argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.864
- Πόντοι
- 9.297
Θα το διαπραγματευθεί με τον καλύτερο τρόπο ο Βλαδίμηρος....Για μαλακα τον εχεις τον Βλαδιμηρο;
4ευρω για πιπα ναι αλλα οχι μονο βυζι..
Θα το διαπραγματευθεί με τον καλύτερο τρόπο ο Βλαδίμηρος....Για μαλακα τον εχεις τον Βλαδιμηρο;
4 ευρώ η ένα φραπέ.Για μαλακα τον εχεις τον Βλαδιμηρο;
Μπορεί να ήταν κινέζο-ΑγγλίδαΚολλητός τα φτιαξε προσφατα με Αγγλιδα...αλλα κι αυτες σκατα του λογου τους!
Τη χωρισε αμεσως με το που καναν ερωτα
Οταν ξεβρακωθηκε ο φιλος και της τον εδωσε για πιπα εκεινη αναφωνησε
"OMG you are SOO BIG!!"
Του χαλασε το κεφι και τη στραβογαμησε.
Τον ρωτησα γιατι ρε φιλε τι σε χαλασε
Και μ απαντησε "τον εχω 11 εκατοστα σε στυση τι δεν καταλαβες;"
Άμα την γαμαγαν τόσο καιρό γκέι που απλά τον ακουμπαγαν και δεν τους ήταν ποτέ καυλομενο είδε το άλλο για τεράστιοΚολλητός τα φτιαξε προσφατα με Αγγλιδα...αλλα κι αυτες σκατα του λογου τους!
"OMG you are SOO BIG!!"
ε, ναι. Είχε συνηθίσει τα 8ποντα των πάκηδων και της φάνηκε πολύ μεγάλοςΚολλητός τα φτιαξε προσφατα με Αγγλιδα...αλλα κι αυτες σκατα του λογου τους!
"OMG you are SOO BIG!!"
Αργά η γρήγορα θα πέσουμε πάνω του.....Βλαδιμηρε οταν βλεπω ταριφες σε σκεφτομαι ρε φιλε..χαχα
Η αληθεια ειναι οτι απο κει που τους εβριζα, τωρα τους συμπαθω λιγακι παραπανω..χαχα
Μπα μη το λες.... Δεν ειμαι και τόσο ταρίφας όσο νομίζουν μερικοί άλλωστε από τα 14 χρόνια που έχω τις αδειες, ζήτημα είναι να έχω δουλέψει 3 χρόνια φουλ. Συνήθως τα νοίκιαζα και την εκανα για Κυπρο εκανα άλλες δουλειες. Τώρα περιμενω να πουλησω τη μια για να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Αν πάει καλά ίσως αφήσω μια και καλή αυτή τη δουλειά. Αλλά δεν έχει προλάβει ακόμα να μου αλλοιώσει τον χαρακτήρα μου. Το 90% των ταξιτζήδων είναι όντως για το πουτσο τυποι. Βγαζω εκτός τα νέα παιδια που έχουν πρωτο μπει στο επαγγελμα. Αλλά επειδή μια ζωή είχα πάρε δώσε με οδηγους, πραγματικα με λίγους κατάφερα να συννενοηθω.Βλαδιμηρε οταν βλεπω ταριφες σε σκεφτομαι ρε φιλε..χαχα
Η αληθεια ειναι οτι απο κει που τους εβριζα, τωρα τους συμπαθω λιγακι παραπανω..χαχα
Συμφωνώ, μόνο που της ρίχνω 8 χρόνια, είναι 52 με εμφάνιση 40αρας και ο άντρας της 59 και ούτε που την αγγίζει. κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια. Τι τρέχει εκεί έξω συνάδελφοι???Οντως,πηδαω μια 48αρα που με τα μυαλα μου στα 25-30 δεν θα τη πλησιαζα.Παντρεμενη,αερατη,φραγκατη, με απολυτη ελευθερια κινησεων και χρονο.Με τη λογικη οτι ειμαι ανωτερος (εμφανισιακα) και νεωτερος, με 1 καφε και 2-3 βολτες με το αμαξι, 2 μηνες τωρα με 1 μηνυμα ειναι στο ξενοδοχειο για ξεκωλιασμα.Παλιοτερα και με υποδεεστερη γκομενα δυσκολα θα το πετυχαινα
Τι να έλεγε μπροστά στην γκόμενα του μύστη ... πωπωπω καύλα αυτό ....μόνος θα έμενε ....είπε ότι ειθελε να ακούσει η γκόμεναΠροχτες ειχα βγει στο γκαζι (athens jazz festival) και βλεπω 2 αγγλιδες να φιλιουντε και τις λεω <<keep going, keep going..και γελαγανε) πολυ καυλωτικο θεαμα!
Διπλα τους καθοτανε ενας πυρφορος με μια ελληνιδα και καθως εφευγα μου λεει: <<αν θες να συνεχισουν να πατε αλλου>> η κατι τετοιο..η αληθεια ειναι οτι ουτε που εδωσα σημασια γιατι αυτους τους θεωρω την καταστροφη των αντρων και δεν ασχολουμε καν μαζι τους..
Στην συνεχεια της διαδρομης καθως εφευγα αναλογιζομουν για μια ακομη φορα συναισθηματικα θεματα με το αντιθετο φυλλο..
ειναι αυτος ο δυστυχος ανθρωπος που δολοφονηθηκε και δεν ειδαμε ποτε στα βοθροκαναλα ουτε μια φωτογραφια του;δεν ήταν μόνο ότι υπέφερε τύπε. Είναι ότι του δολοφόνησαν τη μνήμη.
Aν πέσει και εκεί ο κομμουνισμός θα γίνουν σαν τις Ελλεεινιδες και αυτές...Σε κατι τετοια ναι οντως εχουν καλη νοοτροπια με αποτελεσμα να καθρεπτιζεται και στις σχεσεις τους μς τις γυναικες, και κατεπεκταση στο πως θα εξελιχθουν..
Μην πας μακρια.., βλεπε τις κινεζες ποσο ταπεινες γυναικες ειναι σε αντιθεση με την μεση ελλεεινιδα..
Aν πέσει και εκεί ο κομμουνισμός θα γίνουν σαν τις Ελλεεινιδες και αυτές...
Εγω θα της εκανα προταση για τριο!Τι να έλεγε μπροστά στην γκόμενα του μύστη ... πωπωπω καύλα αυτό ....μόνος θα έμενε ....είπε ότι ειθελε να ακούσει η γκόμενα
Τουλάχιστον αν κάνουν παιδιά θα έχουν κάτι ελληνικό μέσα τους..όχι σαν κάτι άλλες περιπτώσεις της μόδας.Τωρα τελευταια παρατηρω Ελληνες με κινεζουλες..
Την εχουν παρει γραμμη φαινεται..χαχα