Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΑΣΜΩΝ

Όπως είναι γνωστό, η Συκοφαντία γεννήθηκε σε αυτά τα χώματα, εδώ και 2.500 χρόνια. Κάποιοι ανακάλυψαν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ψεύτικη καταγγελία, είτε για να βλάψουν τους προσωπικούς τους εχθρούς, είτε για να εκβιάσουν πλούσιους, ώστε να τους αποσπάσουν χρήματα. Και γιατί όχι; είχαν να κερδίσουν πολλά, χωρίς να διακινδυνεύουν να χάσουν κάτι. Σε συνέχεια αυτής της παράδοσης, βλέπουμε την εφαρμογή της και σήμερα, στο Ελλαδιστάν. Οι Γυναίκες κατάλαβαν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την καταγγελία για βιασμό ως όπλο, αφού ο Κόσμος έχει την τάση να τις πιστεύει, και δεν διακινδυνεύουν τιμωρία ισάξια με τη βαρύτητα της καταγγελίας τους. Το ότι μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή κάποιου άντρα, και το ότι κάνουν κακό στα πραγματικά θύματα Βιασμού, τους είναι αδιάφορο. Οι μισές Καταγγελίες Βιασμών αποδείχτηκαν ψευδείς, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία. Ακόμα, δεν διστάζουν να καταγγείλουν ψευδώς σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους για λόγους αντεκδίκησης προς τον έτερο γονέα. Και τώρα περιμένω το συνασπισμό Μουνοζητιάνων και Μουνοειλώτων να αρχίσουν να ισχυρίζονται άσχετα πράγματα, με τη σοβαρότητα αυτής της Κατάστασης

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο στο ελλαδισταν , δεν πρόκειται ποτέ να θεσπιστούν αυστηρές ποινές , όσον αφορά ψευδείς καταγγελίες για βιασμούς κτλ και ποτέ δεν πρόκειται να θεσπιστούν νόμοι του τύπου , απαγορεύεται από τα μέσα ενημέρωσης κτλ [ και με αυστηρές ποινές ] η οποιαδήποτε αναφορά , όσον αφορά την ταυτότητα του κατηγορούμενου , η διαπόμπευση του κτλ , πριν κριθεί ότι είναι ένοχος κτλ

Με την συκοφαντία και την διαπόμπευση , παίζονται πολλά παιχνίδια , και από την πολίτικη , μέχρι και την εκκλησία κτλ και κάτι τέτοιο θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου , και θα έκοβε τα φτερά στους πάντες .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο στο ελλαδισταν , δεν πρόκειται ποτέ να θεσπιστούν αυστηρές ποινές , όσον αφορά ψευδείς καταγγελίες για βιασμούς κτλ και ποτέ δεν πρόκειται να θεσπιστούν νόμοι του τύπου , απαγορεύεται από τα μέσα ενημέρωσης κτλ [ και με αυστηρές ποινές ] η οποιαδήποτε αναφορά , όσον αφορά την ταυτότητα του κατηγορούμενου , η διαπόμπευση του κτλ , πριν κριθεί ότι είναι ένοχος κτλ

Με την συκοφαντία και την διαπόμπευση , παίζονται πολλά παιχνίδια , και από την πολίτικη , μέχρι και την εκκλησία κτλ και κάτι τέτοιο θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου , και θα έκοβε τα φτερά στους πάντες .
οχι τύπε. Υπάρχει νόμος ο οποίος απαγορεύει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων κατηγορούμενου ατόμου. Επιτρέπεται μόνο υπό προυποθέσεις. Η Ερώτηση είναι γιατι δεν κυνηγάνε τα άτομα που το κάνουν παράνομα Δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του κατηγορουμένου στο πλαίσιο της ποινικής προδικασίας - Crime in Crisis

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ο σημαντικότερος.

Και εγώ όταν βγαίνω έξω να καμακώσω λέω «αχ να μου κάτσει να με δουν τα μπακουρια και άλλες γκόμενες»

Είναι φαύλος κύκλος. Η δεύτερη έγνοια μου είναι να βρω κύκλο με γκόμενες αλλιώς δε γαμαω ούτε με αίτηση
ας βρει ο σαντ να γαμησει και ας ειναι και αυτο το κινητρο του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν βρει γκομενα ο σαντ εγω θα παω να αναψω λαμπαδα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
ας βρει ο σαντ να γαμησει και ας ειναι και αυτο το κινητρο του

αν βρει γκομενα ο σαντ εγω θα παω να αναψω λαμπαδα
Σε καμία Ταυλανδη θα έβρισκε σίγουρα.

Αλλά που να κανεις κύκλο εκεί πέρα, τρώνε και ρύζι,άσε.

Και ποιος να την κοιτάξει αμα είναι ένα μέτρο και ένα μιλκο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Για πάμε πάλι με τους κύκλους και τα τετράγωνα τύποι :confused::coffee:

Σε καμία Ταυλανδη θα έβρισκε σίγουρα.

Αλλά που να κανεις κύκλο εκεί πέρα, τρώνε και ρύζι,άσε.

Και ποιος να την κοιτάξει αμα είναι ένα μέτρο και ένα μιλκο
Ο Σαντ μόνο σε κυκλο με ομαδική ψυχοθεραπεία μπορεί να βρει γκόμενα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Ο Σαντ μόνο σε κυκλο με ομαδική ψυχοθεραπεία μπορεί να βρει γκόμενα
Εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρει μια αξιοπρεπή κοπελίτσα. Τώρα αν θέλει "9-10άρια", ε τότε πρέπει να συντρέχουν και κάποιες προυποθέσεις πως να το κάνουμε? Όπως σε όλα δηλαδή
Πιο πολύ "ανησύχησα" που έλεγε σε κάποια προηγούμενα ποσταρίσματα ότι ας είναι να έχω μουνί δίπλα μου να γαμάω και ας είναι ο χειρότερος χαρακτήρας/παρτάλι. Ή κάπως έτσι δηλαδή. Μάλλον δε το έχει ζήσει για να ξέρει. Εκτός αν μιλάμε για 2-3 πουτσιές, που τότε μαζί του. Δε μας ενδιαφέρουν τα περαιτέρω

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Πονάνε τα μάτια μου. Καλά ρε έχετε το νήμα «αλήθειες με τον Τζορμακα» και ακόμα κάθεστε και αναλύετε;

Θεω πέσει μικρό νήμα για τον άντρα απόψε / αύριο. Θα πέφτουν μικρού μήκους εκπομπές πλέον.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Πονάνε τα μάτια μου. Καλά ρε έχετε το νήμα «αλήθειες με τον Τζορμακα» και ακόμα κάθεστε και αναλύετε;

Θεω πέσει μικρό νήμα για τον άντρα απόψε / αύριο. Θα πέφτουν μικρού μήκους εκπομπές πλέον.
Τα κα΄νουν μπάχαλα τα νήματα, θες να γράψεις κάτι σοβαρό και δε μπορείς :confused:
Χαράς το κουράγιο σας ρε παλικάρια που έχετε τόσα πολλά posts. Εγώ απλά μπαίνω όποτε μου πουτσίσει και γράφω μια στο τόσο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

ποσο εισαι ρε τύπε αν επιτρέπεται?

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Εδώ που τα λέμε αν γαμιέστε σαν τα σκυλιά, αλλά δεν έχετε και τίποτα να ανταλλάξετε (απόψεις, αντιλήψεις, φιλοσοφικά θέματα), τι να την κάνεις τη γκόμενα?! Είσαι με έναν άνθρωπο για να πηγαίνεται ο ένας τον άλλον μπροστά και όχι μόνο για τον πήδουλο...

Αντε να βρεις γυναικα που να μπορεις να κανεις συζητηση..

Μονο για ινσταγκραμ φιλε.. :zombie:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86

Θέλω να το κάνω σε ελλεεινιδα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Δε σε βλέπουν μόνο τα μπακούρια,σε βλέπουν και γκόμενες.Που χωρίς γκόμενα,ούτε θα σε προσέχαν.Ενώ με γκόμενα,καρφώνουν όλες στα μάτια

Χωρίς κύκλο εννοείται δε γαμας ούτε με αίτηση στην Ελλάδα
Δασκαλε μου,Δασκαλε μου:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Για πειτε ρε μαγκες, ελλεεινιδα δεσμευμένη η οποία απο κοντα κολλαει σαν βδελα αξίζει να ασχοληθεις παραπάνω?
Αν ειναι δεσμευμενη και δεν σου φορτωθει εσενα, μια χαρα μου ακουγεται αν ειναι ωραια γκομενα, ΑΡΚΕΙ να μην ειναι φιλος ο νυν. Προσοχη στη περιπτωση 1 που αναφερω πιο πανω, θα χρειαστεις και μια περιπτωση σαν τη 2 για αντιβαρο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.608
Πόντοι
8.346
Αν ειναι δεσμευμενη και δεν σου φορτωθει εσενα, μια χαρα μου ακουγεται αν ειναι ωραια γκομενα, ΑΡΚΕΙ να μην ειναι φιλος ο νυν. Προσοχη στη περιπτωση 1 που αναφερω πιο πανω, θα χρειαστεις και μια περιπτωση σαν τη 2 για αντιβαρο
Δεν είναι φίλος ο νυν. Άσχετος είναι

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.608
Πόντοι
8.346
Τοτε νομιζω πως θα ηταν φρονιμο να γινει μια διερευνητικη "κωλονοσκοπηση"
Εχει κ κωλαρα παναθεμα την. Θα παμε για διερευνητική καθώς μέχρι τωρα τν τυπο τν κρύβει με μαεστρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom