Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Εδώ που τα λέμε αν γαμιέστε σαν τα σκυλιά, αλλά δεν έχετε και τίποτα να ανταλλάξετε (απόψεις, αντιλήψεις, φιλοσοφικά θέματα), τι να την κάνεις τη γκόμενα?! Είσαι με έναν άνθρωπο για να πηγαίνεται ο ένας τον άλλον μπροστά και όχι μόνο για τον πήδουλο...

Εχω επίκαιρο παράδειγμα πάνω στο θέμα, αυτή τη περίοδο "τρωω" 2 μιλφακια σταθερά και αλλο 1 μια στο τοσο.

1) Παντρεμενο μιλφοκουγκαρι, φραγκατο, 45-50, το ξανθο μπαμπατσικο σκυλι (βυζαρες-κωλαρα) που βλεπεις στα μπουζουκια και μετα απο μερικα ουϊσκι θελεις το var να δειξει πεναλντι.Συζυγος που την εχει γραμμενη,2 παιδια μεγαλα, λυμμενα ΟΛΑ της τα προβληματα.

+ : Δυνατη στο πηδημα,δεκτικη σε ολα και απο παντου οσο θελω και με οσο ενταση θελω,δεν δεχεται μονο συνδυασμο με φιλη της.

---- : Iq ραδικιου, αστροπελεκι κυριολεκτικα, σπαει μπαλες με τηλεφωνα , μηνυματα, υστεριες για προβληματα ( που δεν εχει) κακομαθημενη του κερατα.

Δεν αντεχω να μιλησω απο κοντα μαζι της ουτε 5 λεπτα περαν του σεξ

2) Χωρισμενο γλυκο μιλφακι 42αρα,νορμαλ σωματακι,γλυκια, δυνατη στον αγωνα αλλα δεν αντεχει σε δυνατη πιεση και θελει (οχι παντα) χαλαρο ξεκωλιασμα και οχι σκισιμο.

Απολυτα προσγειωμενη,συγκροτημενη,πανεξυπνη με ωραιο χιουμορ, λυπαμαι που δεν εχω χρονο να της αφιερωσω, ανετα πηγαινα διακοπες ή εκανα σταθερη σχεση μαζι της

3) Παντρεμενο μιλφακι 35κο , επαρχιωτικο , με 3 παιδια. Σκυλι στον αγωνα,τα δινει ολα, ναζιαρικο και μεσα στη καβλα που δεν μασαει στο σεξ. Iq και αυτη ομως αντιστοιχο με την 1, απλα δεν σπαει μπαλες με τη παρλα της και τις βλακειες που λεει η αλλη και δεν ειναι κακομαθημενη, ειναι δουλεταρου.

Βασει του προτυπου Iso του site η 1 και η 3 ειναι οι ιδανικες περιπτωσεις αλλα εγώ σχεση μονο με τη 2 θα γουσταρα με χιλια και θα αντεχα. Ειμαι καλα γιατρε ;

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
Μέση Ελλεινιδα την περίοδο της τουρκοκρατίας ....

xx_n.jpg

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Τις τελευταίες ημέρες, πρωινές και μεσημβρινές ώρες είμαι συνήθως έξω και έχω κάτσει και για καφέ και για μεσημεριανό χθες Κυριακή. Παρατήρησα γύρω μου εκατοντάδες γυναίκες κάθε ηλικίας. Το πρώτο βασικό συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά όλες οι κουκλάρες του fb και των social, διότι απλούστατα σε αυτά βλέπουμε ωραίες φώτο και όχι ωραίες γυναίκες. Επίσης, οι μισές από όσες κυκλοφορούν είναι χοντρές ή με απαίσια κυτταρίτιδα, το 90 τοις 100 όσων δεν έχουν βαφτεί είναι σιχάματα, πολλές από τις βαμμένες γίνονται χειρότερες όταν βαφτούν, 1 στις 10 έχει ωραίο κορμάκι (που μπορεί να υποσκελίζει την έλλειψη πραγματικής ομορφιάς), και γενικότερα το συμπέρασμα είναι πως παντού υπάρχουν υπομέτριες που νομίζουν ότι είναι Θεές επειδή κάποιοι τις έπεισαν για αυτό.
Όσο κάποιοι τις αποθεώνουν και πατάνε likes και καρδούλες σε κάθε γελοία φώτο, τόσο θα χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα.

FB_IMG_1654526948997.jpg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Τις τελευταίες ημέρες, πρωινές και μεσημβρινές ώρες είμαι συνήθως έξω και έχω κάτσει και για καφέ και για μεσημεριανό χθες Κυριακή. Παρατήρησα γύρω μου εκατοντάδες γυναίκες κάθε ηλικίας. Το πρώτο βασικό συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά όλες οι κουκλάρες του fb και των social, διότι απλούστατα σε αυτά βλέπουμε ωραίες φώτο και όχι ωραίες γυναίκες. Επίσης, οι μισές από όσες κυκλοφορούν είναι χοντρές ή με απαίσια κυτταρίτιδα, το 90 τοις 100 όσων δεν έχουν βαφτεί είναι σιχάματα, πολλές από τις βαμμένες γίνονται χειρότερες όταν βαφτούν, 1 στις 10 έχει ωραίο κορμάκι (που μπορεί να υποσκελίζει την έλλειψη πραγματικής ομορφιάς), και γενικότερα το συμπέρασμα είναι πως παντού υπάρχουν υπομέτριες που νομίζουν ότι είναι Θεές επειδή κάποιοι τις έπεισαν για αυτό.
Όσο κάποιοι τις αποθεώνουν και πατάνε likes και καρδούλες σε κάθε γελοία φώτο, τόσο θα χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα.

Εντάξει,κουκλάρες δεν βλέπεις,αλλά δεν βλέπεις και μόνο χοντρές και κυτταρίτιδες.Ειδικά πιτσιρίκες με τα σορτσάκια,τα μπουτάκια και τους αφαλούς έξω,λεπτές κλπ βλέπεις πάμπολλες για να καυλώνεις

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Μέση Ελλεινιδα την περίοδο της τουρκοκρατίας ....

xx_n.jpg
τυπε ολες οι γυναικες πανε παντα με τον νικητη.
ισως εχεις προσεξει οτι οι γυναικες στα διαφορα φορουμ αλλα και στην υπολοιπη κοινωνικη ζωη δεν συζητανε ποτε για οικονομικα πολιτικα και εθνικα....θεματα
απλα δεν τους ενδιαφερουν καθολου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
τυπε ολες οι γυναικες πανε παντα με τον νικητη.
ισως εχεις προσεξει οτι οι γυναικες στα διαφορα φορουμ αλλα και στην υπολοιπη κοινωνικη ζωη δεν συζητανε ποτε για οικονομικα πολιτικα και εθνικα....θεματα
απλα δεν τους ενδιαφερουν καθολου
Πλέον από τους υπόλοιπους η κοινωνία απλά περιμένει να πληρώνουν φόρους ,να ανέχονται τα ξεφτιλίκια με πληθωρισμό,καύσιμα κλπ και να συντηρούν καργιολακια στο όνομα της ισότητας.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.608
Πόντοι
8.346
Για πειτε ρε μαγκες, ελλεεινιδα δεσμευμένη η οποία απο κοντα κολλαει σαν βδελα αξίζει να ασχοληθεις παραπάνω?

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Για πειτε ρε μαγκες, ελλεεινιδα δεσμευμένη η οποία απο κοντα κολλαει σαν βδελα αξίζει να ασχοληθεις παραπάνω?
Αν ο άλλος είναι κολητός όχι. Αν δεν είναι ας τον αφήσει να ασχοληθεί με την πάρτυ σου. Τα μοτίβα συμπεριφορών επαναλαμβάνονται. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως όταν θα είναι μαζί σου δεν θα κολήσει και με άλλον;
Γνωστή τακτική των ελλεηνίδων. Δένω τον γάιδαρο μου αλλά στην πορεία ταυτόχρονα ψάχνω και κάτι καλύτερο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εντάξει φίλε αφού θες το μουνι για να σε κοιτάνε τα σημαντικά πρόσωπα που είναι μπακουρολιγουρια,πάω πασο ,αυτό δεν το σκέφτηκα.
γιατι δεν ειναι σημαντικος λόγος αυτος?:confused:

toni1969papadop

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
940
Πόντοι
81
Θυμαμαι σε διακοπες παλια στη Ζακυνθο, ειχα πετυχει σεξουαλα Αυστραλεζα με καυτο μπικινι να λιαζεται στην παραλια και ειχε ενα γατι μαζι της...
Την πλησιασα και της ειπα
"I like your pussy...can I play with it;"
Ετσι ξεκινησε μια υπεροχη κουβεντα μεχρι που ηρθε στην παραλια ο ανδρας της ενας διμετρος αυστραλος
Ε του ειπα κι εγω "you have nice pussy" κι εληξε ειρηνικα!
Οριστε λαος με παιδεια!
Αν ηταν ελεηνιδα θα με κατηγορουσε στον ανδρα της και την αστυνομια για σεξουαλικη παρενοχληση...
Ενω εγω απλα ηθελα να παιξω με το γατι της!
Για πήγαινε μια βόλτα από Νορβηγία, Φιλανδία , εκεί να δεις κόμπλεξ

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.608
Πόντοι
8.346
Αν ο άλλος είναι κολητός όχι. Αν δεν είναι ας τον αφήσει να ασχοληθεί με την πάρτυ σου. Τα μοτίβα συμπεριφορών επαναλαμβάνονται. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως όταν θα είναι μαζί σου δεν θα κολήσει και με άλλον;
Γνωστή τακτική των ελλεηνίδων. Δένω τον γάιδαρο μου αλλά στην πορεία ταυτόχρονα ψάχνω και κάτι καλύτερο.
Ολο το ζουμι ειναι στο
"τα μοτιβα συμπεριφορων επαναλαμβανονται".
Γνωστή τακτική των μαϊμούδων.
Για αυτο λεω να παω με το σκεπτικό "πορτες,πλακωτο,φευγα"

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
γιατι δεν ειναι σημαντικος λόγος αυτος?:confused:
Ο σημαντικότερος.

Και εγώ όταν βγαίνω έξω να καμακώσω λέω «αχ να μου κάτσει να με δουν τα μπακουρια και άλλες γκόμενες»

Είναι φαύλος κύκλος. Η δεύτερη έγνοια μου είναι να βρω κύκλο με γκόμενες αλλιώς δε γαμαω ούτε με αίτηση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΑΣΜΩΝ

Όπως είναι γνωστό, η Συκοφαντία γεννήθηκε σε αυτά τα χώματα, εδώ και 2.500 χρόνια. Κάποιοι ανακάλυψαν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ψεύτικη καταγγελία, είτε για να βλάψουν τους προσωπικούς τους εχθρούς, είτε για να εκβιάσουν πλούσιους, ώστε να τους αποσπάσουν χρήματα. Και γιατί όχι; είχαν να κερδίσουν πολλά, χωρίς να διακινδυνεύουν να χάσουν κάτι. Σε συνέχεια αυτής της παράδοσης, βλέπουμε την εφαρμογή της και σήμερα, στο Ελλαδιστάν. Οι Γυναίκες κατάλαβαν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την καταγγελία για βιασμό ως όπλο, αφού ο Κόσμος έχει την τάση να τις πιστεύει, και δεν διακινδυνεύουν τιμωρία ισάξια με τη βαρύτητα της καταγγελίας τους. Το ότι μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή κάποιου άντρα, και το ότι κάνουν κακό στα πραγματικά θύματα Βιασμού, τους είναι αδιάφορο. Οι μισές Καταγγελίες Βιασμών αποδείχτηκαν ψευδείς, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία. Ακόμα, δεν διστάζουν να καταγγείλουν ψευδώς σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους για λόγους αντεκδίκησης προς τον έτερο γονέα. Και τώρα περιμένω το συνασπισμό Μουνοζητιάνων και Μουνοειλώτων να αρχίσουν να ισχυρίζονται άσχετα πράγματα, με τη σοβαρότητα αυτής της Κατάστασης

Συνημμένα

• ΨΕΥΔΕΙΣ_ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.jpg
    ΨΕΥΔΕΙΣ_ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.jpg
    85,7 KB · Εμφανίσεις: 34

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Ο σημαντικότερος.

Και εγώ όταν βγαίνω έξω να καμακώσω λέω «αχ να μου κάτσει να με δουν τα μπακουρια και άλλες γκόμενες»

Είναι φαύλος κύκλος. Η δεύτερη έγνοια μου είναι να βρω κύκλο με γκόμενες αλλιώς δε γαμαω ούτε με αίτηση

Δε σε βλέπουν μόνο τα μπακούρια,σε βλέπουν και γκόμενες.Που χωρίς γκόμενα,ούτε θα σε προσέχαν.Ενώ με γκόμενα,καρφώνουν όλες στα μάτια

Χωρίς κύκλο εννοείται δε γαμας ούτε με αίτηση στην Ελλάδα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Δε σε βλέπουν μόνο τα μπακούρια,σε βλέπουν και γκόμενες.Που χωρίς γκόμενα,ούτε θα σε προσέχαν.Ενώ με γκόμενα,καρφώνουν όλες στα μάτια

Χωρίς κύκλο εννοείται δε γαμας ούτε με αίτηση στην Ελλάδα
Έχεις δίκιο.

Θυμάμαι πήγαινα μια θεία μου στο γιατρό. 70 χρόνων αυτή, 130 κιλά. Με κοίταζαν στα μάτια όλες με λάγνο βλέμμα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Για πάμε πάλι με τους κύκλους και τα τετράγωνα τύποι :confused::coffee:

Stories

Νέο!

Stories