Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Τι ηλικια εχεις;καλαβα, ας παιξω με Ελληνιδες- Αλβανιδες πρωτα και μετα απο καμια δεκαρια χρονια παμε στα hardcore
Τι ηλικια εχεις;καλαβα, ας παιξω με Ελληνιδες- Αλβανιδες πρωτα και μετα απο καμια δεκαρια χρονια παμε στα hardcore
18Τι ηλικια εχεις;
Έχεις ακόμα δρόμο
καλα ναι δεν εχω κανει ποτε τιποτα με γυναικα ακομαΈχεις ακόμα δρόμο
Τα τελευταία (σχεδόν 10) χρόνια έμενα Αθήνα. Το 95 έφυγα. Είχα και φράγκα και γκόμενες και γενικά με τα ελληνικά δεδομένα πέρναγα καλά. Αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να μου τη σπάει. Οι γκόμενες από τα 22-23 δούλευαν συστηματικά με ατζέντα αποκατάστασης, οι άρρενες από τα 27-28 άρχιζαν να αγχώνονται. Ένιωθες τον κλοιό να σε σφίγγει σιγά σιγά και αισθανόσουν ότι κάπου στα 30 η γιορτή θα τελείωνε.Εσυ σε επαρχία δεν ήσουν? Και γω αν ημουν επαρχία, ναι θα εφευγα. Όμως όπου και να παει κάποιος δε γίνεται να είσαι σα την αγελάδα μέσα στο λιβάδι ρε φίλε.. Όπως και να το κάνουμε .
Ειδικά, αυτό , που οι γκόμενες στο ελλαντα , δημιουργούν ολόκληρο πρόγραμμα για εσένα και χωρίς εσένα ,και με βάση το τι γουστάρουν μόνο εκείνες , είναι πολύ πονεμένη ιστορία .Τα τελευταία (σχεδόν 10) χρόνια έμενα Αθήνα. Το 95 έφυγα. Είχα και φράγκα και γκόμενες και γενικά με τα ελληνικά δεδομένα πέρναγα καλά. Αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να μου τη σπάει. Οι γκόμενες από τα 22-23 δούλευαν συστηματικά με ατζέντα αποκατάστασης, οι άρρενες από τα 27-28 άρχιζαν να αγχώνονται. Ένιωθες τον κλοιό να σε σφίγγει σιγά σιγά και αισθανόσουν ότι κάπου στα 30 η γιορτή θα τελείωνε.
Στα 30 είσαι πολύ νέος για να σκλαβωθείς με γάμους και παιδάκια. Με σοβαρές γκόμενες που γνώριζα είχα ένα θέμα πώς να χειριστώ αυτό το γαμημένο θέμα του γάμου, γιατί αργά ή γρήγορα θα το έφερναν στο τραπέζι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά έβαζαν στο πρόγραμμα τους τα δικά μου δεδομένα όπως ήθελαν αυτές. Πχ πως όταν θα διοριζόμουν φιλόλογος θα κάναμε υπομονή κάποια χρονάκια στην επαρχία μέχρι να ξαναπιάσουμε Αθήνα ή καμμιά μεγάλη πόλη, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μισθός θα έπεφτε και θα περνάγαμε μια καλή ζωή με κουτσούβελα.
Εγώ απλά δούλευα ιδιαίτερα να μαζέψω λεφτά να κάνω κάνα μπίζνες κι όταν μάζεψα αρκετά διαπίστωσα ότι έπρεπε να λαδώσεις 100 κερατάδες για να προχωρήσουν οι δουλειές σου και ότι το σύστημα είναι τελείως σάπιο κι εχθρικό στην επιχειρηματικότητα. Οπότε είπα ένα «άει στο διάολο όλοι σας» και την έκανα.
Το μόνο που μετάνιωσα ήταν που δεν είχα φύγει νωρίτερα. Τι ευτυχία να γνωρίζεις γαλλιδούλες που ποτέ δεν πρόκειται να σε ζαλίσουν με θέματα γάμου! Κάθε φορά που ρωτούσα «τι περιμένεις από μένα;» μου απαντούσαν «να περπατήσουμε λίγο δρόμο μαζί».
Δεν έχω εμπειρία με Ολλανδέζα, αλλά από ό,τι έχω ακούσει, έχω σχηματίσει την ιδέα ότι η Ολλανδία θα πρέπει να είναι τα μουνολίβαδα της Δύσης. Κάποιους Ολλανδούς έχουμε στην περιοχή μου. Είναι μια περιοχή γύρω από μία λίμνη που έχουν εγκατασταθεί πολλοί ξένοι κι εκεί έχει μερικούς. Έχω βρει και στην Ανδόρρα κάμποσους. Έπιασα κουβέντα με μια παρέα και μου είπαν ότι εγκαταστάθηκαν εκεί, επειδή δεν αναγνωρίζουν πλέον τη χώρα τους, από τους πολλούς μετανάστες που φιλοξενεί.ΛΙΒΑΔΙ.
Γενικά είναι μουνάρες! Ειδικά αν σπυ αρέσει το ξανθο. Δεν εχουν κόμπλεξ ούτε θα σου πουν οχι αν σε γουστάρουν. Επίσης αν ξερεις πως να τους μιλάς λιωνουν. Πολλές φορές στο κέντρο της πλατείας έπιασα κουβέντα καραμουνάρα επειδή μου άρεσε. 8 στις 10 φορές βγήκαμε ραντεβού και έπαιξε φάση. Τις πάω
η Ανδορρα ειναι ενα μικρο κρατιδιο στην Ισπανια?Δεν έχω εμπειρία με Ολλανδέζα, αλλά από ό,τι έχω ακούσει, έχω σχηματίσει την ιδέα ότι η Ολλανδία θα πρέπει να είναι τα μουνολίβαδα της Δύσης. Κάποιους Ολλανδούς έχουμε στην περιοχή μου. Είναι μια περιοχή γύρω από μία λίμνη που έχουν εγκατασταθεί πολλοί ξένοι κι εκεί έχει μερικούς. Έχω βρει και στην Ανδόρρα κάμποσους. Έπιασα κουβέντα με μια παρέα και μου είπαν ότι εγκαταστάθηκαν εκεί, επειδή δεν αναγνωρίζουν πλέον τη χώρα τους, από τους πολλούς μετανάστες που φιλοξενεί.
Στα σύνορα Γαλλίας-Ισπανίας είναι, πάνω στα Πυρηναία. Πριγκιπάτο είναι και πασχίζει να γίνει νέος χάι προορισμός. Κάνει συνέχεια διαφημίσεις για να πάρει κόσμο από Ντουμπάι κυρίως.η Ανδορρα ειναι ενα μικρο κρατιδιο στην Ισπανια?
Όπως ακριβώς τα λες είναι. Είναι αρκετα υποτιμημένη χώρα. Έχει πολυ ωραίες γυναίκες και μπορεις να περάσεις καλά αν ξέρεις να κανεις παιχνίδι μαζι τους. Έχουν το αγνό ξανθό γαλανομάτικο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε γενικές γραμμές είναι ακριβά εδω.Δεν έχω εμπειρία με Ολλανδέζα, αλλά από ό,τι έχω ακούσει, έχω σχηματίσει την ιδέα ότι η Ολλανδία θα πρέπει να είναι τα μουνολίβαδα της Δύσης. Κάποιους Ολλανδούς έχουμε στην περιοχή μου. Είναι μια περιοχή γύρω από μία λίμνη που έχουν εγκατασταθεί πολλοί ξένοι κι εκεί έχει μερικούς. Έχω βρει και στην Ανδόρρα κάμποσους. Έπιασα κουβέντα με μια παρέα και μου είπαν ότι εγκαταστάθηκαν εκεί, επειδή δεν αναγνωρίζουν πλέον τη χώρα τους, από τους πολλούς μετανάστες που φιλοξενεί.
καλα αυτα πριγκιπατα δεν ξερω για πιο λογο υπαρχουν, ακυρα εντελως, αυτη την Ανδορρα δε την εχω ακουσει ποτε, απλα ξερω οτι υπαρχει στο χαρτη, κατι κρατιδια ετσι στο ακυρο μου τη σπανε εντελως. Εκει που μενεις ειναι ωραια? ειναι καλοι ανθρωποι οι Γαλλοι? εδω στην Ελλαδα επικρατει η αποψη οτι ολοι εκει πανω ειναι κρυοκωλοι δε ξερω γιατι, ενω για εμας και καλα ολοι λενε ειμαστε εξω καρδια. Τελικα ισχυει αυτο η οχι?Στα σύνορα Γαλλίας-Ισπανίας είναι, πάνω στα Πυρηναία. Πριγκιπάτο είναι και πασχίζει να γίνει νέος χάι προορισμός. Κάνει συνέχεια διαφημίσεις για να πάρει κόσμο από Ντουμπάι κυρίως.
Ίσως να γίνει της μόδας και να το ακούμε συνέχεια τα επόμενα χρόνια. Θα εξαρτηθεί βασικά από το αν θα φτιάξει αεροδρόμιο ή όχι. Πιστεύω ότι όλες τις προδιαγραφές τις έχει για να γίνει νέο Μονακό και καλύτερο ακόμα, αλλά σκοντάφτει στο θέμα του αεροδρομίου. Κάναν μελέτη το 2021 αλλά την απέρριψαν λόγω ακαταλληλότητας τοποθεσίας. Ίδωμεν.
Είμαι σχετικά κοντά, περιοχή Montpellier, και κάνω 5 ώρες να πάω. Φαντάσου τι κωλόδρομο έχει όταν αρχίζει το βουνό, οπότε δεν μαζεύει μαζικό τουρισμό. Τα κοντινότερα αεροδρόμια είναι της Τουλούζης και της Βαρκελώνης δηλ. 2μιση ώρες δρόμος.
Κάτι πουστηδες σαν και σένα δυσκολεύονται να χύσουν στο δεκάλεπτο δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοιΆλλος ένας που έχει διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για να του βγει το αφήγημα.
Όσοι δεν μπορούν να βρουν χωρίς να πληρώσουν, αναγκάζονται και πληρώνουν. Και πρέπει να τελειώνουν και σε δέκα λεπτά, γιατί η τσατσά τους χτυπάει την πόρτα. Άντρακλες, όχι αστεία.
Είσαι Montpellier??Στα σύνορα Γαλλίας-Ισπανίας είναι, πάνω στα Πυρηναία. Πριγκιπάτο είναι και πασχίζει να γίνει νέος χάι προορισμός. Κάνει συνέχεια διαφημίσεις για να πάρει κόσμο από Ντουμπάι κυρίως.
Ίσως να γίνει της μόδας και να το ακούμε συνέχεια τα επόμενα χρόνια. Θα εξαρτηθεί βασικά από το αν θα φτιάξει αεροδρόμιο ή όχι. Πιστεύω ότι όλες τις προδιαγραφές τις έχει για να γίνει νέο Μονακό και καλύτερο ακόμα, αλλά σκοντάφτει στο θέμα του αεροδρομίου. Κάναν μελέτη το 2021 αλλά την απέρριψαν λόγω ακαταλληλότητας τοποθεσίας. Ίδωμεν.
Είμαι σχετικά κοντά, περιοχή Montpellier, και κάνω 5 ώρες να πάω. Φαντάσου τι κωλόδρομο έχει όταν αρχίζει το βουνό, οπότε δεν μαζεύει μαζικό τουρισμό. Τα κοντινότερα αεροδρόμια είναι της Τουλούζης και της Βαρκελώνης δηλ. 2μιση ώρες δρόμος.
Καλά εσύ πήγες να γαμήσεις γυναίκα και σου βγήκε τράβελος. Τον γάμησες ή σε γάμησε τελικά;Κάτι πουστηδες σαν και σένα δυσκολεύονται να χύσουν στο δεκάλεπτο δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι
Αυτά τα πριγκηπάτα υπάρχουν για φορολογικούς λόγους, για να πληρώνουν λιγότερα ή και καθόλου οι πλούσιοι.καλα αυτα πριγκιπατα δεν ξερω για πιο λογο υπαρχουν, ακυρα εντελως, αυτη την Ανδορρα δε την εχω ακουσει ποτε, απλα ξερω οτι υπαρχει στο χαρτη, κατι κρατιδια ετσι στο ακυρο μου τη σπανε εντελως. Εκει που μενεις ειναι ωραια? ειναι καλοι ανθρωποι οι Γαλλοι? εδω στην Ελλαδα επικρατει η αποψη οτι ολοι εκει πανω ειναι κρυοκωλοι δε ξερω γιατι, ενω για εμας και καλα ολοι λενε ειμαστε εξω καρδια. Τελικα ισχυει αυτο η οχι?
Grande Motte, θέρετρο του Montpellier.Είσαι Montpellier??
καλυτερα απο Ελλαδα ειναι οικονομικα? πως πηγες εκει?Αυτά τα πριγκηπάτα υπάρχουν για φορολογικούς λόγους, για να πληρώνουν λιγότερα ή και καθόλου οι πλούσιοι.
Μια χαρά είναι η Γαλλία για μένα, ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Αλλά βόρεια με νότια Γαλλία υπάρχει κάποια διαφορά στη νοοτροπία. Οι βόρειοι είναι πιο κλειστοί χαρακτήρες.
Grande Motte, θέρετρο του Montpellier.
Τυχερούλη!! Έρχομαι συχνά Montpellier λόγο δουλειάς. Ωραια είναι μ αρεσει.Αυτά τα πριγκηπάτα υπάρχουν για φορολογικούς λόγους, για να πληρώνουν λιγότερα ή και καθόλου οι πλούσιοι.
Μια χαρά είναι η Γαλλία για μένα, ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Αλλά βόρεια με νότια Γαλλία υπάρχει κάποια διαφορά στη νοοτροπία. Οι βόρειοι είναι πιο κλειστοί χαρακτήρες.
Grande Motte, θέρετρο του Montpellier.
Ναι, σαφώς καλύτερα. Βρήκα μία σύμβαση σε ένα πανεπιστήμιο για ένα έτος. Βασικά επρόκειτο για μία έρευνα σχετικά με τη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Δηλαδή πώς μαθαίνει κάποιος μία ξένη γλώσσα, πώς αντιδρά σε γλωσσικά φαινόμενα που δεν υπάρχουν στη δική του. Ήμασταν καθηγητές διαφόρων δύσκολων γλωσσών (ελληνικά, εβραικά, αραβικά, κινέζικα, ρωσικά) κι έπρεπε να συνεργαστούμε και να βγάλουμε ένα πόρισμα στο τέλος.καλυτερα απο Ελλαδα ειναι οικονομικα? πως πηγες εκει?
Το 1995 έφυγες? Δηλαδή όταν έληξε η σύμβαση σου έμεινες και έψαξες επαγγελματική αποκατάσταση σε αντικείμενα άσχετα με τις σπουδές σουΝαι, σαφώς καλύτερα. Βρήκα μία σύμβαση σε ένα πανεπιστήμιο για ένα έτος. Βασικά επρόκειτο για μία έρευνα σχετικά με τη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Δηλαδή πώς μαθαίνει κάποιος μία ξένη γλώσσα, πώς αντιδρά σε γλωσσικά φαινόμενα που δεν υπάρχουν στη δική του. Ήμασταν καθηγητές διαφόρων δύσκολων γλωσσών (ελληνικά, εβραικά, αραβικά, κινέζικα, ρωσικά) κι έπρεπε να συνεργαστούμε και να βγάλουμε ένα πόρισμα στο τέλος.
Μετά η σύμβαση έληξε και βρήκα στο Στρσσβούργο και στη Νάντη, αλλά δεν πήγα γιατί στο Βορρά έχει κρύο. Εγώ είχα στοχεύσει από την αρχή μόνο το Νότο. Να πω όμως ότι δεν καιγόμουνα κιόλας. Είχα έρθει με κάπου 100 χιλ ευρώ σε σημερινά λεφτά. Από το Aix-en Provence που ήμουν προβληματίστηκα με τι θα ασχοληθώ κι αμφιταλαντευόμουνα ανάμεσα σε κρασί και ακίνητα. Επέλεξα το δεύτερο και ήρθα Montpellier που είχε περισσότερες ευκαιρίες.
Ναι, αγόραζα γκαρσονιέρες σε κακή κατάσταση, τις σουλούπωνα με προσωπική εργασία και με τη βοήθεια ενός άλλου Έλληνα και τις ξαναπουλούσα. Το 2008 μπήκα κι επαγγελματικά στο χώρο από μία συγκυρία. Στη συνέχεια πτυχιοποίησα την προυπηρεσία, δίνοντας κάποια μαθήματα κατευθείαν και πήρα πτυχίο 3ετών σπουδών. Έκανα consulting στα ακίνητα, αλλά και σε άλλα επιχειρησιακά θέματα μέχρι τον covid και μετά άραγμα.Το 1995 έφυγες? Δηλαδή όταν έληξε η σύμβαση σου έμεινες και έψαξες επαγγελματική αποκατάσταση σε αντικείμενα άσχετα με τις σπουδές σου