Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
ill-never-understand-women-only-women-can-understand-womenand-they-hate-each-other.jpg

Ψέματα είναι???:sunglasses:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Φίλε zub zero, δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να κάνεις σχέση η τι άνθρωπος είσαι γενικά, αλλά θα σου πω κάτι τελείως φιλικά και ελπίζω να σε βοηθήσει.

Όσο και μουναρα να είναι η άλλη δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο τις ψυχοφθόρες διαδικασίες που ενδεχομένως να σε αναγκάσει να περάσεις!

Πιο ψυχοφθόρο απ'τη μοναξιά δεν υπάρχει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Δηλαδή σε χαλάει το καυλάκι να το γαμας τζάμπα στο σπίτι;

Δεν είναι όλη η ζωή σπιτάκια και στουντιάκια
Μα δεν ειναι τζαμπα, αυτη ειναι η ουσια. Θα σου τρωει χρονο και ψυχικη ενεργεια τις υπολοιπες 23 ωρες, βγαζοντας σου τα συκωτια. Χωρια οτι θα σου τρωει και λεφτα, αλλα αυτο ας το παραβλεψουμε.
Οπως ειπε και ο συναγωνιστης παραπανω, εχεις κανει ποτε σχεση με τετοιο γκαυλακι; Μιλας δηλαδη εκ πειρας η εκ πεποιθησεως;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Μα δεν ειναι τζαμπα, αυτη ειναι η ουσια. Θα σου τρωει χρονο και ψυχικη ενεργεια τις υπολοιπες 23 ωρες, βγαζοντας σου τα συκωτια. Χωρια οτι θα σου τρωει και λεφτα, αλλα αυτο ας το παραβλεψουμε.
Οπως ειπε και ο συναγωνιστης παραπανω, εχεις κανει ποτε σχεση με τετοιο γκαυλακι;

Γιατί ρε φίλε να μου τρώει τα συκώτια;Δηλαδή μπακούρι καλύτερα περνάς;Τί να κάνεις,να τρέχεις στα γυμναστήρια και στα γήπεδα με άλλους αγάμητους και μετά να γυρνάς σπίτι και να τον παίζεις;Ε χίλιες φορές να τρως το χρόνο σου με μουνί και όχι μπακούρι-ψωλαρία

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Πιο ψυχοφθόρο απ'τη μοναξιά δεν υπάρχει

Ελπίζω να σου δώσω κίνητρο και θα σου πω να τα βρεις με τον εαυτό σου!

Αντιθέτως δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και ας είσαι μόνος!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Εντάξει φίλε αφού θες το μουνι για να σε κοιτάνε τα σημαντικά πρόσωπα που είναι μπακουρολιγουρια,πάω πασο ,αυτό δεν το σκέφτηκα.

Δεν σε κοιτάνε μόνο αυτοί,σε κοιτάνε και άλλες γυναίκες κι έτσι μπαίνεις στα ραντάρ τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Ελπίζω να σου δώσω κίνητρο και θα σου πω να τα βρεις με τον εαυτό σου!

Αντιθέτως δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και ας είσαι μόνος!

Ναι αλλά αν είσαι και μόνο με τον εαυτό σου,πάλι χαρούμενος δεν είσαι

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Δηλαδή σε χαλάει το καυλάκι να το γαμας τζάμπα στο σπίτι;

Δεν είναι όλη η ζωή σπιτάκια και στουντιάκια
Δεν είναι τζάμπα, για να το έχεις πρεπει είτε να να είσαι ανώτερος εμφανισιακά και για κάποιο λόγο γοητευθεί είτε να την δελεάσεις με υλικα αγαθα. Υπάρχει ένα τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται επικοινωνία , που αν δεν δουλεύει για μένα είναι σαν να είμαι με ένα έπιπλο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Δεν είναι τζάμπα, για να το έχεις πρεπει είτε να να είσαι ανώτερος εμφανισιακά και για κάποιο λόγο γοητευθεί είτε να την δελεάσεις με υλικα αγαθα. Υπάρχει ένα τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται επικοινωνία , που αν δεν δουλεύει για μένα είναι σαν να είμαι με ένα έπιπλο.

Το ξέρω ρε τύπε,τζάμπα το έχει ο συνομήλικος,εγώ πρέπει να πληρώσω

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Εδώ που τα λέμε αν γαμιέστε σαν τα σκυλιά, αλλά δεν έχετε και τίποτα να ανταλλάξετε (απόψεις, αντιλήψεις, φιλοσοφικά θέματα), τι να την κάνεις τη γκόμενα?! Είσαι με έναν άνθρωπο για να πηγαίνεται ο ένας τον άλλον μπροστά και όχι μόνο για τον πήδουλο...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Γιατί ρε φίλε να μου τρώει τα συκώτια;Δηλαδή μπακούρι καλύτερα περνάς;Τί να κάνεις,να τρέχεις στα γυμναστήρια και στα γήπεδα με άλλους αγάμητους και μετά να γυρνάς σπίτι και να τον παίζεις;Ε χίλιες φορές να τρως το χρόνο σου με μουνί και όχι μπακούρι-ψωλαρία
Δουλεια και νορμαλ γυναικα.
Ανεργια και σχεση με τσουλακι ειναι βεβαιος ψυχοσυναισθηματικος θανατος, ασχετως το ποσο καλα περναει η πουτσα σου.
Για τσουλακια, ειπαμε με ενα 20ρικακι και εχεις λαχταριστο ρουμανακι ετοιμο στημενο στα τεσσερα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Εδώ που τα λέμε αν γαμιέστε σαν τα σκυλιά, αλλά δεν έχετε και τίποτα να ανταλλάξετε (απόψεις, αντιλήψεις, φιλοσοφικά θέματα), τι να την κάνεις τη γκόμενα?! Είσαι με έναν άνθρωπο για να πηγαίνεται ο ένας τον άλλον μπροστά και όχι μόνο για τον πήδουλο...

Και να γαμιόμαστε σαν σκυλιά,τί μας χαλάει;

Ρε δε βλέπετε γύρω σας τί γίνεται με την αγαμία να βρωμάει παντού;Εδώ για μια γκόμενα παρακαλάνε άλλοι 100,κι εγώ θα βρω θα πηδιέμαι και θα'χω και παράπονο;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Δουλεια και νορμαλ γυναικα.
Ανεργια και σχεση με τσουλακι ειναι βεβαιος ψυχοσυναισθηματικος θανατος, ασχετως το ποσο καλα περναει η πουτσα σου.
Για τσουλακια, ειπαμε με ενα 20ρικακι και εχεις λαχταριστο ρουμανακι ετοιμο στημενο στα τεσσερα

Ψυχοσυναισθηματικός θάνατος είναι η μόνιμη μπακουρίαση φίλε

Και με τσουλάκια,τουλάχιστον γαμάς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.866
Πόντοι
9.297
Πικέ - Σακίρα: Μια 20χρονη ξανθιά εμφανίζεται ως η «πέτρα του σκανδάλου»

Άλλη μια απόδειξη πως όλοι προτιμούν τις νεώτερες.
Ολόκληρη Σακίρα τρώει κέρατο και οι δικές μας το παίζουν φωτομοντέλα στα 40 :jerking:
Οι πυρφόροι και οι κλαρινογαμπροί να τα βλέπουν αυτά που τους δείνουν και αξία.
Βρίσκει καλύτερο κωλο από της Σακίρα;;;;;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Θυμαμαι σε διακοπες παλια στη Ζακυνθο, ειχα πετυχει σεξουαλα Αυστραλεζα με καυτο μπικινι να λιαζεται στην παραλια και ειχε ενα γατι μαζι της...
Την πλησιασα και της ειπα
"I like your pussy...can I play with it;"
Ετσι ξεκινησε μια υπεροχη κουβεντα μεχρι που ηρθε στην παραλια ο ανδρας της ενας διμετρος αυστραλος
Ε του ειπα κι εγω "you have nice pussy" κι εληξε ειρηνικα!
Οριστε λαος με παιδεια!
Αν ηταν ελεηνιδα θα με κατηγορουσε στον ανδρα της και την αστυνομια για σεξουαλικη παρενοχληση...
Ενω εγω απλα ηθελα να παιξω με το γατι της!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.866
Πόντοι
9.297
Ψυχοσυναισθηματικός θάνατος είναι η μόνιμη μπακουρίαση φίλε

Και με τσουλάκια,τουλάχιστον γαμάς
Επίσης θάνατος είναι να μιζεριαζεις με μια που ζυγίζει πιο πολύ από εσένα.. .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656
Θυμαμαι σε διακοπες παλια στη Ζακυνθο, ειχα πετυχει σεξουαλα Αυστραλεζα με καυτο μπικινι να λιαζεται στην παραλια και ειχε ενα γατι μαζι της...
Την πλησιασα και της ειπα
"I like your pussy...can I play with it;"
Ετσι ξεκινησε μια υπεροχη κουβεντα μεχρι που ηρθε στην παραλια ο ανδρας της ενας διμετρος αυστραλος
Ε του ειπα κι εγω "you have nice pussy" κι εληξε ειρηνικα!
Οριστε λαος με παιδεια!
Αν ηταν ελεηνιδα θα με κατηγορουσε στον ανδρα της και την αστυνομια για σεξουαλικη παρενοχληση...
Ενω εγω απλα ηθελα να παιξω με το γατι της!

Φαντάζομαι την ξενέρα σου όταν ήρθε ο άντρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom