You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Φίλε zub zero, δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να κάνεις σχέση η τι άνθρωπος είσαι γενικά, αλλά θα σου πω κάτι τελείως φιλικά και ελπίζω να σε βοηθήσει.
Όσο και μουναρα να είναι η άλλη δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο τις ψυχοφθόρες διαδικασίες που ενδεχομένως να σε αναγκάσει να περάσεις!
Πιο ψυχοφθόρο απ'τη μοναξιά δεν υπάρχει
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Μα δεν ειναι τζαμπα, αυτη ειναι η ουσια. Θα σου τρωει χρονο και ψυχικη ενεργεια τις υπολοιπες 23 ωρες, βγαζοντας σου τα συκωτια. Χωρια οτι θα σου τρωει και λεφτα, αλλα αυτο ας το παραβλεψουμε.Δηλαδή σε χαλάει το καυλάκι να το γαμας τζάμπα στο σπίτι;
Δεν είναι όλη η ζωή σπιτάκια και στουντιάκια
Οπως ειπε και ο συναγωνιστης παραπανω, εχεις κανει ποτε σχεση με τετοιο γκαυλακι; Μιλας δηλαδη εκ πειρας η εκ πεποιθησεως;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Μα δεν ειναι τζαμπα, αυτη ειναι η ουσια. Θα σου τρωει χρονο και ψυχικη ενεργεια τις υπολοιπες 23 ωρες, βγαζοντας σου τα συκωτια. Χωρια οτι θα σου τρωει και λεφτα, αλλα αυτο ας το παραβλεψουμε.
Οπως ειπε και ο συναγωνιστης παραπανω, εχεις κανει ποτε σχεση με τετοιο γκαυλακι;
Γιατί ρε φίλε να μου τρώει τα συκώτια;Δηλαδή μπακούρι καλύτερα περνάς;Τί να κάνεις,να τρέχεις στα γυμναστήρια και στα γήπεδα με άλλους αγάμητους και μετά να γυρνάς σπίτι και να τον παίζεις;Ε χίλιες φορές να τρως το χρόνο σου με μουνί και όχι μπακούρι-ψωλαρία
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Πιο ψυχοφθόρο απ'τη μοναξιά δεν υπάρχει
Ελπίζω να σου δώσω κίνητρο και θα σου πω να τα βρεις με τον εαυτό σου!
Αντιθέτως δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και ας είσαι μόνος!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Εντάξει φίλε αφού θες το μουνι για να σε κοιτάνε τα σημαντικά πρόσωπα που είναι μπακουρολιγουρια,πάω πασο ,αυτό δεν το σκέφτηκα.
Δεν σε κοιτάνε μόνο αυτοί,σε κοιτάνε και άλλες γυναίκες κι έτσι μπαίνεις στα ραντάρ τους.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Ελπίζω να σου δώσω κίνητρο και θα σου πω να τα βρεις με τον εαυτό σου!
Αντιθέτως δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και ας είσαι μόνος!
Ναι αλλά αν είσαι και μόνο με τον εαυτό σου,πάλι χαρούμενος δεν είσαι
Δεν είναι τζάμπα, για να το έχεις πρεπει είτε να να είσαι ανώτερος εμφανισιακά και για κάποιο λόγο γοητευθεί είτε να την δελεάσεις με υλικα αγαθα. Υπάρχει ένα τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται επικοινωνία , που αν δεν δουλεύει για μένα είναι σαν να είμαι με ένα έπιπλο.Δηλαδή σε χαλάει το καυλάκι να το γαμας τζάμπα στο σπίτι;
Δεν είναι όλη η ζωή σπιτάκια και στουντιάκια
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είναι τζάμπα, για να το έχεις πρεπει είτε να να είσαι ανώτερος εμφανισιακά και για κάποιο λόγο γοητευθεί είτε να την δελεάσεις με υλικα αγαθα. Υπάρχει ένα τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται επικοινωνία , που αν δεν δουλεύει για μένα είναι σαν να είμαι με ένα έπιπλο.
Το ξέρω ρε τύπε,τζάμπα το έχει ο συνομήλικος,εγώ πρέπει να πληρώσω
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.327
- Πόντοι
- 4.546
Εδώ που τα λέμε αν γαμιέστε σαν τα σκυλιά, αλλά δεν έχετε και τίποτα να ανταλλάξετε (απόψεις, αντιλήψεις, φιλοσοφικά θέματα), τι να την κάνεις τη γκόμενα?! Είσαι με έναν άνθρωπο για να πηγαίνεται ο ένας τον άλλον μπροστά και όχι μόνο για τον πήδουλο...Δεν είναι τζάμπα, για να το έχεις πρεπει είτε να να είσαι ανώτερος εμφανισιακά και για κάποιο λόγο γοητευθεί είτε να την δελεάσεις με υλικα αγαθα. Υπάρχει ένα τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται επικοινωνία , που αν δεν δουλεύει για μένα είναι σαν να είμαι με ένα έπιπλο.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Δουλεια και νορμαλ γυναικα.Γιατί ρε φίλε να μου τρώει τα συκώτια;Δηλαδή μπακούρι καλύτερα περνάς;Τί να κάνεις,να τρέχεις στα γυμναστήρια και στα γήπεδα με άλλους αγάμητους και μετά να γυρνάς σπίτι και να τον παίζεις;Ε χίλιες φορές να τρως το χρόνο σου με μουνί και όχι μπακούρι-ψωλαρία
Ανεργια και σχεση με τσουλακι ειναι βεβαιος ψυχοσυναισθηματικος θανατος, ασχετως το ποσο καλα περναει η πουτσα σου.
Για τσουλακια, ειπαμε με ενα 20ρικακι και εχεις λαχταριστο ρουμανακι ετοιμο στημενο στα τεσσερα
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Εδώ που τα λέμε αν γαμιέστε σαν τα σκυλιά, αλλά δεν έχετε και τίποτα να ανταλλάξετε (απόψεις, αντιλήψεις, φιλοσοφικά θέματα), τι να την κάνεις τη γκόμενα?! Είσαι με έναν άνθρωπο για να πηγαίνεται ο ένας τον άλλον μπροστά και όχι μόνο για τον πήδουλο...
Και να γαμιόμαστε σαν σκυλιά,τί μας χαλάει;
Ρε δε βλέπετε γύρω σας τί γίνεται με την αγαμία να βρωμάει παντού;Εδώ για μια γκόμενα παρακαλάνε άλλοι 100,κι εγώ θα βρω θα πηδιέμαι και θα'χω και παράπονο;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Δουλεια και νορμαλ γυναικα.
Ανεργια και σχεση με τσουλακι ειναι βεβαιος ψυχοσυναισθηματικος θανατος, ασχετως το ποσο καλα περναει η πουτσα σου.
Για τσουλακια, ειπαμε με ενα 20ρικακι και εχεις λαχταριστο ρουμανακι ετοιμο στημενο στα τεσσερα
Ψυχοσυναισθηματικός θάνατος είναι η μόνιμη μπακουρίαση φίλε
Και με τσουλάκια,τουλάχιστον γαμάς
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.866
- Πόντοι
- 9.297
Βρίσκει καλύτερο κωλο από της Σακίρα;;;;;Πικέ - Σακίρα: Μια 20χρονη ξανθιά εμφανίζεται ως η «πέτρα του σκανδάλου»
Άλλη μια απόδειξη πως όλοι προτιμούν τις νεώτερες.
Ολόκληρη Σακίρα τρώει κέρατο και οι δικές μας το παίζουν φωτομοντέλα στα 40
Οι πυρφόροι και οι κλαρινογαμπροί να τα βλέπουν αυτά που τους δείνουν και αξία.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Βρίσκει καλύτερο κωλο από της Σακίρα;;;;;
Χιλιάδες
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Θυμαμαι σε διακοπες παλια στη Ζακυνθο, ειχα πετυχει σεξουαλα Αυστραλεζα με καυτο μπικινι να λιαζεται στην παραλια και ειχε ενα γατι μαζι της...
Την πλησιασα και της ειπα
"I like your pussy...can I play with it;"
Ετσι ξεκινησε μια υπεροχη κουβεντα μεχρι που ηρθε στην παραλια ο ανδρας της ενας διμετρος αυστραλος
Ε του ειπα κι εγω "you have nice pussy" κι εληξε ειρηνικα!
Οριστε λαος με παιδεια!
Αν ηταν ελεηνιδα θα με κατηγορουσε στον ανδρα της και την αστυνομια για σεξουαλικη παρενοχληση...
Ενω εγω απλα ηθελα να παιξω με το γατι της!
Ετσι ξεκινησε μια υπεροχη κουβεντα μεχρι που ηρθε στην παραλια ο ανδρας της ενας διμετρος αυστραλος
Οριστε λαος με παιδεια!
Αν ηταν ελεηνιδα θα με κατηγορουσε στον ανδρα της και την αστυνομια για σεξουαλικη παρενοχληση...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.866
- Πόντοι
- 9.297
Επίσης θάνατος είναι να μιζεριαζεις με μια που ζυγίζει πιο πολύ από εσένα.. .Ψυχοσυναισθηματικός θάνατος είναι η μόνιμη μπακουρίαση φίλε
Και με τσουλάκια,τουλάχιστον γαμάς
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.866
- Πόντοι
- 9.297
Δυσ-κωλε-υομαι να το πιστέψω ...Χιλιάδες
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Δυσ-κωλε-υομαι να το πιστέψω ...
Ας κάνει μια γύρα σε γυμναστήρια και τα λέμε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.656
Θυμαμαι σε διακοπες παλια στη Ζακυνθο, ειχα πετυχει σεξουαλα Αυστραλεζα με καυτο μπικινι να λιαζεται στην παραλια και ειχε ενα γατι μαζι της...
Οριστε λαος με παιδεια!
Φαντάζομαι την ξενέρα σου όταν ήρθε ο άντρας