Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Τι παει να πει βαρδια ρε τυπε οπότε γουστάρω δουλευω. Απλά μαρεσει να δουλευω βράδυ.Βραδινη βάρδια είσαι Βλαντ; Παίζει τίποτα καλό;
Τι παει να πει βαρδια ρε τυπε οπότε γουστάρω δουλευω. Απλά μαρεσει να δουλευω βράδυ.Βραδινη βάρδια είσαι Βλαντ; Παίζει τίποτα καλό;
Η καλυτερη ωρα για πολλα πραγματα.Τι παει να πει βαρδια ρε τυπε οπότε γουστάρω δουλευω. Απλά μαρεσει να δουλευω βράδυ.
Και σίγουρα όταν οι άλλοι γαμούσαν συμφοιτήτριες, εσύ την έβγαζες στα μπουρδέλα και πέρναγες τις βραδιές με videogames. Μην μου πεις όχι, γιατί αυτά συμβούλευες το 18χρονο Jimmy να κάνει.Το άκουσα σήμερα από μία παλιά συμφοιτήτρια με την οποία είχαμε αράξει το μεσημέρι και τα λέγαμε.
Αν εχεις λυμενο το οικονομικο οι γυναικες ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.
Δεν έχω τέτοιο app, ρε συ, το γράφω στο επόμενο ποστ. Ήταν για να πω στον Έλβη ότι όσο βολικό και να είναι το context (με κονέ και παρέες), ακόμα και με ένα προσβάσιμο από όλους σύστημα όπως ένα app, δεν φτάνει, αν δεν είσαι ανταγωνιστικός.Τις κακό μαθαίνεις δηλαδή
εδω και χρονια...Μου λεει μια συναδελφισσα που παντρεψε την κορη της <Μενω Γαλατσι. Η κορη μενει στη Ριζουπολη, δεν ειναι και μακρια. Της λεω Ειχατε σπιτι εκει δικο σας; -Οχι, το ειχε ο γαμπρος.
Αλλη, που παντρευτηκε, εμενε Παγκρατι. Και πηγανε να μεινουν Φυλη (Χασια) σε μονοκατοικια που εχει ο πατερας του γαμπρου.
Τι γινεται; Παλια στις ελληνικες ταινιες οι νυφες διναν προικα για να παντρευτουν. Τωρα φαινεται δινουν προικα οι γαμπροι.
Ναι, αλλά σου λέει τι γίνεται όταν δεν είναι λυμένα. Σίγουρα πρέπει να στρωθείς να τα λύσεις, αλλά δεν είναι όλοι σαν και σένα. Αν μιλάμε για το γενικό πληθυσμό, σώθηκες...Τι πάει να πει 10ετιες? Και γω έχω βρεθεί σε δυσκολίες αλλά έβαλα κάτω το πρόβλημα και βρήκα μια λύση. Δε γίνεται μια ζωή να έχεις προβλημα αφραγκιας. Ξέρεις τι κατραπακιες έχω φάει? Ειδικά με τον κορονοιο
Γιαγιάκα στο 3ο έτος (μικρότερος απ’ το λούλη το Τζιμάκο, όχι αυτόν στον οποίο αναφέρεσαι, το άλλο το υπερναυάγιο) γαμούσα το καλλίτερο μουνί του έτους (by far) και στο top 5 του τμήματος γι’ αυτό θα σέβεσαι και δεν θα με προκαλείς...Και σίγουρα όταν οι άλλοι γαμούσαν συμφοιτήτριες, εσύ την έβγαζες στα μπουρδέλα και πέρναγες τις βραδιές με videogames. Μην μου πεις όχι, γιατί αυτά συμβούλευες το 18χρονο Jimmy να κάνει.
Τι ναυάγιο, ρε πούστη μου, και κάνει και το μάγκα.
Εισαι απο τυους τυχερους. Για πολλους ειναι ενα αλυτο μακροχρονιο προβλημα. Εχω τουλαχιστον 10 παραδειγματα απο γνωστους μου που ειναι πλεον 45+ και ειναι ολοι ανυπανδροι. Τα προβληματα ητανε παντοτε, απο τα 18 και μετα, δε βρεθηκαν ποτε με λυμενο οικονομικο-εργασιακο προβλημα. Φυσικα δουλειες στον ΙΤ με 500 ευρω δε θεωρειται λυση σε αυτο το χαλι.Τι πάει να πει 10ετιες? Και γω έχω βρεθεί σε δυσκολίες αλλά έβαλα κάτω το πρόβλημα και βρήκα μια λύση. Δε γίνεται μια ζωή να έχεις προβλημα αφραγκιας. Ξέρεις τι κατραπακιες έχω φάει? Ειδικά με τον κορονοιο
Μου λεει μια συναδελφισσα που παντρεψε την κορη της <Μενω Γαλατσι. Η κορη μενει στη Ριζουπολη, δεν ειναι και μακρια. Της λεω Ειχατε σπιτι εκει δικο σας; -Οχι, το ειχε ο γαμπρος.
Αλλη, που παντρευτηκε, εμενε Παγκρατι. Και πηγανε να μεινουν Φυλη (Χασια) σε μονοκατοικια που εχει ο πατερας του γαμπρου.
Τι γινεται; Παλια στις ελληνικες ταινιες οι νυφες διναν προικα για να παντρευτουν. Τωρα φαινεται δινουν προικα οι γαμπροι.
Εισαι απο τυους τυχερους. Για πολλους ειναι ενα αλυτο μακροχρονιο προβλημα. Εχω τουλαχιστον 10 παραδειγματα απο γνωστους μου που ειναι πλεον 45+ και ειναι ολοι ανυπανδροι. Τα προβληματα ητανε παντοτε, απο τα 18 και μετα, δε βρεθηκαν ποτε με λυμενο οικονομικο-εργασιακο προβλημα. Φυσικα δουλειες στον ΙΤ με 500 ευρω δε θεωρειται λυση σε αυτο το χαλι.
Και αν θελεις να το αναλυσουμε, επειδη στην Ελλαδα οι πραγματικα αυτοδημιουργητοι ειναι λιγοτερο απο 1%, ψαξε καλα στη δικη σου κατασταση σε ποιο βαθμο οφεληθηκες απο εξωτερικη βοηθεια, πχ περιουσια απο γονεις, κλπ
Αν τα εκανες ολα οντως μονος σου, εισαι αξιεπαινος, υπαρχουν ομως πολλοι που μοστραρουν την επιτυχια τους, οταν ολοι ξερουμε οτι απο πισω εχει υπαρξει τρελη στηριξη απο οικογενεια. Ακομα και διαμονη σε σπιτι απο γονεις που σημαινει γλυτωμα ενοικιο για χρονια, η σπουδες στην Αγγλια των 60.000 λιρων και μετα διορισμος στη Eurobank, κλπ δεν θεωρουνται προσωπικη επιτυχια, αλλα καθαρο στηριγμα σε πλατες γονεων
Είχες τέτοιες δυνατότητες, αλλά τελικά προτίμησες αποκλειστικά τα μπουρδέλα και συμβουλεύεις και τον 18χρονο να κάνει το ίδιο μέρα παρά μέρα και το βράδυ να βλέπει videogames (αντί να ξεσκίζει γκομενάκια).Γιαγιάκα στο 3ο έτος (μικρότερος απ’ το λούλη το Τζιμάκο, όχι αυτόν στον οποίο αναφέρεσαι, το άλλο το υπερναυάγιο) γαμούσα το καλλίτερο μουνί του έτους (by far) και στο top 5 του τμήματος γι’ αυτό θα σέβεσαι και δεν θα με προκαλείς...
Και κάθε ΣΚ πηδηχτήρια ΦΥΣΙΚΑ (πλην εξεταστικών)
Αν τη δεις θα βάλεις τα κλάματα
Είσαι εγκάθετος ή απλώς καθυστερημένος (ή και τα 2);Είχες τέτοιες δυνατότητες, αλλά τελικά προτίμησες αποκλειστικά τα μπουρδέλα και συμβουλεύεις και τον 18χρονο να κάνει το ίδιο μέρα παρά μέρα και το βράδυ να βλέπει videogames (αντί να ξεσκίζει γκομενάκια).
Σε ποιον πουλάς παπά, ρε ναυάγιο; Έπιασες βυθό και το γλου γλου που ακούγεται είναι οι μπουρμπουλήθρες.
Τη καλλίτερη ηλικία έχεις για σφρύριγμα έναρξης καταδρομών στα πηδηχτήρια.
Το πρωί πανεπιστήμιο, το μεσημέρι μελέτη το απόγευμα δέλο/εναλλάξ με άθληση και το βράδυ κάνα online game! Και είσαι ΑΡΧΩΝ!
τα λεει ο Δασκαλος διαρκως και τον τραμπουκιζουν οι νοικοκυραιοιΕγώ τύποι από χθες έχω στείλει σε καμία 10αρια μέτριες σε εμφάνιση και άγνωστες γκόμενές στοινστα, όχι μόνο δεν απαντάει καμία αλλά έχω φάει μπλοκ από όλες, πως είναι δυνατόν να λέτε εσείς ότι δε μετράει ο κύκλος στην Ελλάδα, άμα ήταν έτσι, θα μου είχε απαντήσει εστω1,2 όχι και δέκα στα δέκα μπλοκ, και μιλάω για εμφάνιση 6 άρια, βαρια 7αρια,αμα ήταν τίποτα μουνάρες θα μου ρίχνανε και μηνύσεις να θέλουν λεφτά που τις παρενοχλισα.. Θα συνεχίσω να στείλω σε άλλες 10,σε όσες βρω, μπας και απαντήσει καμία..
Παρουσιάζεις κάποιο ενδιαφέρον για κάποια; Γιατί να σε επιλέξει; Από αυτές τις ερωτήσεις ξεκινάμε. Άσε που έχουνε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί κυνηγάνε τα μεγάλα ψάρια. Στο ίνστα βρήκες κι εσύ να δοκιμάσεις;Εγώ τύποι από χθες έχω στείλει σε καμία 10αρια μέτριες σε εμφάνιση και άγνωστες γκόμενές στοινστα, όχι μόνο δεν απαντάει καμία αλλά έχω φάει μπλοκ από όλες, πως είναι δυνατόν να λέτε εσείς ότι δε μετράει ο κύκλος στην Ελλάδα, άμα ήταν έτσι, θα μου είχε απαντήσει εστω1,2 όχι και δέκα στα δέκα μπλοκ, και μιλάω για εμφάνιση 6 άρια, βαρια 7αρια,αμα ήταν τίποτα μουνάρες θα μου ρίχνανε και μηνύσεις να θέλουν λεφτά που τις παρενοχλισα.. Θα συνεχίσω να στείλω σε άλλες 10,σε όσες βρω, μπας και απαντήσει καμία..
Ραγκναρ τον λέγανε ρε.Για πες ραντγκαρ ποιον σου θυμίζω να μάθουμε και εμείς..
Ρε καλόγερε κι εσύ...Παρουσιάζεις κάποιο ενδιαφέρον για κάποια; Γιατί να σε επιλέξει; Από αυτές τις ερωτήσεις ξεκινάμε. Άσε που έχουνε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί κυνηγάνε τα μεγάλα ψάρια. Στο ίνστα βρήκες κι εσύ να δοκιμάσεις;
Αμφίβολο αν μπορείς να σταθείς και σε ένα απλό τσατ, έτσι που γράφεις. Σαν αγράμματος δείχνεις (δεν στο λέω με κακία). Φτιάξε κάνα ενδιαφέρον προφίλ, μάθε να γράφεις σωστά και δοκίμασε σε πολλά μέσα.