Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
λείπουν 2 ρε βλαδίμηρε
δωστες πάραυτα στο λαό !!
λείπουν 2 ρε βλαδίμηρε
αυτα ειναι τα δύσκολα της δουλειαςλείπουν 2 ρε βλαδίμηρε
δωστες πάραυτα στο λαό !!
αυτα ειναι τα δύσκολα της δουλειας
της πηρα απο ζωγράφου για συνταγμα
πες μου ότι τις παράτησες αλλού !!
αντιεπαγγελματικό
για τις 2 που λείπουν έλεγα...της πηρα απο ζωγράφου για συνταγμα
5 ολες μαζι.για τις 2 που λείπουν έλεγα...
βλαδίμηρε άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνα...5 ολες μαζι.
τα ξερεις εσυ τα κόλπα...τα εχουμε ξαναπει αυταβλαδίμηρε άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνα...
Κατεβαινα χτες την παπάγου στη ζωγράφου και μου κανουν νόημα στη στάση 5 μουνάρες έφηβες!! "κυριε ειμαστε 5 χωράμε? δε παμε μακρια"..καθονται 4 πισω η μια πανω στην αλλη και η αλλη δίπλα μου,ολες με τα μπουτια και τα βυζια εξω ...προσπαθουσα να κοιταξω κανα καθρεφτη μη τρακάρω και οπου και να κοιτουσα εβλεπα εφηβικα μπουτια να γυαλιζουν,βυζάκια και προσωπακια!!πως δε τρακαρα!!με ειχανε πάρει χαμπαρι και γελάγανε
ναι μονο που 2 απο αυτες δε θα τις χάλαγα καθολου...αν κρινω απο κατι ατάκες που μου ρίξανε κρατιεται καλα ο 40ρης!!Ε γιατί λέμε συνέχεια να'μασταν τώρα στην ηλικία τους;
Βέβαια η πλάκα είναι έξω ότι τις κοιτάνε μόνο οι λάθρο και οι γέροι
ναι μονο που 2 απο αυτες δε θα τις χάλαγα καθολου...αν κρινω απο κατι ατάκες που μου ρίξανε κρατιεται καλα ο 40ρης!!
το ξερω αλλα και τι να κανουμε..για θέματα που δεν μπορεις να αλλαξεις καθεσαι και σκας ?Φαντάσου αν είναι πρόσχαρες με τον άγνωστο 40αρη,πόσο εύκολες είναι για τους συνομηλίκους της παρέας τους
Καλή 'κονόμα να υποθέσω δηλαδή [στο 10ρικο υπολογίζω].της πηρα απο ζωγράφου για συνταγμα
μπορεί ναι, μπορεί όχι.Φαντάσου αν είναι πρόσχαρες με τον άγνωστο 40αρη,πόσο εύκολες είναι για τους συνομηλίκους της παρέας τους
4 ευρωΚαλή 'κονόμα να υποθέσω δηλαδή [στο 10ρικο υπολογίζω].
Ο Βλαδίμηρος είναι σκληρός επαγγελματίας ρε ...Καταλάβαμε πάλι δεν γάμησες
ΜΟΝΟ εκεί...αν πλησιασεις για καμάκι δεν νομίζω να είναι το ίδιο προσχαρες.Φαντάσου αν είναι πρόσχαρες με τον άγνωστο 40αρη,πόσο εύκολες είναι για τους συνομηλίκους της παρέας τους
Ψόφια πράγματα δηλαδή , τουλάχιστον πήρες το ματάκι σου .4 ευρω