flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.570
- Πόντοι
- 456
Φίλε τι μέσεντζερ είναι αυτό; Τα κεράσια τυχαία βγήκαν ή η γκόμενα θα πάρει τα κεράσια σου;νατη...εδω δες...κατευειαν στο ψητο![]()
Φίλε τι μέσεντζερ είναι αυτό; Τα κεράσια τυχαία βγήκαν ή η γκόμενα θα πάρει τα κεράσια σου;νατη...εδω δες...κατευειαν στο ψητο![]()
badooΦίλε τι μέσεντζερ είναι αυτό; Τα κεράσια τυχαία βγήκαν ή η γκόμενα θα πάρει τα κεράσια σου;
Τι διαπιστώνουμε από τις Αμερικανίδες αφού οι δικές μας δεν το παραδέχονται αλλά όλες οι γυναίκες παντού το ίδιο είναι:
Όπως και να το δεις, οι καλές είναι όντως πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες.
Μετά τα 30 για να βρεις σοβαρή γυναίκα πρέπει να είσαι κωλόφαρδος.
Οι 40αρες μούμιες κοιτάνε εκεί που δεν τις βλέπουν και αγνοούν αυτούς που ενδιαφέρονται. Λογικό είναι να αποκτούν ακόμα περισότερα ψυχολογικά μετά.
Βέβαια αν τα λέγαμε εμείς αυτά θα μας έπαιζαν στο βοθρολίφο και θα έλεγαν πως φταίει η πατριαρχία, όλοι οι άντρες είναι μαλάκες, κανένας δεν μου την πέφτει, μου την πέφτει άρα με παρενοχλεί και άλλα όμορφα. Γενικά οι ελλεηνίδες υποστηρίζουν πως για όλα φταίνε οι άντρες και δεν κοιτάνε την καμπούρα τους όπως κάνουν και οι ξένες.
Για τα σοσιαλ έχεις μισό δίκιο. Ναι μεν καβλαντίζουν με πολλούς αλλά οι πιο πολλοί άντρες μόλις τις γνωρίσουν και από κοντά και δουν τι νούμερα είναι το βάζουν στα πόδια.Μετά τα 30-35,εαν δεν έχεις λεφτά ή δεν είσαι αλφα male στο χώρο εργασίας σου,πας στο συμβιβασμό.Είτε στο ότι θα'σαι μόνος,είτε στο ότι θα βρεις κάποια που δεν θα είναι αυτό που έψαχνες.
Αυτό θα ίσχυε και με τις γυναίκες,αλλά ήρθαν τα κωλοσοσιαλ και τους έδωσαν δεύτερη εφηβεία.Άπειρες επιλογές για όλες.Ειδικά για όσες δεν είναι και εντελώς μπάζα
εντάξει μου απάντησε παλι καλα...(μαλλον δεν επιασε το τρολ που της εκανα)
Για τα σοσιαλ έχεις μισό δίκιο. Ναι μεν καβλαντίζουν με πολλούς αλλά οι πιο πολλοί άντρες μόλις τις γνωρίσουν και από κοντά και δουν τι νούμερα είναι το βάζουν στα πόδια.
Ακριβως,μη μπερδευετε τις γνωριμιες για κανα ποτο και μονο για κανα πηδημα με τις σοβαρες σχεσεις, ειδικα τωρα που τα οικονομικα εχουν σφιξει πολυ αν η αλλη κανει δουλεια του κωλου και δεν μπορει να συνεισφερει κανεις νορμαλ δεν προχωραει σε γαμουςΓια τα σοσιαλ έχεις μισό δίκιο. Ναι μεν καβλαντίζουν με πολλούς αλλά οι πιο πολλοί άντρες μόλις τις γνωρίσουν και από κοντά και δουν τι νούμερα είναι το βάζουν στα πόδια.
Ισχυει αλλα παραδοξως αυτη που μου κανει στην ουσια ειναι η χωρισμενη (αρα ελευθερη), που ειναι νορμαλ και θελει και σχεση, μονο που εγω αδυνατω....πολλοί έχουν το δικό σου πρόβλημα (όχι να έχουν 3 γυναίκες, εννοώ να μη βρίσκουν γυναίκα που να συνδυάζει σεξουαλικότητα και προσωπικότητα). Αν δεν έχεις τα απολύτως mainstream ενδιαφέροντα, θέλει πολύ ψάξιμο να βρεις γυναίκα να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και κανείς δε σου εγγυάται ότι θα σου αρέσει και σαν γυναίκα. Αν γουστάρεις τα ξέκωλα ,από αυτές μην περιμένεις σοβαρές κουβέντες.
Έχω βρεθεί και εγώ στην ίδια θέση. Γούσταρα ένα μιλφοτούμπανο που δούλευε μπαργούμαν, τρομερή καύλα. Για να συνεννηθούμε έπρεπε να αυτοσχεδιάζω συνέχεια.
Επίσης όπως έχεις ήδη καταλάβει αν η γυναίκα είναι και έξυπνη και όμορφη και τα έχει όλα ε μην περιμένεις να είναι και ελεύθερη.
Μη μασας, ειναι απο αυτες που περιμενουν να της πεις μια κουβεντα για να σε φτυσουν και να πανε μετα στο φβ να γραψουν για την τραυματικη εμπειρια που ειχαν οταν ο ανωμαλος ελλην της ειπε γειαΚαμία χοντρή θα είναι.. Άκου κοιτάειτους Αντρές και αυτοί αδιαφορούν.. Να της στείλουμε τον αλεξ..
εμεις φταιμε για ολα. Οταν βγαινω εξω και βλεπω κατι τυπαδες να την πεφτουν σε οτι σαυρα κυκλοφορεί και δινουν αξια σε τετοιες γκομενες πως μετα να μην καβαλήσουν το καλαμι αυτες; Πραγματικο γεγονός, ημουν εξω με μια κοπελα σε κοινη παρεα αντικειμενικα μετρια προς ασχημη και μου εδειξε τα μηνυματα στο ινσταγκραμ της και επαθα πλακα. Ανεβαζε στορυ και της απαντουσαν "κουκλα, θεα" και οτι αλλο μπορειτε να φανταστείτε. Πως μετα αυτη η κοπελα και η καθε κοπελα να μην αποκτήσει τουπε; Εμενα προσωπικα αν με ελεγαν κουκλο και τα λοιπα σε οτι μαλακια ανεβαζα 50-60 γκομενες τη φορα(ακομα και ασχημες να ειναι) θα νομιζα οτι ημουν ο μπραντ πιτ της ελλάδος. Αρα εμεις φταιμε μαγκες
Θα μπορούσες να αναλύσεις τον ορισμό μέινστριμ ενδιαφέροντα?πολλοί έχουν το δικό σου πρόβλημα (όχι να έχουν 3 γυναίκες, εννοώ να μη βρίσκουν γυναίκα που να συνδυάζει σεξουαλικότητα και προσωπικότητα). Αν δεν έχεις τα απολύτως mainstream ενδιαφέροντα, θέλει πολύ ψάξιμο να βρεις γυναίκα να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και κανείς δε σου εγγυάται ότι θα σου αρέσει και σαν γυναίκα. Αν γουστάρεις τα ξέκωλα ,από αυτές μην περιμένεις σοβαρές κουβέντες.
Έχω βρεθεί και εγώ στην ίδια θέση. Γούσταρα ένα μιλφοτούμπανο που δούλευε μπαργούμαν, τρομερή καύλα. Για να συνεννηθούμε έπρεπε να αυτοσχεδιάζω συνέχεια.
Επίσης όπως έχεις ήδη καταλάβει αν η γυναίκα είναι και έξυπνη και όμορφη και τα έχει όλα ε μην περιμένεις να είναι και ελεύθερη.
Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο Γιουτιούμπ από παθόντες. Μην κάνεις σχέση με Single Mother. Αν θέλεις δες τα και ενημερώσουΙσχυει αλλα παραδοξως αυτη που μου κανει στην ουσια ειναι η χωρισμενη (αρα ελευθερη), που ειναι νορμαλ και θελει και σχεση, μονο που εγω αδυνατω....
Για μενα ουτως ή αλλως ειναι αδυνατο αλλά η συγκεκριμενη πχ ειναι πολυ πιο νορμαλ και συγκροτημενη στα μυαλα της απο "ελευθερες". Δεν καταλαβαινω ομως αν παραμεινει μια απλη ερωτικη σχεση χωρις συγκατοικηση ή γαμο που ειναι το θεμα ;Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο Γιουτιούμπ από παθόντες. Μην κάνεις σχέση με Single Mother. Αν θέλεις δες τα και ενημερώσου