Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μπα...το θεωρούν αδιανόητο γιατί είναι μεγαλωμένος με απύθμενα κόμπλεξ από την κούνια τους.
Με λίγο δάχτυλο θα έφευγε η ξινιλα τους....αλλά με τόση ξινιλα βλέπετε να τρώνε τα κάτω χείλη τους;Ούτε με τον εαυτό τους δεν την βρίσκουνε τα ναυάγια.
Καλά τα λέει ο Βλαντ πάει το χειρογλύκανο σύννεφο...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Δεν λέει κάτι η λάμψη με τα καλλυντικά που έχουν...η διαφορά είναι στο αν είναι ήρεμες η όχι....οι στερημένες είναι στην τσίτα συνέχεια.Οι χορτατες είναι πιο χαλαρές χωρίς φωνές και τσιριδες .
Οχι, εκτός αν τις έχουν κάνει επαγγελματικό Μακιγιάζ, από αυτό που κάθονται μια ώρα και τις περιποιούνται εξειδικευμένα άτομα, με κρέμες, μέικ απ, κονσίλερ κλπ. Η μέση γυναίκα δεν μπορεί να ξεγελάσει ένα έμπειρο μάτι βάζοντας απλά μολύβι, ρουζ και κραγιόν. Εξ άλλου η για καιρό αγάμητη φαίνεται να έχει πιο σουβλερή μύτη και πιο λεπτά χείλια, η έλλειψη των Οιστρογόνων είναι φανερή

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 36761063_677661865915772_8498618132678574080_n.jpg
    36761063_677661865915772_8498618132678574080_n.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 36805424_677384582610167_7804823735751409664_n.jpg
    36805424_677384582610167_7804823735751409664_n.jpg
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 47

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δε μας και τι κάνεις εκεί πες μας καμία ιστορία με γαλλιδουλες που είναι ωραία μουνακια
Τώρα είμαι απασχολημένος με ένα dating app που φτιάχνω, το οποίο δουλεύει με κύκλους και με κονέ.

Στέλνεις αίτημα σε μία γκόμενα κι αν σε δεχτεί μπαίνεις στον κύκλο της (κι αυτή μπαίνει στο δικό σου). Στον κύκλο της υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι γαμιάδες και της κάνουν προσφορές που μόνο αυτή βλέπει. Αυτή διαλέγει με ποιον θα γαμηθεί και στο τέλος, αν συμφωνήσουν, μπορούν να γράψουν και κριτική ο καθένας στο προφίλ του άλλου. Αν είναι καλές οι κριτικές προφανώς αυτή θα εξασφαλίσει περισσότερους γαμιάδες και καλύτερες προσφορές κι εσύ πιο πολλές κι ωραιότερες μουνίτσες.

Επίσης μπορείτε να κάνετε και suggest σε άλλους στο site, για να διευρύνετε τον κύκλο σας.
Το πρόβλημα, τύπε μου, είναι οι προσφορές. Εσύ μπορεί να της προτείνεις ρομαντισμούς, ενώ κάποιος άλλος ζεστό χρήμα.

Όπως καταλαβαίνεις κι ένα εύκολο σύστημα με παρέες και κονέ να βρεις, πάλι θα παίζουν υπολογισμοί και ωφέλη. Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσεις να το παλεύεις με όσα ατού διαθέτεις, αντί να ψάχνεις δικαιολογίες;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πλάκα έκανα βεβαίως για το dating app. Απλά ήθελα να απαντήσω στον Έλβη ειλικρινά, γιατί παρόλες τις εμμονές του με τους κύκλους και τα κονέ, μου φαίνεται αυθεντικό άτομο χωρίς εγωισμούς και αφηγήματα επιβίωσης.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Οχι, εκτός αν τις έχουν κάνει επαγγελματικό Μακιγιάζ, από αυτό που κάθονται μια ώρα και τις περιποιούνται εξειδικευμένα άτομα, με κρέμες, μέικ απ, κονσίλερ κλπ. Η μέση γυναίκα δεν μπορεί να ξεγελάσει ένα έμπειρο μάτι βάζοντας απλά μολύβι, ρουζ και κραγιόν. Εξ άλλου η για καιρό αγάμητη φαίνεται να έχει πιο σουβλερή μύτη και πιο λεπτά χείλια, η έλλειψη των Οιστρογόνων είναι φανερή
Mποκ αυτά που λες ίσχυαν last year. Τώρα έχει η καθεμιά από 2000 ώρες σε tutorials με βαψοαρτίστες και το φανοποιείο της μέσης ελλεηνίδας είναι κάπως έτσι:
as.png

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τι να τρεχει με τις ελληνιδες ρε παιδες. Αμα αρχισω να εξιστορω καταστασεις φιλων και γνωστων με μακροχρονιες ανεργιες, ΚΕΑ, δουλειες των 500 ευρω, διαμονη με τους γονεις, χωρις αυτοκινητο, κλπ ατελειωτα τα βασανα. Λετε το προβλημα να ειναι με τις ελληνιδες;
Το προβλημα ειναι πρωτιστως οικονομικο και δευτερευοντως συμπεριφορικο.
Οταν ο αλλος ειναι με κομμενα φτερα ουτε κουραγιο εχει για μουνι, ουτε και τροπο να παιξει μπαλα. Και συνηθως τραβαει για χρονια η ιστορια, δηλαδη ειτε εισαι στη μιζερια μια ζωη ειτε στην καλοπεραση...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Νομίζω η μύτη είναι καθαρά γενετικά προγραμματισμένη να έχει το σχήμα και το μέγεθος που έχει.
Για τα χείλη ίσως μπορώ να το δεχθώ αν και οι γυναίκες έχουν τρόπους ώστε να μην φαίνεται αυτό.
Το επίπεδο των οιστρογόνων γενικά δεν φαίνεται τόσο εύκολα από εξωτερικά σημεία....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τώρα είμαι απασχολημένος με ένα dating app που φτιάχνω, το οποίο δουλεύει με κύκλους και με κονέ.

Στέλνεις αίτημα σε μία γκόμενα κι αν σε δεχτεί μπαίνεις στον κύκλο της (κι αυτή μπαίνει στο δικό σου). Στον κύκλο της υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι γαμιάδες και της κάνουν προσφορές που μόνο αυτή βλέπει. Αυτή διαλέγει με ποιον θα γαμηθεί και στο τέλος, αν συμφωνήσουν, μπορούν να γράψουν και κριτική ο καθένας στο προφίλ του άλλου. Αν είναι καλές οι κριτικές προφανώς αυτή θα εξασφαλίσει περισσότερους γαμιάδες και καλύτερες προσφορές κι εσύ πιο πολλές κι ωραιότερες μουνίτσες.

Επίσης μπορείτε να κάνετε και suggest σε άλλους στο site, για να διευρύνετε τον κύκλο σας.
Το πρόβλημα, τύπε μου, είναι οι προσφορές. Εσύ μπορεί να της προτείνεις ρομαντισμούς, ενώ κάποιος άλλος ζεστό χρήμα.

Όπως καταλαβαίνεις κι ένα εύκολο σύστημα με παρέες και κονέ να βρεις, πάλι θα παίζουν υπολογισμοί και ωφέλη. Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσεις να το παλεύεις με όσα ατού διαθέτεις, αντί να ψάχνεις δικαιολογίες;
Τις κακό μαθαίνεις δηλαδή

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Τι να τρεχει με τις ελληνιδες ρε παιδες. Αμα αρχισω να εξιστορω καταστασεις φιλων και γνωστων με μακροχρονιες ανεργιες, ΚΕΑ, δουλειες των 500 ευρω, διαμονη με τους γονεις, χωρις αυτοκινητο, κλπ ατελειωτα τα βασανα. Λετε το προβλημα να ειναι με τις ελληνιδες;
Οταν ο αλλος ειναι με κομμενα φτερα ουτε κουραγιο εχει για μουνι, ουτε και τροπο να παιξει μπαλα. Και συνηθως τραβαει για χρονια η ιστορια, δηλαδη ειτε εισαι στη μιζερια μια ζωη ειτε στην καλοπεραση...
Πολύ σωστή τοποθέτηση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Mποκ αυτά που λες ίσχυαν last year. Τώρα έχει η καθεμιά από 2000 ώρες σε tutorials με βαψοαρτίστες και το φανοποιείο της μέσης ελλεηνίδας είναι κάπως έτσι:
as.png
Περνάνε κανα 3 ωρο εκεί μέσα πριν βγουν, βγαίνουν, ρίχνουν καμια 200 χυλόπιτες και μετά πανε σπίτι και βάζουν δαχτυλακι

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Περνάνε κανα 3 ωρο εκεί μέσα πριν βγουν, βγαίνουν, ρίχνουν καμια 200 χυλόπιτες και μετά πανε σπίτι και βάζουν δαχτυλακι
Ποιες χυλόπιτες;; αφού μας έχουν ζαλίσει τ’ αρχίδια ότι ««δεν τις πλησιάζουμε πια»».

edit: μλκ εντωμεταξύ το εγραψα ως μια ανεκδοτολογική γελοιότητα που συνηθίζουν να λένε οι γκόμενες χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου και τώρα μόλις μου έσκασε αναλαμπή. Το άκουσα σήμερα από μία παλιά συμφοιτήτρια με την οποία είχαμε αράξει το μεσημέρι και τα λέγαμε.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τα οικονομικα λύνονται...ακομα και αν τα λύσει κάποιος ομως, το πρόβλημα με τις ελλεηνίδες δεν θα λυθει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για αυτο καλο ειναι να τακτοποιει κάποιος ολα τα αλλα και οι ελλεηνίδες εκει ειναι δε φευγουν.Ενα μαλάκα με λυμένα οικονομικα προβλήματα θα τον βρουν.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
για αυτο καλο ειναι να τακτοποιει κάποιος ολα τα αλλα και οι ελλεηνίδες εκει ειναι δε φευγουν.Ενα μαλάκα με λυμένα οικονομικα προβλήματα θα τον βρουν.

Βραδινη βάρδια είσαι Βλαντ; Παίζει τίποτα καλό;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αλλωστε στη γνωριμία με μια ελλεηνίδα τα πρωτα 2 πράγματα που θα κοιτάξει ειναι 1)ποσο μαλάκας ειμαι 2) ποσο εχω λυμένα τα οικονομικά μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βραδινη βάρδια είσαι Βλαντ; Παίζει τίποτα καλό;
τώρα μπηκα σπιτι...τιποτα κλασσικη νυχτα ρουτίνας

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
τα οικονομικα λύνονται...ακομα και αν τα λύσει κάποιος ομως, το πρόβλημα με τις ελλεηνίδες δεν θα λυθει.
Αμ δε
Ρωτα γνωστους μου που ταλανιζονται στην απενταρια και τη μιζερια εδω και δεκαετιες
Αν εχεις λυμενο το οικονομικο οι γυναικες ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.
Βλεπε πχ και φτωχους λαους οπως Ρωσοι, Λατινοι κλπ που ειναι χρονια μεσα στην οικονομικη μιζερια αλλα το μουνι-γαμησι το εχουν σαν πρωινο κατουρημα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αμ δε
Ρωτα γνωστους μου που ταλανιζονται στην απενταρια και τη μιζερια εδω και δεκαετιες
Αν εχεις λυμενο το οικονομικο οι γυναικες ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.
Βλεπε πχ και φτωχους λαους οπως Ρωσοι, Λατινοι κλπ που ειναι χρονια μεσα στην οικονομικη μιζερια αλλα το μουνι-γαμησι το εχουν σαν πρωινο κατουρημα
Τι πάει να πει 10ετιες? Και γω έχω βρεθεί σε δυσκολίες αλλά έβαλα κάτω το πρόβλημα και βρήκα μια λύση. Δε γίνεται μια ζωή να έχεις προβλημα αφραγκιας. Ξέρεις τι κατραπακιες έχω φάει? Ειδικά με τον κορονοιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom