Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το άκουσα σήμερα από μία παλιά συμφοιτήτρια με την οποία είχαμε αράξει το μεσημέρι και τα λέγαμε.
Και σίγουρα όταν οι άλλοι γαμούσαν συμφοιτήτριες, εσύ την έβγαζες στα μπουρδέλα και πέρναγες τις βραδιές με videogames. Μην μου πεις όχι, γιατί αυτά συμβούλευες το 18χρονο Jimmy να κάνει.
Τι ναυάγιο, ρε πούστη μου, και κάνει και το μάγκα. :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
Αν εχεις λυμενο το οικονομικο οι γυναικες ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.

Δεν είναι και σίγουρο αυτό,υπάρχουν και πολλοί με σταθερή δουλειά,μισθό κλπ που πάλι δε γαμάνε ή είναι με την ίδια γκόμενα 20 χρόνια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τις κακό μαθαίνεις δηλαδή
Δεν έχω τέτοιο app, ρε συ, το γράφω στο επόμενο ποστ. Ήταν για να πω στον Έλβη ότι όσο βολικό και να είναι το context (με κονέ και παρέες), ακόμα και με ένα προσβάσιμο από όλους σύστημα όπως ένα app, δεν φτάνει, αν δεν είσαι ανταγωνιστικός.

Πάλι οι γυναίκες θα κάνουν τους υπολογισμούς και τις συγκρίσεις τους και μπορεί να μείνεις απέξω. Οπότε καλύτερα να τα αφήσει σαν δικαιολογίες που τον κρατάνε πίσω και να περάσει στην πράξη, με ό,τι ατού διαθέτει.

ΥΓ. Βέβαια θα μπορούσα να γράψω ιστοριούλες για γαλλίδες που ζήτησε, αλλά κάτσε πρώτα να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του Παπαρώτατου, που την βγάζει με φαρμακευτική υποστήριξη, από τότε που άκουσε για τρεις γυναίκες. :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μου λεει μια συναδελφισσα που παντρεψε την κορη της <Μενω Γαλατσι. Η κορη μενει στη Ριζουπολη, δεν ειναι και μακρια. Της λεω Ειχατε σπιτι εκει δικο σας; -Οχι, το ειχε ο γαμπρος.

Αλλη, που παντρευτηκε, εμενε Παγκρατι. Και πηγανε να μεινουν Φυλη (Χασια) σε μονοκατοικια που εχει ο πατερας του γαμπρου.

Τι γινεται; Παλια στις ελληνικες ταινιες οι νυφες διναν προικα για να παντρευτουν. Τωρα φαινεται δινουν προικα οι γαμπροι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Μου λεει μια συναδελφισσα που παντρεψε την κορη της <Μενω Γαλατσι. Η κορη μενει στη Ριζουπολη, δεν ειναι και μακρια. Της λεω Ειχατε σπιτι εκει δικο σας; -Οχι, το ειχε ο γαμπρος.

Αλλη, που παντρευτηκε, εμενε Παγκρατι. Και πηγανε να μεινουν Φυλη (Χασια) σε μονοκατοικια που εχει ο πατερας του γαμπρου.

Τι γινεται; Παλια στις ελληνικες ταινιες οι νυφες διναν προικα για να παντρευτουν. Τωρα φαινεται δινουν προικα οι γαμπροι.
εδω και χρονια...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι πάει να πει 10ετιες? Και γω έχω βρεθεί σε δυσκολίες αλλά έβαλα κάτω το πρόβλημα και βρήκα μια λύση. Δε γίνεται μια ζωή να έχεις προβλημα αφραγκιας. Ξέρεις τι κατραπακιες έχω φάει? Ειδικά με τον κορονοιο
Ναι, αλλά σου λέει τι γίνεται όταν δεν είναι λυμένα. Σίγουρα πρέπει να στρωθείς να τα λύσεις, αλλά δεν είναι όλοι σαν και σένα. Αν μιλάμε για το γενικό πληθυσμό, σώθηκες...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Και σίγουρα όταν οι άλλοι γαμούσαν συμφοιτήτριες, εσύ την έβγαζες στα μπουρδέλα και πέρναγες τις βραδιές με videogames. Μην μου πεις όχι, γιατί αυτά συμβούλευες το 18χρονο Jimmy να κάνει.
Τι ναυάγιο, ρε πούστη μου, και κάνει και το μάγκα. :confused:
Γιαγιάκα στο 3ο έτος (μικρότερος απ’ το λούλη το Τζιμάκο, όχι αυτόν στον οποίο αναφέρεσαι, το άλλο το υπερναυάγιο) γαμούσα το καλλίτερο μουνί του έτους (by far) και στο top 5 του τμήματος γι’ αυτό θα σέβεσαι και δεν θα με προκαλείς...
Και κάθε ΣΚ πηδηχτήρια ΦΥΣΙΚΑ (πλην εξεταστικών)
Αν τη δεις θα βάλεις τα κλάματα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τι πάει να πει 10ετιες? Και γω έχω βρεθεί σε δυσκολίες αλλά έβαλα κάτω το πρόβλημα και βρήκα μια λύση. Δε γίνεται μια ζωή να έχεις προβλημα αφραγκιας. Ξέρεις τι κατραπακιες έχω φάει? Ειδικά με τον κορονοιο
Εισαι απο τυους τυχερους. Για πολλους ειναι ενα αλυτο μακροχρονιο προβλημα. Εχω τουλαχιστον 10 παραδειγματα απο γνωστους μου που ειναι πλεον 45+ και ειναι ολοι ανυπανδροι. Τα προβληματα ητανε παντοτε, απο τα 18 και μετα, δε βρεθηκαν ποτε με λυμενο οικονομικο-εργασιακο προβλημα. Φυσικα δουλειες στον ΙΤ με 500 ευρω δε θεωρειται λυση σε αυτο το χαλι.
Και αν θελεις να το αναλυσουμε, επειδη στην Ελλαδα οι πραγματικα αυτοδημιουργητοι ειναι λιγοτερο απο 1%, ψαξε καλα στη δικη σου κατασταση σε ποιο βαθμο οφεληθηκες απο εξωτερικη βοηθεια, πχ περιουσια απο γονεις, κλπ
Αν τα εκανες ολα οντως μονος σου, εισαι αξιεπαινος, υπαρχουν ομως πολλοι που μοστραρουν την επιτυχια τους, οταν ολοι ξερουμε οτι απο πισω εχει υπαρξει τρελη στηριξη απο οικογενεια. Ακομα και διαμονη σε σπιτι απο γονεις που σημαινει γλυτωμα ενοικιο για χρονια, η σπουδες στην Αγγλια των 60.000 λιρων και μετα διορισμος στη Eurobank, κλπ δεν θεωρουνται προσωπικη επιτυχια, αλλα καθαρο στηριγμα σε πλατες γονεων

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Αμ εδώ μας θέλω . Παλιά όσο πιο κελεπούρι ήταν ο γαμβρός , [ οικονομική κατάσταση , επάγγελμα κοινωνικό στάτους κτλ ] τόσο πιο μεγάλη προίκα έπρεπε να είχε η νύφη , ανάλογα με την κλίμακα συν το να ήταν συνεσταλμένη , να μπορούσε να σταθεί σαν σύζυγος κτλ .

Τώρα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο , και σίγουρα δεν φταίνε εκείνες , αλλά εμείς .

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Εισαι απο τυους τυχερους. Για πολλους ειναι ενα αλυτο μακροχρονιο προβλημα. Εχω τουλαχιστον 10 παραδειγματα απο γνωστους μου που ειναι πλεον 45+ και ειναι ολοι ανυπανδροι. Τα προβληματα ητανε παντοτε, απο τα 18 και μετα, δε βρεθηκαν ποτε με λυμενο οικονομικο-εργασιακο προβλημα. Φυσικα δουλειες στον ΙΤ με 500 ευρω δε θεωρειται λυση σε αυτο το χαλι.
Και αν θελεις να το αναλυσουμε, επειδη στην Ελλαδα οι πραγματικα αυτοδημιουργητοι ειναι λιγοτερο απο 1%, ψαξε καλα στη δικη σου κατασταση σε ποιο βαθμο οφεληθηκες απο εξωτερικη βοηθεια, πχ περιουσια απο γονεις, κλπ
Αν τα εκανες ολα οντως μονος σου, εισαι αξιεπαινος, υπαρχουν ομως πολλοι που μοστραρουν την επιτυχια τους, οταν ολοι ξερουμε οτι απο πισω εχει υπαρξει τρελη στηριξη απο οικογενεια. Ακομα και διαμονη σε σπιτι απο γονεις που σημαινει γλυτωμα ενοικιο για χρονια, η σπουδες στην Αγγλια των 60.000 λιρων και μετα διορισμος στη Eurobank, κλπ δεν θεωρουνται προσωπικη επιτυχια, αλλα καθαρο στηριγμα σε πλατες γονεων

Αυτό ακριβώς Υπάρχουν άνθρωποι , που είτε δεν μεγάλωσαν σε φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον , είτε δεν τους δόθηκε το παραμικρό εφόδιο όταν έπρεπε να τους δοθεί , όπως και η παραμικρή βοήθεια και στήριξη , ακόμη και για τα αυτονόητα κτλ είτε όλα αυτά μαζί , και άλλα τόσα και χειρότερα . Και ο αριθμός αυτών των ανθρώπων είναι μεγάλος .

Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις , που ξέφυγαν από όλο αυτό , αλλά απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα . [ Συν ότι δέχτηκαν από κάποιον , και με κάποιον έστω τρόπο βοήθεια , σε κάποιο κομβικο σημείο ]

Με τα σημερινά δεδομένα δε [οικονομικά εργασιακά , νοσηρή κοινωνία κτλ ] οι άνθρωποι αυτοί , και ειδικά εάν είναι σε μια πιο προχωρημένη ηλικία , είναι κυριολεκτικά στο έλεος του θεού .Και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν .Όπως και ο κάθε άνθρωπος , δεν μπορεί να “ κριθεί “ με βάση το τι έχουμε ζήσει εμείς , αλλά εκείνος .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιαγιάκα στο 3ο έτος (μικρότερος απ’ το λούλη το Τζιμάκο, όχι αυτόν στον οποίο αναφέρεσαι, το άλλο το υπερναυάγιο) γαμούσα το καλλίτερο μουνί του έτους (by far) και στο top 5 του τμήματος γι’ αυτό θα σέβεσαι και δεν θα με προκαλείς...
Και κάθε ΣΚ πηδηχτήρια ΦΥΣΙΚΑ (πλην εξεταστικών)
Αν τη δεις θα βάλεις τα κλάματα
Είχες τέτοιες δυνατότητες, αλλά τελικά προτίμησες αποκλειστικά τα μπουρδέλα και συμβουλεύεις και τον 18χρονο να κάνει το ίδιο μέρα παρά μέρα και το βράδυ να βλέπει videogames (αντί να ξεσκίζει γκομενάκια).

Σε ποιον πουλάς παπά, ρε ναυάγιο; Έπιασες βυθό και το γλου γλου που ακούγεται είναι οι μπουρμπουλήθρες. :confused:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Είχες τέτοιες δυνατότητες, αλλά τελικά προτίμησες αποκλειστικά τα μπουρδέλα και συμβουλεύεις και τον 18χρονο να κάνει το ίδιο μέρα παρά μέρα και το βράδυ να βλέπει videogames (αντί να ξεσκίζει γκομενάκια).

Σε ποιον πουλάς παπά, ρε ναυάγιο; Έπιασες βυθό και το γλου γλου που ακούγεται είναι οι μπουρμπουλήθρες. :confused:
Είσαι εγκάθετος ή απλώς καθυστερημένος (ή και τα 2);
Δεν του είπα να απορρίψει τυχόν ωραίες γκόμενες, οι οποίες θα του παρουσιαστούν και θα του δείξουν ενδιαφέρον (όπως !!ΕΤΥΧΕ!! και στη περίπτωση μου τότε που σπούδαζα). Του πρότεινα αυτή τη συνταγή με γνώμονα τα σημερινά δεδομένα και την ανεξέλεγκτη ζήτηση που διαθέτουν οι ελλεηνίδες του σήμερα, υπαινισσόμενος ότι αυτή τη στιγμή, με το ψώνισμα και τη μαλάκινση που τις δέρνει, το κυνήγι του μουνιού είναι χάσιμο χρόνου, απαιτεί μπόλικο χρήμα ενώ η ανταμοιβή του πενιχρή (λίγα ψαράκια) και χαμηλής συνήθως ποιότητας (σαβούρες που επίσης θα νοιώθουν ως το κέντρο του ηλιακού συστήματος και πιθανότατα να μην ξέρουν να γαμηθούν και σωστά).
Παπά του πουλάς ΕΣΥ με τέτοιες γενικές και αόριστες μαλακίες που θα τις άκουγε και από συμμαθητές του

(Επίσης πότε είπα εγώ ότι προτίμησα αποκλειστικά τα μπουρδέλα φουκαρά κλανιάρδο; είπα ότι κι όταν είχα γκόμενα, πάλι πήγαινα, τακτική που τηρώ ακόμη και τώρα που μιλάμε)

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πρόταση προγράμματος σε έναν νέο άνθρωπο, έναν άγνωστο φοιτητή που ούτε καν ξέρουμε τις δυνατότητές του. Μόνο ένας αποτυχημένος θα μπορούσε να προτείνει κάτι τέτοιο:

Τη καλλίτερη ηλικία έχεις για σφρύριγμα έναρξης καταδρομών στα πηδηχτήρια.:wink:
Το πρωί πανεπιστήμιο, το μεσημέρι μελέτη το απόγευμα δέλο/εναλλάξ με άθληση και το βράδυ κάνα online game! Και είσαι ΑΡΧΩΝ!

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Εγώ τύποι από χθες έχω στείλει σε καμία 10αρια μέτριες σε εμφάνιση και άγνωστες γκόμενές στοινστα, όχι μόνο δεν απαντάει καμία αλλά έχω φάει μπλοκ από όλες, πως είναι δυνατόν να λέτε εσείς ότι δε μετράει ο κύκλος στην Ελλάδα, άμα ήταν έτσι, θα μου είχε απαντήσει εστω1,2 όχι και δέκα στα δέκα μπλοκ, και μιλάω για εμφάνιση 6 άρια, βαρια 7αρια,αμα ήταν τίποτα μουνάρες θα μου ρίχνανε και μηνύσεις να θέλουν λεφτά που τις παρενοχλισα.. Θα συνεχίσω να στείλω σε άλλες 10,σε όσες βρω, μπας και απαντήσει καμία..
τα λεει ο Δασκαλος διαρκως και τον τραμπουκιζουν οι νοικοκυραιοι:rockon::rockon::rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ τύποι από χθες έχω στείλει σε καμία 10αρια μέτριες σε εμφάνιση και άγνωστες γκόμενές στοινστα, όχι μόνο δεν απαντάει καμία αλλά έχω φάει μπλοκ από όλες, πως είναι δυνατόν να λέτε εσείς ότι δε μετράει ο κύκλος στην Ελλάδα, άμα ήταν έτσι, θα μου είχε απαντήσει εστω1,2 όχι και δέκα στα δέκα μπλοκ, και μιλάω για εμφάνιση 6 άρια, βαρια 7αρια,αμα ήταν τίποτα μουνάρες θα μου ρίχνανε και μηνύσεις να θέλουν λεφτά που τις παρενοχλισα.. Θα συνεχίσω να στείλω σε άλλες 10,σε όσες βρω, μπας και απαντήσει καμία..
Παρουσιάζεις κάποιο ενδιαφέρον για κάποια; Γιατί να σε επιλέξει; Από αυτές τις ερωτήσεις ξεκινάμε. Άσε που έχουνε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί κυνηγάνε τα μεγάλα ψάρια. Στο ίνστα βρήκες κι εσύ να δοκιμάσεις;
Αμφίβολο αν μπορείς να σταθείς και σε ένα απλό τσατ, έτσι που γράφεις. Σαν αγράμματος δείχνεις (δεν στο λέω με κακία). Φτιάξε κάνα ενδιαφέρον προφίλ, μάθε να γράφεις σωστά και δοκίμασε σε πολλά μέσα.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ο κύκλος στην Ελλάδα , [ παρέες , συναναστροφές κτλ ] σαφώς και ισχύει . Και σαφώς είναι ένας σημαντικός παράγοντας . Από και και πέρα , πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω όλην αυτήν την κόντρα που έχει ξεσπάσει , όπως και τους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς . [ Γενικότερα στο νήμα ]

Όποιος γνωρίσει μια γυναίκα μέσο κύκλου , ούτε λιγότερο μάγκας είναι , ούτε προβληματικός , ούτε τίποτα .Επίσης , όποιος γνωρίσει μια γυναίκα εκτός κύκλου ούτε πιο μάγκας είναι , ούτε πιο γαμιάς , η ότι άλλο .Κάπου έχουμε χάσει όχι μόνο την μπάλα , άλλα και το γήπεδο .

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Παρουσιάζεις κάποιο ενδιαφέρον για κάποια; Γιατί να σε επιλέξει; Από αυτές τις ερωτήσεις ξεκινάμε. Άσε που έχουνε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί κυνηγάνε τα μεγάλα ψάρια. Στο ίνστα βρήκες κι εσύ να δοκιμάσεις;
Αμφίβολο αν μπορείς να σταθείς και σε ένα απλό τσατ, έτσι που γράφεις. Σαν αγράμματος δείχνεις (δεν στο λέω με κακία). Φτιάξε κάνα ενδιαφέρον προφίλ, μάθε να γράφεις σωστά και δοκίμασε σε πολλά μέσα.
Ρε καλόγερε κι εσύ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom