Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Για μενα ουτως ή αλλως ειναι αδυνατο αλλά η συγκεκριμενη πχ ειναι πολυ πιο νορμαλ και συγκροτημενη στα μυαλα της απο "ελευθερες". Δεν καταλαβαινω ομως αν παραμεινει μια απλη ερωτικη σχεση χωρις συγκατοικηση ή γαμο που ειναι το θεμα ;
Αν και το έχω ξαναγράψει, ΜΑΚΡΥΑ από χωρισμένες μητέρες. Η Σειρά προτεραιότητας που έχουν είναι η εξής
1. τα παιδιά τους
2. οι ίδιες
3. η οικογένειά τους
4. το κατοικίδιο
5. ο γκόμενος.
Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κατοικίδιο είναι ανόητο να είσαι ο τελευταίος στη σειρά και να στριμώχνεσαι σε κάποια άδεια στιγμή τους. Εγώ ο ίδιος είχα σχέση με χωρισμένη μητέρα και βεβαιώνω πλήρως τον ισχυρισμό της κοινότητας. Κι αυτή είναι η αρχή. Αν ας πούμε αρχίσεις και δένεσαι με το παιδί και προσπαθήσεις να πεις ιδέες για την ανατροφή του, τότε θα υποστείς την απόλυτη ήττα. Θα σε αντιμετωπίσουν σαν ξένο, γιατί είσαι ξένος στην πραγματικότητα, άσχετο με το αν θέλεις να το δεις ή όχι. Κι όσο για την οικονομική επιβάρυνση, είναι τεράστια. ΜΑΚΡΥΑ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
Αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα, σημασια εχεις ποσες απο αυτες που στη πεφτουν σου αρεσουν.Τι να το κανω να μου τη πεφτουν τα "τριαξονικα" και οι "ψυγειοκαταψυκτες" ; Θα "ανεβω" που εχω περαση σε τετοιες γυναικες ;

Ε δε μπορεί να'ναι όλες έτσι,αν σου την πέφτουν πχ 50 τη μέρα,προφανώς θα'χει μέσα και αρκετές γαμήσιμες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μα πρωτίστως φταίμε εμεις.Τουλάχιστον εμεις το λέμε,δεν είμαστε σαν τις γυναίκες που λένε ότι φταίνε για όλα οι άντρες.

Εννοείται,αν είχαμε κι εμεις κάθε μέρα 50-100 γκόμενες να μας παρακαλάνε στα σόσιαλ,θα'χαμε τον ίδιο ναρκισσισμό.Η διαφορά είναι ότι εμεις τουλάχιστον θα γαμούσαμε αυτές που μας άρεσαν,ενώ αυτές δεν γαμιούνται με κανέναν.Αλλά έχεις εκεί τους μαλάκες να συνεχίζουν να παρακαλάνε
Ναι μόνο που... Παντου στο κόσμο ισχύει το προβλημα με τα σοσιαλ αλλά έξω οι γυναίκες είναι πιο προσγειωμενες. Άρα κάτι δε παει καλα και εδώ. Με τις δικες μας.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Αν και το έχω ξαναγράψει, ΜΑΚΡΥΑ από χωρισμένες μητέρες. Η Σειρά προτεραιότητας που έχουν είναι η εξής
1. τα παιδιά τους
2. οι ίδιες
3. η οικογένειά τους
4. το κατοικίδιο
5. ο γκόμενος.
Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κατοικίδιο είναι ανόητο να είσαι ο τελευταίος στη σειρά και να στριμώχνεσαι σε κάποια άδεια στιγμή τους. Εγώ ο ίδιος είχα σχέση με χωρισμένη μητέρα και βεβαιώνω πλήρως τον ισχυρισμό της κοινότητας. Κι αυτή είναι η αρχή. Αν ας πούμε αρχίσεις και δένεσαι με το παιδί και προσπαθήσεις να πεις ιδέες για την ανατροφή του, τότε θα υποστείς την απόλυτη ήττα. Θα σε αντιμετωπίσουν σαν ξένο, γιατί είσαι ξένος στην πραγματικότητα, άσχετο με το αν θέλεις να το δεις ή όχι. Κι όσο για την οικονομική επιβάρυνση, είναι τεράστια. ΜΑΚΡΥΑ

Για τις χηρες, που σημαινει οτι δεν ειναι κατ'αναγκη καμενες που προκαλεσαν χωρισμο,
τι γνωμη εχεις;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
1. τα παιδιά τους
2. οι ίδιες
3. η οικογένειά τους
4. το κατοικίδιο
5. ο γκόμενος.

Αν μπορείς να την έχεις μόνο για πούτσα,έστω και μια τη βδομάδα,δεν το βρίσκω κακό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Για τις χηρες, που σημαινει οτι δεν ειναι κατ'αναγκη καμενες που προκαλεσαν χωρισμο,
τι γνωμη εχεις;
σίγουρα έχουν άλλη νοοτροπία. Πλην όμως η πραγματική ζωή έχει απαιτήσεις και δημιουργεί ανάγκες. Αν αρχίσεις να δένεσαι, θα έχεις τα προβλήματα που περιέγραψα με τα παιδιά της. Αν όμως δεν σε γουστάρουν, κλάφτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν μπορείς να την έχεις μόνο για πούτσα,έστω και μια τη βδομάδα,δεν το βρίσκω κακό.
ναι, αν είσαι ικανός να το κάνεις. Αυτό που έγραψα, αφορούσε σχέση, όχι πηδάω και φεύγω

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Δηλαδή στο εξωτερικό που μπορείς να γαμήσεις ένα 7ρακι 8ρακι χωρίς να είσαι και ο Ρουβάς. Σε αυτές δεν τις ζαλίζουν στα σοσιαλ?
Εκεί δεν είναι Ελλεινήδες. Κρατάνε την ουσία. Θες θελω φύγαμε

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
1. τα παιδιά τους
2. οι ίδιες
3. η οικογένειά τους
4. το κατοικίδιο
5. ο γκόμενος.
Μαζι σου σε αυτο που λες αλλα εγω δεν μιλησα για σχεση, γιατι δεν μπορω να κανω.Μιλαω για χαλαρη σχεση με 2-3 πηδηματα την εβδομαδα και τιποτα παραπανω, νομιζω μια χωρισμενη με πιεση χρονου και δουλεια ειναι η καλυτερη περιπτωση για οσους δεν θελουν περαιτερω καταταστασεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εκεί δεν είναι Ελλεινήδες. Κρατάνε την ουσία. Θες θελω φύγαμε
Τουλάχιστον στο γκομενικο κομμάτι οποιον ξέρω και έχει φυγει έχει βρει την υγεία του. Για τα αλλά δε ξερω. Αλλος βγάζει άλλος δε βγάζει λεφτά.

• Like

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
Ναι μόνο που... Παντου στο κόσμο ισχύει το προβλημα με τα σοσιαλ αλλά έξω οι γυναίκες είναι πιο προσγειωμενες. Άρα κάτι δε παει καλα και εδώ. Με τις δικες μας.

Στο εξωτερικό τουλάχιστον οι γυναίκες γνωρίζονται από τα σόσιαλ.Τίντερ κλπ δουλεύουν παντού.Εδώ τα'χουν μόνο για τα likes και γιατί βαριούνται που ζούνε

Εκεί που ξύνεται στο σπίτι,σου λέει ας μιλήσω με κανα λιγούρι να περάσει η ώρα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Τουλάχιστον στο γκομενικο κομμάτι οποιον ξέρω και έχει φυγει έχει βρει την υγεία του. Για τα αλλά δε ξερω. Αλλος βγάζει άλλος δε βγάζει λεφτά.
Ναι αυτό βλέπω και εγώ.

Οι περισσότεροι έχουν θέμα με τα λεφτά γιατί έρχονται για εργατικά χέρια. Οπότε είναι εύκολα αναλώσιμοι με σχετικά χαμηλούς μισθούς.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
εμεις φταιμε για ολα. Οταν βγαινω εξω και βλεπω κατι τυπαδες να την πεφτουν σε οτι σαυρα κυκλοφορεί και δινουν αξια σε τετοιες γκομενες πως μετα να μην καβαλήσουν το καλαμι αυτες; Πραγματικο γεγονός, ημουν εξω με μια κοπελα σε κοινη παρεα αντικειμενικα μετρια προς ασχημη και μου εδειξε τα μηνυματα στο ινσταγκραμ της και επαθα πλακα. Ανεβαζε στορυ και της απαντουσαν "κουκλα, θεα" και οτι αλλο μπορειτε να φανταστείτε. Πως μετα αυτη η κοπελα και η καθε κοπελα να μην αποκτήσει τουπε; Εμενα προσωπικα αν με ελεγαν κουκλο και τα λοιπα σε οτι μαλακια ανεβαζα 50-60 γκομενες τη φορα(ακομα και ασχημες να ειναι) θα νομιζα οτι ημουν ο μπραντ πιτ της ελλάδος. Αρα εμεις φταιμε μαγκες
Φίλε μου έχεις δίκιο κατά το ήμιση. Και εμείς και οι γυναίκες έχουμε γαλουχηθεί με το σκεπτικό πως ο άντρας κάνει την πρώτη κίνηση. Διαφορετικά όλοι εμείς εδώ μέσα θα τις βγάζαμε πουτάνες, ειδικά σε κάτι χωριά. Οπότε φυσικό είναι να παίρνουν τόσα like κτλ
Η μεγάλη διαφορά είναι στην αντίληψη. Όταν ο άντρας κάνει like ή την πέφτει σε κάποια γκόμενα εκδηλώνει ενδιαφέρον για να δει τι παίζει. Η γυναίκα όμως αυτό το αντιλαμβάνεται πως ο άλλος κόβει φλέβες για την πάρτη της .
Προσωπικά όταν γράφω κάποια μαλακία σε κάποια εννοώ δεν σε απορρίπτω όχι όμως πως τρελαίνομαι κιόλας. Αυτό κάνουμε όλοι ασυναίσθητα. Και όμως ,αυτό οι γυναίκες το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Πιστεύουν πως όλοι τη βρίσκουν θεογκόμενα.

Οι γυναίκες δεν είναι χαζές το αντιλαμβάνονται αυτό. Απλώς είναι καλές στο marketing και οι λογικές καταλαβαίνουν από πότε και μετά δεν περνάει η μπογιά τους. Οι υπολοιπες είναι περήφανες σκυλομαμάδες και γατομαμάδες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φίλε μου έχεις δίκιο κατά το ήμιση. Και εμείς και οι γυναίκες έχουμε γαλουχηθεί με το σκεπτικό πως ο άντρας κάνει την πρώτη κίνηση. Διαφορετικά όλοι εμείς εδώ μέσα θα τις βγάζαμε πουτάνες, ειδικά σε κάτι χωριά. Οπότε φυσικό είναι να παίρνουν τόσα like κτλ
Η μεγάλη διαφορά είναι στην αντίληψη. Όταν ο άντρας κάνει like ή την πέφτει σε κάποια γκόμενα εκδηλώνει ενδιαφέρον για να δει τι παίζει. Η γυναίκα όμως αυτό το αντιλαμβάνεται πως ο άλλος κόβει φλέβες για την πάρτη της .
Προσωπικά όταν γράφω κάποια μαλακία σε κάποια εννοώ δεν σε απορρίπτω όχι όμως πως τρελαίνομαι κιόλας. Αυτό κάνουμε όλοι ασυναίσθητα. Και όμως ,αυτό οι γυναίκες το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Πιστεύουν πως όλοι τη βρίσκουν θεογκόμενα.

Οι γυναίκες δεν είναι χαζές το αντιλαμβάνονται αυτό. Απλώς είναι καλές στο marketing και οι λογικές καταλαβαίνουν από πότε και μετά δεν περνάει η μπογιά τους. Οι υπολοιπες είναι περήφανες σκυλομαμάδες και γατομαμάδες.
υπάρχει μεγαλη διαφορα απο χωρα σε χωρα για αυτο που λες....(βγάζω τα τσατ απεξω λεω μονο για το live καμακι) εδω η γυναικες οταν κανεις κινηση αντιδρουν διαφορετικα σε σχεση με αλλες που εχουν αλλη νοοτροπια.Παιζει μεγαλο ρολο ο τοπος και η νοοτροπια σε ολα αυτα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πχ αλλο να τη πεσεις σε μια γκόμενα στο εξωτερικο σε ενα μαγαζι (η και στο δρομο ακομα) και αλλο εδω..Αυτα δεν τα λεω μονο εγω,μου τα λενε και αλλοι που εχουν φαει στη μαπα το εξωτερικο περισσότερο απο μενα.Και μιλαμε τωρα για τυπους που εδω δεν προλαβαιναν να μαζευουν χυλόπιτες...για αυτο λεω να ξεκαθαριζετε για ποιο μερος λετε....αλλο εδω,αλλο εξω (ισως σε καποιες χωρες να ειναι και η μερα με τη νυχτα)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
πχ αλλο να τη πεσεις σε μια γκόμενα στο εξωτερικο σε ενα μαγαζι (η και στο δρομο ακομα) και αλλο εδω..Αυτα δεν τα λεω μονο εγω,μου τα λενε και αλλοι που εχουν φαει στη μαπα το εξωτερικο περισσότερο απο μενα.Και μιλαμε τωρα για τυπους που εδω δεν προλαβαιναν να μαζευουν χυλόπιτες...για αυτο λεω να ξεκαθαριζετε για ποιο μερος λετε....αλλο εδω,αλλο εξω (ισως σε καποιες χωρες να ειναι και η μερα με τη νυχτα)
Υπάρχει ακόμη μία κατηγορία, Ελληνίδες στο εξωτερικό. Έμπλεξες με μια τέτοια και βγάζεις αρκετά λεφτά τότε πας άκλαυτος άσε που σου κάνουν τις δύσκολες αλλά ρωτάνε «με τι ασχολείσε ακριβώς; πριν κάνουν κίνηση.
2 παλληκάρια που ξέρω στην Φρανκφούρτη έχουν καταστρέψει καριέρες για ένα πουκάμισο αδειανό…
:uglystupid:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Υπάρχει ακόμη μία κατηγορία, Ελληνίδες στο εξωτερικό. Έμπλεξες με μια τέτοια και βγάζεις αρκετά λεφτά τότε πας άκλαυτος άσε που σου κάνουν τις δύσκολες αλλά ρωτάνε «με τι ασχολείσε ακριβώς; πριν κάνουν κίνηση.
2 παλληκάρια που ξέρω στην Φρανκφούρτη έχουν καταστρέψει καριέρες για ένα πουκάμισο αδειανό…
:uglystupid:
η μαλακια της η ελληνιδας εξαρταται απο το ποσο καιρο εχει απογαλακτιστει απο τη μανα της...πχ αν λειπει απο τα 18 ναι,αν εφυγε στα 30 πολυ δυσκολα θα αφησει πισω τη μαλακισμενη νοοτροπια

• Like

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Εδώ όταν μ αρεσει μια γυναίκα (ξένη εννοείται) πάω της μιλώ και τις περισσότερες φορές αρχίζει το παιχνίδι και κρατάμε επαφή.
Όταν έρχομαι Ελλάδα μια στο τόσο νιώθω σας εξωγήινος με τις γυναικες

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
η μαλακια της η ελληνιδας εξαρταται απο το ποσο καιρο εχει απογαλακτιστει απο τη μανα της...πχ αν λειπει απο τα 18 ναι,αν εφυγε στα 30 πολυ δυσκολα θα αφησει πισω τη μαλακισμενη νοοτροπια
Παίζει και αυτό. Η μεγάλη ζημιά ξεκινάει απο το σημείο που δεν θελουν να αλλαξουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom