Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Μαρεσει που εκφράζετε άποψη για τις Κινέζες. Έχετε πάρει ποτέ Κινέζα η η μόνη σχέση με Κίνα είναι τα σπρινγκ ρολς κ το ρύζι;

Οι Κινέζες ειδικά κάνουν κρα για άντρα με λεφτά/εξουσία κλπ. Δύσκολα να κάνει ξεπέτα ,θέλει σχέση και μονιμότητα. Θέλει να δει πετυχημένο άντρα που βγαίνει μπροστά. Είναι απίστευτα πρηχτες ,σου κάνουν τα τέτοια τσουρέκια.

Επίσης ,επειδή είναι και πιο έξυπνες και πιο υπομονετικες από τις ελλεηνιδες πάνε να σου περάσουν το δικό τους χωρίς να το καταλάβεις.

Πολλά μπορώ να πω για το κίτρινο δράκο ,αλλά προσωπικά προτιμώ Ελλεηνιδα από Κινέζα
παντως ενας γνωστος μου εχει νυμφευτει φιλλιπινεζα. μια χαρα ειναι

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
παντως ενας γνωστος μου εχει νυμφευτει φιλλιπινεζα. μια χαρα ειναι
Άλλο Κινέζα άλλο φιλλιπινεζα.

Μπορεί να τρώνε όλες Ρύζι αλλά είναι διαφορετικές.

Ένας από τους κολλητούς μου έχει πάρει φιλλιπινεζα ,15 χρόνια μικρότερη,από εκεί που γαμουσε μόνο εσκορτακια έγινε παιδί για σπίτι.

Αλλά τελείως υποτακτικες δεν είναι ούτε αυτές το ξεκαθαρίζω.

Μακριά από Κινέζες. Άλλος φίλος μου τώρα τραβιέται με Κινέζα. Η τυπισσα έχει απίστευτο σώμα και δείχνει πιτσιρικα. Η άποψη του ίδια με τη προσωπική μου εμπειρία ,πρήξιμο ,φιλοδοξία ,ύπουλες τακτικές.

Έχω και άλλο γνωστό ,έκανε παιδί με Κινέζα,αυτός είναι ο ορισμός του πυρφόρου και η Κινέζα φοράει τα παντελόνια (βέβαια αυτός έχει χρήμα)

Τώρα θα πει κάποιος,καλά ρε Γλειφομουνιξ ,μόνο ασιατισες γαματε εκεί στη Γαλατία;Τι να κάνουμε μας πήραν τις ντόπιες οι Ρωμαίοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.864
Πόντοι
9.297
Μαρεσει που εκφράζετε άποψη για τις Κινέζες. Έχετε πάρει ποτέ Κινέζα η η μόνη σχέση με Κίνα είναι τα σπρινγκ ρολς κ το ρύζι;

Οι Κινέζες ειδικά κάνουν κρα για άντρα με λεφτά/εξουσία κλπ. Δύσκολα να κάνει ξεπέτα ,θέλει σχέση και μονιμότητα. Θέλει να δει πετυχημένο άντρα που βγαίνει μπροστά. Είναι απίστευτα πρηχτες ,σου κάνουν τα τέτοια τσουρέκια.

Επίσης ,επειδή είναι και πιο έξυπνες και πιο υπομονετικες από τις ελλεηνιδες πάνε να σου περάσουν το δικό τους χωρίς να το καταλάβεις.

Πολλά μπορώ να πω για το κίτρινο δράκο ,αλλά προσωπικά προτιμώ Ελλεηνιδα από Κινέζα
Μόνο που υπερέχουν σε εμφάνιση και δεν υπάρχει θέμα γλώσσας φυσικά και υπερέχουν οι Ελληνίδες.
Να ασχοληθούμε με Αν.Μπλοκ Ο.Κ....με Κίνα όχι....τους θεωρώ ναυάγια αυτούς ακόμα και αν πέσουν σε υπάκουη και εμφανίσιμη Κινέζα.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Άλλο Κινέζα άλλο φιλλιπινεζα.

Μπορεί να τρώνε όλες Ρύζι αλλά είναι διαφορετικές.

Ένας από τους κολλητούς μου έχει πάρει φιλλιπινεζα ,15 χρόνια μικρότερη,από εκεί που γαμουσε μόνο εσκορτακια έγινε παιδί για σπίτι.

Αλλά τελείως υποτακτικες δεν είναι ούτε αυτές το ξεκαθαρίζω.

Μακριά από Κινέζες. Άλλος φίλος μου τώρα τραβιέται με Κινέζα. Η τυπισσα έχει απίστευτο σώμα και δείχνει πιτσιρικα. Η άποψη του ίδια με τη προσωπική μου εμπειρία ,πρήξιμο ,φιλοδοξία ,ύπουλες τακτικές.

Έχω και άλλο γνωστό ,έκανε παιδί με Κινέζα,αυτός είναι ο ορισμός του πυρφόρου και η Κινέζα φοράει τα παντελόνια (βέβαια αυτός έχει χρήμα)

Τώρα θα πει κάποιος,καλά ρε Γλειφομουνιξ ,μόνο ασιατισες γαματε εκεί στη Γαλατία;Τι να κάνουμε μας πήραν τις ντόπιες οι Ρωμαίοι
Έχεις δίκιο. Έτσι και γνωστός μου με Φιλιππινέζα, αλλά από την άλλη ποια Ελληνίδα 30αρα θα παντρευόνταν 50αρη; Βέβαια ναυτικός ήταν λεφτά έχει.
Αυτό που βλέπω με τις Ασιάτισες είναι πως όποια δεν έχει παντρευτεί ως τα 30 τρώει πολύ κράξιμο. Ίσως αυτό το γεγονός της έχει οδηγήσει να έχουν τα χαρακτηριστικά που εσύ αναφέρεις.

Με Κινέζες έχουν συναναστραφεί ελάχιστα και μόνο επαγγελματικά. Μου κάνει εντύπωση πόσο ήρεμες και ευγενικές είναι. Ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ να μας ανοίγουν τα μάτια άτομα που έχουν ζήσει και κάτι παραπάνω και δεν το λέω ειρωνικά.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Συμφωνώ, μόνο που της ρίχνω 8 χρόνια, είναι 52 με εμφάνιση 40αρας και ο άντρας της 59 και ούτε που την αγγίζει. κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια. Τι τρέχει εκεί έξω συνάδελφοι???
Με τη κορωνα που κοπηκαν τα ψώνια και οι εξόδοι εχουν λαλησει τα μιλφογκρανια, αμα εισαι λιγο εμφανισιμος,σε ξερουν απο καπου και εισαι διακριτκος έχεις πολλες ελπιδες.Αν ειχα ελευθερια κινησεων και χρονο θα μπορουσα να παιζω αυτη τη περιοδο με 3 παντρεμενα μιλφακια ακομα,35-50

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Με τη κορωνα που κοπηκαν τα ψώνια και οι εξόδοι εχουν λαλησει τα μιλφογκρανια, αμα εισαι λιγο εμφανισιμος,σε ξερουν απο καπου και εισαι διακριτκος έχεις πολλες ελπιδες.Αν ειχα ελευθερια κινησεων και χρονο θα μπορουσα να παιζω αυτη τη περιοδο με 3 παντρεμενα μιλφακια ακομα,35-50
Θα σε στεναχωρισω....αλλά εάν η γιαγιά μου είχε Ρόδες θα ήταν πατίνι....αν ....αν....αν...μην τα σκέφτεσαι αυτά...τι μπορείς να κάνεις ανάλογα τις συνθήκες

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Θα σε στεναχωρισω....αλλά εάν η γιαγιά μου είχε Ρόδες θα ήταν πατίνι....αν ....αν....αν...μην τα σκέφτεσαι αυτά...τι μπορείς να κάνεις ανάλογα τις συνθήκες
Φιλε να πηδηξουμε κανα μιλφακι θελουμε όχι να τα τινάξουμε ολα στον αερα για ενα πηδουλο

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Φιλε να πηδηξουμε κανα μιλφακι θελουμε όχι να τα τινάξουμε ολα στον αερα για ενα πηδουλο
Ναι και εγώ μέσα ....αλλά όπως είπα εάν δεν προλαβαίνεις λόγο δουλειάς οικογένειας κτλ...μην σκέφτεσαι τι θα έκανα ....για εμένα ...και λέω μόνο για μένα είναι λάθος αυτό

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Έχεις δίκιο. Έτσι και γνωστός μου με Φιλιππινέζα, αλλά από την άλλη ποια Ελληνίδα 30αρα θα παντρευόνταν 50αρη; Βέβαια ναυτικός ήταν λεφτά έχει.
Αυτό που βλέπω με τις Ασιάτισες είναι πως όποια δεν έχει παντρευτεί ως τα 30 τρώει πολύ κράξιμο. Ίσως αυτό το γεγονός της έχει οδηγήσει να έχουν τα χαρακτηριστικά που εσύ αναφέρεις.

Με Κινέζες έχουν συναναστραφεί ελάχιστα και μόνο επαγγελματικά. Μου κάνει εντύπωση πόσο ήρεμες και ευγενικές είναι. Ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ να μας ανοίγουν τα μάτια άτομα που έχουν ζήσει και κάτι παραπάνω και δεν το λέω ειρωνικά.
Φιλιππινεζες συμφωνω απολυτα. Οσο εχω συναναστραφει, το λιγο που μπορω να εχω γνωμη, τις θεωρω πολυ ευγενικες, χαμηλων τονων. Αντιθετα για τις Κινεζες δεν εχω την ιδια γνωμη. Τις θεωρω καχυποπτες, νευρικες.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Φιλιππινεζες συμφωνω απολυτα. Οσο εχω συναναστραφει, το λιγο που μπορω να εχω γνωμη, τις θεωρω πολυ ευγενικες, χαμηλων τονων. Αντιθετα για τις Κινεζες δεν εχω την ιδια γνωμη. Τις θεωρω καχυποπτες, νευρικες.
Εγώ που έχω συναναστραφεί επαγγελματικά με Κινέζα και Βιετναμέζα δεν αντιμετώπισα τέτοια φαινόμενα. Ίσως έπεσα στην εξαίρεση.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
Πάντως ότι και να λέω για τις Κινέζες, αν είσαι στα 40+ και θες πιτσιρικα οι ασιατισες είναι μονόδρομος.

Ο φίλος με τη φιλλιπινεζα ,και γαμω τα παιδιά ,αλλά κοντός ,1.65. Επίσης αν και είχε χρήμα με τις ντόπιες προκοπή δεν έκανε. Λόγω δουλειάς ήταν μεγάλο μέρος του χρόνου Ασία ,όποτε έτσι προέκυψε.

Ο δε άλλος με την Κινέζα πρηχτρα (κατά δικη του παραδοχή) έχει βγει προ διετίας από ένα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ διαζύγιο με μια Ελλεινιδα. Στην ηλικία π είναι όπως του είπα, καλό θα ήταν να γλεντήσει τη Κινέζα και μετά να βρει καμία άλλη. Γιατί αν την πάρει σοβαρά τον βλέπω να την ξαναπαταει

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
Εγώ που έχω συναναστραφεί επαγγελματικά με Κινέζα και Βιετναμέζα δεν αντιμετώπισα τέτοια φαινόμενα. Ίσως έπεσα στην εξαίρεση.
Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων η Κινέζα ,αλλά είναι στη νοοτροπία τους αυτό το άκου και μη μιλάς πολύ. Διαφορετική κουλτούρα ,δε σημαίνει οτιβδεν έχουν βλαψιμο. Ίσα ισα τις καταλαβαινεις κ πιο δύσκολα.Αν τις γνωρίσεις καλύτερα θα καταλάβεις.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

Είχα σχέση με κινέζα ενάμιση χρόνο.Οι πάνω των 28 με 30 ανήκουν στην κατηγορία των left over women,δύσκολα τις παντρεύονται οι ντόπιοι.Η φιλοσοφία στην Κινα(παραδοσιακή) είναι να κάνουν οικογένεια νωρίς ....Όταν είχα πάει Κίνα να γνωρίσω την οικογένεια της έπαιζα και με άλλες ηλικίας 30+ από Κίνα από την ίδια ιστοσελίδα που είχα γνωρίσει την δικιά μου.Μολις είχα πει σε μια ότι θα φτάσω hong kong μου έστειλε μήνυμα κατεβαίνω από Shanghai να τα πούμε.Μετα τις είπα δικαιολογίες για να την αποφύγω.Εμπειρια μου από τις Κινέζες όχι και ότι καλύτερο.Πολλα ψυχολογικά, διαφορά κουλτούρας,παίζουν διπλό παιχνίδι και αυτές....Η κινέζα που τα είχα στην αρχή της γνωριμίας,(στα πρώτα email) ήταν Ιαπωνία τουριστικό ταξίδι και μου έστειλε καταλάθος email που ήταν για Ιάπωνα που την φλερταρε...Οποίος θέλει να παίξει με Κινέζες over 30 και να τις γνωρισει θα βρει αρκετές αν έχετε τον χρόνο και το χρήμα για ταξίδια....Αν είναι να ζησετε Κίνα... δεν το συνιστώ ,προσωπική άποψη (καλύτερα ταιβανεζες,και χώρα ποιο εκδημοκρατισμενη).Τα ιδια και από Μαλαισίανη - Κινέζα που είχα γνωρίσει από ιστοσελίδα.Μορφωμενη πολύ με καλή δουλειά.Με βολιδοσκοπουσε αν θα μπορούσα να παω να ζήσω μαζί της Μαλαισία από skype...Βρήκε το Facebook μου από το email.Εβλεπα φωτό από ταξίδια από όλη την Ευρώπη αλλά πάντα μόνη.Καποιος 2ος τράβαγε τις φωτό.Κατα λάθος μια μέρα ανέβασε και άλλες φωτό όπου σε αυτές φαινόταν οτι το 2ο άτομο ήταν ο αρραβωνιαστικός της.Μετα τις κατεβασε.Αρκετα μεγαλύτερος σε ηλικία καμία 15αρια χρόνια ίσως 40,plus αυτός και μάλιστα κ μια φωτό στην Ιαπωνία όπου της έκανε πρόταση γάμου.Δηλαδη η ΚινεζοΜαλαισιανη είχε γκόμενο αλλά παράλληλα ψαχνοταν για κάτι καλύτερο.Τα ίδια παντού σχεδον...όλα είναι θέμα τύχης και επιλογών.Να τονίσω ότι είμουν παντρεμένος με Ασιατισα και δεν είναι ότι ποιο εύκολο να έχεις παιδι και να ζει μακρυά σου μαζί της...Μην νομιζεται ότι επειδή είναι Κινέζα θα είναι κ καλυτερη

Τελευταία τροποποίηση:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Υποψιν ότι οι Κινέζες όπως και οι Ιαπωνέζες έχουν ψύχωση με τα ψώνια και τα φιρμάτα brand, οπότε όποιος μπλέξει σοβαρά να είναι έτοιμος για "αιμορραγία"

• Like
Αντιδράσεις: lagos

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.340
Πόντοι
2.836
Είχα σχέση με κινέζα ενάμιση χρόνο.Οι πάνω των 28 με 30 ανήκουν στην κατηγορία των left over women,δύσκολα τις παντρεύονται οι ντόπιοι.Η φιλοσοφία στην Κινα(παραδοσιακή) είναι να κάνουν οικογένεια νωρίς ....Όταν είχα πάει Κίνα να γνωρίσω την οικογένεια της έπαιζα και με άλλες ηλικίας 30+ από Κίνα από την ίδια ιστοσελίδα που είχα γνωρίσει την δικιά μου.Μολις είχα πει σε μια ότι θα φτάσω hong kong μου έστειλε μήνυμα κατεβαίνω από Shanghai να τα πούμε.Μετα τις είπα δικαιολογίες για να την αποφύγω.Εμπειρια μου από τις Κινέζες όχι και ότι καλύτερο.Πολλα ψυχολογικά, διαφορά κουλτούρας,παίζουν διπλό παιχνίδι και αυτές....Η κινέζα που τα είχα στην αρχή της γνωριμίας,(στα πρώτα email) ήταν Ιαπωνία τουριστικό ταξίδι και μου έστειλε καταλάθος email που ήταν για Ιάπωνα που την φλερταρε...Οποίος θέλει να παίξει με Κινέζες over 30 και να τις γνωρισει θα βρει αρκετές αν έχετε τον χρόνο και το χρήμα για ταξίδια....Αν είναι να ζησετε Κίνα... δεν το συνιστώ ,προσωπική άποψη (καλύτερα ταιβανεζες,και χώρα ποιο εκδημοκρατισμενη).Τα ιδια και από Μαλαισίανη - Κινέζα που είχα γνωρίσει από ιστοσελίδα.Μορφωμενη πολύ με καλή δουλειά.Με βολιδοσκοπουσε αν θα μπορούσα να παω να ζήσω μαζί της Μαλαισία από skype...Βρήκε το Facebook μου από το email.Εβλεπα φωτό από ταξίδια από όλη την Ευρώπη αλλά πάντα μόνη.Καποιος 2ος τράβαγε τις φωτό.Κατα λάθος μια μέρα ανέβασε και άλλες φωτό όπου σε αυτές φαινόταν οτι το 2ο άτομο ήταν ο αρραβωνιαστικός της.Μετα τις κατεβασε.Αρκετα μεγαλύτερος σε ηλικία καμία 15αρια χρόνια ίσως 40,plus αυτός και μάλιστα κ μια φωτό στην Ιαπωνία όπου της έκανε πρόταση γάμου.Δηλαδη η ΚινεζοΜαλαισιανη είχε γκόμενο αλλά παράλληλα ψαχνοταν για κάτι καλύτερο.Τα ίδια παντού σχεδον...όλα είναι θέμα τύχης και επιλογών.Να τονίσω ότι είμουν παντρεμένος με Ασιατισα και δεν είναι ότι ποιο εύκολο να έχεις παιδι και να ζει μακρυά σου μαζί της...Μην νομιζεται ότι επειδή είναι Κινέζα θα είναι κ καλυτερη
Συμφωνώ και επαυξάνω. Οι Κινέζες είναι αδίστακτες και θα κάνουν τα πάντα για να κουκουλωθούν. Από εκεί και μετά γενικά τιμούν το στεφάνι. Μέχρι να μπει η κουλούρα όμως δεν υπάρχει μπέσα. Ίσως φταίει η φτώχεια μέσα στην οποία εχουν μεγαλώσει αρκετές από αυτές.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Υποψιν ότι οι Κινέζες όπως και οι Ιαπωνέζες έχουν ψύχωση με τα ψώνια και τα φιρμάτα brand, οπότε όποιος μπλέξει σοβαρά να είναι έτοιμος για "αιμορραγία"
έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό το έζησα από κοντά αυτό ,επώνυμα brands και ακριβά μοντέλα-κωδικους πχ σε αθλητική ένδυση,σε μάρκες από στύλους κ πένες. Κ λπ..Επίσης παραγγελίες από φίλους της Κινέζους σε ταξίδι μας στην Ευρώπη για ρούχα και άλλα οπου βγήκαν κ από την τσέπη μου χρήματα που έλεγα δεν θα τα πάρω πίσω αλλά ευτυχώς οκ.Προτιμανε να τα δίνουν σε τέτοια ψώνια παρά σε φαγητά κλπ..Επίσης να τονίσω ότι υπάρχουν διαμαντακια σε εμφάνιση σε 30+ ηλικίες που μικροδειχνουν.Το θέμα είναι να σε εμπιστευτει ...εμένα κάποια με είχε στείλει σε ξενοδοχείο που η ρεσεψιονίστ ήταν κολλητή της για να τσεκαρει προφανώς το διαβατήριο μου....ηλικίες κλπ...

Τελευταία τροποποίηση:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Μιας και βλεπω πολλους με προσωπικη εμπειρια απο Κινεζες,
σας προσκαλω σε αυτο το νημα που ειχα ανοιξει απο παλια!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
ειναι αυτος ο δυστυχος ανθρωπος που δολοφονηθηκε και δεν ειδαμε ποτε στα βοθροκαναλα ουτε μια φωτογραφια του;
δεν ξέρω τύπε. Μπορείς όμως να φανταστείς τι θα είχε γίνει στα κανάλια αν τα φύλα θα ήταν αντίθετα; Γι αυτό το γεγονός δεν καταδέχτηκαν να πουν οτιδήποτε, να αναρωτηθούν για το πόσο είναι σωστή η ποινή της κόρης

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0

Έχω συγκατοικήσει με κινέζα για ένα χρόνο στην Αγγλία, η οποία ήταν φορτωμένη και κακομαθημένη, πολύ δύσκολη περίπτωση, ελλεηνιδειζε. Αντίθετα, Κινέζες από κατώτερα κοινωνικά στρώματα, που έχουν ζήσει φτώχια, είναι εύκολοι στόχοι και φυσικά η υποταγή είναι στη φύση τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom