Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 328 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.986

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.547
Πόντοι
456
Capture.JPG

Διάβασα στο τουίτερ αυτό και όλους τους διαλόγους μεταξύ κυρίως γυναικών. Πραγματικά έχουν απίστευτα κόμπλεξ και κακία, μαντέψτε επίσης πια κατηγορία γυναικών βγάζει τα περισσότερα απωθημένα. Αλίμονο στους άντρες που θα καταλήξουν λύση ανάγκης για αυτήν την κατηγορία και θα τις φορτωθούν στο σβέρκο.
Αν όλοι οι άντρες πάνω από τα 30 καταλαβαίναμε την αξία μας θα ήταν όλα πολύ καλύτερα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.233
Πόντοι
11.956
Τι πάει να πει 10ετιες? Και γω έχω βρεθεί σε δυσκολίες αλλά έβαλα κάτω το πρόβλημα και βρήκα μια λύση. Δε γίνεται μια ζωή να έχεις προβλημα αφραγκιας. Ξέρεις τι κατραπακιες έχω φάει? Ειδικά με τον κορονοιο
Έτσι είναι ...όπως όλοι μας... σκεφτόμαστε και βρίσκουμε λύσεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Διακρίνω , ότι εμμέσως πλην σαφώς , [ και κατ επανάληψιν ] , συγκρίνεσαι με άλλους ,[ και με τον “αέρα “ του καλύτερου , όπως και επιτυχημένου ] , και μάλιστα μέχρι του σημείου να λες ότι , [ α] εμένα με βοήθησαν γιατί το άξιζα , ενώ οποίον δεν τον βοήθησε κανένας , δεν τον βοήθησε επειδή δεν του άξιζε κτλ κτλ κτλ και [β] ότι δεν λυπάσαι κανέναν

Θα μου επιτρέψεις , να διαφωνήσω , και να θεωρήσω το [α] σαν “ άλλοθι “ για το [β].
Τυπε δε κατάλαβες τίποτα απ'οτι εγραψα. Το νόημα δεν ήταν η σύγκριση.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
Προσεξε, δε μιλαω για μενα, μιλαω για ατομα απο τον κυκλο μου. Δεν κλαιγομαι, αλλα εξηγω καταστασεις. Καποιοι ναι, ισως σε εναν βαθμο φταινε και θα μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο. Καποιοι ομως εφαγαν πραγματικα μεγαλο αγγουρι ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα με μεγαλυτερο παραγοντα τον τροπο που λειτουργει η οικονομια στην Ελλαδα. Κυριως σε αυτους αναφερομαι. Τα ξερουμε ολοι ποιοι ειναι ευνοημενοι και ποιοι οχι στη χωρα μας, ας μην τα αναλυσουμε και εδω.
Δεν μιλούσα για εσένα αλλά γενικά. Συγγνώμη αν ακούστηκε έτσι.
Σίγουρα έτσι είναι γι αυτό κι έφυγα απο τον βόθρο χρόνια τώρα!

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
Φίλοι μου σας διαβάζω με προσοχή. Παρατηρώ ότι το πρόβλημα σας είναι οικονομικής φύσεως και όχι εμφάνισης ή ονείρων. Θα ήθελα επομένως να σας παροτρύνω να τσεκάρετε το σύστημα Τζορμακα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.233
Πόντοι
11.956
Φίλοι μου σας διαβάζω με προσοχή. Παρατηρώ ότι το πρόβλημα σας είναι οικονομικής φύσεως και όχι εμφάνισης ή ονείρων. Θα ήθελα επομένως να σας παροτρύνω να τσεκάρετε το σύστημα Τζορμακα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Εσύ δηλαδή με αυτό το σύστημα βγάζεις λεφτα

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.862
Πόντοι
216
Και οι επαγγελματικές και οι προσωπικές επιλογές είναι ένα πρόβλημα στην Ελλάδα. Δεν είναι χώρα ούτε για να προκόψεις επαγγελματικά, αλλά ούτε και για να ευτυχήσεις προσωπικά, αν οι επιλογές σου δεν ταιριάζουν με τις κοινωνικές αντιλήψεις.

Πέραν μιας ηλικίας βιάζονται όλοι να υποταχτούν στις κοινωνικές επιταγές, αλλιώς θεωρούνται προβληματικοί. Οι φίλοι χάνονται γιατί τρέχουν να αποκατασταθούν,, ενώ ο περίγυρος σε σφυροκοπάει κάθε μέρα γιατί δεν κάνεις εκείνο και το άλλο, όπως όλος ο κόσμος. Κάποια στιγμή όλο αυτό γίνεται ασφυκτικό. Μόνος σου το είπες άλλωστε ότι δεν μπορείς να προτείνεις ελεύθερη σχέση σε ελληνίδα. Ποια θα πάρει το ρίσκο να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει, όταν θα την κριτικάρουν συνέχεια.

Τα έζησα αυτά και ένιωσα να πνίγομαι. Βέβαια δεν ήταν ο μόνος λόγος που έφυγα. Δεν έβλεπα γενικώς μέλλον κλπ τα έχω ξαναπεί. Όταν ήρθα στη Γαλλία και είδα μαγαζιά να διοργανώνουν βραδιές εργένηδων που έσφυζαν από άντρες και γυναίκες, μου έκανε τεράστια εντύπωση κι ανάσανα πραγματικά.
Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα Ελλάδα. Η προσαρμογή στις κοινωνικές επιταγές, η νοοτροπία μη με περάσουν για περίεργο,ανώριμο, λουζερά που καμία δε με επέλεξε, βγάλε άκρη. Ενώ η μία και μόνη αλήθεια είναι ότι δε μπορείς να κλείσεις έναν νορμάλ άντρα που αναζητά περιπέτεια, δράση, γαμήσια, μέσα στο σπίτι με την γυναίκα του στη γυάλα της οικογενειακής ασφάλειας και θαλπωρης. Δεν υπάρχει αυτό, είναι γκομενίστικα πράγματα αυτα. Σταδιακά θα θηλυκοποιηθεί και ο ίδιος στο τέλος και μπορεί να αρχίσει να τον τρώει κιόλας.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
Ουτε οι πουτανες δεν βγαζουν τοσα ρε τυπε.

Ακριβώς. Ο άντρας πάντα είναι καλύτερος και εξυπνότερος από μια γυναίκα και ειδικά πουτανα. Να το θυμάσαι πάντα αυτό Κώστα. Κάτσε τώρα γιατί οι μαλακες οι Ρειντζερς βλέπω να χάνουν.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.681
Πόντοι
3.936
Διαχρονικο τραγουδι. Τι θελουν οι περισσοτερες γυναικες μεχρι σημερα. Βαζουμε και τις ελλεινιδες μεσα.. :confused:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν γαμάω; Όταν ήρθα Γαλλία ήμουνα 33 κι όλες αυτές που λες τις πέρναγα στη σούβλα κάθε μέρα. Αλλά πάνε αυτοί οι καιροί. Τις προάλλες έκλεισα τα 60. Λες να είναι το ίδιο; Και πάλι ευχαριστημένος είμαι που βρίσκω ακόμα και μάλιστα καλές για την ηλικία μου.
Σε πήραν όλοι χαμπάρι γερο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Κατεβαινα χτες την παπάγου στη ζωγράφου και μου κανουν νόημα στη στάση 5 μουνάρες έφηβες!! "κυριε ειμαστε 5 χωράμε? δε παμε μακρια"..καθονται 4 πισω η μια πανω στην αλλη και η αλλη δίπλα μου,ολες με τα μπουτια και τα βυζια εξω ...προσπαθουσα να κοιταξω κανα καθρεφτη μη τρακάρω και οπου και να κοιτουσα εβλεπα εφηβικα μπουτια να γυαλιζουν,βυζάκια και προσωπακια!!πως δε τρακαρα!!με ειχανε πάρει χαμπαρι και γελάγανε:confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
για να καταφέρω δηλ να δω τον καθρεπτη τον δεξι,έπρεπε να σκύψω πανω απο τα μπουτια αυτηνης που καθόταν συνοδηγος...

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.672
Πόντοι
4.546
Κατεβαινα χτες την παπάγου στη ζωγράφου και μου κανουν νόημα στη στάση 5 μουνάρες έφηβες!! "κυριε ειμαστε 5 χωράμε? δε παμε μακρια"..καθονται 4 πισω η μια πανω στην αλλη και η αλλη δίπλα μου,ολες με τα μπουτια και τα βυζια εξω ...προσπαθουσα να κοιταξω κανα καθρεφτη μη τρακάρω και οπου και να κοιτουσα εβλεπα εφηβικα μπουτια να γυαλιζουν,βυζάκια και προσωπακια!!πως δε τρακαρα!!με ειχανε πάρει χαμπαρι και γελάγανε:confused:

Συνημμένα

• 1zh10k.jpg
    1zh10k.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 69

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom