argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.873
- Πόντοι
- 9.297
Αν δεν τον δίνει άλλο η Σακίρα το δέχομαι...αλλιώς δύσκολα.Ας κάνει μια γύρα σε γυμναστήρια και τα λέμε
Αν δεν τον δίνει άλλο η Σακίρα το δέχομαι...αλλιώς δύσκολα.Ας κάνει μια γύρα σε γυμναστήρια και τα λέμε
Ε βεβαια...λεω την κατσαμεΦαντάζομαι την ξενέρα σου όταν ήρθε ο άντρας
Εδώ που τα λέμε αν γαμιέστε σαν τα σκυλιά, αλλά δεν έχετε και τίποτα να ανταλλάξετε (απόψεις, αντιλήψεις, φιλοσοφικά θέματα), τι να την κάνεις τη γκόμενα?! Είσαι με έναν άνθρωπο για να πηγαίνεται ο ένας τον άλλον μπροστά και όχι μόνο για τον πήδουλο...
Τις τελευταίες ημέρες, πρωινές και μεσημβρινές ώρες είμαι συνήθως έξω και έχω κάτσει και για καφέ και για μεσημεριανό χθες Κυριακή. Παρατήρησα γύρω μου εκατοντάδες γυναίκες κάθε ηλικίας. Το πρώτο βασικό συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά όλες οι κουκλάρες του fb και των social, διότι απλούστατα σε αυτά βλέπουμε ωραίες φώτο και όχι ωραίες γυναίκες. Επίσης, οι μισές από όσες κυκλοφορούν είναι χοντρές ή με απαίσια κυτταρίτιδα, το 90 τοις 100 όσων δεν έχουν βαφτεί είναι σιχάματα, πολλές από τις βαμμένες γίνονται χειρότερες όταν βαφτούν, 1 στις 10 έχει ωραίο κορμάκι (που μπορεί να υποσκελίζει την έλλειψη πραγματικής ομορφιάς), και γενικότερα το συμπέρασμα είναι πως παντού υπάρχουν υπομέτριες που νομίζουν ότι είναι Θεές επειδή κάποιοι τις έπεισαν για αυτό.
Όσο κάποιοι τις αποθεώνουν και πατάνε likes και καρδούλες σε κάθε γελοία φώτο, τόσο θα χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα.
τυπε ολες οι γυναικες πανε παντα με τον νικητη.Μέση Ελλεινιδα την περίοδο της τουρκοκρατίας ....
Πλέον από τους υπόλοιπους η κοινωνία απλά περιμένει να πληρώνουν φόρους ,να ανέχονται τα ξεφτιλίκια με πληθωρισμό,καύσιμα κλπ και να συντηρούν καργιολακια στο όνομα της ισότητας.τυπε ολες οι γυναικες πανε παντα με τον νικητη.
ισως εχεις προσεξει οτι οι γυναικες στα διαφορα φορουμ αλλα και στην υπολοιπη κοινωνικη ζωη δεν συζητανε ποτε για οικονομικα πολιτικα και εθνικα....θεματα
απλα δεν τους ενδιαφερουν καθολου
Γιατί να μην ασχοληθείς αν τη γουστάρεις;Για πειτε ρε μαγκες, ελλεεινιδα δεσμευμένη η οποία απο κοντα κολλαει σαν βδελα αξίζει να ασχοληθεις παραπάνω?
Αν ο άλλος είναι κολητός όχι. Αν δεν είναι ας τον αφήσει να ασχοληθεί με την πάρτυ σου. Τα μοτίβα συμπεριφορών επαναλαμβάνονται. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως όταν θα είναι μαζί σου δεν θα κολήσει και με άλλον;Για πειτε ρε μαγκες, ελλεεινιδα δεσμευμένη η οποία απο κοντα κολλαει σαν βδελα αξίζει να ασχοληθεις παραπάνω?
γιατι δεν ειναι σημαντικος λόγος αυτος?Εντάξει φίλε αφού θες το μουνι για να σε κοιτάνε τα σημαντικά πρόσωπα που είναι μπακουρολιγουρια,πάω πασο ,αυτό δεν το σκέφτηκα.
Για πήγαινε μια βόλτα από Νορβηγία, Φιλανδία , εκεί να δεις κόμπλεξΘυμαμαι σε διακοπες παλια στη Ζακυνθο, ειχα πετυχει σεξουαλα Αυστραλεζα με καυτο μπικινι να λιαζεται στην παραλια και ειχε ενα γατι μαζι της...
Την πλησιασα και της ειπα
"I like your pussy...can I play with it;"
Ετσι ξεκινησε μια υπεροχη κουβεντα μεχρι που ηρθε στην παραλια ο ανδρας της ενας διμετρος αυστραλος
Ε του ειπα κι εγω "you have nice pussy" κι εληξε ειρηνικα!
Οριστε λαος με παιδεια!
Αν ηταν ελεηνιδα θα με κατηγορουσε στον ανδρα της και την αστυνομια για σεξουαλικη παρενοχληση...
Ενω εγω απλα ηθελα να παιξω με το γατι της!
Ολο το ζουμι ειναι στοΑν ο άλλος είναι κολητός όχι. Αν δεν είναι ας τον αφήσει να ασχοληθεί με την πάρτυ σου. Τα μοτίβα συμπεριφορών επαναλαμβάνονται. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως όταν θα είναι μαζί σου δεν θα κολήσει και με άλλον;
Γνωστή τακτική των ελλεηνίδων. Δένω τον γάιδαρο μου αλλά στην πορεία ταυτόχρονα ψάχνω και κάτι καλύτερο.
Αργεντίνος «γύπας» στον Πειραιά: «Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι τόσο όμορφες» (vid)Ο τουρίστας από την Αργεντίνη περίμενε να μπει στο καράβι για να πάει στην Σαντορίνη, όταν τον συνάντησε η κάμερα της ΕΡΤ.
www.gazzetta.gr
|
Ο σημαντικότερος.γιατι δεν ειναι σημαντικος λόγος αυτος?
Ο σημαντικότερος.
Και εγώ όταν βγαίνω έξω να καμακώσω λέω «αχ να μου κάτσει να με δουν τα μπακουρια και άλλες γκόμενες»
Είναι φαύλος κύκλος. Η δεύτερη έγνοια μου είναι να βρω κύκλο με γκόμενες αλλιώς δε γαμαω ούτε με αίτηση
Έχεις δίκιο.Δε σε βλέπουν μόνο τα μπακούρια,σε βλέπουν και γκόμενες.Που χωρίς γκόμενα,ούτε θα σε προσέχαν.Ενώ με γκόμενα,καρφώνουν όλες στα μάτια
Χωρίς κύκλο εννοείται δε γαμας ούτε με αίτηση στην Ελλάδα