεζες,σουπερ μαρκετ,πολυκαταστηματα..θα περπαταει και θα χυνει
Όπως τον κόβω αυτός πρέπει να χύνει απευθείας με το μάτι, χωρίς χειρογλύκανο.
SAD- MANΕΙΟΣ ΧΥΣΑΚΡΑΤEΙΑ!!:2funny::2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
λες να εχει κανα μηχανισμο που να ειναι αυτοματος?? σαν τον τερμινάτορ θα βγαζει και λαμπακι στο ματι.οπου λοκαρει το λαμπάκι θα εκτοξευει και χυσια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
νατος...εδω κουβεντα με τη μαμα ο σαντ μαν
1654946606750.png

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
λες να εχει κανα μηχανισμο που να ειναι αυτοματος?? σαν τον τερμινάτορ θα βγαζει και λαμπακι στο ματι.οπου λοκαρει το λαμπάκι θα εκτοξευει και χυσια
Αυτόματος στις πρώτες ριξιές και μετά τα χοντράδια, ημι-αυτόματος.:D:
Πλάκα πλάκα είχα ένα σκηνικό πριν κάτι μέρες στο μετρό που αν ήταν πιστεύω στη θέση μου παίζει να έβαζε τα κλάματα από το λεγόμενο «μαρτύριο του αιώνιου ματάκια».
Είμασταν κλασσικά σαν τις σαρδέλες μες το βαγόνι προς κέντρο και μια μουνίτσα περί τα 25 είχε κυριολεκτικά φερμαριστεί ολόκληρη επάνω μου με πλάτη. Το αστείο ήταν ότι είμασταν σχεδόν ισοϋψείς οπότε κούμπωναν με μαθηματική ακρίβεια τα όργανα.:wink: Αφού μετά από 2-3 απότομα φρεναρίσματα στο τσακ ήμουν να τη ρωτήσω αν τελείωσε:2funny:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Παρεπιπτωντως γελαω με την εικονα και οχι για το προσωπο που αναφερεστε..

Ουτε που το ξερω το παιδι και δεν με ενδιαφερει κιολας..

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Παρεπιπτωντως γελαω με την εικονα και οχι για το προσωπο που αναφερεστε..

Ουτε που το ξερω το παιδι και δεν με ενδιαφερει κιολας..
αα να τον μάθεις, χάνεις...
Μεγάλος γαμιάς:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαντ-μαν είσαι ΜΟΡΦΗ ρε μλκ!!!:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Εχω επίκαιρο παράδειγμα πάνω στο θέμα, αυτή τη περίοδο "τρωω" 2 μιλφακια σταθερά και αλλο 1 μια στο τοσο.

1) Παντρεμενο μιλφοκουγκαρι, φραγκατο, 45-50, το ξανθο μπαμπατσικο σκυλι (βυζαρες-κωλαρα) που βλεπεις στα μπουζουκια και μετα απο μερικα ουϊσκι θελεις το var να δειξει πεναλντι.Συζυγος που την εχει γραμμενη,2 παιδια μεγαλα, λυμμενα ΟΛΑ της τα προβληματα.

+ : Δυνατη στο πηδημα,δεκτικη σε ολα και απο παντου οσο θελω και με οσο ενταση θελω,δεν δεχεται μονο συνδυασμο με φιλη της.

---- : Iq ραδικιου, αστροπελεκι κυριολεκτικα, σπαει μπαλες με τηλεφωνα , μηνυματα, υστεριες για προβληματα ( που δεν εχει) κακομαθημενη του κερατα.

Δεν αντεχω να μιλησω απο κοντα μαζι της ουτε 5 λεπτα περαν του σεξ

2) Χωρισμενο γλυκο μιλφακι 42αρα,νορμαλ σωματακι,γλυκια, δυνατη στον αγωνα αλλα δεν αντεχει σε δυνατη πιεση και θελει (οχι παντα) χαλαρο ξεκωλιασμα και οχι σκισιμο.

Απολυτα προσγειωμενη,συγκροτημενη,πανεξυπνη με ωραιο χιουμορ, λυπαμαι που δεν εχω χρονο να της αφιερωσω, ανετα πηγαινα διακοπες ή εκανα σταθερη σχεση μαζι της

3) Παντρεμενο μιλφακι 35κο , επαρχιωτικο , με 3 παιδια. Σκυλι στον αγωνα,τα δινει ολα, ναζιαρικο και μεσα στη καβλα που δεν μασαει στο σεξ. Iq και αυτη ομως αντιστοιχο με την 1, απλα δεν σπαει μπαλες με τη παρλα της και τις βλακειες που λεει η αλλη και δεν ειναι κακομαθημενη, ειναι δουλεταρου.

Βασει του προτυπου Iso του site η 1 και η 3 ειναι οι ιδανικες περιπτωσεις αλλα εγώ σχεση μονο με τη 2 θα γουσταρα με χιλια και θα αντεχα. Ειμαι καλα γιατρε ;
πολλοί έχουν το δικό σου πρόβλημα (όχι να έχουν 3 γυναίκες, εννοώ να μη βρίσκουν γυναίκα που να συνδυάζει σεξουαλικότητα και προσωπικότητα). Αν δεν έχεις τα απολύτως mainstream ενδιαφέροντα, θέλει πολύ ψάξιμο να βρεις γυναίκα να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και κανείς δε σου εγγυάται ότι θα σου αρέσει και σαν γυναίκα. Αν γουστάρεις τα ξέκωλα ,από αυτές μην περιμένεις σοβαρές κουβέντες.
Έχω βρεθεί και εγώ στην ίδια θέση. Γούσταρα ένα μιλφοτούμπανο που δούλευε μπαργούμαν, τρομερή καύλα. Για να συνεννηθούμε έπρεπε να αυτοσχεδιάζω συνέχεια.
Επίσης όπως έχεις ήδη καταλάβει αν η γυναίκα είναι και έξυπνη και όμορφη και τα έχει όλα ε μην περιμένεις να είναι και ελεύθερη.

• Like
Αντιδράσεις: M40
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ειναι εδω απεναντι μου μια μαμα και την ακουω συνεχεια να γκαριζει στο παιδι της...."ΣΚΑΣΕΕΕΕΕΕ" ..."ΕΛΑ ΔΩ ΤΩΡΑ"...συνεχεια ακουω ολη μερα αυτη τη μαλακισμενη την ελλεηνιδα μανα...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μετα σου λεει βρες μια να κανεις παιδι....να μου βγει καμια τετοια να τη στειλω απο το μπαλκονι κατευθειαν στο σκουπηδιάρικο που περναει απο κατω

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Κολλητός τα φτιαξε προσφατα με Αγγλιδα...αλλα κι αυτες σκατα του λογου τους!
Τη χωρισε αμεσως με το που καναν ερωτα
Οταν ξεβρακωθηκε ο φιλος και της τον εδωσε για πιπα εκεινη αναφωνησε
"OMG you are SOO BIG!!"
Του χαλασε το κεφι και τη στραβογαμησε.
Τον ρωτησα γιατι ρε φιλε τι σε χαλασε
Και μ απαντησε "τον εχω 11 εκατοστα σε στυση τι δεν καταλαβες;"
τι καναν? ερωτα? :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656

Καλά εσένα δεν μπαίνει άνθρωπος στο ταξί σου απ'τη χυσίλα.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
bn.JPG
bnvnv.JPG

Τι διαπιστώνουμε από τις Αμερικανίδες αφού οι δικές μας δεν το παραδέχονται αλλά όλες οι γυναίκες παντού το ίδιο είναι:
Όπως και να το δεις, οι καλές είναι όντως πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες.
Μετά τα 30 για να βρεις σοβαρή γυναίκα πρέπει να είσαι κωλόφαρδος.
Οι 40αρες μούμιες κοιτάνε εκεί που δεν τις βλέπουν και αγνοούν αυτούς που ενδιαφέρονται. Λογικό είναι να αποκτούν ακόμα περισότερα ψυχολογικά μετά.

Βέβαια αν τα λέγαμε εμείς αυτά θα μας έπαιζαν στο βοθρολίφο και θα έλεγαν πως φταίει η πατριαρχία, όλοι οι άντρες είναι μαλάκες, κανένας δεν μου την πέφτει, μου την πέφτει άρα με παρενοχλεί και άλλα όμορφα. Γενικά οι ελλεηνίδες υποστηρίζουν πως για όλα φταίνε οι άντρες και δεν κοιτάνε την καμπούρα τους όπως κάνουν και οι ξένες.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Πλάκα πλάκα είχα ένα σκηνικό πριν κάτι μέρες στο μετρό που αν ήταν πιστεύω στη θέση μου παίζει να έβαζε τα κλάματα από το λεγόμενο «μαρτύριο του αιώνιου ματάκια».
Είμασταν κλασσικά σαν τις σαρδέλες μες το βαγόνι προς κέντρο και μια μουνίτσα περί τα 25 είχε κυριολεκτικά φερμαριστεί ολόκληρη επάνω μου με πλάτη. Το αστείο ήταν ότι είμασταν σχεδόν ισοϋψείς οπότε κούμπωναν με μαθηματική ακρίβεια τα όργανα.:wink: Αφού μετά από 2-3 απότομα φρεναρίσματα στο τσακ ήμουν να τη ρωτήσω αν τελείωσε:2funny:

Πώς κουμπώνουν δυο τρύπες;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλά εσένα δεν μπαίνει άνθρωπος στο ταξί σου απ'τη χυσίλα.
κοντα εισαι ομως....στο αμαξι μου (οχι στο ταξι) εχει μεινει μια σταμπα στο καθισμα του συνοδηγου απο τα χυσια μιας γκομενας που της ειχα ξεσκισει το μουνι περυσι...αφου δεν εφευγε ο λεκες με τιποτα στο τελος το αφησα ετσι για ενθυμιο:confused: (παλι καλα ειχα καλυμα επανω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom