Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
Αν λες για επαγγελματικές αλλαγές ναι.. Είμαι στη φάση να κανω στροφή. Προσωπικές όχι. Δεν έχουν αλλάξει η απόψεις μου, και ότι αλλαγες γίνουν θα γίνουν αφου (ξανά) τακτοποιήσω τα επαγγελματικά μου.
Κάνε το μεγάλο επαγγελματικό βήμα και έλα Amsterdam συνπολεμιστή :rockon:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
Είναι τόσο όμορφα και ειδυλλιακά τα πράγματα ρε μάγκες που αφού ζούμε ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει σε ότι έχει να κάνει με το αντίθετο φύλο πρέπει να βάλουμε και νταλκα στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας να φέρουμε στην ζωή ψυχουλες που δεν μας φταίνε τίποτα?
Ούτε καν...
Αν είσαι λογικός άνθρωπος ειδικά σε αυτούς τους καιρούς ούτε για πλάκα παιδί...
Θα βασανίζεστε ομαδικώς όλοι.
Ούτε καν...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Τι νόημα έχει να βρεις την άκρη, αν αισθάνεσαι ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Δηλαδή σαν να είσαι σε ένα δωμάτιο με καπνό και να πιάσεις παράθυρο για να αναπνέεις καλύτερα; Προτιμώ να βγω από το δωμάτιο, πολύ απλά.
Εσυ σε επαρχία δεν ήσουν? Και γω αν ημουν επαρχία, ναι θα εφευγα. Όμως όπου και να παει κάποιος δε γίνεται να είσαι σα την αγελάδα μέσα στο λιβάδι ρε φίλε.. Όπως και να το κάνουμε .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
7D3E12D5-1CC4-4F02-88CC-A76E780FA450.gif

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
μια φορα ειχα γνωρίσει εδω μια ολλανδεζα που νοίκιαζε airbnb...της μιλουσα στο δρόμο και έφτιαχνε το μαλλι, ημουν ετοιμος να την αρπάξω επιτόπου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Είναι τόσο όμορφα και ειδυλλιακά τα πράγματα ρε μάγκες που αφού ζούμε ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει σε ότι έχει να κάνει με το αντίθετο φύλο πρέπει να βάλουμε και νταλκα στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας να φέρουμε στην ζωή ψυχουλες που δεν μας φταίνε τίποτα?
Ούτε καν...
Αν είσαι λογικός άνθρωπος ειδικά σε αυτούς τους καιρούς ούτε για πλάκα παιδί...
Θα βασανίζεστε ομαδικώς όλοι.
Ούτε καν...
παιδι στο κόσμο δεν πρεπει να φέρει ενας αντρας για 3 λογους. 1)να μην ειναι οικονομικά σταθερός -ανεξαρτητος 2)να μην ξερει τι του γίνεται 3) να μην εχει βρει μια σωστη γυναίκα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
παιδι στο κόσμο δεν πρεπει να φέρει ενας αντρας για 3 λογους. 1)να μην ειναι οικονομικά σταθερός -ανεξαρτητος 2)να μην ξερει τι του γίνεται 3) να μην εχει βρει μια σωστη γυναίκα.
Ενώ οι γυναίκες απλά είναι σωματικά κατασκευασμένες για να κάνουν παιδί.Αν δεν κάνουν συνήθως κάτι τους λειπει.Σε ο,τι αφορά τις οικονομικές προ'υ'ποθεσεις κατά κύριο λόγο είναι δουλειά του άνδρα να τις ορίσει.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
μια φορα ειχα γνωρίσει εδω μια ολλανδεζα που νοίκιαζε airbnb...της μιλουσα στο δρόμο και έφτιαχνε το μαλλι, ημουν ετοιμος να την αρπάξω επιτόπου
Εδω στο μπου την γνώρισες;

Οι Ολλανδέζες εκτός του ότι είναι της φάσης ξανθο μουνί τρελό γαμήσι, τις περισσότερες φορες αν σε γουστάρουν σε φλερταρουν αυτές χωρίς κόμπλεξ και κολλήματα (δες Ελλεινίδα)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.080
Πόντοι
1.056
Ενώ οι γυναίκες απλά είναι σωματικά κατασκευασμένες για να κάνουν παιδί.Αν δεν κάνουν συνήθως κάτι τους λειπει.Σε ο,τι αφορά τις οικονομικές προ'υ'ποθεσεις κατά κύριο λόγο είναι δουλειά του άνδρα να τις ορίσει.

Συμφωνω φιλε μου, αλλα και αυτες θα πρεπει να εχουν τον ρολο τους.

Χωρις φεμινιστικες μαλακιες του τυπου ειμαστε ισοι, να τα θελουν ολα ετοιμα κτλπ..

Οπως ο αντρας ειναι το στηριγμα του σπιτιου, ετσι και η γυναικα θα πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες τις, οπως να φροντιζει το παιδι της ετσι να φροντιζει και τον αντρα της!

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
F5B34BCB-FE60-4BE1-90BD-4F8778C47209.jpeg

τι λενε οι γκόμενες εκει?
ΛΙΒΑΔΙ.

Γενικά είναι μουνάρες! Ειδικά αν σπυ αρέσει το ξανθο. Δεν εχουν κόμπλεξ ούτε θα σου πουν οχι αν σε γουστάρουν. Επίσης αν ξερεις πως να τους μιλάς λιωνουν. Πολλές φορές στο κέντρο της πλατείας έπιασα κουβέντα καραμουνάρα επειδή μου άρεσε. 8 στις 10 φορές βγήκαμε ραντεβού και έπαιξε φάση. Τις πάω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Συμφωνω φιλε μου, αλλα και αυτες θα πρεπει να εχουν τον ρολο τους.

Χωρις φεμινιστικες μαλακιες του τυπου ειμαστε ισοι, να τα θελουν ολα ετοιμα κτλπ..

Οπως ο αντρας ειναι το στηριγμα του σπιτιου, ετσι και η γυναικα θα πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες τις, οπως να φροντιζει το παιδι της ετσι να φροντιζει και τον αντρα της!
Για αυτό οι φεμιναζι η με δροσερουληδες τακιμιαζουν η με τόσο πλούσιους ώστε δουλειές στο σπίτι και φροντίδα παιδιών να μην αγγίζουν την φεμιναζι συμβία.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Για αυτό οι φεμιναζι η με δροσερουληδες τακιμιαζουν η με τόσο πλούσιους ώστε δουλειές στο σπίτι και φροντίδα παιδιών να μην αγγίζουν την φεμιναζι συμβία.
ετσι ακριβως, εμεις ειμαστε αλητεια δεν χωρανε οι φεμιναζι εδω! ας πανε στους φλωρους αυτες

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
ΛΙΒΑΔΙ.

Γενικά είναι μουνάρες! Ειδικά αν σπυ αρέσει το ξανθο. Δεν εχουν κόμπλεξ ούτε θα σου πουν οχι αν σε γουστάρουν. Επίσης αν ξερεις πως να τους μιλάς λιωνουν. Πολλές φορές στο κέντρο της πλατείας έπιασα κουβέντα καραμουνάρα επειδή μου άρεσε. 8 στις 10 φορές βγήκαμε ραντεβού και έπαιξε φάση. Τις πάω
εχεις σχεση με καμια Ολλανδεζα τωρα? εχω ακουσει ειναι και ψηλες εκει

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ναι έχω πολλές.

Είναι αρκετα. Εμένα με βάζει μέσα το γεγονός ότι είμαι 1.85 καστανόξανθος
και εγω ειμαι καστανος αλλα ειμαι 2-3 ποντους πιο κοντος απο σενα, καπου 1.82-83 λες να ικανοποιω τα standards τους?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
και εγω ειμαι καστανος αλλα ειμαι 2-3 ποντους πιο κοντος απο σενα, καπου 1.82-83 λες να ικανοποιω τα standards τους?
Δεν είναι μόνο το ύψος τύπε. Είναι το τι θα πεις, πως θα το πεις. Πρέπει αν είσαι άνετος μαζί τους και να τους μιλάς πολύ νορμάλ. Όχι να τρέμεις σαν πουλάκι. Ξενερώνουν.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δεν είναι μόνο το ύψος τύπε. Είναι το τι θα πεις, πως θα το πεις. Πρέπει αν είσαι άνετος μαζί τους και να τους μιλάς πολύ νορμάλ. Όχι να τρέμεις σαν πουλάκι. Ξενερώνουν.
αυτο να φανταστω το αποκτας περισσοτερο μεσα απ'την εμπειρια, θελω πω δε βγαινει με τη μια παντα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
αυτο να φανταστω το αποκτας περισσοτερο μεσα απ'την εμπειρια, θελω πω δε βγαινει με τη μια παντα
Για να κανεις παιχνίδι πρεπει να ξερεις να παιξεις μπαλίτσα ειδικά με τέτοια μουνια!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Για να κανεις παιχνίδι πρεπει να ξερεις να παιξεις μπαλίτσα ειδικά με τέτοια μουνια!
καλαβα, ας παιξω με Ελληνιδες- Αλβανιδες πρωτα και μετα απο καμια δεκαρια χρονια παμε στα hardcore

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom