Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.570
Πόντοι
456
νατη...εδω δες...κατευειαν στο ψητο
1654950293551.png
Φίλε τι μέσεντζερ είναι αυτό; Τα κεράσια τυχαία βγήκαν ή η γκόμενα θα πάρει τα κεράσια σου;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.865
Πόντοι
3.656
Τι διαπιστώνουμε από τις Αμερικανίδες αφού οι δικές μας δεν το παραδέχονται αλλά όλες οι γυναίκες παντού το ίδιο είναι:
Όπως και να το δεις, οι καλές είναι όντως πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες.
Μετά τα 30 για να βρεις σοβαρή γυναίκα πρέπει να είσαι κωλόφαρδος.
Οι 40αρες μούμιες κοιτάνε εκεί που δεν τις βλέπουν και αγνοούν αυτούς που ενδιαφέρονται. Λογικό είναι να αποκτούν ακόμα περισότερα ψυχολογικά μετά.

Βέβαια αν τα λέγαμε εμείς αυτά θα μας έπαιζαν στο βοθρολίφο και θα έλεγαν πως φταίει η πατριαρχία, όλοι οι άντρες είναι μαλάκες, κανένας δεν μου την πέφτει, μου την πέφτει άρα με παρενοχλεί και άλλα όμορφα. Γενικά οι ελλεηνίδες υποστηρίζουν πως για όλα φταίνε οι άντρες και δεν κοιτάνε την καμπούρα τους όπως κάνουν και οι ξένες.

Μετά τα 30-35,εαν δεν έχεις λεφτά ή δεν είσαι αλφα male στο χώρο εργασίας σου,πας στο συμβιβασμό.Είτε στο ότι θα'σαι μόνος,είτε στο ότι θα βρεις κάποια που δεν θα είναι αυτό που έψαχνες.

Αυτό θα ίσχυε και με τις γυναίκες,αλλά ήρθαν τα κωλοσοσιαλ και τους έδωσαν δεύτερη εφηβεία.Άπειρες επιλογές για όλες.Ειδικά για όσες δεν είναι και εντελώς μπάζα

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.570
Πόντοι
456
Εκτοξεύτηκαν στη χώρα μας οι πωλήσεις των sex dolls

Όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» ο Αλέξανδρος Μαντάς ο οποίος φέρνει τις εν λόγω κούκλες στη χώρα μας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων κινεζικών εταιριών, η ζήτησή τους αυξήθηκε ραγδαία μετά την έναρξη της πανδημίας. «Μέχρι τότε πολλοί μοναχικοί άντρες επισκέπτονταν οίκους ανοχής για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες τους. Το λουκέτο που μπήκε εκείνη την περίοδο σε αυτούς τους χώρους τούς οδήγησε σε εναλλακτικές λύσεις.
Ποιοι είναι εκείνοι που επιλέγουν στην Ελλάδα να αποκτήσουν μια sexy doll; «Οι ηλικίες των πελατών μου, που προέρχονται απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα, ξεκινούν από 25 ετών, έχω ένα παλικάρι από τη Ρόδο, και φτάνουν μέχρι τα 70, είναι ένας παππούς από την Πεντέλη, ο οποίος επέλεξε μια κοντή κούκλα για να την κουμαντάρει εύκολα,:smiling-face-with-heart-eyes:
:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.570
Πόντοι
456
Μετά τα 30-35,εαν δεν έχεις λεφτά ή δεν είσαι αλφα male στο χώρο εργασίας σου,πας στο συμβιβασμό.Είτε στο ότι θα'σαι μόνος,είτε στο ότι θα βρεις κάποια που δεν θα είναι αυτό που έψαχνες.

Αυτό θα ίσχυε και με τις γυναίκες,αλλά ήρθαν τα κωλοσοσιαλ και τους έδωσαν δεύτερη εφηβεία.Άπειρες επιλογές για όλες.Ειδικά για όσες δεν είναι και εντελώς μπάζα
Για τα σοσιαλ έχεις μισό δίκιο. Ναι μεν καβλαντίζουν με πολλούς αλλά οι πιο πολλοί άντρες μόλις τις γνωρίσουν και από κοντά και δουν τι νούμερα είναι το βάζουν στα πόδια.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.164
Πόντοι
1.056
Ολοι για μας δουλευουν χαχα

Ειναι κατι κουκλες φιλε τελευταιας τεχνολογιας που γαμανε! Ειναι σαν αληθινες! Και τις φτιαχνεις οπως θες..

Για να μην πω και τις γυναικες ρομποτ που ερχονται απο το μελλον!

rip woman :priest:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.865
Πόντοι
3.656
Για τα σοσιαλ έχεις μισό δίκιο. Ναι μεν καβλαντίζουν με πολλούς αλλά οι πιο πολλοί άντρες μόλις τις γνωρίσουν και από κοντά και δουν τι νούμερα είναι το βάζουν στα πόδια.

Οι πιο πολλοί αν καταφέρουν να βγουν με καμία μετά απο 1673526 άκυρα και ατελείωτα μερόνυχτα σε όλα τα σοσιαλ,δεν θα φύγουν τόσο εύκολα

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.853
Πόντοι
2.256
Ακριβως,μη μπερδευετε τις γνωριμιες για κανα ποτο και μονο για κανα πηδημα με τις σοβαρες σχεσεις, ειδικα τωρα που τα οικονομικα εχουν σφιξει πολυ αν η αλλη κανει δουλεια του κωλου και δεν μπορει να συνεισφερει κανεις νορμαλ δεν προχωραει σε γαμους

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.853
Πόντοι
2.256
πολλοί έχουν το δικό σου πρόβλημα (όχι να έχουν 3 γυναίκες, εννοώ να μη βρίσκουν γυναίκα που να συνδυάζει σεξουαλικότητα και προσωπικότητα). Αν δεν έχεις τα απολύτως mainstream ενδιαφέροντα, θέλει πολύ ψάξιμο να βρεις γυναίκα να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και κανείς δε σου εγγυάται ότι θα σου αρέσει και σαν γυναίκα. Αν γουστάρεις τα ξέκωλα ,από αυτές μην περιμένεις σοβαρές κουβέντες.
Έχω βρεθεί και εγώ στην ίδια θέση. Γούσταρα ένα μιλφοτούμπανο που δούλευε μπαργούμαν, τρομερή καύλα. Για να συνεννηθούμε έπρεπε να αυτοσχεδιάζω συνέχεια.
Επίσης όπως έχεις ήδη καταλάβει αν η γυναίκα είναι και έξυπνη και όμορφη και τα έχει όλα ε μην περιμένεις να είναι και ελεύθερη.
Ισχυει αλλα παραδοξως αυτη που μου κανει στην ουσια ειναι η χωρισμενη (αρα ελευθερη), που ειναι νορμαλ και θελει και σχεση, μονο που εγω αδυνατω....

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
Καμία χοντρή θα είναι.. Άκου κοιτάειτους Αντρές και αυτοί αδιαφορούν.. Να της στείλουμε τον αλεξ..
Μη μασας, ειναι απο αυτες που περιμενουν να της πεις μια κουβεντα για να σε φτυσουν και να πανε μετα στο φβ να γραψουν για την τραυματικη εμπειρια που ειχαν οταν ο ανωμαλος ελλην της ειπε γεια

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
172
Πόντοι
0
εμεις φταιμε για ολα. Οταν βγαινω εξω και βλεπω κατι τυπαδες να την πεφτουν σε οτι σαυρα κυκλοφορεί και δινουν αξια σε τετοιες γκομενες πως μετα να μην καβαλήσουν το καλαμι αυτες; Πραγματικο γεγονός, ημουν εξω με μια κοπελα σε κοινη παρεα αντικειμενικα μετρια προς ασχημη και μου εδειξε τα μηνυματα στο ινσταγκραμ της και επαθα πλακα. Ανεβαζε στορυ και της απαντουσαν "κουκλα, θεα" και οτι αλλο μπορειτε να φανταστείτε. Πως μετα αυτη η κοπελα και η καθε κοπελα να μην αποκτήσει τουπε; Εμενα προσωπικα αν με ελεγαν κουκλο και τα λοιπα σε οτι μαλακια ανεβαζα 50-60 γκομενες τη φορα(ακομα και ασχημες να ειναι) θα νομιζα οτι ημουν ο μπραντ πιτ της ελλάδος. Αρα εμεις φταιμε μαγκες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.865
Πόντοι
3.656
εμεις φταιμε για ολα. Οταν βγαινω εξω και βλεπω κατι τυπαδες να την πεφτουν σε οτι σαυρα κυκλοφορεί και δινουν αξια σε τετοιες γκομενες πως μετα να μην καβαλήσουν το καλαμι αυτες; Πραγματικο γεγονός, ημουν εξω με μια κοπελα σε κοινη παρεα αντικειμενικα μετρια προς ασχημη και μου εδειξε τα μηνυματα στο ινσταγκραμ της και επαθα πλακα. Ανεβαζε στορυ και της απαντουσαν "κουκλα, θεα" και οτι αλλο μπορειτε να φανταστείτε. Πως μετα αυτη η κοπελα και η καθε κοπελα να μην αποκτήσει τουπε; Εμενα προσωπικα αν με ελεγαν κουκλο και τα λοιπα σε οτι μαλακια ανεβαζα 50-60 γκομενες τη φορα(ακομα και ασχημες να ειναι) θα νομιζα οτι ημουν ο μπραντ πιτ της ελλάδος. Αρα εμεις φταιμε μαγκες

Μα πρωτίστως φταίμε εμεις.Τουλάχιστον εμεις το λέμε,δεν είμαστε σαν τις γυναίκες που λένε ότι φταίνε για όλα οι άντρες.

Εννοείται,αν είχαμε κι εμεις κάθε μέρα 50-100 γκόμενες να μας παρακαλάνε στα σόσιαλ,θα'χαμε τον ίδιο ναρκισσισμό.Η διαφορά είναι ότι εμεις τουλάχιστον θα γαμούσαμε αυτές που μας άρεσαν,ενώ αυτές δεν γαμιούνται με κανέναν.Αλλά έχεις εκεί τους μαλάκες να συνεχίζουν να παρακαλάνε

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.853
Πόντοι
2.256
Αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα, σημασια εχεις ποσες απο αυτες που στη πεφτουν σου αρεσουν.Τι να το κανω να μου τη πεφτουν τα "τριαξονικα" και οι "ψυγειοκαταψυκτες" ; Θα "ανεβω" που εχω περαση σε τετοιες γυναικες ;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.880
Πόντοι
4.546
πολλοί έχουν το δικό σου πρόβλημα (όχι να έχουν 3 γυναίκες, εννοώ να μη βρίσκουν γυναίκα που να συνδυάζει σεξουαλικότητα και προσωπικότητα). Αν δεν έχεις τα απολύτως mainstream ενδιαφέροντα, θέλει πολύ ψάξιμο να βρεις γυναίκα να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και κανείς δε σου εγγυάται ότι θα σου αρέσει και σαν γυναίκα. Αν γουστάρεις τα ξέκωλα ,από αυτές μην περιμένεις σοβαρές κουβέντες.
Έχω βρεθεί και εγώ στην ίδια θέση. Γούσταρα ένα μιλφοτούμπανο που δούλευε μπαργούμαν, τρομερή καύλα. Για να συνεννηθούμε έπρεπε να αυτοσχεδιάζω συνέχεια.
Επίσης όπως έχεις ήδη καταλάβει αν η γυναίκα είναι και έξυπνη και όμορφη και τα έχει όλα ε μην περιμένεις να είναι και ελεύθερη.
Θα μπορούσες να αναλύσεις τον ορισμό μέινστριμ ενδιαφέροντα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Ισχυει αλλα παραδοξως αυτη που μου κανει στην ουσια ειναι η χωρισμενη (αρα ελευθερη), που ειναι νορμαλ και θελει και σχεση, μονο που εγω αδυνατω....
Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο Γιουτιούμπ από παθόντες. Μην κάνεις σχέση με Single Mother. Αν θέλεις δες τα και ενημερώσου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Μια γυναίκα έχει κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της, κι ο σύντροφός της είναι διασωληνωμένος και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.
Πως το παρουσιάζει ο τύπος; ότι ...κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον σύντροφό της ...., ....φέρεται να είχε κατηγορηθεί για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της......
Είδατε πόσο προσεκτικά αναφέρουν την είδηση; αν ήταν ανάποδα τα φύλα;

ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΝΙΑΣ. Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΊΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

Ενα μικρό οπλοστάσιο έκρυβε στο σπίτι της η 51χρονη που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην Καλλιθέα - Μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε ακόμα και ένα ξίφος στην κατοχή της γυναίκας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
ένα μικρό οπλοστάσιο έκρυβε στο σπίτι της η 51χρονη που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην Καλλιθέα. Μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε ακόμα και ένα ξίφος στην κατοχή της γυναίκας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η αλλαγή στην κατάθεση της 51χρονης φαίνεται πως έδωσε το «πάτημα» που χρειάζονταν οι αστυνομικοί για να της φορέσουν χειροπέδες καθώς από την αρχή θεωρούνταν ως η βασική ύποπτη για τον τραυματισμό του συντρόφου της.
Η αστυνομία σε έρευνά της στο σπίτι όπου σημειώθηκε το περιστατικό βρήκε ένα ξίφος, τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι.

Η γυναίκα που συνελήφθη το Σάββατο (11/6) είχε υποστηρίξει αρχικά, όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ, πως ο σύντροφός της γύρισε τραυματισμένος στο σπίτι. Ωστόσο, το βεβαρυμμένο ποινικό της παρελθόν οδήγησε την αστυνομία στο να την ανακρίνει περαιτέρω. Η 51χρονη φέρεται να είχε κατηγορηθεί για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της. Εν τέλει, η ίδια μετά από πολύωρη ανάκριση άλλαξε την κατάθεσή της και είπε πως ο 62χρονος αυτοτραυματίστηκε. Συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Πλέον ο 62χρονος είναι διασωληνωμένος και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΟΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ !!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.853
Πόντοι
2.256
Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο Γιουτιούμπ από παθόντες. Μην κάνεις σχέση με Single Mother. Αν θέλεις δες τα και ενημερώσου
Για μενα ουτως ή αλλως ειναι αδυνατο αλλά η συγκεκριμενη πχ ειναι πολυ πιο νορμαλ και συγκροτημενη στα μυαλα της απο "ελευθερες". Δεν καταλαβαινω ομως αν παραμεινει μια απλη ερωτικη σχεση χωρις συγκατοικηση ή γαμο που ειναι το θεμα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom