Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.818
Πόντοι
3.656
Ειδικά, αυτό , που οι γκόμενες στο ελλαντα , δημιουργούν ολόκληρο πρόγραμμα για εσένα και χωρίς εσένα ,και με βάση το τι γουστάρουν μόνο εκείνες , είναι πολύ πονεμένη ιστορία .

Βρίσκουν και τα κάνουν όμως

Απο τη στιγμή που είμαστε μια κοινωνία γυναικοκεντρική και σχεσοκεντρική,και όποιος δεν μπαίνει σ'αυτό το τρυπάκι τίθεται στο περιθώριο,προφανώς και κάνουν ότι θέλουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ΛΙΒΑΔΙ.

Γενικά είναι μουνάρες! Ειδικά αν σπυ αρέσει το ξανθο. Δεν εχουν κόμπλεξ ούτε θα σου πουν οχι αν σε γουστάρουν. Επίσης αν ξερεις πως να τους μιλάς λιωνουν. Πολλές φορές στο κέντρο της πλατείας έπιασα κουβέντα καραμουνάρα επειδή μου άρεσε. 8 στις 10 φορές βγήκαμε ραντεβού και έπαιξε φάση. Τις πάω
αμααννν...εσυ εκει μενεις μονιμα για δουλεια?

• Like
Αντιδράσεις: Begood
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εδω στο μπου την γνώρισες;

Οι Ολλανδέζες εκτός του ότι είναι της φάσης ξανθο μουνί τρελό γαμήσι, τις περισσότερες φορες αν σε γουστάρουν σε φλερταρουν αυτές χωρίς κόμπλεξ και κολλήματα (δες Ελλεινίδα)
οχι εδω στη γειτονια ηταν την εβλεπα συχνα και της επιασα κουβέντα στο δρόμο

• Like

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ναι, αγόραζα γκαρσονιέρες σε κακή κατάσταση, τις σουλούπωνα με προσωπική εργασία και με τη βοήθεια ενός άλλου Έλληνα και τις ξαναπουλούσα. Το 2008 μπήκα κι επαγγελματικά στο χώρο από μία συγκυρία. Στη συνέχεια πτυχιοποίησα την προυπηρεσία, δίνοντας κάποια μαθήματα κατευθείαν και πήρα πτυχίο 3ετών σπουδών. Έκανα consulting στα ακίνητα, αλλά και σε άλλα επιχειρησιακά θέματα μέχρι τον covid και μετά άραγμα.
Πτυχίο σε τι πράγμα? Βασικά ποια ήταν η δουλειά σου, μεσίτης? Όλα αυτά τα χρόνια ήσουν στο τρέξιμο η είχες και ελεύθερο χρόνο?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Βρίσκουν και τα κάνουν όμως

Απο τη στιγμή που είμαστε μια κοινωνία γυναικοκεντρική και σχεσοκεντρική,και όποιος δεν μπαίνει σ'αυτό το τρυπάκι τίθεται στο περιθώριο,προφανώς και κάνουν ότι θέλουν
Γκόμενα από Ηλιούπολη τώρα. Βόλτα στην περιοχή της απόγευμα και μου λέει «δεν πάμε από το σπίτι, να πεις και μια καλησπέρα στους δικούς μου...». «Μα έτσι, απροετοίμαστα λέω, άστο, το κανονίζουμε άλλη φορά». «Δεν τρέχει τίποτα», λέει κι επέμενε.

Με τη μάνα της είχα μιλήσει κάποιες φορές ελάχιστα, διότι όταν τη ζήταγα στο τηλέφωνο, τύχαινε να το σηκώνει πολλές φορές αυτή. Υπήρχε κάποιου είδους οικειότητα.

Λέω τελικά ας πάω και... μόνο απροετοίμαστοι δεν ήταν. Ο δε πατέρας να δεις τι σχέδια έκανε για μένα. Θα κινητοποιούσε ένα σωρό γνωστούς, οι οποίοι είχαν κι αυτοί άλλους γνωστούς και τελικά δεν θα ζοριζόμασταν και πολύ στην επαρχία, γιατί θα πήγαινα σίγουρα σε κάποιο καλό μέρος και θα ερχόμασταν και σε λίγα χρόνια στην Ηλιούπολη. Όπου ο τελευταίος όροφος θα ήταν δικός μας για να μείνουμε. Κάποια μέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα έπρεπε να γίνω κι επιθεωρητής μέσης εκπαίδευσης, όπου είχε κάποιες άκρες κι εκεί.

Θεώρησα ότι είχε παρατραβήξει η κωμωδία και του είπα ότι το δημοσιουπαλληλίκι θα ήταν η τελευταία μου λύση και ότι με ενδιέφερε να ξεκινήσω κάποια επιχείρηση. Τότε άρχισε με ένα κατεβατό επιχειρήματα ότι θα αποτύχαινα και από τότε ξεκίνησε έναν πόλεμο για να με χωρίσει από την κόρη του. Πράγμα που έγινε και βρήκα κι εγώ την ησυχία μου.

Δεν είναι θέμα γυναικοκεντρικής κοινωνίας. Είναι ότι αυτός ο λαός ήταν σε κατάσταση επιβίωσης για αιώνες και παραμένουν ακόμη τα αντανακλαστικά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τα τελευταία (σχεδόν 10) χρόνια έμενα Αθήνα. Το 95 έφυγα. Είχα και φράγκα και γκόμενες και γενικά με τα ελληνικά δεδομένα πέρναγα καλά. Αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να μου τη σπάει. Οι γκόμενες από τα 22-23 δούλευαν συστηματικά με ατζέντα αποκατάστασης, οι άρρενες από τα 27-28 άρχιζαν να αγχώνονται. Ένιωθες τον κλοιό να σε σφίγγει σιγά σιγά και αισθανόσουν ότι κάπου στα 30 η γιορτή θα τελείωνε.

Στα 30 είσαι πολύ νέος για να σκλαβωθείς με γάμους και παιδάκια. Με σοβαρές γκόμενες που γνώριζα είχα ένα θέμα πώς να χειριστώ αυτό το γαμημένο θέμα του γάμου, γιατί αργά ή γρήγορα θα το έφερναν στο τραπέζι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά έβαζαν στο πρόγραμμα τους τα δικά μου δεδομένα όπως ήθελαν αυτές. Πχ πως όταν θα διοριζόμουν φιλόλογος θα κάναμε υπομονή κάποια χρονάκια στην επαρχία μέχρι να ξαναπιάσουμε Αθήνα ή καμμιά μεγάλη πόλη, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μισθός θα έπεφτε και θα περνάγαμε μια καλή ζωή με κουτσούβελα.

Εγώ απλά δούλευα ιδιαίτερα να μαζέψω λεφτά να κάνω κάνα μπίζνες κι όταν μάζεψα αρκετά διαπίστωσα ότι έπρεπε να λαδώσεις 100 κερατάδες για να προχωρήσουν οι δουλειές σου και ότι το σύστημα είναι τελείως σάπιο κι εχθρικό στην επιχειρηματικότητα. Οπότε είπα ένα «άει στο διάολο όλοι σας» και την έκανα.

Το μόνο που μετάνιωσα ήταν που δεν είχα φύγει νωρίτερα. Τι ευτυχία να γνωρίζεις γαλλιδούλες που ποτέ δεν πρόκειται να σε ζαλίσουν με θέματα γάμου! Κάθε φορά που ρωτούσα «τι περιμένεις από μένα;» μου απαντούσαν «να περπατήσουμε λίγο δρόμο μαζί».
ειναι μπουρδελο εδω η κατασταση το ξερω...μονιμα ομως δε θα εφευγα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν είναι μόνο το ύψος τύπε. Είναι το τι θα πεις, πως θα το πεις. Πρέπει αν είσαι άνετος μαζί τους και να τους μιλάς πολύ νορμάλ. Όχι να τρέμεις σαν πουλάκι. Ξενερώνουν.
καλα εγω δεν ειμαι για ολλανδέζες ...με 1,76 :cheesy: (χώνομαι ομως)

• Like
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εννοω δεν εχω κανει ποτε καποια σχεση η καποια φαση με κοπελα
προτιμησε τις φάσεις και ασε τις πολλες σχεσεις τωρα που εισαι μικρος.Τιποτα δεν θα σου ερθει στο πιάτο,και προσπάθησε να παλευεις μονος.

• Like

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
καλα ναι δεν εχω κανει ποτε τιποτα με γυναικα ακομα
Τη καλλίτερη ηλικία έχεις για σφρύριγμα έναρξης καταδρομών στα πηδηχτήρια.:wink:
Το πρωί πανεπιστήμιο, το μεσημέρι μελέτη το απόγευμα δέλο/εναλλάξ με άθληση και το βράδυ κάνα online game! Και είσαι ΑΡΧΩΝ!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.818
Πόντοι
3.656
Γκόμενα από Ηλιούπολη τώρα. Βόλτα στην περιοχή της απόγευμα και μου λέει «δεν πάμε από το σπίτι, να πεις και μια καλησπέρα στους δικούς μου...». «Μα έτσι, απροετοίμαστα λέω, άστο, το κανονίζουμε άλλη φορά». «Δεν τρέχει τίποτα», λέει κι επέμενε.

Με τη μάνα της είχα μιλήσει κάποιες φορές ελάχιστα, διότι όταν τη ζήταγα στο τηλέφωνο, τύχαινε να το σηκώνει πολλές φορές αυτή. Υπήρχε κάποιου είδους οικειότητα.

Λέω τελικά ας πάω και... μόνο απροετοίμαστοι δεν ήταν. Ο δε πατέρας να δεις τι σχέδια έκανε για μένα. Θα κινητοποιούσε ένα σωρό γνωστούς, οι οποίοι είχαν κι αυτοί άλλους γνωστούς και τελικά δεν θα ζοριζόμασταν και πολύ στην επαρχία, γιατί θα πήγαινα σίγουρα σε κάποιο καλό μέρος και θα ερχόμασταν και σε λίγα χρόνια στην Ηλιούπολη. Όπου ο τελευταίος όροφος θα ήταν δικός μας για να μείνουμε. Κάποια μέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα έπρεπε να γίνω κι επιθεωρητής μέσης εκπαίδευσης, όπου είχε κάποιες άκρες κι εκεί.

Θεώρησα ότι είχε παρατραβήξει η κωμωδία και του είπα ότι το δημοσιουπαλληλίκι θα ήταν η τελευταία μου λύση και ότι με ενδιέφερε να ξεκινήσω κάποια επιχείρηση. Τότε άρχισε με ένα κατεβατό επιχειρήματα ότι θα αποτύχαινα και από τότε ξεκίνησε έναν πόλεμο για να με χωρίσει από την κόρη του. Πράγμα που έγινε και βρήκα κι εγώ την ησυχία μου.

Δεν είναι θέμα γυναικοκεντρικής κοινωνίας. Είναι ότι αυτός ο λαός ήταν σε κατάσταση επιβίωσης για αιώνες και παραμένουν ακόμη τα αντανακλαστικά.

Πασοκάρα ο πατέρας;

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τη καλλίτερη ηλικία έχεις για σφρύριγμα έναρξης καταδρομών στα πηδηχτήρια.:wink:
Το πρωί πανεπιστήμιο, το μεσημέρι μελέτη το απόγευμα δέλο/εναλλάξ με άθληση και το βράδυ κάνα online game! Και είσαι ΑΡΧΩΝ!
γαμησε τα φιλε περιμενω πως και πως να τελειωσει το σχολειο να κανω επιτελους αυτα που θελω...αντε κοντευουμε, μονο που τα games ειναι για το απογευμα το βραδυ εχει καμακι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μη μάθει μονο στα ντελα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
γαμησε τα φιλε περιμενω πως και πως να τελειωσει το σχολειο να κανω επιτελους αυτα που θελω...αντε κοντευουμε
Ωχ τώρα δίνεις;;;:new_shocked:. Υπέθεσα ότι έχεις κερδίσει χρονιά.
Κλείσε ρε μαλάκα το bou και στρώσου στο διάβασμα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
προτιμησε τις φάσεις και ασε τις πολλες σχεσεις τωρα που εισαι μικρος.Τιποτα δεν θα σου ερθει στο πιάτο,και προσπάθησε να παλευεις μονος.
εννοειται καλυτερα πολλες φασεις παρα λιγες σχεσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωχ τώρα δίνεις;;;:new_shocked:. Υπέθεσα ότι έχεις κερδίσει χρονιά.
Κλείσε ρε μαλάκα το bou και στρώσου στο διάβασμα
δεν εχεις και αδικο αλλα ειμαι στο δρομο για φροντιστηριο τωρα γι'αυτο το ανοιξα λιγο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εννοειται καλυτερα πολλες φασεις παρα λιγες σχεσεις
η ελληνιδα θα σε συμπαρασυρει κατω στην κόλαση της σχεσης και του πρηξίματος αρχιδιών...εχε υπόψη σου οτι και εγω στην ηλικια σου το θεωρουσα φυσιολογικο.Σιγα σιγα αρχιζα να αποκτάω εναν δικο μου τρόπο σκεψης και οπτικης της κατάστασης (βεβαια δε θα σου πω οτι γενικα ειναι λάθος οι σχεσεις)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom